ΞΑΝΘΗ, ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ



Το θέμα βγήκε πρώτα στο fws.gr και το επιβεβαίωσε άμεσα ο Κυριάκος Θωμαΐδης. Μάλιστα έγινε γνωστό ότι αν κλείσει το deal, σε αυτό θα περιλαμβάνεται και το ξενοδοχείο του Πανόπουλου στην Ξάνθη, με το συνολικό τίμημα να προσδιορίζεται στα 15 εκ. ευρώ. Σήμερα έρχεται μία εξέλιξη που δείχνει ότι μάλλον θα τελειώσει σύντομα και θετικά η ιστορία.
 
Εξαιρετικές σχέσεις διατηρούν οι Ιβάν Σαββίδης -Μπ.Μουζενίδης.
Ο υποψήφιος αγοραστής της Ξάνθης έκανε το πρώτο ραντεβού με τον Χρ.Πανοπουλο στο "Μακεδονία Παλλάς" και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ήταν ενήμερος για κάθε λεπτομέρεια του επικείμενου deal.
 
 
Μιλάμε φυσικά για το Makedonia Palace, το ξενοδοχείο του...Ιβάν ''Σαββίδη'' στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπήρχε λογικά άλλο μέρος πανελλαδικά για να συναντηθούν οι Πανόπουλος-Μουζενίδης, ώστε να συζητήσουν τις λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας τους. Έπρεπε να πάρουν την έγκριση του...Ιβάν. Φανταστείτε τώρα να αφορούσαν όλα αυτά τον Ολυμπιακό κι όπου ''Ιβάν'' στο παραπάνω κείμενο να υπήρχε το όνομα ''Βαγγέλης''. Πόσες ποινικές διώξεις θα είχε φάει ήδη ο Βαγγέλης Μαρινάκης;
 
Υ.Γ. Ας θυμηθούμε το τι ισχύει με τον ΠΑΣ Γιάννινα.
 

 
Πήξαμε στην ''εξυγίανση'' με την σφραγίδα της ρωσικής μαφίας, που αλωνίζει στην Ελλάδα, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Ο Ιβάν ήδη "κρατάει από τ' αρχίδια" όλη την πόλη της Ξάνθης με την ΣΕΚΑΠ. Εξού και τα περίεργα διπλά με τη μπάλα να γλιστράει από τα γάντια των αντιπάλων γκολκίπερ.

Εικόνα Ποσειδωνία

Πλατανιάς Ξάνθης δηλαδή;

Εικόνα savvas gridlock

Ακριβώς.