ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ



Για το παιχνίδι ΟΦΗ-Ολυμπιακός πριν από λίγο στο Ηράκλειο, το οποίο έληξε με νικητή τον ΟΦΗ με σκορ 1-0,
 
 
έγραψα στο προφίλ μας στο facebook τα παρακάτω.
 
Πιστεύω ότι σήμερα ο Ολυμπιακός ΔΕΝ ήταν καλός. Επίσης πιστεύω ότι καμία ομάδα στον κόσμο δεν είναι καλή όλο τον χρόνο, σε όλη τη σεζόν, από τον Αύγουστο μέχρι τον επόμενο Μάιο. Πιστεύω ότι ειδικά μια ολοκαίνουρια ομάδα όπως εμείς, είναι σχεδόν αδύνατο να μην έχει και άσχημες βραδιές, ειδικά στο ξεκίνημά της. Πιστεύω όμως ότι σήμερα ήμασταν ανώτεροι του ΟΦΗ. Σε κάθε παιχνίδι αγωνίζονται 2 ομάδες, εκ των οποίων συνήθως η μία αποδίδει καλύτερα από την άλλη. Αυτό σήμερα έγινε με εμάς. Αυτό που πιστεύω επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά του ματς. Είχαμε 11 τελικές έναντι 8 του ΟΦΗ, με 6 δικές μας στην εστία έναντι 2 του ΟΦΗ, είχε 6 αποκρούσεις στο ματς ο ΟΦΗ και 1 εμείς και είχαμε και δοκάρι. Δεν κερδίσαμε επειδή είχαμε ατυχία, είχαμε μία πολύ κακή διαιτησία, Π.Χ. ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΟΦΗ ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ, ενώ μας κόπηκαν και κάποιες επικίνδυνες επιθέσεις με λανθασμένες υποδείξεις οφσάιντ, είχαμε σερί διακοπές στο ματς που δεν μας άφησαν να βρούμε ρυθμό κι έναν αντίπαλο που έτρωγε σίδερα με εμάς, επειδή πληρώθηκαν όλοι οι παίκτες του χθες ''ξαφνικά'', σε αντίθεση με το ματς με τον ΠΑΟΚ που κατέβηκαν τα δεύτερα του ΟΦΗ κι αυτά απλήρωτα, αλλά και το ματς με την ΑΕΚ που οι απλήρωτοι βασικοί του ΟΦΗ τα αρπάξανε, τουλάχιστον κάποιες ξανθομαλλούσες εξ αυτών. Πιστεύω επίσης πως όποιος διαφωνεί με όσα γράφω και κάνει ειρωνικά σχόλια, τύπου ''ο Τσίπρας μας φταίει, ε; Μονότερμα μας έπαιζε ο ΟΦΗ απόψε'', μπορεί να πάει να μαζέψει τη μάνα του, η οποία ετοιμάζεται για τη νυχτερινή βάρδια του έρωτα σε παραδρόμους της Συγγρού ή τέλος πάντων μπορεί να πάει όπου θέλει, αλλά μακριά από εδώ, γιατί εδώ μέσα ΔΕΝ θα γράφει. Αυτοί είναι οι κανόνες εδώ μέσα, στο σπίτι μας κι όποιος διαφωνεί, μπορεί να πάει δεξιά κι αριστερά, σε όσα ΠΟΥΤΑΝΑΚΙΑ θα σας γράψουν απόψε ότι ''ζουν ΓΙΑ και όχι ΑΠΟ τον Ολυμπιακό''. Εμείς εδώ είμαστε ''υπάλληλοι'', στην υπηρεσία της μάνας τους, που μας κόβει μεροκάματο. Άντε γαμηθείτε τώρα, όσοι δεν γουστάρετε όσα έγραψα, όποιοι κι αν είστε. Τέλος ο διάλογος.
 
 
Λίγο αργότερα έγραψα και τα παρακάτω στο facebook.
 
