Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ, Ο ΣΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΕΠΟ-FIFA-UEFA



Αντιγράφουμε από το ''πολυαγαπημένο'' μας και έγκριτο sdna.gr.
 
Ο Τριτσώνης... είδε από κοντά τον Δανό που θα σφυρίξει στο ΟΑΚΑ
O Μαντς-Κρίστοφερ Κριστόφερσεν ορίστηκε να διευθύνει το κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού και το SDNA... θυμίζει γιατί τον γνωρίζει καλά ο Σταύρος Τριτσώνης.
Ξένοι διαιτητές... πράξη τρίτη στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τον Φινλναδό Ματίας Γκεστράνιους και τον Ελβετό Σαν Φενταγί που βρέθηκαν σε Τούμπα και Καραϊσκάκη αντίστοιχα, ήρθε η σειρά του Μαντς-Κρίστοφερ  Κριστόφερσεν.
Ο Δανός ρέφερι ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA (όπως και οι Κομίνης, Παπαπέτρου), σε αντίθεση με τον Γκεστράνιους που ανήκε στην πρώτη και τον Φενταγί που ήταν τρίτης κατηγορίας. Όπως κι ο Ελβετός πάντως που διηύθυνε το ντέρμπι της περασμένης εβδομάδας μεταξύ Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, δεν έχει μεγάλη εμπειρία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Συγκεκριμένα έχει «σφυρίξει» μόλις δύο παιχνίδια ομίλων στο Europa League, το φετινό Βίντι-ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ και τον περσινό -αδιάφορο- αγώνα Βιγιαρεάλ-Μακάμπι Τελ Αβίβ (0-1) για την τελευταία αγωνιστική του πρώτου γκρουπ.  
Ο Δανός ρέφερι έχει το σήμα της FIFA εδώ και σχεδόν έξι χρόνια, από τον Δεκέμβριο του 2012 (ουσιαστικά διεθνής από το 2013), μόλις στα 29 του χρόνια, σφυρίζοντας το πρώτο του διεθνές ματς τον Μάρτιο του '13 (εθνικές U17). Το πρώτο παιχνίδι του στη μεγάλη κατηγορία της χώρας του το «σφύριξε» τον Ιούλιο του 2011, ωστόσο μία σεζόν στη Superliga και 22 ματς που διηύθυνε, αρκούσαν για να τον χρίσουν διεθνή. Πριν δύο χρόνια δε, είχε ψηφιστεί ως ο κορυφαίος διαιτητής της Δανίας.
Τον ξέρει ο Τριτσώνης
Πώς ωστόσο κατέληξε η ΚΕΔ και ο Βίτορ Μέλο Περέιρα στον Δανό ρέφερι;  Μία λεπτομέρεια που σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της αφορά στο γεγονός ότι ο Σταύρος Τριτσώνης πήρε πολύ πρόσφατα... γεύση από τις ικανότητες του Κριστόφερσεν. Γιατί το λέμε αυτό; Γιατί ο υπεύθυνος εκπαίδευσης των Ελλήνων διαιτητών που είναι και διεθνής παρατηρητής, κλήθηκε πριν δύο εβδομάδες να βαθμολογήσει τον Δανό διαιτητή στον αγώνα της Βίντι με τη ΜΠΑΤΕ στην Ουγγαρία (20 Σεπτεμβρίου), για τον όμιλο του Europa League όπου βρίσκεται και ο ΠΑΟΚ. Για να έρχεται σε  τόσο σύντομο χρονικό διάστημα σε  αγώνα του ελληνικού πρωταθλήματος, προφανώς θα άφησε θετικές εντυπώσεις στον άμεσο συνεργάτη του Πορτογάλου αρχιδιαιτητή.  
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι οι Λευκορώσοι έφυγαν με το διπλό στις αποσκευές τους (0-2), ενώ ο Κριστόφερσεν δεν... λυπήθηκε τις κάρτες, καθώς έβγαλε δύο κίτρινες στους γηπεδούχους κι άλλες πέντε στους φιλοξενούμενους, τους οποίους άφησε με δέκα στο 95'.
Σημειώνεται εξάλλου ότι ο Τριτσώνης είναι από τους ανθρώπους που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Περέιρα και προφανώς ο... λόγος του "μετράει" στον πρόεδρο της ΚΕΔ.
 
