ΠΑΠΠΑΣ-ΓΚΙΣΤ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ...



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Το… κράξιμο της αρκούδας έφαγε ο Τζέιμς Γκιστ από φίλους του Παναθηναϊκού, μετά το βίντεο που ανέβασε στο Instagram και τον δείχνει να κάνει μπάρμπεκιου και να ακούει μουσική, την ώρα της κηδείας του Παύλου Γιαννακόπουλου.
Ο Αμερικανός έδειχνε να βρίσκεται σε… άλλο πλανήτη, με τους followers του να τον περνάνε.. γεννεές 14.
Μερικά από τα σχόλια που δεν χρειάζονται… λογοκρισία!
«Γιατί σήμερα; Δεν μπορούσες να περιμένεις μέχρι αύριο; Το κάνεις λες και θέλεις να τα βάλουν όλοι μαζί σου»
«Όχι η κατάλληλη μέρα για κάτι τέτοιο, Τζέιμς… Αντίο»
«Εδώ στην Ελλάδα, όταν κάποιος πεθαίνει, οφείλουμε σεβασμό»
«Ντροπή σου»
 
 
 
Eίχαμε και συνέχεια όμως. Χθες το βράδυ τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ τίμησαν την νταμπλούχο ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού μας, σε εκδήλωση στο μαγαζί Penarrubia στον Άλιμο.
 
 
Εκεί παραδίπλα σε άσχετη παρέα βρέθηκε για ένα ποτό και ο μπασκετμπολίστας του ΠΑΟ, Νίκος Παππάς.
 

 
Κάποιοι αναφέρουν και παρουσία του νεαρού Μήτογλου στην παρέα του Παππά, αλλά δεν μπορούμε να την επιβεβαιώσουμε. Όλα αυτά παραμονή του 4ου τελικού στο ΣΕΦ με τον Ολυμπιακό και τη μέρα της κηδείας του Παύλου Γιαννακόπουλου, ιστορικού μεγαλομετόχου της ΚΑΕ ΠΑΟ, έτσι; Για να δούμε τώρα πόσο θα αναδειχθούν τα 2 αυτά περιστατικά από τον ''έγκριτο'' κι ''αντικειμενικό'' χώρο της ''μπασκετικής δημοσιογραφίας'', ο οποίος χώρος περιμένει με το δάχτυλο στην σκανδάλη να δει παίκτη του μπασκετικού Ολυμπιακού να βγαίνει έξω να διασκεδάσει, ώστε να τον κράξει.
 
Κατά τα άλλα, ας δουν κάποιοι τα παραπάνω, ας δουν τις αποδοκιμασίες με μπουκάλια και συνθήματα των βάζελων χθες στη Μητρόπολη Αθηνών εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη (ούτε κηδείες σέβονται, ούτε Εκκλησίες, ούτε τίποτε, μέχρι και σε μπάτσους την έπεσαν φεύγοντας από τη Μητρόπολη...) και ας συγκρίνουν με τα tweets που αναρτήσαμε εμείς στο λογαριασμό μας.
 
 
 
Το ποιος τιμά όντως τους νεκρούς και το ποιος όχι, είναι εμφανές. Μέχρι και οι Νεάντερταλ σέβονταν τους νεκρούς τους, στην προϊστορία του ανθρωπίνου γένους. Για μία ακόμη φορά, καλό ταξίδι και καλό Παράδεισο στον Παύλο Γιαννακόπουλο, ένα μεγάλο αντίπαλο, αλλά και μεγάλο παράγοντα γενικά του ελληνικού αθλητισμού...