 
Επανέρχομαι και λέω ότι με τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ αδερφάκια Αγγελόπουλους κάνουν ΠΛΑΚΑ οι βάζελοι. Τους έχει ταράξει στη φάπα ο πρεζάκιας Γιαννακόπουλος και όποτε πέφτει νέα σφαλιάρα, κανείς ''γνήσιος γαύρος'' δεν αναπολεί ''μέρες Κόκκαλη'' ή ''τους παικταράδες που είχαμε παλαιότερα στο τμήμα''. Κανείς δεν λέει ''μικραίνουμε κάθε χρόνο, δεν υπάρχει προοπτική''. Εδώ στηρίζανε κάποιοι τον ανύπαρκτο γυφτοκατσαπλιά των πάγκων, αυτό το ρεντίκολο που λέγεται Γιάνης ΣφαΛΙΑρόπουλος, αλλά στο ποδόσφαιρο όποιον προπονητή κι αν φέρουμε, τον βγάζουν...άσχετο. Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα; Εγώ λέω ότι δεν είναι και πιστεύω ότι αυτό είναι ΣΤΗΜΕΝΟ. Ξεκάθαρα. Επίσης πιστεύω ότι
 
ΚΑΘΕΤΙ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΓΑ-ΜΙΕ-ΤΑΙ.
 
Επίσης πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός της χώρας μας, ο Αλέξης Τσίπρας, αλλά και ο συγκυβερνήτης του, το παχύδερμο που λέγεται Πάνος ΤΖΟΥΛΗΣ Καμμένος, είναι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ και ΧΑΦΙΕΔΕΣ. Για τα χαφιεδιλίκια του τελευταίου μιλούν ΑΝΟΙΧΤΑ πλέον και ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ σαν το Χατζησάββα.
 
 
Μετά από όσα έγραψα παραπάνω, έφαγα διαγραφή από το facebook, ενώ από χθες το ΚΛΕΙΣΤΟ group που είχαμε έχει πέσει, καθώς δέχτηκε μαζικά report από ΧΑΦΙΕΔΕΣ. Ξαναγράφω, το ΚΛΕΙΣΤΟ group δέχτηκε...μαζικά report. Καποιοι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ εκεί έξω, κάποια τραβέλια, κάποιοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κάποιοι ΑΝΩΜΑΛΟΙ του ελληνικού μπάσκετ και της ΠΟΥΤΑΝΑΣ Αριστεράς, δεν θέλουν όχι απλώς να μιλάμε, αλλά ούτε να τα λέμε μεταξύ μας, ακόμη κι αν δεν μπορεί να δει ο πολύς κόσμος, αυτοί που σε μια τελική ανάλυση δεν μας γουστάρουν ρε παιδί μου, το τι λέμε. Αυτό το τελευταίο δικαιολογείται μόνο αν έχεις μεγαλώσει με γονείς τραβεστί, μέσα στην ανωμαλία της πουτανοκυβέρνησης, της Αριστεράς γενικά και φυσικά του ΣΕΦ και του ελληνικού μπάσκετ. Συνεχίζουμε λοιπόν από εδώ και ΜΟΝΟΝ από εδώ. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχω πλέον ΚΑΝΕΝΑ λογαριασμό στο μέσο των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ και ΑΝΩΜΑΛΩΝ που λεγεται facebook και δεν έχω καμία σχέση με το λογαριασμό των redsagainsthemachine στο twitter. Έχω δικό μου προφίλ στο twitter το οποίο σκέφτομαι να απενεργοποιήσω τελείως. Αυτό δεν είναι σίγουρο. Το σίγουρο είναι ότι από το facebook, το ''ναό'' της πουστιάς, εγώ ΤΕΛΟΣ. Οριστικά. Δεν κάνω κανένα κέφι να ξαναγυρίσω εκεί, ακόμη κι όταν τελειώσει το ban. Στο κάτω κάτω της γραφής το ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΣ, το γράφω κι από εδώ. Δεν είναι ανάγκη να το λέω κι από αλλού. Ο,τιδήποτε λοιπόν δείτε από εδώ και πέρα στο facebook να εμφανίζεται ότι ελέγχεται από εμένα, θα είναι ΜΟΥΦΑ. Και για κλείσιμο,
 
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.
 