 
''Φόρα παρτίδα'' λοιπόν μας γράφει το νούμερο ένα ''εξυγιαντικό'' site ότι το διαιτητή του σημερινού ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, το Δανό Κριστόφερσεν, τον όρισε ο...Σταύρος Τριτσώνης. Υποτίθεται ότι ο Πορτογάλος Περέιρα...εκτόπισε τον Τριτσώνη από τους ορισμούς διαιτητών στα ματς της Superleague, αλλά αποδεικνύεται στην πράξη ότι ο Τριτσώνης συνεχίζει να κάνει κουμάντο στην ΚΕΔ. Η εφημερίδα ''Άποψη'' του Βίκτωρα Μητρόπουλου μας είχε ενημερώσει από τον Αύγουστο επ'αυτού,
 
 
ενώ φυσικά ο Βάιος Μπαλάφας στα sfyrigmata έδινε και λεπτομέρειες για το πώς ''τρύπωσε'' στην ΚΕΔ ξανά ο Τριτσώνης.
 
Υπενθυμίζουμε πως δεν διαψεύστηκε ότι τον περασμένο Φεβρουάριου, η FIFA και η UEFA ζήτησαν να φύγουν από την ΚΕΔ ο Τριτσώνης και ο Κουκουλάκης. Όμως, ο Περέιρα τους κράτησε, τον μεν πρώτο ως υπεύθυνο για την τήρηση της Συνθήκης Διαιτησίας, τον δε Κρητικό ως επικεφαλής για το VAR που θα μπει από Ιανουάριο!
Όμως, έχει ο… καιρός γυρίσματα, καθώς ο Τριτσώνης επέστρεψε και τυπικά στην ΚΕΔ, η οποία είναι υπεύθυνη για τους ορισμούς διαιτητών, ενώ να ληφθεί υπόψη πως, επίσης, δεν έχει διαψευστεί ότι ο Περέιρα τον εμπιστεύεται και τον συμβουλεύεται (και για τους ορισμούς;). Διαβάστε πως ο Τριτσώνης ξαναμπήκε στην ΚΕΔ με… κομψό τρόπο:
Σύμφωνα με το πρόγραμμα του σεμιναρίου των διαιτητών και των βοηθών της Superleague, που ξεκίνησε Σάββατο στο Καρπενήσι και ολοκληρώθηκε την Τρίτη (21/08), ο Σταύρος Τριτσώνης συμμετέχει ως «Διευθυντής Ακαδημίας ΚΕΔ».
Αντιγράφουμε από την ανακοίνωση της ΕΠΟ, με ημερομηνία 22 Ιουνίου, μέρος της επιστολής του Περέιρα προς το ΔΣ:
«Με βάση το νέο Κανονισμό Διαιτησίας δημιουργείται «Ακαδημία Διαιτησίας», η οποία θα λειτουργεί υπό την αιγίδα και ευθύνη της ΚΕΔ και θα διευθύνεται από μέλος της.
Θα έχει την ευθύνη οργάνωσης του «εθνικού κέντρου κατάρτισης», το οποίο θα υλοποιεί το εθνικό σχέδιο ανάπτυξης της ελληνικής διαιτησίας και θα έχει την αρμοδιότητα της εκπαίδευσης των διαιτητών έως το επίπεδο των Ε.Π.Σ. και του προγράμματος καθοδήγησης ταλέντων».
Για να κάνουμε και χιούμορ, η ΚΕΔ είναι «ξενοδοχείο» και όποιος θέλει μπαίνει και βγαίνει; Γιατί η FIFA και η UEFA δεν αντιδρούν, εφόσον ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, Χέρμπερτ Χούμπελ ζήτησε να φύγει, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες που δεν διαψεύστηκαν;
 
