Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ



''Εφημερίδα των Συντακτών'', το ΜΜΕ που αποτελεί το ανεπίσημο γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι σαν ''Αυγή νο2''. Φύλλο της Δευτέρας 27 Αυγούστου 2018. Αφού διαβάσαμε καμιά δεκαριά φορές ότι ο Μαρινάκης είναι ''υπόδικος'', δίχως να μας εξηγεί κάποιος το ΠΟΤΕ ΘΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ, ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ (φυσικά τέτοιο πράγμα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και το γνωρίζουν ακόμη και οι ξεφτιλισμένοι απολογητές της ξεφτιλισμένης ροζ αριστεράς του γυφτο-ΣΥΡΙΖΑ...), από τη φίλη της εισαγγελέως Ειρήνης Τζίβα, Άντα Ψαρρά κι από μια κάποια Τζωρτζίνα Ρούσσου, περνάμε στις αθλητικές στήλες, που μας ενδιαφέρουν περισσότερο. Ρεπορτάζ για τα παιχνίδια της πρεμιέρας της Superleague, πρώτα της πρωταθλήτριας ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, από το ρεζίλη δημοσιογράφο-υπάλληλο του λαθρέμπορα Μελισσανίδη στην ''Ψ-Ώρα για Σπορ'', Τάσο Τσατάλη.
 
Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, αντέδρασαν και νευρικά οι παίκτες του ΠΑΣ, με πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, στα οποία όμως τις περισσότερες φορές, ο διαιτητής Σέζος, έδειξε ανοχή, προκαλώντας τον εκνευρισμό της κερκίδας. Στο 84΄ακυρώθηκε κακώς γκολ του Μάνταλου, με λάθος υπόδειξη οφσάιντ.
 
Αδικήθηκε λοιπόν η ΑΕΚ από τη διαιτησία, σύμφωνα με τον Τσατάλη. Περνάμε στο δεύτερο του περυσινού πρωταθλήματος ΠΑΟΚ και στο παιχνίδι του με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ρεπόρτερ ΠΑΟΚ της εφημερίδας ο υπάλληλος του Ρωσοπόντιου μαφιόζου σωματέμπορα Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', Κώστας Πετρωτός.
 
Το αποτέλεσμα κρίθηκε από ένα πέναλτι που κέρδισε και εκτέλεσε ο Πρίγιοβιτς και σήκωσε πολύ μεγάλη συζήτηση μετά τη λήξη του αγώνα. Τόσο ο Σάββας Παντελίδης, όσο και οι παίκτες του Αστέρα υποστήριξαν ότι δεν υπήρξε πέναλτι και η ομάδα τους στερήθηκε ένα βαθμό που θα μπορούσε να πάρει, ενώ το ακριβώς αντίθετο έκαναν ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του «δικεφάλου».
Ο Ρουμάνος τεχνικός σημείωσε ότι τα πέναλτι που σφυρίχτηκαν σε βάρος του ΠΑΟΚ στους αγώνες των προκριματικών του Champions League (με Σπαρτάκ στην Τούμπα και Μπενφίκα στο Ντα Λουζ) ήταν πολύ μικρότερες παραβάσεις σε σχέση με την επαφή Παπαδόπουλου-Πρίγιοβιτς. Μάλιστα, μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών υπήρξε διάλογος μετά τον καταλογισμό της εσχάτης των ποινών από τον διαιτητή Κουτσιαύτη.
Ο τερματοφύλακας του Αστέρα αρνήθηκε ότι έκανε παράβαση και ο φορ του ΠΑΟΚ τον παρέπεμψε στο video για να διαπιστώσει ότι βρήκε το πόδι του και σωστά σφυρίχτηκε πέναλτι.
Η αλήθεια είναι ότι σε κανονική ροή αγώνα η φάση δεν είναι τόσο καθαρή όσο αν δει κανείς το ριπλέι και μπορεί να οδηγήσει έναν διαιτητή στη βούλα του πέναλτι.
Οπότε μάλλον μπορούμε να μιλάμε για ένα ακόμη παράδειγμα υπέρ της χρήσης του VAR και στη χώρα μας.
Δεν θα πρέπει να βγάλουμε, πάντως, από τη συζήτηση τα υπόλοιπα λάθη του Κουτσιαύτη (χάρισε δεύτερη κίτρινη στον Κώτσιρα σε κράτημα του Ουάρντα στο 37’, απέφυγε να δώσει πέναλτι σε φράγμα -και με το χέρι- του Ιγκλέσιας και πάλι πάνω στον Αιγύπτιο στο τέλος του πρώτου μέρους, ενώ μετά το γκολ έκλεισε τα μάτια και σε πεντακάθαρη αποβολή στον Ιγκλέσιας για πάτημα του ποδιού του Ουάρντα) που είχαν δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλίμα στις κερκίδες για τον Αρτινό ρέφερι και τους βοηθούς του.
 
Πεντακάθαρο το πέναλτι που πήρε ο Πρίγιοβιτς, αδικημένος ο ΠΑΟΚ από τη διαιτησία, ''σφάχτηκε'', δεν πήρε κι άλλο καθαρό πέναλτι και τουλάχιστον 2 αποβολές. Αυτά μας γράφει ο Πετρωτός. Προχωράμε και στο ματς Ολυμπιακός-Λεβαδειακός, ρεπόρτερ Γιάννης Ντεντόπουλος. Καμία αναφορά στη διαιτησία του ματς.
 
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ'' ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ ''ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ'' ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ, ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ, ΔΙΧΩΣ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ, ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ, ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ.
 
