ΤΟ ''ΕΞΟΧΙΚΟ'' ΣΕΦ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΛΑΙΝΕ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ



Έχετε ακούσει όλοι, σίγουρα, τα όσα λένε οι οπαδοί του ΠΑΟ για το ΣΕΦ στο μπάσκετ. ''Εξοχικό'' το αποκαλούν, κάτι σαν ''δεύτερο σπίτι'' τους, ότι μας κερδίζουν δηλαδή όποτε θέλουν. Κυκλοφορούν και ''ωραίες'' σχετικές φωτογραφίες.
 
 

 
 
Δεκτό το ''τρολάρισμα'', αλίμονο, δεν είμαστε κομπλεξικοί να παλεύουμε να ''την σπάσουμε'' σε κάποιον που ''καυλαντίζει'', που περνάει καλά με κάτι. Μόνο που αυτό το ''κάτι'' πρέπει να πατάει σε ρεαλιστικές βάσεις, γιατί πολλές φορές η κουβέντα σοβαρεύει και τις...πίπες για το ''εξοχικό'' οι βάζελοι δεν τις παρατάνε. Αν πάμε εδώ και δούμε όλα τα ματς στο μπάσκετ ανδρών που έχουν γίνει στο ΣΕΦ μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, σε Πρωτάθλημα-Κύπελλο-Ευρωλίγκα, από τον τελικό Κυπέλλου του 1986 μέχρι σήμερα, θα προκύψει ο παρακάτω πίνακας.
 
 
ΣΕ 32 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΣΕΦ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΧΕΙ 54 ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ 23. ΜΕ 31 ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΙΚΕΣ, ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ''ΕΞΟΧΙΚΟ'' ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ;
 
Μια ζωή προπαγάνδα αυτός ο Σύλλογος. Μαλωμένοι με την αλήθεια οι φίλαθλοι και οι οπαδοί του. Πριν στρίψουν στην παραλιακή από Συγγρού έχουν χάσει, αλλά κατά τα άλλα ''βόλτα στο εξοχικό''...

Σχόλια

Εικόνα dimitrov7

Τελειώνει κι αυτό παιδιά. Έπεσε η μπόμπα.

Εικόνα djole11

Οσο η διαιτησια ηταν σχετικα κανονικη,δλδ μεχρι περιπου το'99-2000 που αρχισε ο Θειος να παραταει το μπασκετ,η ζελα στο σεφ ετρωγε λουτσα που της εβγαινε απο τις αμυγδαλες.
Φυσικα δεν θα ξεχασουμε ΠΟΤΕ οταν ηρθε με...υφακι σαν πρωταθλητης ευρωπης και εγινε το 73-38 (δεν ξεχνω) διαφορα που δεν θα σπασει στον αιωνα τον απαντα.
Με τη διαιτησια των τελευταιων ετων προσωπικα μετραω μονο τις αναμετρησεις στην ευρωλιγκα,οπου (ναι καλα μαντεψατε)εχει παλι λουτσα για τη ζελα!!
Ο Ζαρκο,ο Μιλαν και ο Βασιλης ειναι ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΣΑΣ ρε ζελες.

Εικόνα CEN-TAURUS

Και μιας και ο λόγος για γήπεδα Σάββα, να δώσω μια αποκλειστική είδηση. Μόλις διέρρευσε ότι ο σύλλογος θα χτίσει μέσα σε δύο χρόνια δικό του κλειστό, αμέσως ο υπορδός απληστισμού βασιλειάδης έσπευσε να επικοινωνήσει με τη διοίκηση για να ρωτήσει πώς μπορεί να βοηθήσει στην ανέγερση αυτού του νέου έργου. Δεν μπορεί λέει, όλο και κάποια χρηματοδότηση από το κράτος θα θέλουν, όλο και κάποια απαλλοτρίωση δάσους, καμιά τροπολογία της νύχτας, τίποτες διευκολύνσεις, κυκλοφοριακές διευθετήσεις κλπ. Όταν οι αρμόδιοι τον διαβεβαίωσαν ότι δεν χρειάζονται τίποτα, γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι αυτάρκης και δεν ζητιανεύει ούτε διαπλέκεται με φλαμπουραίους και κοντομνήδες, έκλεισε το τηλέφωνο στεναχωρημένος. Το δε γραφείο τύπου του πορδηπουργού χαιρέτησε τη νέα αναπτυξιακή πρωτοβουλία του συλλόγου που αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση και για άλλους συλλόγους του τόπου.
Το πρότζεκτ θα ονομαστεί ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ Α-ΡΕΝΑ, για να τιμηθούν κατά σειρά: ο κώλος τους που θα γίνει σαν κουβάς στις εκλογές, η αγαπημένη του πουτσακαλώτου τούμπα, η αρένα που θα δημιουργηθεί τη βραδιά των εκλογών σε όλη τη χώρα, η ρένα μα-δούρου πιπεριφερειάρχης αττικής και η κωλοτούμπα που έκανε σύσσωμη η ευρώπη μπροστά στο σκίσιμο των μνημονίων από τον αυτιστικό νάνο και το μηχανοδηγό συνεταίρο του. Τόσο περιεκτικός τίτλος δεν θα μπορούσε να βρεθεί.
Αφιερωμένο εξαιρετικά στο γραφείο κτύπου του συριζα, που από τις 7 κάθε πρωί μοιράζει εργολαβίες λάσπης στους πολυάριθμους υπαλλήλους του. Ξέρετε εσείς, αυτές για το Βαγγέλη που χρησιμοποιεί το ΘΡΥΛΟ για να σας κάνει πόλεμο κουφάλες...