ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΕ ΗΡΑΚΛΗ, ΧΙΟ ΚΑΙ Ο...ΜΠΕΟΣ ΜΕ ΤΟ ''ΣΩΛΗΝΑ''



Αντιγράφουμε την είδηση από το επίσημο site του ΟΑΣΘ.
 
Την ελπίδα ότι η συνεργασία του Ο.Α.Σ.Θ. με τον ΗΡΑΚΛΗ θα βρει ανταπόκριση και από άλλους οργανισμούς και φορείς, τόνισε ο πρόεδρος του Ο.Α.Σ.Θ., Στέλιος Παππάς, στην παρουσίαση της νέας φανέλας της ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ. Η προσπάθειά μας έχει ως στόχο τη συμβολή στον πολιτισμό και στον αθλητισμό. Μέσα από την άμιλλα ανάμεσα στις ομάδες να επιτευχθεί η συλλογικότητα και το ευ αγωνίζεσθαι. Ο Στ.Παππάς υποσχέθηκε ότι ο Οργανισμός θα συνεχίσει να ενισχύει το μαζικό αθλητισμό.
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Σ.Θ., Σάββας Παναγιωτίδης, αναφέρθηκε στην 110 χρόνων ιστορία του ΗΡΑΚΛΗ, και υπενθύμισε τις μεγάλες ιστορικές προσωπικότητες που συνέδεσαν το όνομά τους με το σύλλογο, όπως τον Γεώργιο Σαϊνόβιτς Ιβάνοφ, που υπήρξε σαμποτέρ των Συμμάχων στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο με σημαντική δράση στη διάρκεια της Κατοχής, και τον Γεώργιο Κατσάνη, αθλητή στίβου του ΗΡΑΚΛΗ, που διοικητής της 33ης Μοίρας Καταδρομών, έχασε τη ζωή του, στη διάρκεια της εισβολής του Αττίλα, στην Κύπρο.
Ο αντιπρόεδρος του ΤΑΑ ΗΡΑΚΛΗ, Μίλτος Οικονόμου, επισήμανε ότι η χορηγία του Ο.Α.Σ.Θ. αποτελεί σημαντική στήριξη ώστε να επανέλθει ο ΗΡΑΚΛΗΣ στην κορυφή του πρωταθλήματος βόλεϊ.
Οι αρχηγοί της αντρικής και γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΗΡΑΚΛΗ, Κώστας Προύσαλης και Νατάσα Καλαϊτζίδου, ευχαρίστησαν τη διοίκηση του Ο.Α.Σ.Θ. για την ηθική και υλική στήριξη και υποσχέθηκαν επιτυχίες και επιστροφή στους τίτλους.
 