Σε επόμενη ανάρτηση θα σχολιαστεί η διαιτησία στο ματς ΟΦΗ-Ολυμπιακός, με βίντεο πάντοτε...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Κατάπτυστη αθλιότητα, προστυχιά και ρουφιανιά και σκαιότατη και φασιστική
φίμωση η διαγραφή σου από το fb και το ρίξιμο του κλειστού group.

Προσυπογράφω τα όσα λες για τον Τσίπρα, τον Καμμένο και γενικά για τους
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τους ψηφοφόρους ή υποστηρικτές τους.

Συμφωνώ και με όσα λες για το μπασκετικό τμήμα, αλλά λέγεται Ολυμπιακός,
είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οργανισμού Ολυμπιακός και κομμάτι της ψυχής
μας, του είναι μας, της ζωής μας και της ιστορίας μας.
Μας θλίβει και μας εξοργίζει αφάνταστα η ενδοτικότητα των Αφων Αγγελόπουλου
και αρκετών "μπασκετικών" οπαδών που διαχωρίζουν τη θέση τους από τον
ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό και που, στρουθοκαμηλίζοντας για τα περί μπασκετικού,
βάλλουν κιόλας αναιδώς και πούστικα κατά του Μαρινάκη. Κι από κοντά διάφοροι ΑΡΔ
να χαϊδεύουν τους Αγγελόπουλους και τους συν αυτοίς, ενώ βυσσοδομούν εναντίον του
Μαρινάκη, του ποδοσφαιρικού και σχεδόν κάθε άλλου τμήματος του Ολυμπιακού.
Ενδοτικότητα, χειραγώγηση, υποτέλεια, απάθεια, αποβλάκωση και διασυρμός μάλιστα
με κάτω τα χέρια είνα αταίριαστες έννοιες για τον Ολυμπιακό, γενικά και ειδικά-τμήμα
του.
Κανένας δε πάνω από τον Ολυμπιακό.

Για τον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό ήδη έχω εκφραστεί. Πλημμυρισμένος από απογοήτευση
και οργή κυρίως για τ' αστεία γκολ που δεχόμαστε και την ανικανότητα ν' ανταποδώσουμε.
Τι να την κάνω τη στατιστική υπεροχή μου απέναντι στην ήττα μου που μπορεί να 'ναι και
μοιραία; Δεν προσπερνάω και τον κάθε βρόμικο παράγοντα και κυρίως τον διαιτητικό, όμως
κι εμείς κλοτσάμε τις ευκαιρίες μας και γενικά την τύχη μας.

Το ξαναλέω: Καμιά ευθύνη στον Πρόεδρο, αυτή βαραίνει πλέον τον προπονητή και τους
παίχτες.
Οι μεταγραφές και οι πρώτοι επίσημοι-προκριματικοί αγώνες είχαν καλλιεργήσει την
αισιοδοξία στην πλειονότητα από μας οτι θα 'χουμε μια ομάδα σοβαρή, ισχυρή, ποιοτική
και πρωταγωνίστρια στην υπόθεση τίτλος παρά τα προσκόμματα της διεφθαρμένης
"εξυγίαμσης". Δεν νομίζω οτι και ο Μαρινάκης έδωσε τόσα χρήματα για να βλέπει την
ομάδα κομπάρσο και της φάπας για φέτος, έχοντας κατά νου τον πρωταθλητισμό για
τη μεθεπόμενη σεζόν. Το μάντρωμα των παιχτών στο Ρέντη μάλλον είναι απότοκο και
της δικής του οργής.

Για σένα ο τίτλος για φέτος έπρεπε να ξεχαστεί ελέω ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ-ΠΑΟΚ. Τώρα πρέπει
να το χωνέψω κι εγώ και να τον ξεχάσω, όχι όμως κυρίως για τους λόγους που επικαλείσαι
και που έχουν βάση σύμφωνα με τον μέχρι τώρα ρόλο της διαιτησίας, της αστυνομίας κ.λπ.,
αλλά κυρίως για λόγους που αφορούν εμάς (αδυναμία ή ανεπάρκεια...).

Δεν μένει παρά να υπομένουμε στηρίζοντας και τον προπονητή και τους παίχτες. Με κάθε
επιφύλαξη για κρίση τους στην πορεία.

