Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΞΑΝΘΗ-ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΚΟΥΓΙΑ (VIDEO)



Σήμερα θα δούμε το τι ακριβώς έγινε πριν από 20 μέρες στην Ξάνθη, με αφορμή το παιχνίδι για την 6η αγωνιστική της Superleague, Ξάνθη-Λάρισα. Δεν είχαμε την ευκαιρία να σχολιάσουμε τα γεγονότα, επειδή οι γνωστοί-άγνωστοι παρακρατικοί ανώμαλοι ''έριξαν'' προσωρινά, για 3 μέρες, το site μας, με συντονισμένη ηλεκτρονική επίθεση. Πρώτα θα δούμε το βίντεο που ετοιμάσαμε για το παιχνίδι, με όλα τα διαιτητικά λάθη σε αυτόν τον αγώνα.
 
 
Εγώ και νομίζω οι περισσότεροι ποδοσφαιρόφιλοι που είδαν ή θα δουν τώρα τις παραπάνω φάσεις, θα συμφωνήσουμε στο ότι ο Κώστας Ακρίδας στην ιστοσελίδα soccerplus.gr έχει δίκιο στην κριτική του.
 
 
Ήταν λογικό, μετά από τέτοιο ''στήσιμο'' που του κάνανε, να αφηνιάσει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέκος Κούγιας. Αρχικά η ΠΑΕ ΑΕΛ έβγαλε 2 ανακοινώσεις, η μία για τη διαιτησία και η άλλη για τον...Κασναφέρη, τον παλιό διαιτητή που εδώ και 10 χρόνια είναι παράγοντας, αρχικά στην Ξάνθη και πλέον στη Λαμία. Η ΠΑΕ Ξάνθη και ο Κασναφέρης απάντησαν, αλλά ο Αλέκος πήρε φόρα και δεν σταμάταγε με τίποτε. Πρώτα μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ, η οποία κάλυψε τηλεοπτικά το παιχνίδι.
 
 
Από εδώ και πέρα όμως αρχίζει το καλύτερο, γιατί την επόμενη μέρα ανέβηκε στο επίσημο site της ΠΑΕ ΑΕΛ αυτή η ανακοίνωση.
 
Πριν από λίγη ώρα μου τηλεφώνησε το δεξί χέρι του Μελισσανίδη και προσπάθησε να φορτώσει τη σημερινή εγκληματική διαιτησία του Λάμπρου και των βοηθών του, που αλλοίωσαν με πρόθεση το αποτέλεσμα του αγώνα στην Ξάνθη, στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ.
Το συγκεκριμένο πρόσωπο το έχω ευεργετήσει και είναι εκτός φυλακών εξαιτίας μου.
Αυτός προσπάθησε να με πείσει ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του Σαββίδη, αλλά δυστυχώς για αυτόν και το βρώμικο περιβάλλον του, γνωρίζω πολύ καλά ποιος έκανε το Λάμπρου διαιτητή Super League, τι σχέση έχει ο πατέρας του προπονητής ποδοσφαίρου με το Θωμά Μητρόπουλο περισσότερο από 20 χρόνια και δυστυχώς για αυτούς τους ραδιούργους οι σχέσεις μου με τον Ιβάν Σαββίδη έχουν αποκατασταθεί πλήρως και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και συνεργασία για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.
'Ολη η διαιτησία του Λάμπρου σήμερα με τις προκλητικές αποβολές και τις στοχευμένες κίτρινες κάρτες, είχαν στόχο εκτός του να χάσουμε τον αγώνα της Ξάνθης να μας αφήσουν χώρις παίκτες  και για τον επόμενο αγώνα στην έδρα μας με ομάδα που αυτός ο συνεργάτης του Μελισσανίδη έχει πάρει από το χέρι από τη Football League και η οποία παρά τη βοήθεια της διαιτησίας σε κάθε παιχνίδι εδώ και χρόνια, δεν μπορεί να πάρει τη νίκη, έστω και αν παίξει με την αναπληρωματική της ομάδα.
Στον επόμενο αγώνα στην έδρα μας θα παίζουμε χωρίς το Μόρα, χωρίς το Ζίζιτς, χωρίς το Χούμπτσεφ, χωρίς τον Καρανίκα και ενώ βρίσκονται στα όρια των καρτών τουλάχιστον 10 βασικοί μας παίκτες, αφού μέχρι τώρα η ομάδα μας σε 6 αγώνες έχει τιμωρηθεί με 30 κίτρινες κάρτες και 3 κόκκινες και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμα μεγαλύτερα των 15.000€ μέχρι τώρα μόνο από τις κάρτες των διαιτητών.
Εκείνο που δεν κατάλαβε αυτός και ο Λάμπρου είναι ότι για αυτό έχουμε ρόστερ 32 ισάξιων παικτών για να τα αντιμετωπίζουμε όλα.
Οι άνθρωποι αυτοί επειδή δεν έχουν πάει ακόμα στη φυλακή για αυτά που κάνουν καθημερινά στο ποδόσφαιρο νομίζουν ότι τελικώς θα ξεφύγουν από τη δικαιοσύνη, αλλά στο τέλος θα πάρουν αυτό που αξίζουν είτε τώρα, είτε στο μέλλον.