 
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ερασιτέχνης Ηρακλής φέρεται να χρωστάει 423 εκ. ευρώ στο Ελληνικό Δημόσιο, με βάση τη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες που δημοσιοποίησε τον Ιούνιο που μας πέρασε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων. Υπενθυμίζουμε ότι έχει εμπλακεί σε απάτη με εικονικά τιμολόγια που ξεπερνά τα 130 εκ. ευρώ κι ότι τα κατασχετήρια σε αυτόν το Σύλλογο για υπέρογκες οφειλές προς το Κράτος, π.χ. για μη απόδοση ΦΠΑ ύψους πολλών εκατομμυρίων ευρώ, είναι μια καθημερινότητα ακόμη και σήμερα. Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης κρατικοποιήθηκε τον Ιούλιο του 2017, με νομοσχέδιο που κατέθεσε στη Βουλή ο αρμόδιος υπουργός Υποδομων του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης. Αν κάνουμε μία περιήγηση σε site της Θεσσαλονίκης για την πορεία του ΟΑΣΘ σε αυτούς τους 15 περίπου μήνες, που ανήκει στο Ελληνικό Δημόσιο, θα δούμε ότι έχουν μειωθεί τα λεωφορεία που κυκλοφορούν στους δρόμους της Θεσσαλονικης, παρότι προστέθηκαν 40 επιπλέον οχήματα στο δυναμικό του Οργανισμού. Θα δούμε ότι δεν λειτουργεί αποτελεσματικά η τηλεματική υπηρεσία, ώστε να ενημερώνονται οι πολίτες για τον χρόνο έλευσης του επόμενου λεωφορείου ή για τις στάσεις που ακολουθούν ενόσω επιβαίνουν στο όχημα και το σημαντικότερο, το ότι ενώ έχουν εισρεύσει πάνω από 40 εκ. ευρώ κρατικού χρήματος στα ταμεία του Οργανισμού μέσω επιχορήγησης, η διοίκηση του ΟΑΣΘ σκέφτεται να παραχωρήσει τμήμα του συγκοινωνιακού της έργου στα ιδιωτικά ΚΤΕΛ, ώστε να απελευθερώσει λεωφορεία, ειδικά στην ύπαιθρο του νομού Θεσσαλονίκης. Μάλιστα επειδή η διαδικασία εκχώρησης έργου σε ιδιώτη από κρατικό φορέα προϋποθέτει χρονοβόρες διαδικασίες με διαγωνισμούς, ενστάσεις κ.λπ., ο ΟΑΣΘ σκέφτεται τη λύση της μερικής...επανιδιωτικοποίησης, ώστε να επιταχυνθούν οι εξελίξεις. Πρόεδρος του Οργανισμού είναι ο Στέλιος Παππάς, πατέρας του υπουργού Νίκου Παππά, του ''δεξιού χεριού'' του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα. Ο Στέλιος Παππάς πριν από λίγους μήνες δήλωνε δημοσίως πως ''δεν έχει λεφτά ο ΟΑΣΘ'' και τώρα υπογράφει χορηγίες στον υπερχρεωμένο Ηρακλή. Το ''πού βρήκε τα λεφτά;'' είναι ένα καλό ερώτημα, στο οποίο πρέπει να κληθεί να απαντήσει και μάλιστα με σοβαρότητα κι όχι με αερολογίες που συνηθίζουν στο ΓΕΛΟΙΟ κόμμα του. Η διαφήμιση στη φανέλα ενός Σωματείου συνηθίζεται από κάποιες ιδιωτικές εταιρείες, στη λογική της ανταποδοτικότητας. Δηλαδή, με απλά λόγια ''θα δει ο κόσμος σε μια ομάδα την εταιρεία μας και θα ανέβουν οι δουλειές μας, με ανθρώπους που θα μας μάθουν και θα σπεύσουν στο μαγαζί μας''. Τι σχέση έχει όμως αυτό με τον ΟΑΣΘ; Θα αυξηθεί ο τζίρος του Οργανισμού επειδή θα δουν οι Θεσσαλονικείς την στάμπα του ΟΑΣΘ στις φανέλες της ανδρικής και της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή; Αυτοί για παράδειγμα που ανεβαίνουν στα λεωφορεία και δεν κόβουν εισιτήριο, θα αποφασίσουν...ξαφνικά να αλλάξουν στάση, λόγω αυτής της διαφήμισης;  Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει σοβαρά κάτι τέτοιο;
 
Κάτι αντίστοιχο με τα παραπάνω είχαμε και με το Ιωνικό Κολυμβητήριο στη Χίο.
 
"Η Χίος έχει μεγάλη παράδοση στα αθλήματα υγρού στίβου, όπου συμμετέχει μαζικά και με ενθουσιασμό, επιτυγχάνοντας μεγάλες διακρίσεις και δημιουργώντας μεγάλους αθλητές. Κέντρο αυτής της προσπάθειας είναι το Ιωνικό Κολυμβητήριο Χίου, μία μεγάλη δημόσια επένδυση της δεκαετίας του ‘80, που σταδιακά είχε απαξιωθεί.
Προτεραιότητα για εμάς δεν αποτέλεσε μόνο η συντήρησή του αλλά και η μετατροπή του σε μια σύγχρονη εγκατάσταση, πρότυπη σε πανελλήνιο επίπεδο. Για το σκοπό αυτό πετύχαμε και εξασφαλίσαμε χρηματοδοτήσεις άνω των 4 εκ. ευρώ για την αναβάθμισή του", ανέφερε μεταξύ πολλών άλλων ο Δήμαρχος της Χίου, Μανώλης Βουρνούς.
 