Εικόνα Red Dragon

Μαλλον καποιοι δεν εχουν καταλαβει οπως πρεπει και με τον τροπο που πρεπει αυτο που εχει θεσει σαν στοχο η ιδια η ομαδα. Οπως καποιοι δεν εχουν διαβασει (ή δεν θελουν να το κανουν) το αρθρο του Σαββα πιο πανω.

Ο Σαββας εδω μεσα εχει γραψει επανειλημμενως οτι τον τιτλο τον εχουν ταξει στο σωματειο του Αελ+1 οπου οταν δεν πετυχαινει παραρτημα, θα εχει μουσαντενια πεναλτι. Αυτο το γνωριζαν στην ομαδα και ο στοχος εξαρχης ηταν η δημιουργια ενος σταθερου κορμου με αξονα το τωρα αλλα κυριως το μελλον (μπορει καποιος να εξαγει τα συμπερασματα του και απο τον μεσο ορο ηλικιας της ομαδας).

Ο Ολυμπιακος λοιπον καθαρα αγωνιστικα μιας και εγινε αναφορα σε ¨αδυναμια¨ (και προσπερνοντας εμετικες αναφορες που θεωρω οτι θα κοβονται πλεον και στην κεντρικη περαν του fb οπως ¨ομαδα της φαπας¨) εδειξε την μεγαλη διαφορα δυναμικοτητας απο τους αντιπαλους του στα προσφατα ματς. Ο Παοκ φανηκε σαν ομαδα αποτελουμενη απο παιδακια που δεν μπορουσε να περασει το κεντρο, η Αεκ απο το 20 μεχρι το 71 δεν μπορουσε να κανει τελικη φαση, κατι που δεν εχουν καταφερει αντιπαλοι της σε ευρωπαικες διοργανωσεις περσι και φετος. Μιλαμε για μια νεα ομαδα που εχει αποκλεισει ηδη ομαδα που ηταν αηττητη στα 2/3 της Πρεμιερ Λιγκ (πρωτη φορα ο Ολυμπιακος απεκλεισε στην ιστορια του ομαδα Πρεμιερ Λιγκ), δεν δεχτηκε καθαρη φαση απο την τριτη σε κατοχη μπαλας τα τελευταια δυο χρονια στην Λα Λιγκα, επαιξε εξαιρετικα με μια 11δα που επαιξε πρωτη φορα στο Μιλανο κοντρα στην Μιλαν. Ειπαμε ολα αυτα απο μια νεα ομαδα. Μια ομαδα που κατερριψε ρεκορ 4ετιας ανασταλτικα (αυτα για τα ¨αστεια¨ γκολ εκτος αν αναφερομαστε σε αυτογκολ, την κοντρα στην πλατη του Ποντενσε ενω ολα τα αλλα τερματα ηταν ενω το αποτελεσμα εχει κριθει) οπου κρατησε την εστια ανεπαφη σε πανω απο τα μισα ματς, πρωτος σε παραγωγικοτητα, σκορ απο 12 διαφορετικους παιχτες, παραγωγικοτητα σε καθε μηκος του γηπεδου, εξαιρετικη δουλεια στην προετοιμασια οπου ο Πεδρο Μεντοσα παρακολουθουσε την προετοιμασια του Ολυμπιακου αναφεροντας την δουλεια που γινεται παρομοιοζαντας την με του Σαρι).

Οταν λοιπον ομαδες απο το top5 του ευρωπαικου ranking μετα την διακοπη, μια διαδικασια που διαχειριζεται πρωτη φορα ο προπονητης του Ολυμπιακου με 17 διεθνεις και βαλε οπου μεσα σε ενα μηνα και κατι δεν εχει κανει πανω απο 10 προπονησεις με ολη την ομαδα και με μια μερα προπονησεων μετα την διακοπη, οπως η Ατλετικο, η Μπαρτσελονα με τα 5 τερματα σε 100 τελικες, η ¨ασφαιρη¨ Ρεαλ, η Μπαγερν που μετα την διακοπη ηταν σε πολυ κακη κατασταση κλπ και μιλαμε για ομαδες με τον ιδιο κορμο επιβεβαιωνουν οτι γραφουμε κατα καιρους, τοτε κατανοει κανεις στο πρωταθλημα αυτο των Σανελ τι συμβαινει με μια νεα ομαδα.

