ΤΟ ''ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ''



1,5 μήνα πριν από σήμερα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος από τον ΠΑΟΚ στον τελικό του ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδης'' δήλωσε ότι εν όψει της νέας περιόδου, ο προπονητής της ομάδας Ραζβάν Λουτσέσκου θα έχει στα χέρια του ''απεριόριστο μπάτζετ''.
 
 
Σήμερα διαβάζουμε στον ''Πρωταθλητή'' τα παρακάτω.
 
 
1 εκ. ευρώ έταζε ο ΠΑΟΚ στο Φινλανδό επιθετικό Πούκι για ετήσιο συμβόλαιο και μόλις άκουσε το ''ναι'' του παίκτη, υπαναχώρησε στις...600 χιλιάδες ευρώ τον χρόνο. Πιθανότατα αν άκουγε ''ναι'' και σε αυτήν την πρόταση, να έπεφτε στις 300 χιλιάδες, μετά στις 100 κ.ο.κ.. Αυτή η ιστορία έρχεται να προστεθεί στην υπόθεση του Κυριάκου Παπαδόπουλου, τον οποίο υποτίθεται θα έπαιρνε ο ΠΑΟΚ, αλλά μόλις άκουσε ότι το Αμβούργο τον κοστολογεί με 5 εκ. ευρώ, ''έκοψε λάσπη'' που λέμε.
 
Ρε τους ''επενδυτές'' με το ''απεριόριστο μπάτζετ'', που ψωνίζουν ακριβά ΜΟΝΟ από Ρωσία και πρώην Σοβιετική Ένωση, σκορπάνε πολλά λεφτά ΜΟΝΟ εκεί. Πάει πουθενά το μυαλό σας σχετικά με το γιατί δόθηκαν 5 εκ. ευρώ (έτσι λέει το ρεπορτάζ...) στη ρωσική Γκρόζνι για τον εξτρέμ Λέο Ζαμπά και ετήσιο συμβόλαιο 1,5 εκ. ευρώ καθαρά (πάντοτε με βάση το ρεπορτάζ...) στον στόπερ Χατσερίντι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ουκρανική Ντινάμο Κιέβου, από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ;
 

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Η Θεία Όλγα ξέρει...

Εικόνα Romain

...money laundering