 
Ο Αλέκος Κούγιας μάλιστα ξεκαθάρισε, μέσω νέας επίσημης ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ, πως θα καταθέσει μήνυση για στημένο παιχνιδι εις βάρος της Λάρισας για το στοίχημα.
 
Μήνυση για στημένο παιχνίδι εις βάρος της ΑΕΛ για το στοίχημα.
Η ΑΕΛ ανέθεσε στη νομική της υπηρεσία να μελετήσει όλα τα όσα συνέβησαν τόσο πριν, όσο και κατα τη διάρκεια, αλλά και μετά τον χθεσινό αγωνα Ξάνθη - ΑΕΛ από τους διαιτητές Λάμπρου (Ευβοίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Γιαννίκος (Πειραιά) και Φωτιάδης (Καστοριάς) , αλλά και όσους τους όρισαν, για να αποφανθεί εάν η αλλοίωση του αποτελέσματος του χθεσινού αγώνα έγινε μόνο για να κερδίσει με κάθε τρόπο η Ξάνθη τους 3 βαθμούς και να μην έχει η ΑΕΛ 5 βασικούς της παίκτες στον επόμενο αγώνα ή είχε σαν σκοπό το στοίχημα.
Η ΑΕΛ έχει αποκλείσει σε κάθε περίπτωση την έννοια του ανθρώπινου λάθους και είναι βέβαιη ότι όλα όσα διέπραξαν εις βάρος της τα συγκεκριμένα πρόσωπα, το έκαναν με δόλο.
Η χρονική σειρά των δολίων συμπεριφορών είναι η εξής:
1. Στο 10ο λεπτό και οι 4 διαιτητές δεν υπέδειξαν την αποβολή του εγκληματία Ντε Λούκας, που με πρόθεση πήγε να κόψει στα δύο το πόδι του Μιλοσάβλιεβιτς και που δεν θα το έκανε ποτέ εάν δεν γνώριζε ότι θα μείνει ατιμώρητος.
2. Στο 15ο λεπτό έπρεπε να αποβάλλουν με απευθείας κόκκινη τον Μπαξεβανίδη για εκτός φάσης χτύπημα στον Σαχίτι.
3. Σε 2 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο ο βοηθός διαιτητού Γιαννίκος από τον Πειραιά με πρόθεση ανέκοψε τους Πίτι και Σαχίτι, οι οποίοι έφευγαν μόνοι τους προ του τερματοφύλακα της Ξάνθης με τον πιο κοντινό αντίπαλο στα 20 μέτρα και αντίπαλο μόνο τον τερματοφύλακα.
4. Στο 40ο λεπτό ο Λάμπρου έδωσε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Ζίζιτς ενώ έπρεπε να δώσει επιθετικό φαόυλ στον Γέντριτσεκ.
Ανύπαρκτη ήταν και η πρώτη κίτρινη κάρτα στον Ζίζιτς, ο οποίος τιμωρήθηκε χωρίς καν να ακουμπήσει αντίπαλο.
5. Στο 70ο λεπτό ο Λάμπρου μπροστά στον Φωτιάδη  έδειξε ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη στον Καρανίκα σε φάουλ που δεν δικαιολογεί σε καμία περίπτωση την κίτρινη και που θα έπρεπε να έχει δείξει 10 τέτοιες σε ανάλογες φάσεις ποδοσφαιριστών της Ξάνθης.
6. Το αποκορύφωμα του δόλου του διαιτητή για την αλλοίωση του αποτελέσματος είναι ο καταλογισμός ενός ανύπαρκτου πέναλτι για φάση ενός απλού φάουλ, που δεν δικαιολογούσε καν κάρτα (γι αυτό και δεν την έδειξε) για ένα απλό μαρκάρισμα με το σώμα 5 μέτρα μακριά από την περιοχή, όπως αποδεικνύεται και από τα δεκάδες βίντεο που έχουν αναρτηθεί σε όλες τις ιστοσελίδες.
Οι διαιτητές ήθελαν το παιχνίδι να λήξει οπωσδήποτε με νίκη της Ξάνθης και οι συμπεριφορές τους σε καμία περίπτωση δεν έχουν καμία άλλη λογική εξήγηση από το να έχουν παιχτεί στο εξωτερικό ή σε παράνομες εταιρείες χρήματα στο στοίχημα, γι αυτό άλλωστε και παρά το ότι στο δεύτερο ημίχρονο έγιναν 6 αλλαγές ποδοσφαιριστών, υπήρξαν πολύχρονες διακοπές από διαμαρτυρίες και τραυματισμούς και παίχτηκε πραγματικος χρόνος παιχνιδιού μόνο 10 λεπτά, οι διαιτητές κράτησαν μόλις 3 λεπτά καθυστέρηση αντί 10 λεπτών που έπρεπε να κρατήσουν, στην οποία επέτρεψαν να γίνουν μόνο 2 φάσεις κι αυτές στο κέντρο του γηπέδου.
Η ΑΕΛ θα ζητήσει την άρση απορρήτου των τηλεφωνικών επικοινωνιών των διαιτητών πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα και την άρση του απορρήτου των τραπεζικών τους λογαριασμών.
