ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ



Αντιγράφουμε, για να μείνει.
 

 
 
Ολομέτωπη επίθεση εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος κατά του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Ο υπουργός Άμυνας αναφερόμενος στον εφοπλιστή ανέφερε συγκεκριμένα πως «έχουμε νταβατζήδες που κάνουν και ναρκωτικά. Έχουμε ανθρώπους που διώκονται για εμπόριο ναρκωτικών και προκειμένου να αποκτήσουν ισχύ αγοράζουν μέσα ενημέρωσης. Παράδειγμα ο κ. Μαρινάκης ο οποίος κατηγορείται για την εμπλοκή του στην υπόθεση του Noor1 και μέρος των κατηγοριών φέρεται να είναι η χρηματοδότηση για την εμπορία ναρκωτικών και κατέχει το Βήμα, τα Νέα και εμμέσως τα Παραπολιτικά και καμιά 50αρια site τα οποία έχει αγοράσει.
»Αυτού του είδους τους νταβατζήδες, εννοώ που παίρνουν ΜΜΕ για να εκβιάζουν την κυβέρνηση τους αντιμετωπίζει η Δικαιοσύνη οφείλοντας να κάνει τη δουλειά της. Τα χτυπήματα που δέχεται αυτή η κυβέρνηση από αυτούς τους νταβατζήδες, όπως ο κ. Μαρινάκης και τα μέσα του, είναι πρωτοφανής. Ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ τέτοιου είδους επίθεση.
»Αγοράζουν δε και μερικά περιφερειακά μέσα. Και επειδή άκουσα και το όνομα Αμφίπολη. Ποιους χρησιμοποιούν; Την κυρία Παναγιωταρέα. Είναι η μοναδική εκπρόσωπος τάφου. Και χρησιμοποιούν και τους καταδικασμένους από τον ΔΟΛ δημοσιογράφους που στα Πόθεν Έσχες τους έχουν τρία εκατομμύρια στην Ελβετία. Δούλευαν για τον Ψυχάρη και τώρα δουλεύουν στον κ. Μαρινάκη. Τους κάνεις αγωγές αλλά δεν τους νοιάζει. Γράφουν ψέματα και αθλιότητες. Καταδικάζονται και συνεχίζουν. Αυτοί είναι οι νταβατζήδες».
 
Υπουργός Εθνικής Άμυνας και κυβερνητικός εταίρος ο κύριος, έτσι; Όχι κάποιος τυχαίος. Αν θέλει αυτός, ρίχνει την κυβέρνηση. Είναι το ίδιο ΣΚΟΥΠΙΔΙ που χαρίζει γήπεδο στον ΠΑΟΚ και φωτογραφίζεται με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, στην οποία έχει τυπωθεί από πίσω το όνομά του.
 
 
Δεν θα ησυχάσουμε, αν δεν φυλακιστεί το αλκοολικό αυτό παχύδερμο. Αν δεν σαπίσει στις φυλακές του Κορυδαλλού, εμείς δεν θα σταματήσουμε να τον κυνηγάμε, ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΑ, αυτόν και όποιον ΠΟΥΣΤΗ τον στηρίζει ή κρύβεται από πίσω του, με πρώτο και καλύτερο αυτό εδώ το ΜΟΥΛΙΚΟ πατσαβούρι, το άεργο κοπρόσκυλο της Ραφήνας, που αντί να περάσει απο Ειδικό Δικαστήριο για την καταστροφή που έφερε στη χώρα, συνεχίζει να την κυβερνά από το παρασκήνιο...
 

 
Υ.Γ. Τέτοιο πόλεμο ο Ολυμπιακός, σαν κι αυτόν που μας κάνουν τώρα οι ''απροσκύνητοι'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, δεν έχει ξαναδεχτεί ΠΟΤΕ στην ιστορία του. ΠΟ-ΤΕ. Γαμώ όποιον ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕ τους ψήφισε και χόρευε στο Σύνταγμα πριν από 3 χρόνια και όποιον ΜΟΥΛΟ τους στηρίζει και τώρα.

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Αγωγούλες πρόεδρε, αγωγούλες. Κι άστις να τρέχουν για το 2020.

