ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΠΑΣ: ''Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ''



Απόσπασμα από τη ραδιοφωνική συνέντευξη του μπασκετμπολίστα του ΠΑΟ, Νίκου Παππά, στην εκπομπή του Σωτήρη Γεωργίου στον Sport24 Radio 103,3 FM με τίτλο ''Κάνε Παιχνίδι'', σήμερα, τα ξημερώματα Τρίτης 19 προς Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018. 2 μέρες μετά τη νίκη του ΠΑΟ στον 5ο τελικό των playoff κόντρα στον Ολυμπιακό με 84-70 στο ΟΑΚΑ και την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟ, ο Παππάς μίλησε για αρκετές ώρες με τους δημοσιογράφους του Sport24 Radio και με τους ακροατές του σταθμού. Ως γνωστόν, στο ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ υπήρξε ένα επεισόδιο ανάμεσα στο Βασίλη Σπανούλη, τον αρχηγό του Ολυμπιακού και το Νίκο Παππά, το οποίο δεν πήρε έκταση. Ο Παππάς σε ένα σημείο της εκπομπής ρωτήθηκε από έναν ακροατή του Sport24 Radio γι'αυτό το επεισόδιο και απάντησε ότι κατά την άποψή του ο Σπανούλης είναι ο κορυφαίος όλων των εποχών. Το ακούμε εδώ.
 
 
Σημαντική η παραδοχή από έναν αντίπαλο, ο οποίος πέρα από παίκτης, είναι και φίλαθλος του ΠΑΟ. Το θέμα είναι όμως ότι στο site του sport24 διαβάσαμε κάτι ''ελαφρώς διαφορετικό'' γι'αυτό το σημείο της συνέντευξης.
 
Ο Σπανούλης μου έκανε εντύπωση που διαμαρτυρόταν. Από τα χαρακτηριστικά του που τον έχουν κάνει έναν εκ των κορυφαίο είναι πως πνευματικά είναι δυνατός.
 
 
Με το ''έναν εκ των κορυφαίο'' εννοούν προφανώς ''έναν εκ των κορυφαίων'', μόνο που ο Παππάς είπε Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ, για τον Σπανούλη. Γιατί υπήρξε άραγε αυτή η διαφοροποίηση; Μήπως κάποιοι θα πονάγανε εκεί στο sport24 αν υπήρχε θέμα εκεί μέσα με τίτλο ''Ο Παππάς θεωρεί τον Σπανούλη τον κορυφαίο όλων''; Ευτυχώς που κάποιοι φίλοι μας άκουγαν live την εκπομπή και μας επεσήμαναν αυτήν την ΑΡΔιά του Ομίλου 24...

Σχόλια

Εικόνα Chevalier de Balibari

αρδακια και αυτα
ο συριγος κληρονομησε το αντιολυμπιακο κομπλεξ
του μπαμπα
ο αλλος
ντρεπεται να πει οτι ειναι ολυμπιακος
βρε ουστ απο εδω..
αρδακια

Εικόνα Harry red logic

Τι καπνό φουμάρουν οι Βλαχόπουλος και Συρίγος που κάνουν βαθυστόχαστες αναλύσεις....που θα ζήλευαν και οι επιστήμονες του CERN?

Εικόνα ThomasK

Ο Συρίγος πρασινόφυλλο "αντικειμενικό", ο άλλος δεν ξέρω. Ο
Red Planet παραπέμπει σ' αυτόν για ένα χθεσινό άρθρο του στο
Sport24 σχετικά με τον μπασκετικό Ολυμπιακό:

http://www.sport24.gr/Columns/pantelis-vlachopoulos/h-apofash-twn-aggelo...

Εικόνα ThomasK

Η απάντηση -όσο έγραφα τη δική μου- από τον Chevalier de Ba... :)