Ο Λάμπρου είναι διαιτητής Ευβοίας, αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα, είναι κολλητός φίλος του Γιάννη Παπαδόπουλου και ο πατέρας του, προπονητής από τη Χαλκίδα, αδερφικός φίλος του Θωμά Μητρόπουλου από εικοσαετίας.
Ο Λάμπρου ήταν 4ος διαιτητής (ο πρώτος ορισμός του) στον περσινό αγώνα ΑΕΚ - ΑΕΛ και με υπόδειξη του αντί να αποβληθεί ο Βράνιες που έκανε εγκληματικό χτύπημα με τα δύο γόνατα στο κεφάλι του Αγκάνοβιτς, απεβλήθη ο Αγκάνοβιτς που πήγε να προστατευθεί.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι το αποκλειστικό κουμάντο μαζί με τον Μηνά Λυσσάνδρου στην ΑΕΚ και αυτή τη στιγμή είναι κατηγορούμενος σε δεύτερο βαθμό στο Koriopolis, αφού έχει καταδικαστεί για στήσιμο αγώνων.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που ενώ ήταν υπάλληλος στην ΕΠΟ με 800€ το μήνα είχε αγοράσει από τον μάνατζερ Τραυλό το Πόρσε Καγιέν Τούρμπο αξίας καινούργιο 200.000€.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι αυτός που πρωταγωνίστησε σε όλες τις εκλογές των ΕΠΣ στην Ελλάδα (υπάρχουν δεκάδες δημοσιεύματα για την παρουσία του και τον ρόλο του εκεί) όπου έγιναν επεισόδια (Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Αιτωλοακαρνανία κλπ) και στη Λάρισα προσέφερε σε προέδρους τοπικών ομάδων χρήματα για να μην ψηφίσουν τον κ. Μπουχλαριώτη και να ψηφίσουν πρόσωπο που αυτός ήθελε, καθ ' υπόδειξη του αφεντικού του.
Κατοικεί μόνιμα στο ξενοδοχείο Holiday Inn όπου διαμένουν και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και αυτός είναι ο αρμόδιος για τους δανεικούς της ΑΕΚ, αλλά και ασχολείται αποκλειστικά με τους Έλληνες διαιτητές.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι καθημερινά με τον πρώην ιδιοκτήτη της ΑΕΛ Κώστα Πηλαδάκη (ήταν και μάρτυρας υπερασπίσεως του σε πρόσφατη δίκη) και είναι φίλος με τον Βαγγέλη Πλεξίδα και συναντώνται πολύ συχνά στο κατάστημα Opus στη Γλυφάδα, ιδιοκτησίας Πηλαδάκη - Ρέμου.
Σήμερα ο κ. Κούγιας τηλεφωνικά στις 8 το πρωί ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη για όλα όσα έχουν συμβεί εις βάρος της ΑΕΛ το τελευταίο χρονικό διάστημα και θα έχει προσωπική συνάντηση μαζί του τις αμέσως επόμενες ημέρες.
 
Τα ίδια και πολλά περισσότερα, σχετικά, είπε ο Αλέκος Κούγιας στον ΑRΕΝΑ FM της Θεσσαλονίκης,
 
Για τα όσα διαδραματίστηκαν χθες στο παιχνίδι της Ξάνθης με τη Λάρισα μίλησε στον “ARENA FM 89.4” ο ισχυρός άνδρας της θεσσαλικής ομάδας, Αλέξης Κούγιας, σε μια συνέντευξη-ποταμό, με… διευθύνσεις και ονόματα, που θα συζητηθεί και θα δώσει “τροφή” σε αρκετούς:
“Ήταν κλαυσίγελος αυτό που έγινε. Ειδική συμπεριφορά, τι να κάνεις. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες στιγμές. Όταν γνωρίζεις ότι την τρέχουσα σεζόν, κάθε πόντος και κίτρινη κάρτα έχουν τη σημασία τους. Όταν είσαι έμπειρος, ξέρεις ποιοι είναι πίσω από αυτές τις συμπεριφορές. Νιώθεις άσχημα αν δεν είσαι αφελής και ξέρεις ποιοι κρύβονται. Έχεις ενημερώσει όποιον μπορεί να πάρει αποφάσεις, τον κ. Γραμμένο, τον Υφυπουργό, με ονοματεπώνυμα. Τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Αποφάσισα να το πάω στα άκρα και να κάνω μήνυση για στήσιμο αγώνα, με σκοπό το στοίχημα. Αντιμετώπισαν την τραγωδία των παικτών μας, με χαμόγελα.
Ο Καρανίκας έκλαιγε, προς Θεού έλεγε, τα παιδιά, τους οπαδούς και τα συμβόλαιά μας. Δεν μπορώ να δικαιολογήσω τη συμπεριφορά Λάμπρου Φωτιάδη και δυο βοηθών. Έχουμε στόχο την Ευρώπη, κάναμε φοβερές οικονομικές υπερβάσεις, πήραμε πανάκριβο προπονητή από το εξωτερικό, κάναμε εξαιρετική ομάδα. Νέος προπονητής Ιταλός, αλλά όχι τυχαίος, γεμάτος προοπτική. Δεν ξέρω τι να του πω. Του είπα οτι αυτό δεν είναι δικό σου πρόβλημα, αλλά δικό μου. Ο Θωμάς ειδικός σύμβουλος και ο Γιάννης Παπαδόπουλος αδελφικός φίλος, παλιά στην ομάδα Τσακογιάννη, έχει έντονη δραστηριότητα, διπλάρωσε Κυριάκο Θωμαϊδη από δίπλα, χωρίς να το θέλει ο Κυριάκος πιστεύω, ο πρώτος που θα αναδείξει θα είναι αυτός.
