Η ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ



Mε μία ΚΑΡΥΔΑΤΗ εμφάνιση, ο μπασκετικός Ολυμπιακός πριν από λίγο διέλυσε το πιο σιχαμερό, εμετικό σύστημα στην ιστορία του παγκοσμίου αθλητισμού, κερδίζοντας με 75-65 στον πρώτο τελικό των playoff της Α1 του μπάσκετ τον ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ και κάνοντας το break. Τα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ του μπασκετικού βάζελου δεν στάθηκαν ικανά να σταματήσουν την ΟΜΑΔΑΡΑ που κατέβασε σήμερα ο Θρύλος στο παρκέ. Δείτε εδώ στατιστικά του παιχνιδιού.
 
 
 
Στο 26' του ματς, με το σκορ 40-47 υπέρ του Ολυμπιακού, ο ΠΑΟ είχε εκτελέσει 15 βολές συνολικά ως τότε στον αγώνα και ο Ολυμπιακός 20. Στα 14 τελευταία αγωνιστικά λεπτά, ο ΠΑΟ εκτέλεσε 22 βολές και ο Ολυμπιακός...καμία.
 
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ ΑΠΟΨΕ. ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΘ' ΟΛΗ ΤΗ ΔΙΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ, ΣΤΑ 14 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΠΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ 22 ΒΟΛΕΣ.
 
Υπό αυτές τις συνθήκες, μιλάμε για
 
ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΗ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΠΟΤΕ.
 
Η διαιτησία αυτή θα μπει στο πάνθεον των ηρωικών στιγμών του ΣΙΧΑΜΑΤΟΣ, του ΕΜΕΣΜΑΤΟΣ που λέγεται μπασκετικός βάζελος. Δίπλα-δίπλα στο ΞΕΡΑΤΟ του 3ου τελικού των playoff το 2010, ίσως να μπαίνει και πιο πάνω το σημερινό. Κι όπως γράψαμε και στο twitter, η νίκη μας αυτή ήρθε επειδή σήμερα παίξαμε μπάσκετ για 40 λεπτά. Δεν σταματήσαμε να παίζουμε στο 25' ή στο 35', επειδή προηγούμασταν και παρακαλάγαμε να περάσει ο χρόνος και να κερδίσουμε. Δεν βλέπαμε στο παρκέ παίκτες με το χρονόμετρο. Με επιμονή χτίζαμε τις επιθέσεις μας στοχεύοντας στα αδύναμα σημεία του αντιπάλου, ειδικά στον Τζέιμς και στην άμυνά μας βγάλαμε ενέργεια, με ένα συγκλονιστικό Σπανούλη στο πρώτο ημίχρονο να βουτάει 3 φορές στο παρκέ να κλέψει την μπάλα και με Παπανικολάου-Παπαπέτρου να μοιάζουν ότι είναι παντού. Επίσης, ξαναθυμηθήκαμε τις μεγάλες βραδιές του Βαγγέλη Μάντζαρη. Τους ψηλούς μας, Πρίντεζη-Μιλουτίνοφ, δεν τους πολυ-είδαμε, γιατί φορτώθηκαν με γελοία φάουλ, σχεδόν όλα ανύπαρκτα. Είδαμε όμως το ΓΙΩΡΓΑΡΟ ΜΠΟΓΡΗ να βάζει παλληκαρίσιο καλάθι και να πανηγυρίζει σαν τρελός. Είδαμε και τον Στρέλνιεκς να βάζει 5 απανωτούς πόντους, όταν είχε κολλήσει στο σκορ η ομάδα μας, ως μεγάλος σκόρερ που δεν ξέχασε ότι είναι. Είδαμε την ΚΑΕ μας να βγάζει ανακοίνωση από το ημίχρονο ακόμη κατά της διαιτησίας, αλλά και το γενικό διευθυντή της ΚΑΕ Χρήστο Σταυρόπουλο, όπως και τον προπονητή μας Γιάννη Σφαιρόπουλο, να κράζουν τους ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ διαιτητές του ματς. Πάνω από όλα όμως, είδαμε μια ΟΜΑΔΑΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ, ψυχωμένη και με παίκτες που δεν μασάγανε μπροστά σε τίποτε. Για το σχέδιο, την τακτική του, το ότι επιτέλους ξεπέρασε τις εμμονές του,
 
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ.
 
