''ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 450 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΙΜΟΕΣ''...



Σημερινό ρεπορτάζ, αντιγράφουμε.
 
Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι σαφής: η ΑΕΚ δεν πρόκειται να παρεκκλίνει στο ελάχιστο από την οικονομική της πολιτική για να κρατήσει τον Αντρέ Σιμόες ή να κάνει οποιαδήποτε άλλη κίνηση.
Όπως αναφέρει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, το μήνυμα του ισχυρού άνδρα της «Ένωσης» ήταν ξεκάθαρο: «Επίδειξη πλούτου δεν πρόκειται να κάνει η ΑΕΚ. Μεταγραφές και ανανεώσεις μόνο με λογική. Εκείνο που προέχει είναι η οικονομική υγεία του κλαμπ. Πάνω από αυτό εγώ δεν βάζω τίποτα. Έτσι χτίσαμε την ΑΕΚ που πήρε πρωτάθλημα, Κύπελλο και έκανε πορεία στο Europa League, παίζει φέτος στο Champions League και ταυτόχρονα κατασκευάζει το γήπεδό της. Και έτσι, με λογική και σύνεση, θα συνεχίσουμε. Αδιαπραγμάτευτα».
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η ΑΕΚ δεν θα ανέβει σεντ πάνω από την πρόταση των 450.000 ευρώ προς τον Αντρέ Σιμόες, συνεπώς υπάρχει μεγάλη διαφορά με τις απαιτήσεις του Πορτογάλου μέσου και αυτή δύσκολα μπορεί να καλυφθεί αν η μία πλευρά τηρεί αδιαπραγμάτευτη στάση. «Εμείς δεν υπάρχει περίπτωση να δημιουργήσουμε συμβόλαια που μαζί με την εφορία θα φθάνουν τα 2,5 και 3 εκατ. ευρώ όπως κάνουν κάποιοι άλλοι... Δεν πρόκειται να επαναλάβουμε τα εγκλήματα του παρελθόντος που η ομάδα τα πλήρωσε με τον χειρότερο τρόπο», καθιστά σαφές ο «τίγρης».
Φιλοδοξία του είναι να επενδύσει σε παίκτες με μεταπωλητική αξία, που μπορούν να φέρουν μεγάλες προτάσεις, αλλά δεν πρόκειται να… ξεπουληθούν, όπως έχει δείξει το πρόσφατο παρελθόν. «Στον αρχηγό μας, τον Μάνταλο, δώσαμε συμβόλαιο 600.000 ευρώ αλλά είχαμε και πρόταση 8 εκατ. ευρώ να τον πουλήσουμε και την απορρίψαμε. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να έρθει νέα μεγάλη πρόταση για τον Μάνταλο, τον Λιβάγια, τον Μπάρκα. Είμαι σίγουρος ότι θα έρθει και για τον Γαλανόπουλο, που εξελίσσεται διαρκώς και εντυπωσίασε τους πάντες στο ματς με την Μπάγερν», είναι η πολιτική του αφεντικού της ΠΑΕ.
Αξίζει να σημειωθεί πως στον Δημήτρη Μελισσανίδη φέρεται να αρέσει πολύ το πλάνο του φετινού Παναθηναϊκού, ο οποίος στηρίζεται σε παίκτες από την ακαδημία και θεωρεί και ο ίδιος αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να δουλεύει μια ομάδα στην Ελλάδα.
 
O ίδιος άνθρωπος, 4 χρόνια πριν, σε συνέντευξη Τύπου, μετά την επίθεση των μπράβων του στο τότε μέλος της ΚΕΔ Ζωγράφο.
 
Λέει ο κ. Μαρινάκης συνέχεια ‘εμείς στο ποδόσφαιρο επενδύουμε’. Εγώ έχω δηλώσει ότι θέλω να φτιάξω την ομάδα μου και να φτιάξουμε γήπεδο για να γίνει η ΑΕΚ όπως την ονειρευόμαστε.
Τι καραμέλα είναι αυτό για τις ‘επενδύσεις’. Ωραία επένδυση είναι να βγάζουμε κάθε χρόνο τόσα εκατομμύρια από το ποδόσφαιρο, από το Champions League και τις πωλήσεις παικτών, για να παντελονιάζουμε λεφτά.
 
Λιώνουν ΟΛΕΣ οι καραμέλες. ΟΛΑ τα ψέματα του ''εξυγιαντικού'' αντιολυμπιακού ποδοσφαιρικού μετώπου έχουν καταρριφθεί. Πώς τα φέρνει ο Θεός, ε; Όλα τα βλέπει από εκει ψηλά. Ρε τον ''επενδυτή'' λαθρέμπορα της Κοκκινιάς...
 

 
Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Με τα περσινά έσοδα από το Γιουρόπα (9+ εκ. €) και τα φετινά
από το cl (25+ εκ. €) θα παντελονιάσει πάνω από 34 εκ. €. Για
να χάσει και την εύνοια κυβέρνησης, ΕΠΟ κ.λπ. να δούμε πώς
θα σταθεί απέναντι στην original. Εκτός εάν κι αυτή αρκείται
στο να μασάει διαρκώς Αγια-Σοφιά, που δεν νομίζω.

Το ξεβράκωμα και η ξεφτίλα (και) του τζάμπα μάγκα "Τίγρη"
ήρθαν νωρίτερα απ' ό,τι περιμέναμε.