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Αντιμετώπιση παντού με δυο μέτρα και δυο σταθμά.
Ο Αστέρας Μέσα Μυγδαλιάς κατέκτησε το βαλκανικό κύπελλο κο-κόρατς στο δημοφιλές άθλημα χόκεϊ στο γιαούρτι. Αμέσως έσπευσε στο αεροδρόμιο ο αβαβα-σιλειάδης να υποδεχθεί τους θριαμβευτές, ενώ την επομένη τους δεξιώθηκε στο προεδρικό γα-μέγαρο ο φαυλόπουλος αυτο-απροσώπως. Ανακοίνωση επαίνου εξέδωσε η επιτροπή αθλητισμού και η γραμματεία gaypride και υποστήριξης κουφοντίνα του συριζα.
Παίρνει η ομάδα μας δυο ευρωπαϊκά και δεν κουνιέται φύλλο! Ούτε φωνή ούτε ακρόαση! Ντάξει, από τους ροζέ ημίτρελους καρεκλομανείς το περίμενα. Από την προεδρία όμως; Που έχει υποδεχθεί και βραβεύσει ό,τι πικραμένο κυκλοφορεί στον αθλητισμό; Που υποχρεούται από το σύνταγμα να έχει ενοποιητικό και συμφιλιωτικό ρόλο; Ενιαία γραμμή τσιπροκαραμανλικής παράταξης! Οι μπροστινοί και οι δοτοί παρέα με τους αχυρανθρώπους.
Ακούω αυτούς που ισχυρίζονται ότι τάχα χτυπάνε τον ποδοσφαιρικό θρύλο επειδή δεν γουστάρουν τον Μαρινάκη και έχουν νιτερέσσα μαζί του. Ωραία. Τον ερασιτέχνη γιατί δεν τον τιμούν τότε; Που συντηρείται από εισφορές χιλιάδων απλών οπαδών, με δική του διοίκηση και τεράστια ιστορία; Μην περιμένετε απάντηση.
Με τον Ολυμπιακό ως σύλλογο τα έχουν οι επί δεκαετίες ψωλοχυμένοι. Δεν άντεχαν να βλέπουν την ομάδα μας να φέρνει παιχταράδες τύπου Τζιοβάνι, Ριβάλντο, Καρεμπέ, Κοβάσεβιτς, Σαβιόλα, Πάντελιτς, Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα, Γκαλέτι (ποιον να πρωτογράψεις) κι αυτοί να διαβάζουν με αγωνία αν έβγαλε απόφαση διάλυσής τους το πρωτοδικείο ή αν παρενέβη τελευταία στιγμή πάλι το δημόσιο να τους σώσει.
Τώρα που καβάλησαν την εξουσία, αυτό το τσούρμο των χαραμοφάηδων μουσάτων και ασιδέρωτων, βγάζει το άχτι του. Χούντα είναι θα περάσει.

Εικόνα Νίκος Μπάρκας

Ναι καλά, περίμενε να βγει ο Συριγος ο Β ή ο Βλαχόπουλος να κράξουν τους υπερπαιχταραδες τους. Μόνο σάλια, ενώ άφθονη χολή όταν πρόκειται για Ολυμπιακό. Όσον αφορά τον Παύλο, τουλάχιστον ενέπνεε λίγο σεβασμό, σε αντίθεση με τον υιό εφευρέτη

Εικόνα ze ηλιας

Να πω δυό πράγματα για τον εκλιπόντα μιας και λόγω δουλειάς είχα επαφή

.ως άνθρωπος υπήρξε ΚΥΡΙΟΣ με κεφαλαία γράμματα
.χαρτζηλίκωνε από ζήτουλες-γλείφτες μέχρι αυτούς που πράγματι είχαν ανάγκη
.δε θα ξεχάσω ποτέ τη συνδρομή του στα θύματα της ΘΥΡΑΣ 7 και στο Βασίλη (ΑΤΙΛΙΟ)
.ήταν παράγοντας που νομίζω κάθε οπαδός θα ήθελε στην ομάδα του
.εννοείται οτι πέραν της προσφοράς του στα αγωνιστικά είχε και έντονη εξωαγωνιστική δραστηριότητα με χορηγίες σε Ελλάδα(βλέπε ζαβλανούς) και Ευρώπη (βλέπε ρήγες)
.σε ΚΑΜΜΙΑ όμως περίπτωση δεν υπήρξε υπόκοσμος (βλέπε σπάσε τα πόδια του τάδε) όπως ο κανακάρης του
.τιμή και δόξα στον ερασιτέχνη ποα του 1978(μαλακατές κ σια) που έδωσε την παε στον βαρδή και όχι στον Παύλο
.τέλος να πω το αυτονόητο ΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΤΕΤΟΙΟ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ,ΠΡΟΒΟΛΗ,ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΑΠΟ ΑΡΔ,ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ,ΑΘΛΗΤ.ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΛΠ

Εικόνα Red Kokkinos

Το gistopoulous με το οποιο παρουσιαζεται στον λογαριασμο του, αποτελει επισης ειρωνικη παραποιηση των ελληνικων επωνυμων με καταληξη "-οπουλος" κατα το "παπαδοπουλος" κλπ-κλπ. Ολοι τους τελικα ειναι ..."επαγγελματιες" . Το θεμα ειναι οτι αυτοι που ερχονται ποσο "ανθρωποι" και ποσο καλλιεργημενοι μπορει να ειναι... Δηλαδη ποσες υποδιαιρεσεις "Φουστερ" τους καταμετρωνται...