Δεν μας ενδιαφερει κατα ποσο ασχολειται καποιος με το ευρωπαικο ποδοσφαιρο. Αυτοι που πρεπει γνωριζουν οτι το τιμημα ενος σταθερου κορμου (ενταξει καποιοι δεν μπορουν να φιλτραρουν ουτε τα στοιχειωδη οπως προτιμουμε την δημιουργια ενος κορμου που θα σαρωνει τα παντα παρα αυτο καθαυτο τον φετινο τιτλο με ομαδες της μιας χρησης βλ Παοκ, Αεκ) εχει και αυτα, βεβαια σε μια οποιαδηποτε αλλη χωρα ακομα και στην κακη του μερα ο Ολυμπιακος θα επαιρνε αυτα που δικαιουται, και στην Κρητη οπως και κοντρα στην Αεκ οπου ο Δανος Σιδηροπουλος ξεχασε τις καρτες του (τις θυμηθηκε μετα απο λιγες μερες) οπως και σε καθε αλλο ματς.

Το προτζεκτ αυτο λοιπον μιας ομαδας που εχει ηδη δειξει τις υψηλες δυνατοτητες της ξεπερνα κατα πολυ τα στενα ορια της φετινης αγωνιστικης χρονιας.

Εικόνα Ποσειδωνία

Δεν έκανα κανένα σχόλιο για το Μάρτινς.
Θα κάνω όμως σχόλιο για τον Ισπανό προπονητή στο Βόλεϊ. Δεν κάνει ο άνθρωπος. Το έδειξε από πέρυσι.
Αν δεν μπορείς να νικήσεις αυτόν τον Παναθηναϊκό, παράτα τα.
Μη ο επόπτης να μπερδέψει τις γραμμές και να μας δώσει πόντο αντιπάλου, σήμερα θα έσπαγε το σερί που έχουμε με τους βαζελους.

Εικόνα Ποσειδωνία

Για το μπάσκετ το έχω ξαναπεί πως αποστασιοποιήθηκα. Δε δέχομαι να με κοροϊδεύει κανένα "πρεζόνι"
Όπως δε δέχομαι κανέναν να χρησιμοποιεί τον Ολυμπιακό και να τον εξεφτελίζουν.
Για το ποδόσφαιρο δείχνω ολύμπια ψυχραιμία. Σιγά σιγά...

Εικόνα dimitrov7

Πες τα savvas gridlock! Αυτό δεν είναι άρθρο είναι ελεγεία! Ναι σε όλα! Και ειδικά στο τελείωμα με τον Μάρτινς. Βάζω κι εγώ την υπογραφή μου από κάτω.
Πρόεδρε μην ακούς το πόπολο. Ακολούθα την ποδοσφαιρική λογική και στήριξε τον προπονητή και τους παικτες. Ο μπουγάτσας πέρσι δεν έπαιρνε διπλό στον α΄γύρο αλλά τον κλαψέσκου τον κράτησε. Μόνο τα γίδια του Θρύλου θένε κάθε 2 μήνες άλλο προπονητή. Εγώ κλίνω προς το αποβλακωμένα κοθώνια κυρίως.
Και να πάρεις πρόεδρε - εν καιρώ - και κανένα φορ αληθινό διότι από τότε που έφυγε ο Μήτρογλου φορ δεν έχουμε. Οι μεταγενέστεροι ήταν κάτι σαν φορ αλλά όχι φορ.
Μόνο κριτήριο για Μάρτινς να δουλέψει σωστά την ομάδα και να την κάνει να παίζει πραγματικά καλή μπάλα.Τέλος!
Μπράβο σε savvas gridlock! Συμφωνώ.

