Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΣΑΚΟΣ, @KANEKOS ΚΑΙ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ



Eνώ όλη η Ελλάδα θρηνεί για τους νεκρούς στην Αττική από τις πυρκαγιές, οι ΣΥΡΙΖΑίοι συνεχίζουν απτόητοι να είναι...ΣΥΡΙΖΑίοι. Εκεί στις εσχατιές του ανθρωπίνου γένους, παρατηρείται το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ. Βλέπεις για παράδειγμα αυτήν εδώ τη φωτό, με τα νεκρά κοριτσάκια που βρέθηκαν χθες, αλλά και τη νεκρή Εβίτα, τη 13άχρονη ποδηλάτισσα του Κρόνου Νικαίας και τέως της ΑΕΚ, η οποία γλίστρησε στον γκρεμό και έχασε τη ζωή της στα βράχια, μαζί με τον 11άχρονο αδερφό της και αν δεν είσαι ΣΥΡΙΖΑ, γονατίζεις.
 
 
Αν είσαι ΣΥΡΙΖΑ, πρώτα και κύρια ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ για την τραγωδία, γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να φταις. Εσύ έτσι έμαθες. ''Δηλώνω αριστερός, άρα φταίνε μονίμως οι άλλοι, εγώ είμαι τίμιος κι αγωνίζομαι εναντίον του συστήματος''. Τι κι αν παλαιότερα, π.χ. το 2007 με τις φωτιές στο Νομό Ηλείας, ως Κόμμα και ως Αλέξης Τσίπρας προσωπικά, λέγατε τα εντελώς αντίθετα από αυτά που λέτε τώρα; Aν είσαι ΣΥΡΙΖΑ, πλημμυρίζεις τα social media, π.χ. το twitter και παίρνεις 0,60 ευρώ ''μαύρα λεφτά'', αφορολόγητα, για κάθε tweet που ανεβάζεις.
 
 
Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο γνωστά έμμισθα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο ''Κανέκος'', αυτός εδώ δηλαδή, σε facebook και twitter. Αν περιηγηθείτε λίγο, ελάχιστα, στους λογαριασμούς του, θα καταλάβετε το ότι η έννοια του ''απόπατου'' είναι φτωχή για να περιγράψει το ποιόν του. Κάθεται και ''χαβαλεδιάζει'' υποτίθεται με τους νεκρούς τώρα από τις πυρκαγιές, ο τύπος που παλαιότερα έβριζε το νεκρό σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, ο οποίος έχασε τη ζωή του έξω από την Σκύρο, όταν κατέπεσε το αεροσκάφος του πριν από 3 μήνες.
 

 
Θα πει κανείς ''και καλά, πώς δεν τον μαζεύουν;''. Μα είπαμε, αριστερός είναι ο τύπος, ΣΥΡΙΖΑ. Αν είσαι αριστερός σε αυτήν τη χώρα, μπορείς να λες ό,τι θες, να κάνεις ό,τι θες και να μην υπόκεισαι τις συνέπειες των νόμων. Αυτός ο ''Κανέκος'' λοιπόν αποφάσισε να ασχοληθεί με το Βαγγέλη Μαρινάκη.
 

 

 

 
Τα πήρε όλα αυτά ο συνάδελφος του ''Κανέκου'', έμμισθος στην κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ ''ΑΥΓΗ'', ο Πέτρος ο Κατσάκος και τα έκανε άρθρο, μιλώντας για ''τσάμπα μάγκες''. Δηλαδή ''έταξε λεφτά με το στόμα ο Μαρινάκης''. ''Τι λες τώρα'', έτσι; Το ότι περιμένει ακόμη και σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός να της υποβληθούν οι μελέτες από το Δήμο στο νησί, ώστε να προχωρήσει ΣΤΑΔΙΑΚΑ στην εκταμίευση του ποσού, με λίγα λόγια το ότι ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΛΕΦΤΑ Η ΠΑΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΙ, καθιστά το Βαγγέλη Μαρινάκη ''τσάμπα μάγκα''. Και δώσ'του τα ''Εσκομπάρ'' από τον ''Κανέκο'', ότι δηλαδή ''ο Μαρινάκης οργάνωσε τη μετακίνηση 3 τόνων ηρωίνης με το Noor 1 το 2014, είναι μεγαλέμπορος ναρκωτικών, όπως ο Κολομβιανός Εσκομπάρ''. Θα πει τώρα κάποιος ''γράφουν ανοιχτά τέτοια πράγματα και παραμένουν τα προφίλ τους; Κι εσάς με το παραμικρό σας ρίχνανε τη σελίδα στο facebook; Πώς γίνεται αυτό;''. Πολύ απλά,
 
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ.
 
