ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΑΙ ΘΩΜΑΣ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΣΑΝΑ



Αντιγράφουμε από το blog με ειδήσεις για την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής.
 
Πέραν του Δημήτρη Μελισσανίδη, που με την παρουσία του έκλεψε την παράσταση στη χθεσινή κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣΑΝΑ, στο κτήμα Μπραϊμνιώτη έδωσαν το παρών και άλλοι επίσημοι. Ανάμεσά τους και ο Θωμάς Μητρόπουλος!
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ, Γιώργος Παπαμακάριος, ο Δήμαρχος Διονύσου Διονύσης Ζαμάνης, ο δήμαρχος Σπάτων-Αρτέμιδος Δημήτρης Μάρκου, ο δήμαρχος Κερατέας Δημήτρης Λουκάς και ο δήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος. Επίσης, το «παρών» έδωσε ο αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Πέτρος Φιλίππου, οι βουλευτές Κατσίκης και Βλάχος και ο πρώτος επιλαχών με τη ΝΔ Νίκος Αντωνίου.
 
 
Παρεούλα με το Θωμά Μητρόπουλο ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε κλήρωση μιας ποδοσφαιρικής Ένωσης. Ό,τι γίνεται συνήθως δηλαδή, αφού Θωμάς-Μελισσανίδης πάνε πακέτο εδώ και χρόνια. Αν είχε κάνει ο Μαρινάκης το ίδιο, εκτός του ότι θα τον ''κρεμάγανε στα μανταλάκια'' όλες οι ''υπερευαίσθητες'' γραφίδες και τα ''υπερευαίσθητα'' πληκτρολόγια του ''εξυγιαντικού'' αθλητικού Τύπου, έντυπου και ηλεκτρονικού, μπορεί να βρισκόταν και κατηγορούμενος από κάποιον ''υπερευαίσθητο'' εισαγγελέα, ο οποίος από την πολλή ''υπερευαισθησία'' αργότερα μπορεί και να σύχναζε στο σπίτι κανενός Στηβ Κακέτση...

Σχόλια

Εικόνα Φαιδων

Για σου Σαββα. Μια φορά εχαμε κοντραριστει γιατί μάλλον δεν έγινα κατανοητός και με το autocorrection, ίσως νόμιζες,ότι σε δούλευα..Ποτέ δεν είχα τέτοια πρόθεση. Σέβομαι ότι γράφεις και συμφωνώ σχεδόν σε όλα. Η ερώτηση μου είναι για τον Μαρινάκη. Οι γνωστοί κολοδημοσιογραφεί,του έχουν κολλήσει μια ρετσινιά. Όσα δικαστήρια όταν και τον αθωώσουν ,αυτή την ρετσινιά δεν μπορεί να την καθαρίσει εντελώς. Δυστυχώς και μέσα στην οικογένεια μας ,του θρύλου μας ,θα υπάρχουν άνθρωποι με ερωτήματα. Και ερωτώ. Αυτά τα καθίκια τους δημοσιογράφους,ποιος θα τους τιμωρήσει? Ποιος θα τους κάνει να πληρώσουν για τα ψέμματα και της συκοφαντίες που διαιδωσαν. Δεν εννοώ να φάνε ξύλο,αν και θα τους άξιζε. Θα τους πάρουν την διμοσιογραφηκη ταυτότητα? Θα απολυθούν από τις δουλειές τους? Θα τους καταδικάσει κανένα δικαστήριο? Δεν θα έπρεπε να γράφουν στα σκατοσιτες τους και τις βόθρο εφημερίδες του,την αθωωτική απόφαση,με τις ίδιους τίτλους και τον ίδιο χρόνικο διάστημα που συκοφαντούσαν? Τι ψάχνω τώρα θα μου πεις. Εδώ η σκατοκυβερνηση, μέ τους προδότες υπουργούς και πρωθυπουργούς,κάνουν τα ίδια. Ο γνωστός κανόνας της προπαγάνδας . Ρίξε λάσπη πολύ λάσπη,στο τέλος κάτι θα μείνει.

Εικόνα Harry red logic

Σάββα , η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!
Εννοώ οτι τύπο σαν τον νιάου,θωμά,ξε-τσιπα-το κλπ υπήρχαν από τότε που εμφανίσθηκε αυτό το μυστήριο ον ο άνθρωπος!Υπήρχαν από την εποχή των σπηλαίων και δεν θα εκλείψουν μέχρι το τέλος του κόσμου!

Αυτοί οι τύποι δεν παίρνουν από ηθικολογίες και κατήχηση για δικαιοσύνη,ισότητα και παρόμοια..
Αυτοί οι τύποι μία γλώσσα καταλαβαίνουν: Την ΔΥΝΑΜΗ!
Αν μπορεί κάποιος να τους ΣΦΊΞΕΙ τα μπαλάκια τους μπορεί να τους στριμώξει να τους υποχρεώσει να αλλάξουν πορεία(για όσο διάστημα τους στρίβεις τα μπαλάκια ...μετά θα κάνουν πάλι τα ίδια)
Κατά την ταπεινή μου άποψη αναγκαία είναι η αμυντική θωράκιση από τα φαρμακερά τους βέλη αλλά παράλληλα ακόμη πιο χρήσιμος είναι ο εντοπισμός των αδύνατων σημείων τους (και έχουν πολλά) και εξαπόλυση σφοδρής επίθεσης στην βρώμικη αυλή τους!Να υποχρεωθούν να ασχοληθούν να σβήνουν τις φωτιές που θα ανάβουν στα βρωμερά σκουπίδια μέσα στο σπίτι τους!

Εικόνα savvas gridlock

Οι κηλίδες δυστυχώς θα μείνουν εσαεί, φίλε, δεν βλέπω να φεύγουν ποτέ...