Εικόνα PGK

Αγαπητέ μου Σάββα όλα καλά μας τα γράφεις αλλά η δική μας υπομονή αρχίζει να εξαντλείται. Την συμμορία την αντιμετωπίζεις μόνο παίζοντας καλό και αποτελεσματικό ποδόσφαιρο. Ένα πέναλτυ δεν σου δίνουν βάζεις 'ομως δύο γκολάρες, κοκ. Το πρόβλημα πλέον είναι οι επιλογές του προπονητή τόσο σε πρόσωπα όσο και σε συστήματα. Δεν είναι δυνατόν να χάνει ο Θρύλος με κατεβασμένα τα χέρια από έναν ανύπαρκτο ΟΦΗ και να μη μπορεί ο προπονητής να αλλάξει την εικόνα της ομάδος. Άποψή μου είναι ότι σε αυτή την φάση θα πρέπει να παρέμβει δυναμικά ο Πρόεδρος. Αρκετά με την ανοχή στον κο Μαρτίνς. Ο άνθρωπος αρχίζει να δείχνει ότι δεν μπορεί και δεν έχει καταλάβει σε ποιά ομάδα έχει έλθει.

Εικόνα Red Dragon

Οπως δεν θα μπουμε ξανα στην διαδικασια να απαντησουμε στην γραφικοτητα ¨δεν μας δινουν πεναλτι αλλα πρεπει να κερδιζουμε σε καθε ματς¨, κατι που δεν εχει συμβει πουθενα απο καταβολης παγκοσμιου αθλητισμου (δεν υπαρχει ομαδα απο καταβολης παγκοσμιου αθλητισμου ακομα και οταν αντιμετωπιζεται επι ισοις οροις) ποσο μαλλον στην χωρα που κυβερνουν αυτοι που καποιοι ¨ανενταχτοι¨ ψηφισαν.

Εικόνα Red Dragon

Για να μην μπουμε στην διαδικασια να απαντησουμε και σε αλλου ειδους ποστ σε μερικους που βρηκαν ¨προσβαση¨ στην κεντρικη θα αντιγραψουμε απλα το αποσπασμα απο το αρθρο του Σαββα οσον αφορα τον τεχνικο μιας νεας ομαδας που απεκλεισε ο Ολυμπιακος πρωτη φορα ομαδα επιπεδου Πρεμιερ Λιγκ, δεν δεχτηκε φαση απο την τριτη σε κατοχη μπαλας στην Ισπανια, επαιξε εξαιρετικο ποδοσφαιρο με 11 νεα προσωπα στο Μιλανο κοντρα στην Μιλαν κλπ και φυσικα δεν θα κανουμε αναφορα σε ποια μεριδα κοσμου η υπομονη τελειωνει.

Αυτα εγραψε ο Σαββας πιο πανω.

Επανέρχομαι και λέω ότι με τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ αδερφάκια Αγγελόπουλους κάνουν ΠΛΑΚΑ οι βάζελοι. Τους έχει ταράξει στη φάπα ο πρεζάκιας Γιαννακόπουλος και όποτε πέφτει νέα σφαλιάρα, κανείς ''γνήσιος γαύρος'' δεν αναπολεί ''μέρες Κόκκαλη'' ή ''τους παικταράδες που είχαμε παλαιότερα στο τμήμα''. Κανείς δεν λέει ''μικραίνουμε κάθε χρόνο, δεν υπάρχει προοπτική''. Εδώ στηρίζανε κάποιοι τον ανύπαρκτο γυφτοκατσαπλιά των πάγκων, αυτό το ρεντίκολο που λέγεται Γιάνης ΣφαΛΙΑρόπουλος, αλλά στο ποδόσφαιρο όποιον προπονητή κι αν φέρουμε, τον βγάζουν...άσχετο. Είναι φυσιολογικό αυτό το πράγμα; Εγώ λέω ότι δεν είναι και πιστεύω ότι αυτό είναι ΣΤΗΜΕΝΟ. Ξεκάθαρα. Επίσης πιστεύω ότι

ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΔΡΟ ΜΑΡΤΙΝΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

Η ομαδα αυτη θα στηριχτει οσα στημενα πολλαπλα προφιλ και να ¨σκουζουν¨ διαδικτυακα.

Εικόνα RedManu

Απ' οτι κατάλαβα Σάββα κι εσύ "βράζεις" σαν εμένα... Αν και νομίζω σήμερα δώσαμε και δικαιώματα στα κοράκια. Αλήθεια αυτή η πουτάνα η ξανθιά χεσμένη ήταν; Όλα offside τα έβλεπε...