Εικόνα ThomasK

Πολιτική αχρειότητα, ξετσιπωσιά και προκλητικότητα
χωρίς προηγούμενο και χωρίς όρια.

Ως ΑΝΕΛ ήδη βρομάς ψοφίμι, απατεώνα Ελλαδέμπορα
και ΑμερικανοΓερμανοτσολιά. Πουλημένη κότα που σε
'χει πηδήξει μέχρι και ο Ζάεφ. Που κρύβεται πίσω από
την ασυλία, την εξουσιαστική επιρροή και τους πρόθυμους
λακέδες στη δικαιοσύνη κ.ά. θεσμούς και κυρίως πίσω από
το βλαμμένο που πρωθυπουργεύει και τον "αριστερό" συρφετό
του, στον οποίο κάλλιστα μπορεί να περιληφτεί κι ο μουγγός
κηφήνας της Ραφήνας με τις γελοίες ορντινάντσες του.

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Με το πες πες κάτι θα μείνει έλεγε η γιαγιά μου!
Δεν μπορούν να τον ακουμπήσουν! Έχουν την δικαιοσύνη ολοδικιά τους, δικαστές, υπουργούς, κανάλια και πάλιλ δεν τον ακουμπάνε. Δεν υπάρχει δικαστήριο που να του βρει έστω και το παραμικρό.
Αυτός ο μπινές ο Καμμένος νομίζει ότι θα έχει πάντα γύρο του όλο αυτό το γλοιώδες συμφερτό να τον γλείφει και να τον προστατεύει. Αν ο επόμενος αφήσει τα σκυλιά, θα φαγωθεί σε χρόνο μηδέν, και μάλιστα από αυτούς που τον γλύφουν.
Θυμηθείτε ότι όλη αυτή η φάρα θα γίνουν όλοι ευρωβουλευτές, για να φύγουν από την χώρα. Πόσο ακόμα νομίζουν ότι μπορούν να χρησιμοποιούν την μισή αστυνομική δύναμη της χώρας για να πάνε μέχρι την Θεσσαλονίκη?

Υ.Γ. Παιδιά από το facebook δεν σας βρίσκω πλέον. Έχω χάσει την καινούρια σελίδα, ή σταματήσατε να ποστάρετε εκεί?

Εικόνα George_Str

ΟΥΤΕ ο σκυλος της εσα ο ιωανιδης δεν εξυπηρετησε το Τελαβιβ και την ΟΥασιγκτον οσο ο κολοδαχτυλακιας οσο δεν ζηταει συγνωμη εστω τυπικα αυτο ειναι το επιθετο του.Τα πεπραγμενατου το δειχνουν αυτο ,οσο για μερικους που αναρωτιωνται πως γινεται ο ακροδεξιος να ειναι σφιγταγκαλιασμενος με τον <<αριστερο>> συριζα ,υπαρχει μια λεξη που τους συνδεει ΠΑΓΚΟΣΜΟΙΟΠΟΙΗΣΗ και δυστηχως συνδεει τους παντες εντος του κοινοβουλιου.ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ των ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΚΜΕΥΤΑΛΕΥΣΗ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΕΘΝΩΝ.Αλλα ξεφευγει η συζητηση ,μας αναγκαζουν ομως να γραφουμε για πολιτικη,μην περιμενετε φυλακισεις κλπ υπο νορμαλσυνθηκες ,εαν υπηρχε κρατος ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΛΗΛΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Κανονικά δεν είναι για φυλακή.
Για πίσσα και πούπουλα είναι.
Γενικά, για δημόσια διαπόμπευση.

Εικόνα RedManu

Είναι απίστευτη η οργή που μας προκαλούν γαμώ τα σπίτια τους Σάββα...

Εικόνα Fotiadko7

Αμα δεν τον σωσει το Αλεξη βαζοντας τον στο Επικρατειας θα τον δουμε συντομα με την ασπρομαυρη ριγωτη της μπουζους τον μπουλη!!! Οι δημοσκοπησεις ουτε 1.5% δε του δινουν, τελειωμενος ειναι χωρις την ασυλια!!!