Αφού επιβεβαιώσουμε για το τυπικό της υπόθεσης πως ο Τριτσώνης όντως ήταν παρατηρητής του διαιτητή Κριστόφερσεν στο παιχνίδι Βιντεότον-Μπάτε Μπορίσοφ, για τον όμιλο του ΠΑΟΚ στο Europa League,
 
 
γυρίζουμε πέντε μήνες πίσω, σε ένα παλαιότερο άρθρο μας στο site, με αναφορά σε δύο σχετικά κείμενα του ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ κι αρθρογράφου στο sdna, Σταύρου Κόλκα, εδώ κι εδώ.
 
Ο Τριτσώνης πλέον είναι σαφές στα μάτια μου, πως εξυπηρετεί συμφέροντα. Συγκεκριμένα συμφέροντα όπως τότε με το πρωτάθλημα του Πατέρα. Έπαιζε πολύ συγκεκριμένα παιχνίδια απ ότι θυμάμαι. Έβαλε πλάτη...
Μετά τον δίωρο ορισμό Κομίνη, την πέσαμε στον Τριτσώνη γιατί επιβεβαιώσαμε πως αυτός παρέσυρε τον Περέιρα. Περίμενα λοιπόν να βγούνε στη φόρα οι υπερασπιστές του.
Εμφανίστηκε ο Κυριάκος Θωμαϊδης ο οποίος ήξερε πριν το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 1-0 την περίοδο 2016-17 τον ορισμό Κομίνη, όπως και τον ορισμό του συγκεκριμένου στο φετινό ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, να μας πει σήμερα πως δεν ήταν ο Τριτσώνης υπεύθυνος για τον ορισμό του καταστροφέα της φετινής σεζόν, αλλά ο Περέιρα. Αν είχα μισή αμφιβολία για τον Τριτσώνη, πλέον είμαι 1000% σίγουρος πως είναι ο άνθρωπος της νέας ΕΟ, κίτρινης απόχρωσης.
Τα κολλητηλίκια του πατέρα του άλλωστε με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών Δημητρίου, είναι γνωστά στη πιάτσα. Δεν πέσαμε και από τα σύννεφα. Απλά ελπίζαμε πως κάποιοι σε αυτή την χώρα θα ήθελαν να βλέπουν κανονικό ποδόσφαιρο. Αφελείς επαρχιώτες ρε φίλε, όταν δίνουμε τα χέρια με κάποιον κάτι σημαίνει. Από εδώ και πέρα βέβαια, δεν σημαίνει τίποτα.
Ο Τριτσώνης θα πρέπει να παραιτηθεί πριν τον τελικό. Αν έχει μπέσα βέβαια, που δεν έχει. Φίλε σε φτύνουν, δεν βρέχει. Έχεις αποκαλυφθεί. Πάρε τον δρόμο σου με περηφάνια, γιατί όταν θα τον πάρεις με δάκτυλο άλλων, ο τρόπος θα είναι εξευτελιστικός για σένα.
 
Ο ΠΑΟΚτζής Σταύρος Κόλκας, λοιπόν, θεωρεί τον Σταύρο Τριτσώνη ''άνθρωπο της νέας Εγκληματικής Οργάνωσης, κίτρινης απόχρωσης'', που ο πατέρας του έχει ''κολλητιλίκια με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών Δημητρίου''.
 
Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ, ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡΣΕΝ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΓΝΩΡΙΣΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΣΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ (Ο ΤΡΙΤΣΩΝΗΣ) ΤΟΥ ΔΑΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΒΙΝΤΕΟΤΟΝ-ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ EUROPA LEAGUE. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΝΕ ''ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ'', ΑΛΛΑ ΟΙ ''ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ'' ΤΟΥ SDNA.
 
