ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΒΟΛΕΪ



Στο παιχνίδι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, το οποίο διεξήχθη στο κλειστό της Κυψέλης για την Α1 στο βόλεϊ αντρών το απόγευμα της Δευτέρας, ο Ουμπιακός κέρδισε τον ΠΑΟ με 3-2 σετ. Με τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2 στα σετ και τον ΠΑΟ να προηγείται με 12-11 στο τελευταίο και καθοριστικό για τη νίκη σετ, το tie break, υπήρξε ένα σοβαρό διαιτητικό λάθος.
 
 
Ο Ολυμπιακός ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ από τη συγκεκριμένη διαιτητική απόφαση. Το σκορ έπρεπε να διαμορφωθεί 13-11 υπέρ του ΠΑΟ κι έγινε 12-12, αφού η μπάλα έσκασε καθαρά μέσα στο τερέν του Ολυμπιακού κι όχι άουτ, όπως έδωσαν οι διαιτητές. Aυτή η λανθασμένη απόφαση έδωσε το έναυσμα για να μας αποδείξουν στο Instagram τον γνωστό εθισμό τους στα γλυκά ΚΟΚ, την ΚΟΚΑ-κόλα και το ΚΟΚΟ-ρέτσι τα 2 συνεταιράκια του sdna.gr, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Ιβάν ''Σαββίδη'', ο μικρός Γκεόργκι.
 
 
 
 
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία αναγνώρισε το υπέρ του διαιτητικό λάθος και ζήτησε την επανάληψη του αγώνα.
 
Παρακολουθήσαμε την πρωτοφανή αντίδραση του νέου προέδρου του Παναθηναϊκού Α.Ο., η οποία συνοδεύτηκε με τις σχετικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είδαμε και σε επανάληψη την επίμαχη φάση του διαιτητικού λάθους, η οποία είναι και η μοναδική σε όλο το παιχνίδι στην οποία ευνοήθηκε ο Ολυμπιακός, ξεκάθαρα λόγω της πολλαπλής διαγράμμισης του γηπέδου που οδήγησε σε διαιτητικό λάθος.
Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. δηλώνει επίσημα προς την Ε.Ο.Π.Ε., Ε.Σ.Α.Π. και κάθε αρμόδια αρχή ότι επιθυμεί να επαναληφθεί το παιχνίδι, για να αποκατασταθεί το αίσθημα της δικαιοσύνης.
Ο Ολυμπιακός είναι ο αυτοκράτορας του ελληνικού βόλεϊ και δεν χρειάζεται καμία εύνοια ακόμη και μη θελημένη, από καμία πλευρά.
ΥΓ1. Ευχόμαστε ο νέος πρόεδρος του Παναθηναϊκού να δείξει βέβαια, την ίδια ευαισθησία σε όλα τα αθλήματα στα οποία διοικεί.
ΥΓ2. Για αποφυγή οποιασδήποτε παρεξήγησης η επιθυμία μας είναι ξεκάθαρη και δεν αποτελεί ειρωνεία. Προς την κατεύθυνση αυτή θα συνδράμουμε, σε οτιδήποτε χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, ούτως ώστε να διεξαχθεί εκ νέου ο αγώνας και μάλιστα με κόσμο. Βασική προϋπόθεση ωστόσο αποτελεί η τέλεση του αγώνα σε γήπεδο με τάραφλεξ, ακόμα και στην Κυψέλη, ώστε να μην μπορούν να επαναληφθούν τα ίδια λάθη.
 
 
Ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός από την άλλη επιμένει να επαναληφθεί το ματς, αλλά από το...13-11 του 5ου σετ. ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, φυσικά επειδή είναι ΚΟ-ΤΕΣ, πέρα από λαγουδάκια του κερατά.
 
Διαβάσαμε με ενδιαφέρον την ανακοίνωση του Ολυμπιακού. Δεν ξέραμε αν έπρεπε να την λάβουμε σοβαρά υπόψη ή αν αποτελεί ένα ακόμα μνημείο υποκρισίας τους.
Για τον Ολυμπιακό φανταζόμαστε είναι εύκολο να απευθυνθεί  στο μέλος της διοίκησης του και πρόεδρο της ΕΣΑΠ Παντελή Ταρνατόρο, όπως και στον δηλωμένο Ολυμπιακό και κάτοικο Πειραιά πρόεδρο της ΕΟΠΕ Γιώργο Καραμπέτσο και να πάρει ό,τι ζητήσει.
Απαιτούμε λοιπόν να επαναληφθεί το παιχνίδι από το 5ο σετ στο  13-11 στο γήπεδο της Κυψέλης, με τα ίδια παιδάκια και τις γυναίκες στις κερκίδες και με τάραφλεξ που θα το αποκτήσουμε εμείς με δικά μας έξοδα και δεν θα μας το κάνει δωράκι η ΕΟΠΕ, όπως το έκανε στον Ολυμπιακό. Εμείς έχουμε μάθει να πληρώνουμε από την τσέπη μας…
 