Μέσω αυτού έπιασε παρέα με εμένα και τον βοήθησα στο δικαστήριο, γιατί λυπήθηκα τα παιδιά του. Αλλά τώρα αυτός κάνει κουμάντο στους Έλληνες διαιτητές. Είναι ο άνθρωπος που ανέλαβε τη βρώμικη δουλειά. Κάθε φορά οι ισχυροί του ποδοσφαίρου, όχι όλοι. Δεν τολμώ να το πω για Αλαφούζο και για τον Σαββίδη ακόμα. Οι ισχυροί είχαν ειδικούς συμβούλους έναν Γιάννη Παπαδόπουλο για τη βρώμικη δουλειά, να μην βρεθείς στο δρόμο τους. Το ενδιαφέρον στην κορυφή είναι ξεκαθαρισμένο, η τύχη των ντέρμπι κρίνεται από ξένους διαιτητές. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί σε ομάδες δορυφόρους. Με ομάδες που θα έχουν ενδιαφέρον και θα παίξουν δυνατά τον αντίπαλο του ισχυρού. Μπορεί να σου δώσουν παιχνίδια, ή να σε εξαναγκάσουν να χάσεις. Στον πρώτο γύρο εμείς παίζουμε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ μέσα και Ολυμπιακό έξω.
Μπορεί να είσαι απελπισμένος και να δίνεις μεγάλο αγώνα. Πρέπει να παίζεις δυνατά τον αντίπαλό τους. Ο κόσμος είναι μαθημένος. Ένα ερώτημα είναι ποιος ανέβασε τους διαιτητές, το ξέρω καλά. Ο Λάμπρου δηλώνει Ευβοίας και μένει στην Αθήνα. Κάνω παρέα καθημερινά με τον Γιάννη Παπαδόπουλο. Ο Περέιρα με συμβούλους τον Τριτσώνη και τους άλλους καταρτίζει τη λίστα. Δεν μπορώ να φανταστώ οτι θα σφυρίξει ξανά αυτός, ή εκείνος ο επόπτης που ακύρωσε το γκολ του Ακπόμ με τον Πανιώνιο. Και ο Καμπούρης από Εύβοια. Εκεί είναι το έργο, Ανατολική Αττική, Πειραιάς και Εύβοια, είναι σημαδεμένες. Επικεφαλής Ένωσης, και καταλαβαίνεις τι γίνεται. Αναπληρωτής πρόεδρος ΕΠΟ ο Βακάλης με 12 σωματεία της Σάμου και έχουν… ξεφτιλιστεί στα ταξίδια. Εκπρόσωπο στη Σούπερ Λίγκα τον υπάλληλο της ΕΠΣ Πέλλας, κ. Αντωνίου, αυτοί κάνουν τη διοίκηση της ΕΠΟ.
Πότε θα αλλάξει αυτή η ιστορία; Μίλησα με τον κ. Βασιλειάδη και είναι απελπισμένος. Υπάρχει αυτοδιοίκητο της ΕΠΟ. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες, είμαι η Λάρισα, με τίτλους και οπαδούς. Δεν μας αφήνουν να αναπνέουμε ξανά, είμαστε στην εντατική. Θα είχαμε πορεία Ευρώπης, αλλά είχαμε κακό πρόγραμμα. Με μείον 7 παίκτες θα παίξουμε με Λαμία και ΟΦΗ. Δεν είμαστε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός”.
“ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ”
Για να συνεχίσει ο Αλέξης Κούγιας: “Δεν άλλαξε τίποτα. Κάποιοι από το πρωί ως το βράδυ ασχολούνται με αυτά τα θέματα. Κάποιος Θωμαϊδης, με καφετέρια στο Αιγάλεω, κολλητός Θωμά Μητρόπουλου, σύμβουλος στην ΕΠΟ. Εκεί συχνάζουν όλοι οι διαιτητές στο γραφείο του, δεν κάνει ούτε για να τον προσλάβεις για τα τασάκια στο γραφείο σου. Θα ζητήσω συνάντηση με κ. Περέιρα, παρόντων των Γραμμένου και Τριτσώνη. Για συγκεκριμένους διαιτητές, με ποια σκοπιμότητα είναι στους πίνακες. Όταν παίζεις εκτός με Ξάνθη, που έχεις ίδιο στόχο, θα παίξει Έλληνας. Η Ξάνθη έκανε παράγοντα τον Καζναφέρη, πριν πάει σε Απόλλωνα Σμύρνης, Λαμία, Λεβαδειακό. Τον στέλνουν και βγαίνει μεροκάματο”.
“ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝ ΕΠΩΝΥΜΟ!”
