ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΗΡΑΚΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΖΟ-''ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ''...



Ιανουάριος του 2016, 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος της σεζόν 2015-16 και ο Ολυμπιακός κατεβαίνει στα Χανιά για να αντιμετωπίσει στα Περιβόλια τον Πλατανιά. Τελικό σκορ 1-1 και η πρώτη απώλεια πόντων σε εκείνο το πρωτάθλημα για τον Ολυμπιακό είναι γεγονός. Στο 89' της αναμέτρησης, με το σκορ 1-1, ο δεξιός μπακ του Πλατανιά Κουλιμπαλί πηγαίνει μπροστά στην κερκίδα των οπαδών του Ολυμπιακού, για να εκτελέσει ένα πλάγιο άουτ. Κάποιος από την κερκίδα του πετάει κάτι, μάλλον αναπτηράκι, το οποίο φαίνεται πως τον ακουμπάει λίγο, οριακά, στο δεξί του πόδι. Ο Κουλιμπαλί πέφτει προσωρινά κάτω, πιάνοντας τον...αριστερό του μηρό, κάνοντας εμφανώς θέατρο.
 
 
Γι'αυτό εδώ το...αναπτηράκι, το οποίο δεν βρήκε καλά-καλά το γελοίο θεατρίνο Κουλιμπαλί (μετέπειτα παίκτης της ομάδας της λαμογιάς που του ταίριαζε, του ΠΑΟ...), ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε από την ''αδιάφθορη'' ελληνική αθλητική Δικαιοσύνη της ''εξυγίανσης'' με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη και πρόστιμο 50.000 ευρώ.
 
 
Σεπτέμβριος του 2018 και στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της Superleague της σεζόν 2018-19, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Με το που ανοίγει το σκορ ο ΠΑΟΚ, ένας οπαδός του εκτοξεύει φωτοβολίδα μέσα στους οπαδούς του Πανιωνίου, με τους οποίους υποτίθεται ότι οι ΠΑΟΚτζήδες έχουν φιλική σχέση, γι'αυτό και τους επιτρέπεται παραδοσιακά η μετακίνηση στο συγκεκριμένο γήπεδο.
 
 
Ποια ήταν η ποινή του ΠΑΟΚ γι'αυτό το περιστατικό; Πρόστιμο 20.750 ευρώ...
 
 
H ίδια ποδοσφαιρική Αρχή, το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Superleague, έκρινε πως το αναπτηράκι που δεν βρήκε καλά-καλά το θεατρίνο Κουλιμπαλί κοστολογείται 50.000 ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, ενώ η φωτοβολίδα σε κόσμο κοστολογείται απλώς...20.750 ευρώ. Είναι ο ίδιος πρωτοδίκης ''τακτικός δικαστής'' Σπύρος Καποδίστριας στο ρόλο του αθλητικού δικαστή, με αναπληρώτριά του την επίσης πρωτοδίκη Μαρία Σκολαρίκη, που πήραν τις παραπάνω 2 αποφάσεις. Η Παναγιά να βοηθήσει να μην πέσουμε στα χέρια τους ως πολίτες και κληθούν να μας δικάσουν για κάποιο παράπτωμά μας...
 
 
Αυτήν την ''εξυγίανση'' ήθελαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, με μπροστάρη τη φιλιππινέζα του Μελισσανίδη, πρώην υφυπουργό Αθλητισμού και υπουργό Δικαιοσύνης, Σταύρο Κοντονή και άξιο συνεχιστή του τον ''Ολυμπιακάρα'' Γιώργο Βασιλειάδη, που μας έλεγε χωρίς καμία ντροπή λίγους μήνες πριν ''Στη Νέα Σμύρνη και το Πανιώνιος-ΠΑΟΚ υπήρχε απαγόρευσης οργανωμένης μετακίνησης. Είναι γνωστό στις τάξεις των οπαδών ότι οι οπαδοί του Πανιωνίου με αυτούς του ΠΑΟΚ δεν παίζουν ξύλο. Σε κάθε περίπτωση επιτρεπόταν η μεμονωμένη μετακίνηση'' και τώρα, μετά τη φωτοβολίδα των ΠΑΟΚτζήδων στη Νέα Σμύρνη, δεν έχει βγει να ψελλίσει το παραμικρό. Τι να πει εξάλλου, πως ο ΠΑΟΚ είναι η αγαπημένη ομάδα της κυβέρνησής του κι ότι όλος ο ΣΥΡΙΖΑ ''κλαίει'' για να τον δει πρωταθλητή; Ή μήπως να μας πει για τα ρούβλια των Ρωσοπόντιων ΜΑΦΙΟΖΩΝ που έχουν γεμίσει όλη τη χώρα και στο τέλος θα μας πνίξουν;
 

Σχόλια

Εικόνα REDHERAKLIO

Και όλως τυχαίως φοράει από την αμέσως επόμενη χρονιά μέχρι σήμερα την φανέλλα σύμβολο της πουστιάς.

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Ο Κουλιμπαλί! Ο οποίος έχοντας γυρισμένη την δεξιά του πλευρά γυρισμένη στους φιλάθλους για να κάνει το πλάγιο, έφαγε τον αναπτήρα πάνω από τον αριστερό του μηρό. Μετά βέβαια έπιανε και το αριστερό του καλάμι. Δεν ήξερε που να πρωτοπιάσει! Το αναπτηράκι είχε φάλτσα και πέρασε από πίσω ή από μπροστά του και για να καταλήξει στην αριστερή του πλευρά.
Όλα τα άθλια που είδαμε πέρυσι είχαν κοινό παρανομαστή την ντροπή της Κρήτης (μετά τον ΟΦΗ για μένα) τον Πλατανιά.
Δεν είναι τυχαίο που και οι δυο βολοδέρνουν στην Β και στη Γ.
Την ρουφιανιά πολλοί την αγάπησαν, τον ρουφιάνο ουδείς.

Εικόνα ThomasK

20.750 € ακριβώς η ποινή. Με ζυγαριά ακριβείας που του
έδωσε ο Καμμένος. Την τύφλα του πήρε από τον Κοντονή
και το σπαθί του από τον Ιβάν, αφού το ευλόγησε ο 'Αρχων
Κουροπαλάτης.

Τα εκατοστά ή χιλιοστά παραλείφτηκαν ή στρογγυλοποιήθηκαν;

Καποδίστρια, μπορείς να ξεφτιλιστείς κι άλλο μέχρι ν' αλλάξουν
τα πράματα. 'Ολοι σας οι χαμερπείς εκεί "λειτουργοί".

Εικόνα Fotiadko7

Είναι εξοργιστικη αυτή η αντιμετώπιση της ομάδας μας απο τη χειρότερη κυβέρνηση που γνωρισε η χώρα! Και ακόμα πιο εξοργιστικη η διαπλοκή με τα δικεφαλα πτηνά βορρά και νότου! Ευτυχώς οι μέρες τους τελειώνουν!!!