Επειδή μάθαμε ότι έγιναν και κάποια επεισόδια στην Κυψέλη, με διάφορους περιφερόμενους βάζελους, καλό θα ήταν να ασχοληθεί κάποιος εισαγγελέας με τις δηλώσεις, τις αναρτήσεις σε social media, τις επίσημες ανακοινώσεις και τις κραυγές των παραγόντων του ΠΑΟ. Αν όλα τα παραπάνω δεν υποκινούν τη βία, τότε πώς ακριβώς υποκινείται η βία σε αυτήν τη χώρα; Μόνο αν κάποιος άνθρωπος του Ολυμπιακού πει το ο,τιδήποτε για τον οποιονδήοτε αντίπαλο, σε οποιοδήποτε σπορ (εννοείται ΠΛΗΝ του ελληνικού μπάσκετ με τη Filothei BC...) τρελαίνονται όλοι, εχθροί και φίλοι και ζητούν την κεφαλή του επί πίνακι, ε; Η γνώμη μου για την επίμαχη φάση, αφού διευκρινίσω ότι συμφωνώ πλήρως με την ανακοίνωση του Ερασιτέχνη, είναι
 
ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ, ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ.
 
Επίσης, η γνώμη μου για τον εθισμένο επώνυμο φίλαθλο φίλαθλο της ΚΑΕ ΠΑΟ και πρόεδρο του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Δημήτρη Γιαννακόπουλο, είναι πως τις απειλές του μπορεί να τις βάλει ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΟΥ κι αυτά που ήξερε από τα ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΑ αδερφάκια Αγγελόπουλους του Filothei BC, τα οποία συνήθισε να ΚΑΤΑΚΛΕΒΕΙ, να τα νικάει με παγαποντιές κι αυτά τα ΗΛΙΘΙΑ αδερφάκια να μην μιλάνε ποτέ, ΝΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ. Εδώ ΘΑ ΜΑΤΩΣΕΙ, αγωνιστικά πάντοτε, γιατί εδώ μέχρι τώρα έχουμε αυτό.
 

 
Εδώ δεν είναι μπάσκετ. Εδώ έχει ΦΑΠΑ. 37-0 το σερί των νικών κόντρα στο βάζελο στα ερασιτεχνικά αθλήματα και ΔΕΝ βάζω το απογευματινό ματς του βόλεϊ μέσα, γιατί τότε θα μιλάμε για 38-0. Ας συνηθίσει ο εθισμένος πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού τώρα στην αρχή, γιατί μετά θα του είναι πολύ δύσκολο.
 
Υ.Γ. 1 Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...
 
Υ.Γ. 2 Φυσικά τα βαζελάκια κατέθεσαν ένσταση.
 
 
Ναι, αυτοί που ''δεν είναι γαύροι να κάνουν ενστάσεις'', έκαναν ΑΛΛΗ ΜΙΑ ένσταση, σε άλλο ένα άθλημα. ΟΕΕΕ ΚΑΝΤΕ ΕΝΣΤΑΣΗ, που λέει και το σύνθημα...

Σχόλια

Εικόνα Γιάννης ο Red

Σε πρόσφατο του άρθρο ο Στέφανος Λεμονίδης έγραψε κάτι πολύ σημαντικό. Ότι η διαιτησία έκλεψε το πρωτάθλημα από τον Θρύλο στον 5ο τελικό στο βόλεϊ γυναικών το 2008 και το έδωσε στον ΠΑΟ.
https://www.fosonline.gr/volleyball/a-andron/article/27554/apla-mathimat...

" Ο Ολυμπιακός έχασε ολόκληρο πρωτάθλημα γυναικών την περίοδο 2007-08 από λάθος διαιτητών, όταν η Ντουμιτρέσκου του Παναθηναϊκού κάρφωσε στο φιλέ (τέσσερις μπαλιές) στο Ρέντη στον πέμπτο τελικό και τελείωνε 15-13 το ται μπρεικ, αλλά ο διεθνής διαιτητής θεώρησε κακώς ότι βρήκε στα χέρια της Χατζηνικολάου, έκανε λάθος και ο Ολυμπιακός έχασε 14-16 και 2-3 σετ και μαζί ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Δεν ζήτησε ποτέ επανάληψη του αγώνα."

Και κάτι που δε λέει η αντιολυμπιακή προπαγάνδα.

"Ως την επίμαχη φάση οι ντεφορμέ διαιτητές είχαν αρκετά λανθασμένα σφυρίγματα κατά του Ολυμπιακού(πιαστό Ανδρεάδη, λάθος θέσεις)"

Εικόνα Chevalier de Balibari

τι ειπε ο γιος του μπαμπα...
ειπε την λεξη πουστια...
μου θυμισε κατι παλαιο και αστειο
στις ελληνικες τσοντες των 80's ηταν ενας τυπος που τον ειχα κανει σουρωτηρι
ε στο τελος στα credits εγραφε, ''στον ρολο του πουστη ο ταδε''
λες και το ξεσκισμα ηταν εικονικο και οχι πραγματικο
ετσι και ο τρακης μιλαει για πουστια, ο με τα λεφτα του μπαμπα ...

Εικόνα Romain

ΣΑΒΒΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.