Εν συνεχεία, ο γνωστός ποινικολόγος πρόσθεσε: “Υπάρχει ομάδα στη Σούπερ Λίγκα που ανέβηκε από το πιο στημένο παιχνίδι που υπάρχει στον κόσμο. ΑΝ πω το περιστατικό θα τον καταλάβουν όλοι. Ομάδα που δεν πέφτει ποτέ. Έχει τον επικεφαλής των στημένων αγώνων, τότε στο CORIOPOLIS, του άλλαξε το επώνυμο, ενώ είναι κατηγορούμενος για κακουργήματα. Εγώ δεν πειράζω κανέναν, αν με πειράξεις όμως, γίνεται χιονοστιβάδα.
Άλλο να έχεις μια υποτονική ομάδα και άλλο μια μεγάλη. Θα ανέβαινε ποτέ με το σπαθί του ο Πλατανιάς, η Καλλονή, ο Πανθρακικός, ο Ακράτητος και ο Θρασύβουλος στη Σούπερ Λίγκα; Είναι για άλλα πρωταθλήματα αυτά. Η λύση είναι μια, να φύγουν όλοι από την ΕΠΟ. Να έρθουν ξένοι διαιτητές για 10 χρόνια. Ίδια λεφτά παίρνουν. Εφτά κατοστάρικα παίρνουν όλοι. Κάθε Κυριακή πληρώνουμε προκαταβολικά στο λογαριασμό τους για την τετράδα, 5.100. Μετά τις πέντε κάρτες, κοστολογούνται, από 50 ως 120.
Στις πέντε έχεις πέναλτι, 2.000 ευρώ. Σύνολο 8 χιλιάρικα. Για να βλέπουμε αυτά τα θεάματα. Μου τηλεφώνησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος, συνεργάτης του κ. Μελισσανίδη. Για να μου πει “κοιτα ποιος είναι ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης”. Είχα κάνει δήλωση οτι είναι παιδί του Μελισσανίδη. Για να στρέψει τα βλέμματα οτι μου είχε στήσει ο Σαββίδης αυτή την ιστορία. Τέτοια όμως είχε κάνει στην Παναχαϊκή ο τύπος αυτός, όταν με στήνανε στην Παναχαϊκή επί χρόνια. Είμαι μαθημένος. Με στήνανε και με πέρνανε τηλέφωνο και μου λέγανε “Ρε Αλέξη, πάλι σε στήσανε;”. Αυτός πήγαινε σε όλες τις εκλογές των Ενώσεων, αλλά δεν κινήθηκε τίποτα”.
“ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ”
Ακολούθως, ο μεγαλομέτοχος των “βυσσινί” ανέφερε: “Με ονοματεπώνυμο τα έχω πει και σε άλλες εκπομπές. Γι’ αυτό θα μηνύσουμε τον Λάμπρου και την τετράδα ολόκληρη, για το στοίχημα, είναι κακούργημα. Η Ξάνθη ήταν ακίνδυνη, θα κερδίζαμε και με εννιά. Δεν είχαν κάνει ούτε μια φάση και ήθελε οκτώ λεπτά. Ο Γιάννης Παπαδημητρίου πήρε αγκαλιά τον τέταρτο, τον Φωτιάδη. Καλά έκανε, τη δουλειά του. Στο τέλος μου έλεγε “Σε παρακαλώ, δε το έχουμε κάνει εμείς”. Να βγει να μας τα πει. Είπα τα πράγματα με το όνομά τους.
“ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΠΑΟΚ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ”
Εν κατακλείδι, ο Αλέξης Κούγιας πρόσθεσε: “ Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία σχέση, δεν την “πάτησα”. Ο ΠΑΟΚ έχασε πέρυσι το πρωτάθλημα από τον Γιάννη Παπαδόπουλο και τον Λυσσάνδρου, με τον τέταρτο διαιτητή από την Αιτωλοακαρνανία, τον Στυλιάρα. Όλη μέρα μαζί ήταν στο OPUS, με όλο αυτό το παρασκήνιο.
Τον Λυσσάνδρου τον πήγε ο Παπαδόπουλος στην ΑΕΚ, έχει αναστολή επαγγέλματος, άφησε πίσω δικηγορική καριέρα, για να γίνει υπάλληλος στην ΑΕΚ. Πρέπει να δείτε το επόμενο παιχνίδι, παίρνουν εργολαβία ομάδες από Φούτμπολ Λιγκ, τις ανεβάζουν και στέλνουν δικούς τους προπονητές και τεχνικούς διευθυντές, όπως έκανε παλιά ο Θωμάς. Πρέπει κάτι να γίνει. Αν αντιληφθούν οτι τους παρακολουθούν, ούτε πακιστανικά τηλέφωνα, ούτε κώδικες. Αν τους πάρουν από πίσω, είναι 3-4 άτομα, εξυγιαίνεις το ποδόσφαιρο. Ο άλλος μένει σε ξενοδοχείο χρόνια, δεν πάει σπίτι του. Αν παρακολουθήσουν αυτούς, θα βρεις τα πάντα και τους εξοντώνεις”.
