ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ-ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΠΑΡΕΑ (PICS)



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Την ημέρα που ο πρόεδρος Πάνος κατέθετε την μήνυση κατά των δημοσιογράφων του Φιλελεύθερου, έστηνε ένα τρικούβερτο γλέντι στο σπίτι του, παρέα με φίλους του. Μεταξύ αυτών και ο κ. Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Είναι φανερό ότι όσα γράφονται για άγχη και αγωνίες είναι εκτός πραγματικότητας. Ο πρόεδρος είναι «έξω καρδιά».
Τα χαρμόσυνα νέα έγιναν γνωστά από ανάρτηση του μουσικού Τόλη Κιάου στο facebook. Ο άνθρωπος διαφημίζει την δουλειά του και πράττει άριστα. Που να ήξερε ότι εκείνη την ημέρα ο πρόεδρος Πάνος θα ζητούσε την σύλληψη δημοσιογράφων. Μουσικός είναι ο άνθρωπος. Αλλά και όσοι συμμετείχαν στο γλέντι, δεν ήταν επίσης υποχρεωμένοι να γνωρίζουν. Ούτε ακόμη κι αν είναι δημοσιογράφοι. Κι επιτέλους, ποιος σκοτίστηκε για μια εφημερίδα και για έναν υπουργό που μοιράζει τις μηνύσεις όπως ο γαλατάς τα γάλατα. Υπουργός είναι ό,τι θέλει κάνει.
Ο κ. Κιάος έγραψε σχετικά: «Με μεγάλη μου τιμή, εχτές ήμουν καλεσμένος στην βίλα του Υπουργού Εθ. Αμύνης κ. Πάνου Καμμένου, όπου τραγούδησα και έπαιξα μπουζούκι μέχρι πρω'ί'ας, παρουσία του φίλου, κυρίου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου.. Ήτανε ένα ξεχωριστό ξημέρωμα... στο επανιδείν»
Οι σχετικές πληροφορίες, πάντως, διαψεύδουν κάθετα και οριζόντια τις φήμες ότι ο υπουργός είναι ιδιαίτερα ανήσυχος για το πολιτικό του μέλλον. Ή ότι είναι σοβαρά προβληματισμένος για τα όσα έχουν συμβεί με το προσφυγικό. Ο υπουργός χαίρει άκρας υγείας και διασκεδάζει με τους δικούς του ανθρώπους. Αυτούς που εμπιστεύεται, που καλεί στο σπίτι του, που επέλεξε για να πιεί μαζί τους ένα ποτήρι κρασί. Ανθρώπινες καταστάσεις σε ένα απάνθρωπο περιβάλλον.
Να είναι καλά ο πρόεδρος Πάνος! Πάντα τέτοια. Φανταζόμαστε τι γλέντια έχουν να στηθούν στα σπίτια των μελών (όσων τουλάχιστον έχουν απομείνει) και των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ, αν και όταν ο πρόεδρος Αλέξης δεχτεί να τον βάλει στο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ. Έχει να αναστενάξει ο μεσαίος και σοσιαλδημοκρατικός χώρος.
 
Το προφίλ του μουσικού Τόλη Kιάου στο facebook είναι αυτό.
 
 
 
 
 
 
Θυμίζουμε ότι κατά την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων εναντίον του Καμμένου που κατέθεσε ο εκδότης των ''Παραπολιτικών'', Γιάννης Κουρτάκης, μετά τη σύλληψή του εξαιτίας της μήνυσης που υπέβαλε ο υπουργός Πάνος Καμμένος, μάρτυρας υπεράσπισης του Καμμένου ήταν ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος. Θυμίζουμε ότι το βράδυ που έτρεχε στο κελί του ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη η ΕΠΙΟΡΚΗ εισαγγελέας Πρωτοδικών, Ειρήνη Τζίβα, για να τον πείσει να καταθέσει εις βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη στην υπόθεση του Noor 1, ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος ήταν δίπλα στον Πάνο Καμμένο, την στιγμή που ο υπουργός τηλεφώνησε στον ισοβίτη και του ζήτησε να δώσει στοιχεία για να κλείσουν φυλακή το Μαρινάκη, ανακοινώνοντάς του ότι θα τον επισκεφθεί εισαγγελέας μεσάνυχτα στο κελί του. Τώρα έχουμε και το κοινό γλέντι Καμμένου-Τριανταφυλλόπουλου. Η συμμορία που παλεύει να φυλακίσει το μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αιμοδότη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, κατ'εντολή των Νικόλα Πατέρα-Δημήτρη Μελισσανίδη, είναι αναίσχυντη, καλά οργανωμένη και ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της. Να δούμε το πού θα καταλήξει αυτή η ιστορία...

Σχόλια

Εικόνα Ποσειδωνία

Μας κυβερνάει μια ομάδα ανθρώπων που γαλουχήθηκαν στους συνδέσμους του Παναθηναϊκού.
Τσίπρας-Καμμένος-Καραμανλής-Παυλόπουλος-...Μάκης-Βερναδάκης-Παππάς.
Βάλτε και ενορχηστρωτή τον ψηλό παναθηναϊκάκια και έδεσε το πράμα...