ΕΡΓΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ



Την ανάρτηση την είδαμε στο redaroume, αλλά για να μην πει κανείς ''αυτά τα λένε οι γαύροι'', αντιγράφουμε από το site του Σταύρου Κόλκα.
 
Τα έργα που έγιναν στην Μίκρα, με την διοίκηση των γηπέδων να κάνει πράξη όσα υποσχέθηκαν στον ΠΑΟΚ.
Ο ΠΑΟΚ τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες, χρησιμοποιεί τα τελευταία χρόνια το γήπεδο της Μίκρας για τους αγώνες χάντμπολ.
Φέτος η διοίκηση του Δικεφάλου ζήτησε ορισμένα πράγματα από τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι στα γήπεδα της Μίκρας, τα οποία και έγιναν.
Συγκεκριμένα η Μίκρα μετά από χρόνια είναι πεντακάθαρη, τα αποδυτήρια είναι πλέον άψογα ενώ διορθώθηκε η ζημιά στο μηχάνημα που καθαρίζει το τάραφλεξ.
Παράλληλα έγινε η διόρθωση στα κλιματιστικά του γηπέδου, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του PAOK24, θα λειτουργήσει κανονικά και το ξενοδοχείο το οποίο είναι δίπλα στο γήπεδο.
Αν μη τι άλλο, αξίζουν συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Γιώργο Διόνα αλλά και στον προϊστάμενο αθλητισμού των ΝΕΑΚ, κ. Δημήτρη Ακριτίδη.
 
 
Όπως βλέπουμε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, το Γυμναστήριο της Μίκρας συντηρείται με λεφτά όλων των Ελλήνων πολιτών. Θυμίζουμε, επίσης, ότι το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ χρησιμοποιεί ως έδρα το κλειστό της Πυλαίας, το οποίο χτίστηκε με λεφτά του Κράτους και λίγους μήνες πριν, το Φεβρουάριο του 2018, κόπηκε το ρεύμα σε αυτό, επειδή κανείς δεν το πληρώνει. Γενικότερα, από τότε που σταμάτησε να δίνει λεφτά η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για το ρεύμα, σε ένα κλειστό που ανήκει στον ΠΑΟΚ και όχι σε όλους τους Έλληνες, το ποιος πληρώνει τους λογαριασμούς της ΔΕΗ παραμένει...μετέωρο. Ο Ολυμπιακός όμως, στα 2 γήπεδα που χρησιμοποιεί για τα ερασιτεχνικά του αθλήματα, το κλειστό ''Μελίνα Μερκούρη'' στου Ρέντη και το Παπαστράτειο κολυμβητήριο ''Πέτρος Καπαγέρωφ'' στον Πειραιά, πληρώνει κανονικά όλα τα λειτουργικά έξοδα που αντιστοιχούν στην χρήση που κάνει, αν και δεν του ανήκουν αυτά τα γήπεδα. Έτσι διεκδικεί τίτλους σε διάφορα ερασιτεχνικά αθλήματα ο ΠΑΟΚ. Τι καθεστώς ΑΝΙΣΟΝΟΜΙΑΣ είναι αυτό άραγε; Πού θα πάει αυτή η ιστορία με τη ΔΕΚΟ του Βορρά, που λέγεται ''παοκάκι''; Ως πότε θα συνεχίζονται οι προκλητικές αβάντες υπέρ της, σε μια χώρα που έχει παραδοθεί πλήρως στη ρωσική Μαφία του Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'';

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Αν γίνει κτι τέτοιο θα δεις μετά πύρινα άρθρα για τα οικονομικά προβλήματα του Μαρινάκη που πάει να την κάνει από τον Ολυμπιακό ή που παντελονιαζει και δεν προσφέρει. Αφού ξέρεις.

Εικόνα CEN-TAURUS

Να σταματήσουν να πληρώνουν και οι δικοί μας, στα πλαίσια των αρχών της ίσης μεταχείρισης και του ανταγωνισμού με ίσους όρους.