Η ΡΟΜΠΑ ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΣΤΗ ΔΕΘ...



Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κούλης Μητσοτάκης, ανέβηκε σήμερα στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, για να παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του, της Νέας Δημοκρατίας, με το οποίο ''θα σώσει'' τη χώρα από τη λαίλαπα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Διαφορετικού ήθους και διαμετρήματος από τους κυβερνώντες, οι οποίοι όπως είδαμε προσφάτως ξεφτιλίστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στη ΔΕΘ με το γλείψιμό τους στον ΠΑΟΚ, ο ''μεταρρυθμιστής'' Κούλης απέδειξε σήμερα ότι δεν έχει σχέση με το διεφθαρμένο, παλαιό πολιτικό σύστημα των κλακαδόρων και των γλειφτών. Θα μπορούσε να πάει ας πούμε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ, να βγει φωτογραφίες με κάποιον παλαίμαχο-σημαία του ΠΑΟΚ, π.χ. το Γιώργο Κούδα, κρατώντας αναμνηστικά του ΠΑΟΚ. Δεν το έκανε.
 
 
Θα μπορούσε να τάξει και γήπεδο στον ΠΑΟΚ, το οποίο θα ευχόταν να εγκαινιάσει και αυτός. Δεν το έκανε.
 
 
Θα μπορούσε να περάσει και μια βόλτα από το περίπτερο του Άρη στη ΔΕΘ, από όπου θα έπαιρνε ως δώρο μία φανέλα της συγκεκριμένης ομάδας με τυπωμένο το όνομά του από πίσω, για να μην του πουν κάποιοι ότι κάνει διακρίσεις και ''αβαντάρει'' μόνο τον ΠΑΟΚ. Δεν το έκανε.
 
 
Κάποιοι πολιτικάντηδες παλαιότερα δεν περιορίζονταν σε ΠΑΟΚ-Άρη, αλλά περνάγανε κι από το περίπτερο του Ηρακλή, παίρνοντας φανέλα ΚΑΙ αυτής της ομάδας της Θεσσαλονίκης. Θα μπορούσε να το κάνει και ο Κούλης. Δεν το έκανε.
 
 
Ο Κούλης δεν είναι Τσίπρας, ούτε Καμμένος. Ο Κούλης είναι φιλελεύθερος και προς Θεού, ΟΧΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ. Δεν γλείφει το λαό για να πάρει ψήφους. Έχει άλλο ήθος. Γι'αυτό και ''θα μας σώσει'' αυτός ο ηγέτης, ο μεταρρυθμιστής, ο φιλελεύθερος ιππότης.
 
 
Δείτε εδώ μια ρόμπα ξεκούμπωτη.
 
 
Φήμες λένε ότι αναζήτησε εναγωνίως τα περίπτερα του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Ποσειδώνα Μηχανιώνας, του Μακεδονικού και του ΠΑΟ Κουφαλίων για να πάρει και δική τους φανέλα, αλλά δεν τα βρήκε. Ε ας του στείλουν δώρο αυτά τα σωματεία από μία, να βγει φωτό και με αυτές, με το γελοίο χαμόγελο του μπαρακούντα στη φάτσα. Κι επειδή ξεχαστήκαμε κάποια χρόνια με τους απατεώνες ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι οποίοι μονοπώλησαν με τον ΣΤΟΚΟ και τις λαμογιές τους τις ''ευχές'' μας, ας θυμηθούμε τα παλιά, τα μέχρι το 2014 που γράφαμε εδώ μέσα.
 
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ.

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Καμία έκπληξη.
Ο μικροκομματισμός και η μικροπολιτική καλά κρατούν (εκτός από τον λαϊκισμό,
τις πελατειακές σχέσεις και τον νεποτισμό/οικογενειοκρατία/ευνοιοκρατία).

Αλλά, όπως λέει και ο Romain πιο κάτω, αν είναι να ξεκουμπιστούν οι απατεώνες
και μαφιόζοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ο αντιΟλυμπιακός συρφετός τους προτιμώ τον Κούλη.

Εικόνα Romain

Δεν πάω τον Κούλη καθόλου ούτε την ΝΕΑ "ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ".

Αντίθετα είμαι αριστερός.

Άν όμως ο Κούλης είναι ο κύριος αντίπαλος των ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΣΙΠΡΟ-ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ και έχει μεγάλες πιθανότητες να τους διώξει απο την κυβέρνηση, τότε ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΑ ΜΕ ΧΙΛΙΑ!

Δεν θέλω να ξαναδώ ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ και ΚΟΝΤΟΝΗΔΕΣ/ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΔΕΣ στη βουλή ούτε και ζωγραφιστούς.

Εικόνα Harry red logic

....και ο Αντώνης ο Καλαματιανός ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ είναι. Όμως είναι κολλητός με τον νιάου και τον ψηλό παναθηναικάκια, μας κυνήγησε άγρια!
Ο ΟΠΑΠ κατέληξε στα χέρια του νιάου.
Ο νιάου έχει ήδη πιάσει στασίδι στην Ν.Δ.Άσε τον Ιβάν, αυτός νταραβερίζεται με την μισή Ν.Δ.Από τον ραφηνάτο μέχρι τον Τζικώστα και βάλε!!!!!!!!!
Συνεπώς μην έχουμε ψευδαισθήσεις!
Εμείς προχωράμε μόνοι μας, ΔΎΝΑΜΗ ΜΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ θΡΎΛΟΥ.
Ο Πρόεδρος γηράσκει και αυτός αεί διδασκόμενος!Φτιάχνει πανίσχυρη ομάδα-φέτος είμαστε σε καλό δρόμο-και ξεσηκώνει την ερυθρόλευκη στρατιά!
θα βρει την άκρη στα κέντρα και παράκεντρα της εξουσίας εντός και εκτός χώρας!