Αν ήμασταν αριστεροί, θα λέγαμε ό,τι θέλαμε και θα ήταν ανεκτό. Τώρα που είμαστε Ολυμπιακοί και μόνο, δεν μπορούμε να μιλήσουμε εκεί έξω, μας ''ρίχνουν'' με τη μία. Δεν θα σας πούμε πράγματα επί προσωπικού, γιατί δεν αφορούν το κοινό, πάντως αν ''γυρίζαμε το έργο'' της μετωπικής σύγκρουσης με το ΣΥΡΙΖΑ, θα ήταν όλα διαφορετικά. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση θα γινόμασταν σαν τον Κανέκο, ή τον Κατσάκο, ή το Θανάση Καρτερό, ο οποίος είναι λογογράφος του Αλέξη Τσίπρα και ταυτόχρονα αρθρογράφος στην ''ΑΥΓΗ'', όπου μας λέει ότι πολεμάει το...σύστημα. Ο άνθρωπος δηλαδή που γράφει τους λόγους που εκφωνεί ο πρωθυπουργός της χώρας, ο άνθρωπος που γυρίζει όλη τη μέρα στο Μέγαρο Μαξίμου, ο άνθρωπος που αρθρογραφεί στην κομματική εφημερίδα του κρατικώς επιδοτούμενου ΣΥΡΙΖΑ, εμφανίζεται ως...αντισυστημικός. Το ''σύστημα'' δηλαδή δεν είναι ο...πρωθυπουργός και όσοι τέλος πάντων ασκούν την εκτελεστική εξουσία, η κυβέρνηση του τόπου. Όχι βέβαια. Είναι κάποιοι άλλοι, κάποιοι τρίτοι, τους οποίους ξέρει ο Καρτερός καλά. Να γίνουμε σαν τον Καρτερό κι εμείς; Ή μήπως να γίνουμε σαν την Τασία Χριστοδουλοπούλου, την αντιπρόεδρο της Βουλής, η οποία τώρα που κυριολεκτικά ο κόσμος καίγεται, κάνει διακοπές;
 
 
Δεν είναι φωτομοντάζ. Χθεσινή φωτογραφία είναι, την οποία τράβηξε ένας φίλος της σελίδας μας. Την ώρα που μετράμε θύματα από τις πυρκαγιές, η αντιπρόεδρος της Βουλής κάνει μπάνια στην Τήλο.
 
ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ; ΕΓΩ ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΒΑΖΕΛΟΣ, ΠΑΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ.
 
Φανταστείτε δηλαδή να έχει πεθάνει κόσμος και να κάνουμε ''διακοπάρες'', ενώ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Αν δεν έχει γίνει κατανοητό,
 
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ, ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ. ΕΣΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ.
 
Και ρωτάει εδώ κάποιος ''από πού αντλούν νομιμοποίηση αυτοί κι επιδεικνύουν τέτοιο θράσος; Είδες τον Καμμένο τι έλεγε στους πυρόπληκτους;''. Είδαμε, πώς δεν είδαμε.
 
 
Ο Καμμένος δεν είναι ΣΥΡΙΖΑ, αλλά συγκυβερνά με το ΣΥΡΙΖΑ. Και πού ξέρετε, σε λίγο καιρό μπορεί να μπει και στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, μπας και γλυτώσει τη φυλακή στην επόμενη Βουλή που θα σχηματιστεί. Από πού πηγάζει λοιπόν το θράσος της συμμορίας που μας κυβερνά; Από εδώ.
 
 
Εσείς όλοι που χορεύατε στο Σύνταγμα, τότε με το δημοψήφισμα ''ναι/όχι'', 3 χρόνια πριν, ο ''υπέροχος'', ο ''πάνσοφος'' ελληνικός λαός, που περιμένατε ''να σας σώσουν'' οι ''απροσκύνητοι'', ακόμη και σήμερα λέτε ''ε εντάξει, αυτοί είναι κάπως καλύτεροι, πιο καθαροί από τους προηγούμενους''. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος δηλαδή, είναι...καθαροί. Στον Πειραιά που μένω εγώ, αυτά ακούω από ΠΟΛΥ κόσμο, έναν κόσμο που ζει σε μία διάσταση στην οποία εγώ δεν έχω πρόσβαση. Στο δικό μου κόσμο, αριστερός γενικά ίσον
 
ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ
 
ΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ
 
ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
 
ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ
 
ΘΡΑΣΙΜΙ
 
ΚΗΦΗΝΑΣ
 
ΑΡΓΟΣΤΡΟΦΟΣ
 
ΦΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
 
ΛΑ-ΜΟ-ΓΙΟ
 
Εγώ αυτήν την ''αριστερά'' ξέρω. Δηλαδή μιλάω με κάποιον τύπο π.χ. στο facebook, μου λέει ''είμαι αριστερός εγώ, να ξέρεις'' και λέω από μέσα μου με τη μία ''καλώς τον βλάκα'', μα πάνω από όλα ''πω πω, ο τύπος φωνάζει ανοιχτά ότι είναι λαμόγιο''. Αν μάλιστα συναντήσω από κοντά τύπο που μου λέει ''είμαι αριστερός'', ψάχνω τις τσέπες μου, να δω μήπως λείπει κάτι. Πολλοί συμπολίτες μας πιστεύουν τα ακριβώς αντίθετα από εμένα και έχουν ''περί πολλού'' την αριστερά, θεωρούν τους εκπροσώπους της...επαναστάτες. Με γεια τους με χαρά τους. Βλέπω κι ορισμένους που εξανίστανται, ''μα καλά, εμείς με αυτό το πράγμα ταυτιστήκαμε; Είναι δυνατόν να είναι αυτή η Αριστερά;''. Βεβαίως και είναι δυνατόν.
 
Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ. ΟΤΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΦΤΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ''ΒΟΛΕΜΑ'' ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΔΗΛΩΝΟΝΤΑΣ ''ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ'', ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΣΙΠΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
 
Φυσικά αυτό το πράγμα δεν θα γίνει ποτέ, στην ''υπέροχη'' χώρα που λέγεται Ελλάς, με τους εκατομμύρια ''απροσκύνητους'' και ''πανέξυπνους'' πολίτες. Ακόμη κι αν οι ΣΥΡΙΖΑίοι χάσουν προσωρινά την εξουσία, για λίγο, θα μείνουν ζωντανοί στη γωνία, έτοιμοι να την ξαναρπάξουν. Το θέμα είναι το τι κάνει ο καθένας για πάρτη του.
 
ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ''ΚΑΝΕΚΟΣ''', ΚΑΤΣΑΚΟΣ ΚΑΙ ΚΥΡΑ-ΤΑΣΙΑ Ή ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ, ΛΑΜΟΓΙΟ, ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΣΙΜΙ, Ή ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΥΑΛΟ;
 
Ας αποφασίσουν όλοι για τον εαυτό τους μεμονωμένα. Μέχρι τότε, εγώ από εδώ θα πω ότι η μόνη σωστή αντιμετώπιση των παραπάνω, είναι η χλεύη από εμάς τους οπαδούς και οι ΑΓΩΓΕΣ εκ μέρους της ΠΑΕ. Αγωγές στον κάθε ''Κανέκο'' και Κατσάκο, μέχρι να υποχρεωθούν να ''ματώσουν'' οικονομικά εκεί στο Κόμμα τους, που τους συντηρεί όλους αυτούς. Εμείς οι υπόλοιποι που δεν δουλεύουμε στην ΠΑΕ,
 
ΜΟΝΟ ΧΛΕΥΗ ΚΑΙ ΚΡΑΞΙΜΟ. ΚΑΝΕΝΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΒΙΑ, ΛΕΚΤΙΚΗ-ΣΩΜΑΤΙΚΗ-ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΜΝΗΜΟΝΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΜΑΓΚΕΣ.
 
Κι επειδή έχουμε δει το έργο πολλές φορές, ''κράζεις την Αριστερά; Φασίστας είσαι'', όποιος το πιστεύει αυτό, ας διαβάσει τις δεκάδες αναρτήσεις κατά της Χούντας και της Χρυσής Αυγής συγκεκριμένα που έχουν ανέβει σε αυτό το site (θα βάλουμε κι άλλες) κι ας δει τη θέση που έχουμε ως site για ΟΛΑ τα πολιτικά κόμματα, ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥ.
 
 
Εγώ προσωπικά καλώ τον κόσμο σε ΑΠΟΧΗ από την κάλπη. Η ''αγάπη'' όμως για την Αριστερά παραμένει...

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Όλοι οι συριζαίοι είναι αριστεροί. Όλοι οι αριστεροί δεν είναι συριζαίοι...

Εικόνα CEN-TAURUS

Λοχαγέ, μην παίρνεις όρκο ότι όλοι οι συριζαίοι είναι αριστεροί! Έχει καραμαλικούς πολλούς, παπαντρεϊκούς, φασίστες που λένε "θάνατος στ....", σε ό,τι διαφωνεί μαζί τους, πορτοφολάδες που είδαν φως και μπήκαν, ποινικοί κρατούμενοι και οι υποστηρικτές τους, έχει πολύ πράμα. Το πρώτο χαρακτηριστικό του αριστερού παγκοσμίως πρέπει να είναι "λέω την αλήθεια, αναλύω σωστά, δεν τρέφω αυταπάτες, δίνω πρώτος το παράδειγμα". Πόσοι απ αυτούς τό χουν;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έχει γίνει τελείως ΠΑΣΟΚ δηλαδή...

Εικόνα tsalouxidis

Μπράβο Σάββα, μένεις ψύχραιμος και αποφεύγεις ύβρεις. Έτσι κι εγώ, ενώ πιστεύω ότι είναι ας πούμε
ΡΕΜΠΕΣΚΕΔΕΣ
ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ
ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ
ΛΙΝΑΤΣΕΣ
ΛΑΜΟΓΙΑ
ΚΑΝΑΓΙΕΣ
ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ
ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ
ΑΓΥΡΤΕΣ
ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ
ΑΠΛΥΤΟΥΣ
ΛΕΡΕΣ
ΣΟΥΡΓΕΛΑ
ΡΕΝΤΙΚΟΛΑ,
δεν το λέω. Το αποφεύγω.