Με αυτά τα δεδομένα, οποιαδήποτε άποψη εκφέρεται από Ολυμπιακούς, τύπου ''είμαστε καλύτεροι, πάμε να πατήσουμε την ΑΕΚ, που έχει κι απουσίες, Πόνσε-Μάνταλο-Άλεφ-Οικονόμου και βέβαια το Λόπεζ, που χάνει όλη τη σεζόν'', δεν βρίσκεται σε επαφή με την πραγματικότητα. Ο Ολυμπιακός είναι μια νέα ομάδα, με πολλούς νέους παίκτες στο ρόστερ και καινούριο προπονητή. Το να απαιτούμε να πάρει αποτέλεσμα άμεσα, κερδίζοντας ακόμη και την...''εξυγίανση'', είναι άδικο για την προσπάθεια που γίνεται από τον Πέδρο Μαρτίνς και τους ποδοσφαιριστές. Ακόμη κι αν ο Δανός Κριστόφερσεν δεν εκτεθεί απόψε, ακόμη κι αν ο Ολυμπιακός δεν βρεθεί σε καλή βραδιά, θα μιλάμε για κάτι φυσιολογικό. Αλίμονο αν μια ολοκαίνουρια ομάδα ''πετάει φωτιές'' από το πρώτο επίσημο παιχνίδι της, με διάρκεια στον χρόνο, δίχως κανένα άσχημο ματς. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΕΝΤΕ ΓΚΟΛ σε λίγο στο ΟΑΚΑ, αλλά το να απαιτούμε φορτικά κάτι τέτοιο από ένα ολοκαίνουριο ποδοσφαιρικό σύνολο είναι πέραν πάσης λογικής, υπό τις συνθήκες που διεξάγεται το πρωτάθλημα. Ποιες συνθήκες συγκεκριμένα; Ήδη ως τώρα, στα 5 παιχνίδια που έχει δώσει ο Ολυμπιακός για τη Superleague, έχει την εξής αντιμετώπιση από τη διαιτησία:
 
- Στο ματς της πρεμιέρας στο Καραϊσκάκη με το Λεβαδειακό, δεν του δόθηκε πέναλτι σε καθαρό χέρι του Ντιόγκο μέσα στην περιοχή των φιλοξενουμένων, έπειτα από σέντρα του Πάρντο, ενώ δεν αποβλήθηκε και ο Ντιόγκο με δεύτερη κίτρινη μέσα στο ματς.
 
- Στο ματς της 2ης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, δεν πήρε πέναλτι σε οφθαλμοφανές τράβηγμα της φανέλας του Μιράντα από τον Τζημόπουλο.
 
- Στο ματς της τρίτης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης στο Καραϊσκάκη, δεν αποβλήθηκε ο Ιγκλέσιας του Αστέρα με δεύτερη κίτρινη, ενώ ο διαιτητής Τζήλος χαρίστηκε σε πολλά φάουλ των φιλοξενουμένων, σφυρίζοντας ''κόντρα'' τον Ολυμπιακό από το πρώτο λεπτό.
 
- Στο ματς της τέταρτης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, δεν του δόθηκε πέναλτι σε κράτημα του Μπουχαλάκη και μία αποβολή του Τσιλούλη του Πανιωνίου, για ''καρατιά'' στον Καμαρά.
 
ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΞΕΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
 
Τώρα βρέθηκε μέσω Τριτσώνη η ''μόντα'' για να ξεπεραστεί κι αυτός ο ''σκόπελος'', το εμπόδιο στα πλάνα των ''εξυγιαντών''. Πλέον ελέγχονται ΚΑΙ οι ξένοι διαιτητές που καλούνται να σφυρίξουν στα ντέρμπι της Superleague.
 
ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ; ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ''ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ''ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ'' ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΑΝ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΛΩΣ. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ, ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ Η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΥΠΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΑΝ ΤΕΘΕΙ ΩΣ ΣΤΟΧΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΝΑ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ, ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΠΑΕΙ ΠΙΣΩ, ΣΤΟ ''ΣΗΜΕΙΟ ΜΗΔΕΝ'' ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΧΤΙΖΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ ΤΟ ΦΕΤΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. Η ΟΜΑΔΑ ΑΥΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΤΕΙ ΓΙΑ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΩΡΑ, ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΘΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΕΤΟΣ, ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ''ΕΞΥΓΙΑΝΤΙΚΗ'' ΕΠΟ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟΥ ΔΕΔΕ ΚΑΙ ΤΟΥ...ΤΡΙΤΣΩΝΗ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΩΣ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΜΟΧΘΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΤΟΣΟ ΑΤΟΜΙΚΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΩΣ ΣΥΝΟΛΟ.
 
Αν και όποτε πάνε από εκεί που ήρθαν όλα τα παραπάνω ΛΑΜΟΓΙΑ, τότε ναι, να βαφτίσουμε αποτυχία κάθε απόπειρά μας να πάρουμε το πρωτάθλημα, η οποία απόπειρα δεν ευοδώνεται. Στη χώρα που οι διαιτητές Τζήλος και Σκουλάς αδικούν τον Ολυμπιακό κι όχι απλώς δεν τιμωρούνται με μίνι αποκλεισμό από τους ορισμούς, αλλά γίνονται και...διεθνείς, τι να κάτσουμε να πούμε για τακτική, αγωνιστικό πλάνο και ποιότητα ποδοσφαιριστών; Ο Σκουλάς ας πούμε ήταν διαιτητής χθες στο ματς Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός. ''Εργολαβία'' πήρε τον ΠΑΟ, σφυρίζοντας μέσα σε 4 μέρες δύο επίσημα παιχνίδια του. Δεν έμεινε όμως εκεί. Έδωσε ένα πέναλτι στο 90', με το οποίο ο ΠΑΟ ισοφάρισε κι έκλεψε το βαθμό. Δείτε τη φάση.
 
 
Θα είχε δοθεί τέτοιο πράγμα υπέρ του Ολυμπιακού στο 90' για να πάρει αποτέλεσμα και δεν θα είχε γκρεμιστεί η ποδοσφαιρική Ελλάδα σήμερα, ε; Κι από ποιον διαιτητή δόθηκε; Από το διαιτητή που στη Νέα Σμύρνη, στο Πανιώνιος-Ολυμπιακός, δεν έδωσε πέναλτι σε αυτήν τη φάση υπέρ του Ολυμπιακού.
 
 
Αυτός ο τύπος εδώ, ο Σκουλάς από την ΕΠΣ Θεσσαλίας του Αχιλλέα Μπέου και του κυρίου Λασκαράκη, που πριν από 1,5 χρόνο πάλευε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ανακαλύπτοντας μετά από μέρες ότι κάποιοι τον...κλότσησαν στο Καραϊσκάκη, ο Σκουλάς που σύμφωνα με τον Αντώνη Καρπετόπουλο είδε κι άκουσε τους βοηθούς του στα αποδυτήρια στη Νέα Σμύρνη κατά το ημίχρονο ''να τον παίρνουν στο ψιλό'', επειδή δεν θα έδινε με τίποτε πέναλτι στον Ολυμπιακό, έγινε διεθνής διαιτητής.
 
ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΧΝΕΙΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΒΑΖΕΛΟ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ. ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΔΙΚΕΙΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΕΙΣ.
 