 
αλλά και στη ραδιοφωνική εκπομπή ''Η Έφεση της Τρίτης'' του Κυριάκου Θωμαΐδη στον ΣΠΟΡ FM 94,6, τον σταθμό του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟ, Γιάννη Αλαφούζου.
 
Για όλους και για όλα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Κυριάκο Θωμαΐδη ο Αλέξης Κούγιας!
Μία μέρα μετά την τραγική διαιτησία του ρέφερι, Γιώργου Λάμπρου στην Ξάνθη, στο ματς της τοπικής ομάδας με την ΑΕΛ, ο ιδιοκτήτης της «βυσσινί» ΠΑΕ τόνισε ότι μετά τον αγώνα τον κάλεσε στο κινητό ο πρώην σύμβουλος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπαδόπουλος (τον οποίο χαρακτήρισε ως δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη) και του είπε αρχικά να ψαχτεί αλλού αναφορικά για το ποιος έβαλε στους πίνακες της Super League τον διαιτητή Λάμπρου και πρόσθεσε ότι η Ξάνθη έχει πωληθεί στην Ξάνθη: «... μου είπε, επειδή είχα κάνει τη δήλωση για τον διαιτητή, ότι τον έβαλε στη Super League ο Μελισσανίδης “ψάξου άλλου. Μην πεις ότι στο είπα εγώ, αλλά η Ξάνθη έχει πωληθεί στον ΠΑΟΚ”», είπε χαρακτηριστικά.
Επιπλέον, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Σταύρο Κοντονή, όσο και για τον Γιώργο Βασιλειάδη, τονίζοντας ότι ήταν οι μόνοι που έκανες τομές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έδειξαν βούληση για την πρόοδο του αθλήματος και υπογράμμισε ότι στο τέλος κανένας κακός δεν γλιτώνει.
Τα σημαντικότερα των όσων είπε:
Για το αν είναι ακόμα εκνευρισμένος μετά τα χθεσινά: «Είμαι μπραρουτοκαπνισμένος. Τόσα χρόνια που δέχομαι αυτή την κτηνωδία, από τα χρόνια του Άρη Πετρούπολης, τα έχω υποστεί. Ανέβαιναν όλες οι ομάδες της παράγκας, εκτός από τη δική μου, μέχρι και την Α’ Εθνική. Έπρεπε να έρθουν οι κασέτες της ΕΥΠ και εγώ ήμουν ο γραφικός. Μετά ήρθε η δεύτερη παράγκα όταν ήμουν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ανέβαιναν ομάδες τύπου Βέροια, Αγροτικός Αστέρας, Πανθρακικός, Λεβαδειακός κλπ. Μετά πήρα την Παναχαϊκή και όλοι ξέρουμε τι έγινε με άλλες ομάδες, όπως ο Πλατανιάς, η Καλλονή, η Ρόδος κλπ. Είπα θα βρω την υγειά μου στην ΑΕΛ, αλλά δεν θέλουν μια ομάδα ανεξάρτητη, που δεν παίρνει δανεικούς, που μπορεί να γεμίσει γήπεδο 17.000 θέσεων».
Για το αν ήταν στόχος αυτός ή οι ομάδες του: «Ήμουν και εγώ ο στόχος και οι ομάδες μου, γιατί οι ομάδες δεν ήταν “αγέλες” που στήνονταν για το στοίχημα. Δεν γίνομαι αρεστός και δεν τιθασεύομαι εύκολα. Δεν θέλω κανείς να με πειράξει. Αν με πειράξεις, τότε θα περάσεις πολύ δύσκολα, επειδή εγώ δεν έχω πειράξει κανέναν».
«Διάβασα μια ανακοίνωση της ΑΕΚ, γιατί ο κ. Λυσσάνδρου δεν σέβεται ούτε τον συνάδελφό του. Πρώην συνάδελφος, γιατί είναι σε αναστολή, αφού απαγορεύεται από νομικό κώδικα να είναι και διευθύνων σύμβουλος. Λέει θα στραφούν στα αρμόδια όργανα και την επιτροπή δεοντολογίας. Αυτό θέλω! Ο Παπαδόπουλος όταν ήταν με τον Τσακογιάννη και έστησαν την Παναχαϊκή, γιατί τότε ξεκίνησαν οι καταγγελίες μου και βρήκαν άλλους αντί άλλων, γιατί εγώ δεν είχα τίποτα με τον Μαρινάκη ή τον Μπέο. Έκανα καταγγελία για αυτούς που έστηναν την Παναχαϊκή. παρακολουθούσαν τα τηλέφωνά τους και βρήκαν και άλλους. Γνώριζα τι γινόταν, αλλά ο σκοπός μου ήταν να προστατεύσω την Παναχαϊκή. Η κ. Παπανδρέου έκανε εξαιρετική δουλειά και βγήκε αποτέλεσμα υπό την εποπτεία της κ. Ράικου».