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο Ισίδωρος επί Σαμαρά ...μεγαλούργησε, με χορηγό πατέρα.
Αντιολυμπιακή αρμάδα είναι οι πολιτικοί που κυβερνούν τα τελευταία χρόνια την Ελλάδα.
Όλοι βγαλμένοι από τα σπλάχνα του Παναθηναϊκού. Τσίπρας-Καμμένος-Παυλόπουλος-Καραμανλής.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από όλες τις χούντες. Δεν είδε χάρη από καμιά πολιτική δύναμη, παρά μόνο πόλεμο.
Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας και η ντομπροσύνη μας.
Δε θέλω ποτέ να δω πολιτικό με τη φανέλα του Θρύλου. Ειδικά αυτοί που πούλησαν τη Μακεδονία, αλλά και εκείνοι που ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο, ακολουθώντας τους τσιπροκοτζιάδες.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε από όλες τις χούντες. Δεν είδε χάρη από καμιά πολιτική δύναμη, παρά μόνο πόλεμο.
Δύναμή μας είναι ο κόσμος μας και η ντομπροσύνη μας.
Δε θέλω ποτέ να δω πολιτικό με τη φανέλα του Θρύλου. Ειδικά αυτοί που πούλησαν τη Μακεδονία, αλλά και εκείνοι που ετοιμάζονται να κάνουν το ίδιο, ακολουθώντας τους τσιπροκοτζιάδες.

Εικόνα REDHERAKLIO

Ο Κούδας και ο πατέρας του στήριζαν για χρόνια το ΚΚΕ.Τα κόκκαλα του πατέρα του (με την καφετέρια στο Πασσαλιμάνι) θα τρίζουν με τις αγκαλίτσες.Ο Ζαγοράκης πέτυχε την "μεταγραφή".Η μόνη δύναμη του θρύλου ειναι ο κόσμος του.Το γλύψιμο το αφήνουμε γιά τους αντιπάλους μας.ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Εμένα αυτό που εκνευρίζει δεν είναι ο κάθε Μητσοτάκης. Ακόμα και να μην ήθελε να το κάνει αυτό, τον υποχρεώνουν.
Ανθέλληνας είναι και αυτός οπότε τους κάνει. Και για πιο λόγο να τα βάλουν με τον πρόεδρο του μεγαλύτερου Ελληνικού συλλόγου? Αν ο καθένας ήθελε να αλιεύσει ψήφους στον Ηρακλή θα πούλαγε φιλίες και στον Άρη ή στην ομάδα όπου οι οπαδοί της είναι και το 60% των Ελλήνων ψηφοφόρων.
Απλά ο Μαρινάκης δεν είναι ανθέλληνας. Αν βάλει δε ότι οι επιχειρήσεις του δεν εξαρτώνται σε τίποτα από το Ελληνικό δημόσιο, τότε τα κάνει όλα πιο δύσκολα για αυτούς.
Εμείς όμως από την πλευρά μας, δεν στηρίζουμε τον Πρόεδρο. Πόσοι και πόσοι βουλευτές και κάθε είδους πολιτευόμενος πέρασε από τα VIP του Καραισκάκη ανενόχλητος να δει τα ντέρμπι γιατί σε άλλα ματσάκια δεν πατάνε. Τους πείραξε ποτέ κανείς? Είδα κανένα λιντζάρισμα? Είδε κανείς κανένα πουστριλίκι να πέφτει? Γιατί αν είχε πέσει θα ήταν παντού πρωτοσέλιδο για να χουλιγκανοποιήσουν τον Ολυμπιακό.
Και το χειρότερο είναι ότι όλοι αυτοί έρχονται και στο τζάμπα. Με προσκλησούλα. Και τρέχα εγώ και εσύ να βγάλουμε το διαρκείας με δανεικά. Και να διψάς γιατί έχει γίνει το λαρύγγι σου διπλό από την φωνή και το τραγούδι αλλά να βγαίνουν τα ψιλά να πάρεις νεράκι γιατί είσαι τσίμα τσίμα.
Ετοιμαστείτε όλοι λοιπόν να υποδεχθείτε τον Κούλη που είναι και Ολυμπιακάρας στο γήπεδο. Και κάτσε εσύ Σάββα να συλλέγεις φωτογραφίες με πόσες φανέλες έχει φωτογραφηθεί ο Κούλης και να λες τα αυτονόητα.

Εικόνα dimitrov7

Ένας-ένας παιδιά. Γ@μ@με τώρα τους συριζανέλ και μετά τον Κούλη. Αν είσαι και παπάς με την αράδα σου θα πας.

Εικόνα George_Str

TI σας ελεγα? ΣΤΗΜΕΝΟΣ ΔΙΚΟΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ,Ακομη περιμενετε φυλακισεις και τα λοιπα που γραφονται νομιζω οτι σημερα καταλαβατε οτι με ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΕΝΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΠΟΔΙΟΜΠΟΜΠΑΙΟΥ ΤΡΑΓΟΥ στην θεση αυτη εχει τοποθετησει η αρχουσα ταξη της ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ τον ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ,ΜΟΛΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑ ΠΟΥΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ.ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ,ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ,ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ .