ΑΔΕΡΦΟΙ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ, ΑΛΛΑ 12 ΕΚ. ΕΥΡΩ ΣΤΗΝ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ



Συνεχίζουμε από εδώ. Είχαμε μείνει στα περίπου 175 εκ. ευρώ που έχουν πετάξει από την προσωπική τους περιουσία οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, από το 2004 μέχρι το 2017, για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, δίχως να πάρουν πίσω ούτε ένα σεντ του ευρώ από αυτά τα χρήματα. Νέα καταχώριση στο ΓΕΜΗ για την ΚΑΕ Ολυμπιακός.
 
 
Τώρα λοιπόν, τον Αύγουστο του 2018, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έβαλαν άλλα 11,8 εκ. ευρώ στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, με αύξηση κεφαλαίου, δίχως να πάρει μυρωδιά κανείς. Συνολικά από το 2004 μέχρι σήμερα έχουν ξοδέψει, ΠΕΤΑΞΕΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, 187 εκ. ευρώ από την προσωπική τους περιουσία για την ΚΑΕ Ολυμπιακός, Λεφτά, ξαναλέμε, που ΠΕΤΑΝΕ οι αδερφοί Αγγελόπουλοι και δέχονται, ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ, να τους κάνει πλάκα ένας...εθισμένος κύριος, ο οποίος εμφανίζει...κερδοφόρους ισολογισμούς στην ανταγωνιστική της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ΚΑΕ ΠΑΟ.
 
Δεν έχω τρόπο να πω άλλο πια αυτά που θέλω, σηκώνω τα χέρια ψηλά με την κατάσταση στο ελληνικό μπάσκετ και τους αδερφούς Αγγελόπουλους. Δεν αντέχω άλλο να μιλάω για αυτό το θέμα, να λέμε κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια, ούτε να περιγράφουμε τα ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΑ χρήματα που βάζουν στο μπάσκετ του Ολυμπιακού, ΕΝΩ ΜΑΛΙΣΤΑ ΦΕΤΟΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΦΗΜΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΣΑΝ, λόγω της δικαστικής διαμάχης με τον πατέρα τους Κωνσταντίνο. Δεν μπορώ να χειριστώ άλλο αυτήν την ιστορία. Απορώ πώς αντέχουν οι ίδιοι να πετάνε τόσα λεφτά στον βρόντο...

Σχόλια

Εικόνα el trick

Και τι θέση έχει η διοίκηση της ομάδας μπάσκετ γιαυτό;;;;
https://www.to10.gr/dekaria/381796/ellada-den-ine-nisi/

Εικόνα Fotiadko7

Δυο άνθρωποι που κοσμούν το ελληνικό μπασκετ, επενδύουν συνεχώς παρα τις αμέτρητες σφαγες της βαζελοκρατουμενης ΕΟΚ του Βαζελακοπουλου! Μονη ομάδα σε όλη την Ευρώπη που θέτει παντα πρωτο στοχο την Ευρωλίγκα έχοντας γνώση τι συμβαίνει στα εγχώρια! Εκεί που η ζελα δε μπορεί να περάσει ουτε απέξω εδώ και χρόνια, οι συνεχείς παρουσίες σε Φ4 και τελικούς με δυο σερι κατακτήσεις μας κάνουνε υπερήφανους! Πάμε γερά φέτος με Μπλατ, προπονητης εγγύηση σύγχρονου και ποιοτικού μπασκετ, πάμε μωρή αρρώστια!!!

Μονο Ολυμπιακος!!!

Εικόνα djole11

Δυο ευρωλιγκες,τρεις τελικοι και συνεχεις παρουσιες σε Φ4 ε δεν το λες και ''στον βροντο''...Ασε που εχω την αποψη οτι τους ελληνικους τελικους τους θεωρουν αναγκαιο κακο,η ευρωλιγκα τους ενδιαφερει κυριως και καλα κανουν.Ετσι κι αλλιως εκει που δεν εχει σωληνες για τη ζελα εχει ΛΟΥΤΣΑ.Ασε τον τρακη να σηκωνει τα πετσινα μοιραζοντας σανο στα κοπαδια του και να ραβει τα εβδομα στον υπνο του και εμεις να συνεχισουμε να γραφουμε θρυλικη ευρωπαικη ιστορια.Αραξτε ρε παιδια να απολαυσουμε το μπασκετακι με τον κορυφαιο αυτη τη στιγμη κοουτς της ευρωπης ακομα δεν αρχισε η χρονια γκρινια...

υ.γ. Τα αδερφια πρωτα θα φτιαξουν γηπεδο-στολιδι για τον Θρυλο και μετα θα φυγουν (αν φυγουν)...

Εικόνα ThomasK

Κρίμα κι άδικο για τους αδερφούς Αγγελόπουλους.
Πέρα από τα τρομακτικά ποσά που ξοδεύουν στο ελλ. μπάσκετ, πρόκειται
για χαρακτήρες και παράγοντες διαμάντια που η συμμορία Τράκη-ΕΟΚ
(Βασιλακόπουλου) ταπεινώνει με κάθε τρόπο με την ανοχή και των εκάστοτε
κυβερνήσεων και κυρίως αυτής των γυφτοΣυριζανελ. Που θεωρούν την ΕΟΚ
"φάρο"... Οι λεχρίτες.

Βέβαια και οι ίδιοι ως διοίκηση ευθύνονται για πράξεις, παραλείψεις ή
ανοχές τους. Είναι παθιασμένοι με το μπάσκετ, ξοδεύουν τρομακτικά ποσά
αλλά δεν δρέπουν τους ανάλογους καρπούς τουλάχιστον στο εσωτερικό.

Δεν ξέρω αν φέτος έχει δρομολογηθεί μια επανεκκίνηση ύστερα από κάποια
αναβάθμιση και σε διοικητικό επίπεδο. Σε αγωνιστικό (αλλαγή προπονητή,
μεταγραφές παικτών...) είναι σε εξέλιξη και αδημονούμε γι' αποτέλεσμα, αν
και οι πιο πολλοί είμαστε άκρως επιφυλακτικοί.

Μακάρι να δικαιωθούν. Από κάθε άποψη.

Στηρίζουμε τ' αδέρφια! Στηρίζουμε τον Ολυμπιακό παντού και πάντα!