Για τον κ. Παπαδόπουλο και το γεγονός ότι είχε καταθέσει ευνοϊκά για αυτόν στον Κοριόπολις: «Όχι απλά ευνοϊκά. Εγώ τον κ. Παπαδόπουλο τον είχα καταγγείλει. Δεν ήξερα το παρασκήνιο. Δεν ήξερα ότι ένας υπάλληλος της ΕΠΟ κάνει το γενικό κουμάντο. Ένας δικηγόρος του στενού περιβάλλοντος της ΑΕΚ, ο οποίος ενεπλάκη τότε μάλιστα σε μια υπόθεση με τις πλαστές φορολογικές ενημερότητες. Δεν θέλω να πω ονόματα. Τότε μου αποκάλυψε τον Παπαδόπουλο και είπα το όνομά του εγώ και βγήκαν αυτά που βγήκαν. Σε εκείνο το χρονικό διάστημα που ήταν κατηγορούμενος, που είχα κάνει μια μήνυση γιατί με είχαν απειλήσει με όπλο, που πήγα και την ανακάλεσα μετά από τις καταθέσεις μου και εμφάνισε μάρτυρα υπεράσπισης ο Παπαδόπουλος τον Πηλαδάκη. Θυμάστε εσείς με την καλοσύνη που σας διακρίνει, δεν μπορώ να πιστέψω κάτι άλλο, ότι είχαμε δώσει έναν πολύ μεγάλο αγώνα, και μου είχατε κάνει ένα τηλέφωνο να βρεθούμε στο Μικρολίμανο και βρεθήκαμε. Ήταν εκεί και ο Γιάννης Παπαδόπουλος και γνωριστήκαμε. Μετά είχαμε κάθε μέρα τηλεφωνήματα και βγαίναμε και έξω στα μπουζούκια, επειδή εμένα μου άρεσαν. Μετά το καλοκαίρι το επόμενο, ήμουν με τα παιδιά μου στο Πόρτο Χέλι και ήρθε και με βρήκε με τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Κάναμε παρέα. Στο δικαστήριο και στον πρώτο και στον δεύτερο βαθμό τον συγκάλυψα, ενώ ήταν από τους πρωταγωνιστές. Μετά την κατάθεσή μου με πήρε ο Μελισσανίδη και μου λέει “είσαι αντρούκλα” επί λέξει. “Σε ευχαριστώ πολύ για ό,τι έκανες για τον Γιάννη”. Εκ των υστέρων, όταν διαταράχθηκε η σχέση μου με τον Μελισσανίδη γιατί ανέλαβα νομικός σύμβουλος στα “Παραπολιτικά”, εξαφανίστηκε ο Γιάννης (σ.σ. ο Παπαδόπουλος) και εμφανίστηκε χθες το βράδυ την ώρα που ταξίδευα από την Ξάνθη για την Αθήνα, πηγαίνοντας για το αεροδρόμιο με το τηλέφωνό του – το κλασικό με τα πολλά οχτάρια – και μου είπε, επειδή είχα κάνει τη δήλωση για τον διαιτητή, ότι τον έβαλε στη Super League ο Μελισσανίδης “ψάξου άλλου. Μην πεις ότι στο είπα εγώ, αλλά η Ξάνθη έχει πωληθεί στον ΠΑΟΚ”. Αν δείτε το κινητό μου, αυθόρμητα, έστειλα μήνυμα στην υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της ΑΕΛ και ευτυχώς επειδή ήμουν στο αεροπλάνο, αυτό δεν παραδόθηκε ποτέ. Έλεγα να ανεβάσει στο σάιτ “ποιος είναι ο πραγματικός ιδιοκτήτης της Ξάνθης”. Μετά συνειδητοποιώ ότι αυτός (σ.σ. Παπαδόπουλος) το έχει ξανακάνει. Αρχικά τον πίστεψα. Ήμουν καλόπιστος Κάθομαι και αναλύω τον Λάμπρου. Έχει πατέρα έναν προπονητή στη Χαλκίδα, που είναι κολλητός με τον παλιό ποδοσφαιριστή τον Αυλωνίτη και παλιό προπονητή του Αιγάλεω, κολλητός του Μαυρονάσου και του Θωμά του Μητρόπουλου και συγχρόνως ήξερα από τον Παπαδόπουλο ποιος είναι ο Λάμπρου. Του στυλ “αν σου τύχει ο Λάμπρου πες το μου”. Εγώ όμως δεν έχω ενοχλήσει κανέναν για διαιτητή, αλλά το κράτησα στο μυαλό μου. Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό μου, αλλά δεν υπάρχει.