Με συγχωρείτε πολύ λοιπόν, αλλά εγώ λέω ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν υπάρχει περίπτωση να το πάρει ο Ολυμπιακός. Μακάρι να κάνω λάθος, θα χαρώ πολύ και θα πανηγυρίσω αυτήν την κούπα ΩΣ ΤΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΜΕ ΠΟΤΕ, αλλά με τα τωρινά δεδομένα, αυτό είναι όνειρο. Κοιτάζουμε να βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, ατομικά οι ποδοσφαιριστές και ομαδικά το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς στο χόρτο. Όλα τα άλλα, το ποιος ας πούμε δικαιούται τον τίτλο, το ποια ομάδα είναι η καλύτερη, το αν ο Ολυμπιακός είναι ΜΑΚΡΑΝ η κορυφαία ελληνική ομάδα, δεν έχουν καμία σημασία στο Τσιπροκαμμενιστάν που λέγεται ''Ελλάδα''. Αν κι εφόσον αλλάξει η κυβέρνηση που έχουμε, αν κι εφόσον αλλάξει η ''εξυγιαντική'' ΕΠΟ, αν κι εφόσον FIFA-UEFA σταματήσουν να καλύπτουν το μαγαζάκι που έχει στηθεί στην ΕΠΟ, επειδή ο ''Τεό'' Θεοδωρίδης τρέμει μην φάει κάποια δίωξη για την κάρτα υγείας κι εκπέσει υποχρεωτικά του αξιώματος που κατέχει στην UEFA, βάσει του Κώδικα Δεοντολογίας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, να συζητήσουμε ό,τι θέλετε, π.χ. για ευθύνες Μαρτίνς στην προετοιμασία και τη διαχείριση του ρόστερ του Ολυμπιακού μέσα στα ματς, για ποιοτική ανεπάρκεια σε κάποιες θέσεις στο έμψυχο υλικό, για λάθη που μπορεί να έχει κάνει η διοίκηση το καλοκαίρι κ.λπ.. Τώρα τέτοιου είδους κουβέντα είναι εκτός πραγματικότητας.  Κια για να μην παρεξηγθώ,
 
ΟΧΙ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗ ΝΙΚΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ ΒΡΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ, ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ.
 
Απλώς πρέπει να αποσυνδέσουμε από το κεφάλι μας το ''γίνομαι καλύτερος'' με το ''παίρνω πρωτάθλημα''. Στη Superleague που οι μισές και βάλε ομάδες θα ανοίγουν τα πόδια στον ΠΑΟΚ και η διαιτησία θα ευνοεί συστηματικά ΠΑΟΚ και δευτερευόντως ΑΕΚ, o Ολυμπιακός που θα δώσει 30 ματς στα ίσια, με τους αντιπάλους του να κάνουν ό,τι μπορούν για να τον σταματήσουν και με ''κόντρα'' διαιτησία ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ,
 
500 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ.
 
Μακάρι να κάνω λάθος, θα το χαρώ όσο τίποτε άλλο, όμως δεν γίνεται να λέμε ψέματα στον κόσμο, ούτε να κλείνουμε τα μάτια σε ό,τι βλέπουμε. Να χαίρεστε την ψήφο σας οι Ολυμπιακοί σε όλη την Ελλάδα, μα ιδιαίτερα εσείς εδώ στα μέρη μας, στις ''εργατικές συνοικίες του ταξικού Πειραιά'' όπως κοκορεύεστε κιόλας με θράσος, όλοι όσοι ψηφίσατε τους ''απροσκύνητους'' ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για ''να σας σώσουν'' το 2015. Μπράβο και πάλι μπράβο, ''μάγκες''...

