Η ΠΑΕ ΠΑΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ...ΕΡΤΣε συνέχεια αυτού του άρθρου μας, αντιγράφουμε από εδώ.
 
 
Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε αποφασίσει να πραγματοποιήσει όλες τις απαραίτητες δυνατές κινήσεις ώστε να μειωθούν, όσο το δυνατόν περισσότερο, οι υποχρεώσεις του συλλόγου.
Στις κινήσεις που έγιναν, σύμφωνα με τη «Live Sport», βρίσκεται και η χρήση του ποσού που δόθηκε στο τριφύλλι για τα δικαιώματα των αναμετρήσεών του, για την κάλυψη των εξόδων που αφορούν την εφορία.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, τα 4.2 εκατ. ευρώ που εισέπραξε ο Παναθηναϊκός από την ΕΡΤ δεν πήγαν στα ταμεία του συλλόγου, αλλά αποφασίστηκε να χρησιμοποιηθούν για την εφορία, ώστε να αποπληρωθούν οι οφειλές προς το Δημόσιο.
Παράλληλα, η κίνηση αυτή οδήγησε στο να ξεπεραστεί ακόμη ένα πρόβλημα, το οποίο θα υπήρχε αν ο Παναθηναϊκός εισέπραττε τα χρήματα. Για να συμβεί αυτό, θα έπρεπε να προσκομιστεί από την ΠΑΕ φορολογική ενημερότητα και λόγω των χρεών που υπάρχουν, η ΕΡΤ δεν θα μπορούσε να καταβάλλει τα χρήματα της συμφωνίας.
 
Η ΠΑΕ ΠΑΟ προσπάθησε να διαψεύσει, αλλά εν τέλει...επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ της ''Live Sport'' του ομίλου Φιλιππάκη=Μελισσανίδη...
 
«Σημερινό δημοσίευμα στον κυριακάτικο Τύπο επιχειρεί να διαμορφώσει μια εικονική πραγματικότητα ως προς τη συμφωνία του Παναθηναϊκού και άλλων έξι ομάδων με την ΕΡΤ για την τηλεοπτική κάλυψη των αγώνων πρωταθλήματος. Πρωτίστως, σκόπιμα παραλείπεται η πλέον κομβική… λεπτομέρεια: χωρίς τη συμφωνία με την ΕΡΤ δεν θα ξεκινούσε το Πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τον Παναθηναϊκό, η εμπορικότητα του συλλόγου δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Εξ ου και το ποσό της συμφωνίας με την ΕΡΤ είναι όμοιο με το συμβόλαιο που προϋπήρχε με τη Nova. Αποτελεί χαρά για τον Παναθηναϊκό να μπορούν τα εκατομμύρια των φιλάθλων μας να παρακολουθούν όπου και αν βρίσκονται δωρεάν την προσπάθεια της ομάδας. Κάτι το οποίο πιστοποιείται στις τηλεθεάσεις των αγώνων μας».
 
Όταν πληρώνεις τα χρέη σου στην Εφορία με κρατική, ή έστω με ''δημόσια και όχι κρατική'' επιδότηση, είσαι ή δεν είσαι ΔΕΚΟ; Εμείς λέμε ότι είσαι ΔΕΚΟ και μάλιστα συνοικιακή, εκεί στο σύμπλεγμα Κολωνακίου-Αμπελοκήπων...