Κανένα πρόβλημα δεν υπάρχει φυσικά με το συγκεκριμένο νησί, το οποίο έχει πολλούς φίλους του Ολυμπιακού. Οι ομάδες πόλο όμως του Ολυμπιακού κάνουν προπονήσεις στο...καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά, όπως εξήγησε πριν από λίγες μέρες η Γενική Γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Χριστίνα Τσιλιγκίρη. Ήδη η ανδρική ομάδα πόλο μας, η ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ αυτή ΟΜΑΔΑΡΑ, λόγω έλλειψης ρυθμού έχασε το πρώτο της παιχνίδι στην Ευρωλίγκα μέσα στη Βερόνα. Eκεί στάθηκε και ο προπονητής Θοδωρής Βλάχος στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς.
 
ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ, ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ.
 
Στη χώρα των γυφτοκατσαπλιάδων ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, οι εκπρόσωποι του Κράτους και οι Ομοσπονδίες των διαφόρων αθλημάτων, κάνουν αβάντες στους...Μπέους. Σαν τον κύριο ΒαΖΕλακόπουλο ένα πράγμα...
 
Από τα κεντρικά πρόσωπα των εγκαινίων του κλειστού γυμναστηρίου της Αγριάς ήταν ο πρόεδρος της ΕΟΚ κ. Γιώργος Βασιλακόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στη συμβολή του Αχιλλέα Μπέου:
«Είμαι σήμερα εδώ όχι για να τιμηθώ, αλλά για να τιμήσω αυτούς τους ανθρώπους που εργάζονται προς την κατεύθυνση να βελτιώσουν το επίπεδο της κοινωνίας μέσα από τον αθλητισμό. Γιατί αθλητισμός και κοινωνία πάνε μαζί.
Οσοι λοιπόν συμβάλλουν σε αυτό, όπως ο αγαπητός, φίλος από πολύ παλιά, Αχιλλέας Μπέος αξίζουν κάθε συμπαράστασης, όπως με αυτό το έργο που παραδίδεται στα νιάτα, αποτρέποντας από άλλες κοινωνικές παρενέργειες. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου».
 
 
Το έχουμε ξαναπεί. Αν είσαι κατσαπλιάς στη χώρα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, λαμόγιο, ζήτουλας, γλείφτης και τεμπελχανάς, σε αγαπούν οι κυβερνώντες μας. Αν είσαι νοικοκύρης, σε κυνηγούν. Ας διαλέξει ο καθένας το τι θέλει στη ζωή του και το τι θέλει να είναι ο ίδιος ως πρόσωπο. Γαύρος, σωστός και τίμιος ή ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ αντιολυμπιακός ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ; Ραντεβού στις κάλπες...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Γήπεδο στην ΑΕΚ, γήπεδο στον ΠΑΟΚ, δεκάδες εκατομμύρια σε
ΠΑΟ κ.ά. χρεοκοπημένους, ρυθμίσεις-χάρισμα και δεσμεύσεις
για νέες δωρεές στον ΠΑΟ, χορηγίες από χρεωμένους κρατικούς
οργανισμούς σε Ηρακλή, που καίτοι ερασιτέχνης χρωστάει πιο
πολλά κι από την ποδοσφαιρική Μίλαν, φανερά και κρυφά
κονδύλια σε κάθε καιροσκόπο και τυχάρπαστο και λυσσαλέος
πόλεμος στον Ολυμπιακό.

Πληρώστε μαλάκες για να σας πηδάμε καλύτερα και να πηδήξουμε
επιτέλους και τον Ολυμπιακό πριν προλάβει να μας ξεκωλιάσει αυτός.
Και εκόντες άκοντες πληρώνουμε κι εμείς οι γαύροι για την εξουσιομανία
των σχιζοφρενών Συριζανελ και για τα γούστα και τις ανάγκες και τα
χρέη του κάθε τσάμπα μάγκα. Που μας πολεμάει κιόλας.