Πάμε τώρα να δούμε το τι λένε όσοι ασχολούνται με τη διαιτησία. Ξεκινάμε με τον καθηγητή Παναγιώτη Βαρούχα, οπαδό του Παναθηναϊκού.
 
Ολυμπιακός-Λεβαδειακός: Στο 22’ ο δεύτερος βοηθός δίνει ένα οφσάιντ στον Ομάρ καθυστερημένα και ήταν λάθος. Θέλει φροντιστήρια πολλά, τον είδα ανεκπαίδευτο. Η ανατροπή του Ζησόπουλου στον Φορτούνη δεν χωρά συζήτηση, ήταν πέναλτι. Ο Εμπασί έχει δικαίωμα να κινηθεί πριν την εκτέλεση πάνω στη γραμμή του, δεν υπήρχε κάποια παράβαση εκεί. Υπήρχε και δεύτερο πέναλτι, στο χέρι του Ντιόγκο. Δεν υπάρχει κανονισμός που λέει ότι αν δώσεις ένα πέναλτι δεν μπορείς να δώσεις και δεύτερο.
ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Στο πέναλτι του 58’ το VAR θα μπορούσε να δώσει λύση. Είναι δύσκολη φάση. Υπάρχει μια επαφή στο πόδι του Πρίγιοβιτς στο τελείωμα της φάσης, αλλά ήδη είχε αρχίσει να πέφτει. Δεν είναι πέναλτι!
 
Βαγγέλης Δουκάκος, diaititis.gr, οπαδός του...Εθνικού Πειραιώς και...φίλος, μην πούμε και τίποτε άλλο τώρα, του Δημήτρη Μελισσανίδη της ΑΕΚ.
 
ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ..ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΝΤΙΟΓΟ Ο ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΕ ΕΝΩ ΕΥΘΥΝΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΟΗΘΟΣ ΤΖΙΩΤΖΙΟΣΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗ ΦΑΣΗ..ΠΙΑΤΟ.ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΠΑΘΑΤΕ?
Για την επιμαχη φαση του 57 του πεναλτυ αυτό το κερδισε ο Πριγιοβιτς γιατι όταν υπηρξε επαφη του ξενου φορ με τον γκολκηπερ Παπαδόπουλο η μπάλα ειχε φύγει.
 
Όταν συμφωνούν οι ΜΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ''ειδικοί'' της διαιτησίας πως ο Ολυμπιακός ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ διαιτητικά και ο ΠΑΟΚ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ διαιτητικά στη ΒΟΥΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ που βαφτίστηκε ''πέναλτι'', αλλά η ''Εφημερίδα των Συντακτών'' γράφει τα...ακριβώς ανάποδα, επειδή έχει ρεπόρτερ-υπαλλήλους των Μελισσανίδη-''Σαββίδη'', τότε πλέον δεν μιλάμε για ''Εφημερίδα των Συντακτών''.
 
ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ''ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΠΟΥΤΑΝΟ-ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ''.
 
Δημοσιογραφία ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ''κοντράρουμε ασταμάτητα Ολυμπιακό και Μαρινάκη'', στην υπηρεσία της ΓΕΛΟΙΑΣ κυβέρνησης του κατσαπλιά Τσίπρα, του απατεώνα που μετράει αντίστροφα όχι απλώς για να χάσει την καρέκλα του στο Μέγαρο Μαξίμου, αλλά ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΛΙ ΤΗΣ ΦΥΛΑΚΗΣ, αφού ήξερε ότι υπήρχαν νεκροί στην Ανατολική Αττική, στη μεγάλη πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου και παρόλα αυτά έστησε μια κακόγουστη φάρσα με τις κάμερες 2 ώρες μετά, κάνοντας τον...ανήξερο.
 
Πού θα πάει. Θα έρθει κάποια ώρα η στιγμή να μετρηθούμε με όλα τα φερέφωνα, τα γιουσουφάκια του γυφτο-ΣΥΡΙΖΑ. Νόμιμα εννοούμε πάντοτε, δημοκρατικά, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ γελοίο ΑΡΔ. Αργά ή γρήγορα θα μας δοθεί η δυνατότητα να εκφραστούμε ΝΟΜΙΜΩΣ για το ΠΟΥΤΑΝΟ-κόμμα του ΠΟΥΣΤΟ-ΣΥΡΙΖΑ. Και τότε θα δούμε το πού θα πάνε οι απανωτές προκλήσεις των αντιολυμπιακών ΤΣΑΤΣΩΝ του προς τον κόσμο του Θρύλου...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Σιχαμεροί καιροσκόποι και λακέδες τού ΣΥΡΙΖΑ, που πουλάνε στα
χάπατα έγκυρη, αντικειμενική και αμερόληπτη δημοσιογραφία. Σε
γκεμπελισμό και χολή για τον Μαρινάκη/Ολυμπιακό συναγωνίζονται
επάξια τον Ζούγκλα κ.ά. λεχρίτες της βοθροδημοσιογραφίας.

Εικόνα Fotiadko7

Τσυριζα= η πιο ξεφτιλισμενη κυβερνηση στην ιστορια της χωρας! Τελειωνουν κι οσο καθονται στη καρεκλα τοσο πιο μεγαλο παταγο θα κανει η πτωση τους!Κι αυτοι και οι πουστο Σανελ!

Εικόνα Ποσειδωνία

'Εφημερίδα των Γερμανών".
Μπουμπούκια όλοι τους. Ένας κι ένας.