Φυσικά, η μπασκετική μασονία φυλλορροεί. Το σύστημα που φτιάξανε, το μαγαζάκι Γιαννακόπουλου-ΒαΖΕλακόπουλου σε ΕΟΚ/ΚΕΔ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ. Προσπαθούν να σώσουν ό,τι σώζεται και κάνουν σπασμωδικές κινήσεις. Την Πέμπτη, στο δεύτερο τελικό στο ΣΕΦ, λογικά θα ξεπεράσουν κάθε όριο διαιτητικής πρόκλησης. Τίποτε δεν τελείωσε. Αν όμως εμείς είμαστε όπως πρέπει,
 
ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ''ΣΚΟΥΠΙΣΕΙ'' ΤΗ ΣΕΙΡΑ. ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ''ΣΚΟΥΠΕΣ'' ΝΟΥΜΕΡΑ, ΠΟΥ ΔΙΧΩΣ ΑΒΑΝΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
 
Μακάρι να ΜΗΝ αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης του ματς ο Σφαιρόπουλος και ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
 
Την Πέμπτη όλοι ΣΕΦ. Δεν απαντούμε σε προκλήσεις, στηρίζουμε την ομάδα μας ΜΟΝΟ ΜΕ ΦΩΝΗ και σηκώνουμε την πιο μάγκικη κούπα, στέλνοντας στο διάολο τους ΚΑΛΠΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...

Σχόλια

Εικόνα matrasimca

Μπορούμε να χαρούμε αυτη την φορα αλλα αμφιβάλω αν θα μας αφησουν να φτασουμε μεχρι το τελος.
Οι παικτες του ΠΑΟ δεν είχαν ενέργεια και παρ'ολη την προκλητική εύνοια έχασαν.
Οι Aφοι Αγγελοπουλοι πηγαν στον Τσιπρα και απαίτησαν ξενους διαιτητές, δεν πέτυχαν τίποτα, ο Σωληνας ζει και βασιλεύει εχοντας φτιαξει την μεγαλυτερη παραγκα στον κόσμο, ΠΑΡΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ
Επειδη δεν βλεπω να μπορουμε να αντεξουμε 3 φορες τετοιες σφαγες ειναι λαθος να τους νομιμοποιουμε.
Δεν επρεπε να κατεβουμε καθολου, η ξενοι διαιτητες η καθολου οπως εγινε και με το ποδόσφαιρο.
Καποτε οι αφοι μιλαγαν να πανε την ομαδα στην Αδριατικη λιγκα, αυτο πρεπει να γινει μεχρι να φυγει αυτο το κοσμημα η Σωληναρια απο το αθλημα, θα χασουν και τα τηλεοπτικα και τα παντα, ας παιζουν μονοι τους.
Οποτε και οταν ελθουν εκλογες δεν ξεχνω, αυτο να θυμαστε ολοι, αθλητικη αδικια, παραγκα, μποχα και "εξυγιανση" ειναι ο μανδυας που προσεφεραν οι ΣΑΝΕΛ στον αθλητισμο μαζι με τοσο μεγαλους φορους που καμμια ομαδα δεν μπορει να παρει top αθλητες.

Εικόνα Αθανασιος Βλάχος

Με τέτοιες διαιτησίες καταρρίπτεται η θεωρία οτι το μπάσκετ είναι άθλημα που πάντα κερδίζει ο καλύτερος.

Εικόνα kg

ΑΣΧΕΤΟΟΟΟΟ................

ΤΙ ΕΓΙΝΕ?

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ Γ Α Μ Η Σ Ι ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ?

ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΩΣ ΓΝΣΤΟΝ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΚΡΑΤΑΝΕ........

https://www.google.gr/search?q=NYSE:ANW&stick=H4sIAAAAAAAAAONgecRoyi3w8s...

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΕΤΑΙΡΙΑΣ ΤΟΥ 115.8 ΕΚ, ΔΟΛ, ΔΛΔ 99 ΕΚ ΕΥΡΩ, ΔΛΔ 9 ΑΡΑΟΥΧΟ......

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ....

Εικόνα kg

* ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ

Εικόνα Aprosarmostos17

Αντρίκια, Πειραιώτικη ΝΙΚΗ απέναντι στους γλοιώδεις σαλιάρηδες και την ΕΜΕΤΙΚΗ διαιτησία.