Και γι' αυτές τις τόσο...γενναιόδωρες πράξεις στον χώρο του αθλητισμού
η αντιπολίτευση είτε να πλειοδοτεί είτε να κάνει τουμπεκί. Λαϊκισμός
και μικροκομματισμός κι εδώ γαρ. Η γνωστή εξαίρεση, το ΚΚΕ, απλώς
επιβεβαιώνει τον πολιτικοκοινωνικό κανόνα-μάστιγα.

Πάντως, όπως επισημαίνουν οι Απόστολος και Harry, αυτό που εξακολουθεί
να συμβαίνει μ' αυτή την κυβέρνηση είναι πρωτοφανές. Σε παράνοια,
εξαπάτηση, λαϊκισμό, καιροσκοπισμό, ξετσιπωσιά, αυταρχισμό, σαπίλα,
ενδοτικότητα...
Από μια πολιτική συμμορία που τόσο κυνικά επικαλείται ηθικό πλεονέκτημα.

Εικόνα Harry red logic

Προβληματισμός τεράστιος: Πως μπορούν μεγάλες μάζες του Ελληνικού λαού να ξεφύγουν από τον προπαγανδιστικό "ψεκασμό" των ψε-καμένων?που ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΝ ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ και επιστρατεύουν πανίσχυρους αφεντάδες( απο τον Ιησού στον Βούδα..) απο την Εσπερία?
Είναι γνωστό, πασίγνωστο πλέον το παιγνίδι τους, τα κόλπα τους ,το μέγα ερώτημα είναι αν υπάρχουν δυνάμεις να αφυπνίσουν τους κοιμισμένους να σαρώσουν τους Φαρισαίους?
Ο Θρύλος διώκεται λυσσαλέα,πέρα από τις διαπιστώσεις και καταγγελίες που καλώς γίνονται, πρέπει να γίνουν πιο πρακτικές κινήσεις που θα φρενάρουν τους ολετήρες ,που θα συντρίψουν τους ραδιούργους τυχοδιώκτες.
Εμείς βλέπουμε το 1/10 του παγόβουνου, ότι φαίνεται πάνω από την επιφάνεια ,ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΤΑ ΜΜΕ,το τι γίνεται κάτω από την επιφάνεια στα 9/10 φοβάμαι ότι δεν το διανοείται ούτε πιο τολμηρή φαντασία!
Εμείς ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΎΜΕ,ΤΟ ΚΆΝΟΥΜΕ,ΥΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ με όλες μας τις δυνάμεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ!και αφυπνίζουμε για τα καλά ΠΡΏΤΑ τους εαυτούς μας μετα τους άλλους Σύγγαυρους καιμετά ακόμη πάρα πέρα!
Δεν απογοητευόμαστε δεν πτοούμεθα... και ο Τσαουσέσκου και ο Σαντάμ και ο Καντάφι,... έμοιαζαν ανίκητοι ήρθε όμως και για αυτούς το πλήρωμα του χρόνου....
ΖΗΤΩ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟΣ ΕΦΗΒΟΣ!

Εικόνα apostolos gaganis

Ζούμε μέσα σε τρέλα και σαπίλα, ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ. Και στο παρελθόν έχουμε ζήσει περιόδους ανηθικότητας στη χώρα. Αυτό που συμβαίνει όμως ΤΩΡΑ, μ΄έχει αφήσει εκστατικό. Και μ΄έχει θυμώσει πολύ, αν αναλογιστώ τους "ακρωτηριασμούς" τους οποίους έχουν υποστεί τα γλίσχρα ούτως ή άλλως βαλάντια εκατομμυρίων Ελλήνων. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥ "ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ"... Στον αθλητικό ειδικότερα τομέα, ο ΠΟΛΕΜΟΣ εναντίον του Ολυμπιακού από το σημερινό γκουβέρνο είναι ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ. Δεν θυμάμαι ποτέ κάτι ανάλογο στο παρελθόν.

Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Ας το σκεφτεί λοιπόν και ας πράξει όπως απαιτούν οι καιροί και το ΔΙΚΑΙΟ, την κατάλληλη ώρα.