FRENTE+ΘΥΡΑ 13 ΣΤΗ ΡΩΜΗ (PICS)



Στο blog ultrasnotreds, όπου ανεβαίνουν φωτογραφίες με πανό εθνικιστικού/φασιστικού περιεχομένου από κερκίδες σε ποδοσφαιρικά γήπεδα της Ευρώπης, είδαμε αυτήν τη φωτογραφία προχθές, την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018.
 
 
Το πανό που κρατούν οι οπαδοί του ΠΑΟ, βλέπουμε να το σχεδιάζει εδώ ένας πασίγνωστος, χιλιοτραγουδισμένος κι αρκετά...πονεμένος συνδεσμίτης της Θύρας 13, όπως φαίνεται σε μία φωτογραφία που ανέβασε στο προφίλ του στο facebook.
 
 
Οπαδοί του ΠΑΟ λοιπόν βρέθηκαν στη Ρώμη το Σάββατο που μας πέρασε για το ποδοσφαιρικό ντέρμπι της πόλης, Ρόμα-Λάτσιο. Δίπλα τους στη φωτογραφία είναι οπαδοί της Ατλέτικο Μαδρίτης. Βάζελοι και οπαδοί της Ατλέτικο μπήκαν μαζί στην κερκίδα των οπαδών της Ρόμα, με τους οποίους διατηρούν καλές σχέσεις. Δεν είναι όμως όποιοι κι όποιοι αυτοί οι οπαδοί της Ατλέτικο. Είναι το διαβόητο group Frente, ένα από τα πιο γνωστά ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ group οπαδών, ειδικά στη Νότια Ευρώπη.
 
Δείτε στη φωτογραφία τα δεξιά χεράκια των οπαδών της Ατλέτικο πώς σηκώνονται όλα μαζί, ''αρχαιοελληνικά-μεταξικά'' που θα λέγανε οι Χρυσαυγίτες, ή ''ρωμαϊκά''-φασιστικά-ΧΙΤΛΕΡΙΚΑ, όπως θα έλεγε όλος ο υπόλοιπος ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ κόσμος, για να χαιρετήσουν. Δίπλα τους ακριβώς είναι οι οπαδοί του ΠΑΟ. Πάμε τώρα το παραμύθι. Αν δίπλα σε αυτήν τη φωτό με τους οπαδούς της Ατλέτικο δεν ήταν βάζελοι, αλλά γαύροι, τι πιστεύετε ότι θα συνέβαινε; Εγώ νομίζω θα είχε κυκλοφορήσει ήδη παντού αυτή η φωτογραφία. Θα γέμιζε με αναρτήσεις το e-tetradio και το site της ''Εφημερίδας των Συντακτών'', τα δύο άτυπα ΦΕΚ του ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, με τον ΑΕΚτζή Δημήτρη Κανελλόπουλο (γνωστό και ως ''Δημητρούλα'''...) να μας εξηγεί το πόσο ''φασίστες είναι οι γαύροι του Μαρινάκη'', ενώ θα έβγαζε έκτακτη έκδοση μεσοβδόμαδα ο Κώστας Βαξεβάνης-Μπαξεβάνης του DOCUMENTO, αναζητώντας το μυστικό χρηματοδότη του ταξιδιού των γαύρων στη Ρώμη σε κάποια οφσόρ της συζύγου του Κούλη Μητσοτάκη, Μαρέβας Γκραμπόφσκι. Τώρα θα περάσει κι αυτό και σε λίγες μέρες θα ξεχαστεί. Και θα ξαναξεκινήσει η προπαγάνδα των αριστερών/''αντιφασιστών''/''ανένταχτων''/''απροσκύνητων'' για το πόσο ''φασιστοποιήθηκε'' η Θύρα 7, με τα ίδια και τα ίδια, ''πού είναι το πανό σας για τον Παύλο Φύσσα; Δεν ισχύει το no politica'' κ.λπ.. Αριστερούληδες Γκέμπελς, μα πάνω από όλα ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ πουτάνες...
 
Υ.Γ. Όπως τα γράφουν σε αυτήν τη σελίδα του facebook είναι τα πράγματα. Τα ''παιδιά'' δεν είναι φασίστες, απλώς φωνάζουν έναν φίλο τους να μπει κι αυτός στη φωτογραφία...
Ρόμα Ατλέτικο Ντινάμο Zάγκρεμπ, όπου Ναζί και οι βάζελοι μαζί...


 

Σχόλια

Εικόνα CEN-TAURUS

Μην τα γράφετε ρε! Θα αναγκαστεί τώρα ο καρτερός και όλος ο συρφετός του τσύριζα να εκφράσουν τις αποδοκιμασίες τους για τα φασιστοειδή που ζουν στις τάξεις των οπαδών. Και μην ξεχνάτε η πρώτη ναζιστική οργάνωση οπαδών στην ευρώπη ήταν η ΝΟΠΟ (ΝΑΖΙΣΤΙΚΉ ΟΡΓΆΝΩΣΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΏΝ ΟΠΑΔΏΝ). Έχει ιστορία η σχέση τους με χούντες, φασίστες και σκιν.

Εικόνα Ποσειδωνία

Σωστά.Γιατί σας εκπλήσσει όμως;
Να βγάλει κάποιος και την πορεία του Παναθηναϊκούλη για το Γουέμπλεϊ επί χούντας. Τότε που είχε Γενικό Αρχηγό τον Ηρακλή Τσίπρα.
Να μάθουμε ποιες κατασκευαστικές εταιρείες ήταν χρηματοδότες του.

Εικόνα George_Str

ΣΚΑΠΑΝΕΥΣ ΑΤΕ,ΒΟΡΕΙΟΣ ΑΞΟΝΑΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ, ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΠΑΝΕΑ.....ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΙΤΣΙΟΣ,ΡΙΤΣΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΘΗΝΩΝ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ,ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΧΟΥΝΤΟΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΟΑ.....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ......

Εικόνα ThomasK

Δεν γνώριζα οτι και οι Ρόμα και Ατλέτικο έχουν τέτοια...λουλούδια
στις τάξεις των οπαδών τους. Για τους βάζελους ένα ακόμα ξεβράκωμα.

Και όπως λες, αν επρόκειτο για γαύρους οι αριστερούληδες Γκέμπελς
και αντιΟλυμπιακές πουτάνες θα χαλούσαν τον κόσμο. Τώρα ρουφάνε
τουμπεκί.