Εικόνα djole11

Εχω σταματησει να βλεπω εδω και αρκετα χρονια τα ματς του Ολυμπιακου στο Οκανα (μιλαμε παντα για τα ''ελληνικα'' ματς) γιατι την θελω τη ψυχικη μου υγεια.Και μπραβο,χαρα στο κουραγιο σας οσοι αντεχετε και τα βλεπετε.Οσα εχουν γινει τοσα χρονια εκει μεσα πρεπει να διδασκονται στα μεγαλυτερα πανεπιστημια ως ο ορισμος της πουστιας,της ξετσιπωσιας,της ΞΕΦΤΙΛΑΣ.Και να πω κατι ρε παιδια?Διεθνεις διαιτητες και παπαρια μαντολες...Γιατι τα προηγουμενα χρονια που μας επαιζαν διαθνεις ειδαμε κατι το διαφορετικο??Η λυση ειναι μια...
ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ,ΞΕΡΙΖΩΜΑ ΤΗΣ ΣΑΠΙΛΑΣ ΣΕ ΚΕΔ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΓΙΑ ΜΙΑ 5ΕΤΙΑ.
Οτιδηποτε αλλο θα ειναι ημιμετρο και ανευ ουσιας.
Ολες ΜΑ ΟΛΕΣ οι ομοσπονδιες εχουν μεγαλες δοξες του παρελθοντος για παραγοντες και εμεις εχουμε τον Τουταγχαμων και την κουστωδια του να εχουν καταστρεψει το αθλημα ακομα και σε επιπεδο εθνικης,απαξιωνοντας το ιερο τερας του παγκοσμιου μπασκετ που λεγεται Γκαλης...
Οτι και να γινει φετος στους τελικους,συμμετοχη της ομαδας απο του χρονου ΜΟΝΟ Ευρωλιγκα ωσπου να φυγει η σαπιλα.

Εικόνα dimitrov7

Είδες μεγάλε? Τα μείωσε ο Βαγγέλας τα διαρκείας. Τι λέγαμε τις προάλες?

Εικόνα George_Str

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΝΝΟΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΚΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Εικόνα George_Str

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΡ ΟΛΑ ΕΝΝΟΩ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ,ΚΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΤ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΠΡΑΒΟ.

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Όλα αυτά που είδαμε εχθές είναι αποτέλεσμα δουλειάς και διαβάσματος. Επιτέλους ο Σφαιρόπουλος διάβασε τον Πασκουάλ, διάβασε τον Καλάθη. Και δεν χρειαζόταν να κάνει και πολλά από εκεί και πέρα. Ο Πασκουάλ είναι αποδεδειγμένα κακός προπονητής. Ομάδα που βασίζεται στο τρίποντο και μάλιστα στο τρίποντο του ένας με ένας και όχι μετά από σύστημα για ελεύθερο σουτ δεν είχε ποτέ εμφανιστεί στο σοβαρό ευρωπαικό μπασκετ και ποτε΄δεν διέπρεψε.
Επιτέλους ο Σφαιρόπουλος για ένα παιχνίδι δεν έκανε αλλαγές για να τις κάνει. Είαχμε μάθει πλέον ποιος μπαίνει, σε ποιο λεπτό και πόσο θα παίξει. Επιτέλους είδαμε τον Σφαιρόπουλο να χρησιμοποιεί όλους τους παίχτες του. Αυτός ο Γουιλτζερ δείχνει ότι μπορεί να βοθήσει. Ακόμα και ο ατάλαντος Μπρόγρης χρειάζεται να παίξει ξύλο και να βοηθήσει. Πρέπει να τους βάλει όλους στην εξίσωση.
Επίτέλους είδαμε τον Σφαιρόπουλο να μην βγάζει από το παρκέ όποιον ζεσταίνεται γιατί απλά ήρθε η ώρα του να βγει.
Επιτέλους είδαμε τον Σφαιρόπουλο να κρατάει στον πάγκο τον Σπανούλη που δεν ήταν καλός εχθές και να αφήνει μέσα τον Μάντζαρη που ήταν ζεστός, να αφήνει τον Ρόμπερτς και τον Στρένλιεκς. Αυτοί το πήραν το ματς.
Δεν ξέρω ποιος τον ξύπνησε τον Σφαιρόπουλο ή ποιος τον συμβούλεψε, αλλά η πάρα πολύ έντονη κριτική ίσως τον αφυπνίζει.
Πάντως αν ο Παναθηναικός ήταν λίγο πιο εύστοχος εχθες θα μιλούσαμε για άλλο ματς. Τα ποσοστά του στο τρίποντο ήταν άθλια για μια ομάδα που σουτάρει καλά. Δεν νομίζω να τον ξαναπετύχουμε σε τέτοια μέρα μέχρι το τέλος των τελικών.
Θέλει προσοχή.
Ο Τράκης που ακριβώς πήγε στο ημίχρονο και είδαμε στο δεύτερο ρεσιταλ βολών? Τους είπε τίποτα ή είδαν τον Διαμμαντίδη στις εξέδρες και είπαν να κάνουν ένα επετειακό?

Εικόνα kg

ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ...........

ΟΤΟ ΣΕΡΙ ΣΤΙΣ ΒΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ 20-0........ΚΑΙ ΟΧΙ 22-0 .ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ..........

Εικόνα kg

ΣΤΟ 40-47 ΟΙ ΧΑΜΟΥΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ 17 ΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ 15 (ΟΤΑΝ ΔΛΔ... Ο ΜΑΚΛΙΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ !!!!! ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!)

Εικόνα kg

* ΤΟ ΣΕΡΙ

Εικόνα Chevalier de Balibari

το κρατικο λερασπορ και τα αρδ δινουν ρεστα
απο το πρωι ειρωνειες γελακια
κοπρισμα... με τον τονο
καποιοι σαντοριναιοι και ενας δρυμωνας
που οσο γερναει τοσο πιο αντιολυμπιακος γινεται
κρατικος βοθρος
τυποι που με ολα τα καθεςστωτα ειναι εκει..
και οταν πεσει το σημερινο καθεστως αυτοι εκει θαναι να μας τσιτωνουν..

Εικόνα CEN-TAURUS

Όταν θα έρθει η ώρα να κλείσει οριστικά το μπουρδέλο, τότε ελάχιστοι θα έχουν μείνει να το υποστηρίξουν, αφού όλοι είδαν ότι κατάντησε απροκάλυπτα παραμάγαζο με σκυλιά του αντιμουνημονίου όπως η κυρία Φτηνοπούλου. Άσε που θα γίνει κάλεσμα να πανε και να στηρίξουν το κλείσιμο όλοι όσοι βαρέθηκαν το κηφηναριό και τους αργόμισθους. Έτσι αδερφέ κερδίζονται οι μάχες. Με προκάλυψη κι όχι καναπέ όπως μάθαμε όλοι.

Εικόνα Ηγέτης7

Όταν μετά από όσα έγιναν την προηγούμενη εβδομάδα, βλέπεις πως σφύριζαν τα καρκινώματα Παναγιώτου και ο άλλος, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να πάρουμε πρωτάθλημα.Το αποψινό ήταν αγώνας για 20-25 πόντους διαφορά.Αλλά τους κράτησαν οι υπάλληλοι στο παιχνίδι.Και όταν σε κρατάνε μέσα στο κόλπο, όλα κρίνονται σε 1-2 σουτ.Για παράδειγμα το 60-68 θα μπορούσε να γίνει 63-68 και όχι 60-71.Σε φυσιολογικές συνθήκες θα ήταν 50-68.Έχουν πάρει χαμπάρι ότι μετράνε μέρες και θα κάνουν φοβερά πράγματα στα επόμενα ματς,αρχής γενομένης με το άλλο καρκίνωμα το Μάνο την Πέμπτη.Αν γίνει έστω και το παραμικρό στο ΣΕΦ, οι Αγγελόπουλοι θα πρέπει να πάρουν την ομάδα από εκεί και όχι να περιμένουν να γίνει ετσιθελικά το 1-1.
Στα αγωνιστικά, το παιχνίδι το έχασε ο παρκαδόρος που έχουν στον πάγκο.Δεν το έχασε σήμερα, αλλά πριν από 20 μέρες που αποφάσισε να αφήσει Γκάμπριελ-Ντέντμον εκτός και να αφήσει εντός ρόστερ τον ανύπαρκτο Λιθουανό και τον ανάπηρο Βέλγο.Πρόσθεσε και το γεγονός ότι ο Ρίβερς είναι ο χειρότερος ξένος του ευρωκαρνάβαλου μέσα στο 2018.Από εκεί που είχε 9 ξένους, με τις επιλογές του βρέθηκε με τρεις.Και εμείς με 3.5-4 παίζουμε.
Με μία μικρή αβάντα υπέρ του τσίρκου, η σειρά θα γράψει 0-3.Αλλά φοβάμαι ότι θα δούνε πολλά τρομερά τα ματάκια μας τις επόμενες μέρες.

Εικόνα ThomasK

Μπράβο στους παίχτες και στον Σφαιρόπουλο!
'Ετσι σας θέλουμε και στη συνέχεια. Παθιασμένα
κόκκινα σκυλιά! Κομματιάστε τη βαζελοσυμμορία
και σηκώστε το κόντρα σε όλους και σε όλα! Και
στη δική μας αμφισβήτηση και γκρίνια.

Παπανικολάου! Τι παιχνίδι έκανε!

Εικόνα Harry red logic

Χιλια Μπράβο στην ομάδα στον Σφαιρό σε όλους!
Είναι απίστευτο και όμως αληθινό!Η βαζελοχούντα του σωλήνα και του τράκη δεν έχει καθόλου τσίπα!
Η ξετσιπωσιά τους είναι τόσο σιχαμερή που προκαλεί την πιο άγρια οργή.
Ψυχραιμία αυτοσυγκέντρωση και πάθος!Στο ΣΕΦ θα ξεπεράσουν το σημερινό όργιο θα προκαλέσουν θα επιδιώξουν την τιμωρία μας!Ψυχραιμία λοιπόν.Μόνοι μας και όλοι τους οι ξε-Τσιπωτοι!