ΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΟΙ 11ΑΔΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΞΑΝΘΗ ΚΑΙ ΠΑΟΚ



Παιχνίδι Ξάνθη-ΟΦΗ αυτήν την ώρα στα Πηγάδια της Ξάνθης, για την 4η αγωνιστική της Superleague. Ας δούμε την 11άδα του ΟΦΗ.
 
 
Παιχνίδι ΟΦΗ-ΠΑΟΚ πριν από 8 μέρες για την 3η αγωνιστική της Superleague, ας δούμε την 11άδα του ΟΦΗ.
 
 
Σωτηρίου, Κουτσιανικούλης, Βουό, Πλατέλλας, Κυριακίδης, Αραβίδης, Παπαστεριανός, Κοιλιάρας, Παπάζογλου, Μεγιάδο, Ποτουρίδης σήμερα βασικοί για τον ΟΦΗ.
 
Στρέζος, Κυριακίδης, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Κοροβέσης, Παπαστεριανός, Νάστος, Νέϊρα, Ντίνας, Σάσι, Βουό βασικοί πριν από 8 μέρες για τον ΟΦΗ.
 
4 μόνο παίκτες κοινοί στις 2 11άδες. Ο Κυριακίδης, ο Ποτουρίδης, ο Παπαστεριανός και ο Βουό. Όλοι όσοι δεν έπαιξαν 8 μέρες πριν, εκεί που γελούσε όλο το Νησί με τα ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΟΔΙΑ της Φ-ΟΦΗς, σήμερα είναι στην 11άδα του παραρτήματος του Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη''.
 
 
ΟΦΗ, η ντροπή της Κρήτης...

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Νίκη σήμερα με καλη εμφάνιση, ξεβρακωμα και κάρφωμα την Κυριακή στον Ναο στη ΔΕΚΟ των Συριζανελ κι αστούς στο -5 να κυνηγάνε!!! Τοτε φυσικά θα δουμε παρά πολύ εξυγίανση αλλά δε μας κατεβάζουν ουτε με γερανό!!!Πάμε Ολυμπιακαρα!!!

Μονο Ολυμπιακός!!!

Εικόνα Aprosarmostos17

Εγώ ξέρω ότι έπεσε πολύ χρήμα μετά το 1-0 του όφη. Δεν έχουμε όμως τον σαγόνια να μας πει λεπτομέρειες. Ήρθε η εξυγίανση, εξαφανίστηκε ο σαγόνιας.

Εικόνα ΚΟΜΟΤΗΝΗ

ΑΠΟΨΕ ΠΑΤΑΜΕ ΚΟΡΥΦΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΜΕ!

Εικόνα ΝΑΥΣΙΠΛΟΟΣ

Τελικά υπάρχει ομάδα σε αυτό το νησί να μην είναι παράρτημα? ΟΦΗ ο πρώτος διδάξας, Πλατανιάς ο συνεχιστής και τώρα ξανά ο ΟΦΗ να πάρει τα πρωτεία.
Μια ζωή υπήρξαν τσάτσοι και μια ζωή έβλεπαν τις ομάδες τους να υποβιβάζονται.
Μυαλό δεν βάζουν! Στο καλό λοιπόν και οι λεβεντογεννημένοι. Καλό υποβιβασμό εύχομαι.

Εικόνα Γιάννης ο Red

Στο ΟΦΗ-ΠΑΟΚ ω τι περίεργο δεν έπαιξαν ούτε οι 2 δανεικοί του ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ(Μιχόγεβιτς-Δεληγιαννίδης), ούτε έπαιξαν βασικοί οι Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Αραβίδης, Πλατέλλας. Οι Πλατέλλας-Αραβίδης μπήκαν ως αλλαγή στο 54', μετά το 1-3 του ΠΑΟΚ. Ο Κουτσιανικούλης στο 65'. Οι παίκτες με παρελθόν στον ΠΑΟΚ είναι οι Κουτσιανικούλης, Κοροβέσης.

Στο παρελθόν πράσινο, τώρα ασπρόμαυρο. Αλλά πάντοτε παράρτημα. Στον παρελθόν τσάτσοι του Βαρδινογιάννη, τώρα τσάτσοι του Ιγκνάτιεβιτς.