Σχόλια

Εικόνα George_Str

ΣΑΒΒΑ ετσι οπως το βαζεις το προβλημα της κατακτησης του πρωταθληματος ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΕΝΣΤΑΣΗ ,ΟΤΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ,ΔΙΟΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΣΕ ΔΙΑΛΥΟΥΝ, Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΟΣ.Μετα το γκολ μας εκανε τα παντα για να βαλει την κουλα στην περιοχη μας μου σπασε τα νευρα,ολο ελεγα σε λιγο θα δωσει πεναλτυ.Αρχιζουνε <<οι εξυγιαντες>> και βρισκουν ακρη και με την ουεφα δυσμοιρε σαββα θα σε πεθανει στην κυριολεξια ο τεο πρεπει ναναι πολυ εγκληματιας καποιος για να βλεπει ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΥΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ ΣΚΑΙΩΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΚΩΛΟΓΛΕΙΦΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΑΟΥ ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ,ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΕΠΙ ΚΟΚΚΑΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ.

Εικόνα John Zolo

Εύγε Σάββα...

Εικόνα Ποσειδωνία

Συμφωνώ απολύτως.

Εικόνα Romain

Πολύ σωστός Σάββα.

Νέα ομάδα με αρνητική διαιτησία (εκτός τα ντέρπι) ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΕΠΟ, και κυβέρνηση των ΤΣΙΠΡΑΝΕΛΗΤΩΝ, σπρώξιμο από όλους (Αστυνομία, Κυβέρνηση, ΕΠΟ, ΚΕΔ, Παρατηρητές Αθλητική Δικαιοσύνη) στον ΤΖΑΜΠΑ και τον ΡΩΣΣΟ ΜΑΦΙΟΖΟ.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!

Εικόνα dimitrov7

Πες τα χρυσόστομε. Αυτό λεω κι εγώ. Όπως ακριβώς τα γράφεις. Μοναδικό κριτήριο για μένα είναι να παίζει η ομάδα όλο και καλύτερα κι ότι γίνει. Ας παίξει απόψε αν μπορέσει όπως έπαιξε με μπάουγκ κι ότι γίνει. Αυτό είναι το κριτήριο και μόνο.

Εικόνα Harry red logic

Έτσι ακριβώς.
Φτιάχνουμε ομαδάρα παίζουμε μπαλάρα αλλά αυτό δεν εγγυάται το πρωτάθλημα.
Θα το παλέψουμε αλλά το αποτέλεσμα είναι αβέβαιο . Όπως δείχνουν τα πράγματα οι "φονιάδες των λαών" και η Μαντάμ "Go back"έχουν κάνει το αμοιβαία επωφελές deal με τον "αριστερόδεξιο χαμαιλέοντα καταληψία" και θα τον στηρίξουν γιατί είναι καλός δούλος!
Αυτός ο χαμαιλέοντας έχει άριστες σχέσεις και με τον νιάου (φλαμπουρόσύνδεσμος...) κολλητό του Αντώνη του Καλαματιανού(βοήθησε στην παράδοση του ΟΠΑΠ) και βέβαια τον "δισεκατομμυριούχο καπνεργάτη" στον οποίο έχει τάξει το πρωτάθλημα!
Όλοι αυτοί βρήκαν άκρες και με την ΟΥΕΦΑ(Τεό και σια0 άρα κλάφτα χαράλαμπε!
Δεν ξέρω πότε θα κάνει ξαστεριά ...μέχρι τότε υπομονή και αγώνα να κρατήσουμε την ερυθρόλευκη σημαία ψηλά!
Καλά επιτυχία απόψε , ας ελπίσουμε να μην μας σφάξει η διαιτησία !

Υ.Γ. Πού είναι οι ισχυροί υποστηρικτές του Θρύλου σε υψηλές θέσεις με δύναμη και κύρος ?
Εξαφανίσθηκαν? η γητεύθηκαν απο τον αρχιψεύτη-χαμαιλέοντα? η προτιμούν μόνον τα διεθνή γκαλά?
---Μόνοι μας και όλοι τους αλλά για να είμαστε ρεαλιστές χρειάζεται και η βοήθεια από μεγάλες δυνάμεις στα κέντρα εξουσίας εντός και εκτός!Αυτό βέβαια είναι πρωτίστως δουλειά της Διοίκησης !