ΚΑΣΑΜΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ, ΒΡΑΝΙΕΣ Ο ΝΤΙΓΚΙΝΤΑΓΚΑΣ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
To Goal.com δημοσίευσε όλη τη συνέντευξη του Παϊτίμ Κασάμι ο οποίος αναφέρθηκε στο περιστατικό μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ αλλά και την αγάπη του για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Μίλησε για την Σιόν, για την Φούλαμ για την σχέση του με το Μίνο Ραϊόλα αλλά φυσικά και για τον Ολυμπιακό. Και στο θέμα των «ερυθρολεύκων» αναφέρθηκε στο γεγονός μετά το ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Το ότι τον ακολουθούσαν αμάξια στο σπίτι του και ο Ολυμπιακός του έδωσε προσωπικό της ασφάλειας!
«Ναι ήταν επικίνδυνο. Δύο ή τρεις φορές με ακολούθησαν αμάξια μέχρι το σπίτι μου. Αλλά ο σύλλογος με βοήθησε και μου έδωσε ανθρώπους της ασφάλειας που ήταν στο σπίτι μου. Αλλά το μίσος που υπάρχει ανάμεσα στους συλλόγους είναι τεράστιο δεν μπορείτε να φανταστείτε», είπε αρχικά για να ερωτηθεί εάν μετάνιωσε. «Ηταν ο θυμός μετά το παιχνίδι και η ήττα. Δεν μετανιώνω γιατί αγαπώ τον Ολυμπιακό, αγαπώ τους φιλάθλους, αγαπώ τον πρόεδρο. Υπερασπίστηκα τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο μου».
Οσο για το πως πήγε στον Ολυμπιακό; «Ηταν μεγάλη ομάδα. Και ήταν πιο εύκολο όταν είδα ότι έκλειναν παίκτες όπως ο Αμπιντάλ και ο Αφελάι. Πάντα έχω καλά σχόλια από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού που μου ζητάνε να γυρίσω στην ομάδα. Μου έχουν βγάλει και σύνθημα  "Κασάμι αλάνι για πάντα στο λιμάνι"».
 
Φανταστείτε τώρα να έβγαινε πρώην παίκτης της ΑΕΚ ή του ΠΑΟ ή του ΠΑΟΚ και να έλεγε ''μετά τα ματς με τον Ολυμπιακό, με ακολουθούσαν αμάξια μέχρι το σπίτι μου''. Παίζει να είχε προφυλακιστεί ήδη ο Μαρινάκης και να είχαν δημοσιευτεί περίπου 400 σχετικά άρθρα στην ''ΑΥΓΗ'', στην ''Εφημερίδα των Συντακτών'', το ''DOCUMENTO'', το left.gr και το stokokkino.gr, με τα ΣΥΡΙΖΟ-τρολ των social media να αφηνιάζουν. Τώρα η δήλωση αυτή του Κασάμι πέρασε στο ντούκου. Οποιοδήποτε ΕΓΚΛΗΜΑ του Μελισσανίδη, του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'' και του Αλαφούζου, περνάει στο ντούκου σε αυτήν τη γελοία χώρα των γυφτοκατσαπλιάδων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Όσο για τα υπόλοιπα που λέει τώρα ο Παϊτίμ,
 
ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ Ο ΚΑΣΑΜΙ.
 
Μυαλό στο κεφάλι του δεν είχε, να προπονείται σωστά και να ασχολείται σοβαρά με την καριέρα του. Βέβαια, αν είχε μυαλό στο κεφάλι του, αποκλείεται να ερχόταν ποτέ στα μέρη μας, με τα προσόντα που έχει, σε κάθε περίπτωση πάντως αποτελεί ήδη ένα ξεχωριστό κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας του Ολυμπιακού.
 
Από τη μία μεριά λοιπόν έχουμε το ΜΑΓΚΑ Κασάμι, από την άλλη έχουμε αυτήν την φτερού με το βαμμένο μαλλί, την κλώσσα από τη Βοσνία που λέγεται βράνιες. Δείτε τι ανέβασε πάλι στο Instagram.
 
 
Έως και για παιδική πορνογραφία μπορεί να κατηγορηθεί αυτό το ΣΙΧΑΜΑ, που δεν έχει σταματήσει να προκαλεί. Ας του πουν κάποιοι γύρω του ότι και άλλοι ξένοι παίκτες στο παρελθόν ξεκίνησαν μια τέτοια ιστορία με προκλήσεις προς τον κόσμο του Ολυμπιακού και μετά έκλαιγαν με μαύρο δάκρυ, ''έχω οικογένεια, σας παρακαλώ σταματήστε''. Η φτερού με το ντεκαπάζ μπορεί να βρει και το νόημα της ζωής βέβαια, ίσως γι'αυτό να έχει τέτοιες ανησυχίες...

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΒΡΩΜΙΑΡΗΣ,ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΜΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΥΕΔΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ Α Σ Υ Λ Ι Α.

Εικόνα ThomasK

'Ετσι.
Και εμετικοί φαρισαίοι υποκριτές. Για πραγματικές προκλήσεις μικρότερης
βαρύτητας (Κασάμι) και φανταστικές (Περέιρα), ανθρώπων δηλ. του Ολυμπιακού,
υπήρξαν και καταδίκες (8μηνες ποινές φυλάκισης για "απρόκλητη εξύβριση") ύστερα
από καταγγελία/μήνυση που είχε υποβάλει ο γελοίος οπαδός της ΑΕΚ Χρήστος
Γαρυφάλλου, αφού είχε γίνει ο κακός χαμός στα ΜΜΕ από ΑΡΔ και διάφορους
μεγαλορρήμονες και αγύρτες της "εξυγίανσης".

Εικόνα ThomasK

Βράνιες: Λούγκρα σιχαμερή, προκλητική και προσβλητική και
για τους Βόσνιους.

Κασάμι, αντιΟλυμπιακή μαφία και Μαρινάκης: 'Οπως τα λες.

Εικόνα Harry red logic

Ηταν στραβό το κλίμα... .έκανε και πέρασμα από τον στάβλο... του μαχαλόμαγκα ..
Σίγουρα πρόκειται για διεστραμμένη προσωπικότητα του αξίζει περιφρόνηση αλλά αυτεπάγγελτη άσκηση ποινικής δίωξης από άτεγκτους Δικαστές,τι λέει ο επτανήσιος αγνός προϊστάμενος της Δικαιοσύνης?

Εικόνα jole11canezza

Να μας εξηγήσει ο Βόσνιος πουστης πως και έχει τέτοιες φωτό !!! Γουστάρει μήπως να βλέπει αθώα παιδάκια ; Αλήτη βρανιες!!!! Πουτανας γιε

ΥΓ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