Αυτό που είδα χθες εγώ δεν είχε σχέση με ανθρώπινο λάθος. Θα κάνουμε μήνυση στον Λάμπρου για στήσιμο αγώνα με ενδεχόμενο το στοίχημα. Έπρεπε το ματς να τελειώσει υπέρ της Ξάνθης. Το έκαναν για να ευνοηθεί η Ξάνθη, το έκαναν για να ευνοηθεί η Λαμία που είναι ο επόμενος αντίπαλος και θα είναι η ΑΕΛ αποδεκατισμένη; Εγώ είμαι δικηγόρος του Πανουργιά Παπαϊωάννου, αλλά δεν μπορείτε να φανταστείτε τι πισώπλατες μαχαιριές έχω δεχθεί από ανθρώπους που έχω ευεργετήσει. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχω υποστεί. Ο τζογαδόρος δεν έχει αρχές. Στην ΑΕΚ είναι ο Παπαδόπουλος, που είναι καταδικασμένος για το Κοριόπολις. Είναι το δεξί χέρι του Μελισσανίδη. Όλοι στο ποδόσφαιρο το γνωρίζουν αυτό. Ασχολείται με τα πάντα. Με τις εκλογές, με τις Ενώσεις ακόμα και με τις μεταγραφές. Αν μπορούσε να μιλήσει ο Μπάγεβιτς θα έλεγε άλλα. Είναι αυτός που μου έκλεισε ραντεβού με τον Μελισσανίδη, όταν πήρα την ΑΕΛ και μου είπε “κοίτα μην χύσεις την καρδάρα με το γάλα”, γιατί είχε μάθει ότι είχα αναλάβει νομικός σύμβουλος στα “Παραπολιτικά”. Εγώ δεν είμαι με τον Μαρινάκη. Μην συγχέετε τα “Παραπολιτικά” με τον Μαρινάκη. Είναι φίλος με τον Κουρτάκη, αλλά μέχρι εκεί. Του έσωσα τη ζωή και της οικογένειάς του με τις καταθέσεις μου, δεν έχω μετανιώσει, αλλά επειδή είμαι ο εγγυητής μιας πολύ μεγάλης ομάδας, θα πω μόνο ότι κανείς δεν θα γλιτώσει».
Για το αν κάνει μήνυση για συμμετοχή του διαιτητή σε στοιχηματική απάτη ή φρόντισε τους απατεώνες: «Αυτό θα το δείξει η έρευνα. Δεν το κάνει τυχαία. Αν έκανα μια απλή μήνυση, δεν μπορείς να προκαλέσεις παρενέργειες. Πρέπει να κάνεις μία μήνυση ώστε οι αρχές να διατάξουν άρση απορρήτου και να δούμε με ποιους μιλούσε, πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα. Παλιότερα δεν είχαμε την ίδια δυνατότητα. Δεν είναι δυνατόν τέσσερις διαιτητές να κάνουν την ίδια διαιτησία. Ο 4ος έπρεπε να παρέμβει. Δεν ξέρω ποιος είναι παρατηρητής και ποια θα είναι η τύχη τους».
Για το αν έχει ο ίδιος αποδοχή στη Λάρισα: «Είναι 100 παιδιά καμμένα από το Facebook. Μην δίνετε σημασία. Μην ασχολείστε με αυτούς. Η Ερασιτεχνική έδωσε την ομάδα στον Πλεξίδα που απαγορεύεται να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Η πράξη που κατηγορούμαι εγώ είναι λόγω των κασετών που αναδείξαμε με τον Πατέρα τότε, γιατί χρησιμοποίησε περιεχόμενο υποκλαπεισών συνομιλιών».
«Ενημέρωσα σήμερα το πρωί τον κ. Βασιλειάδη. Μιλήσαμε ενδελεχώς για πολλά θέματα. Ένιωσα ανακούφιση με αυτά που άκουσα, γιατί κατάλαβα ότι υπάρχει πολιτική βούληση. Είναι πολύ σκληρές οι μάχες για πρωτάθλημα, Ευρώπη και υποβιβασμό. Δικαίως μπορεί να περηφανεύεται η πολιτική εξουσία ότι είναι η μόνη που έχει κάνει παρέμβαση στο ποδόσφαιρο. Επιδερμικά την έκανε ο κ. Γερουλάνος, αλλά σοβαρή δουλειά έκαναν οι κ. Κοντονής και Βασιλειάδης. Ξεκάθαρα πράγματα».
Για την κατάσταση με τους ξένους διαιτητές: «Δυστυχώς και στα παιδικά πρωταθλήματα θα έχει και εκεί ξένους διαιτητές. Το τραγικό είναι ότι οι ξένες διαιτησίες να κοστίζουν λιγότερο από τις ελληνικές. Ο Δανός ξέρετε πόσα πήρε; 700 ευρώ και στους Έλληνες μέχρι και 8.000 αν πάρει μια ομάδα πέντε κίτρινες κάρτες σαν ποινή. Δεν κοστίζουν λιγότερο από τους Έλληνες διαιτητές».
«Φέτος με καταπληκτικές μεταγραφές και καταπληκτικό προπονητή, δεν πρόκειται φέτος να αφήσω τίποτα να πέσει κάτω. Δεν φοβάμαι τίποτα, γιατί δεν μου έχουν να προσάψουν τίποτα. Όλη η εγκληματική ομάδα του Κοριόπολις, ασχολείται ακόμα με το ποδόσφαιρο. Τα έχω πει όλα στον κ. Βασιλειάδη. Εγώ θα τους δώσω πέντε πρόσωπα. Αν υπάρξει φυσική παρακολούθηση σε αυτούς, τότε θα καθαρίσει το ποδόσφαιρο».
 
Ακολούθησε η άσκηση πειθαρχικής δίωξης κατά του Αλέκου Κούγια, για τις παραπάνω δηλώσεις του, από τον αναπληρωτή αθλητικό εισαγγελέα κ. Λαΐνη, με τον Κούγια να προαναγγέλει ''φοβερές αποκαλύψεις'' από μέρους του, οι οποίες θα επιφέρουν την άσκηση των αναλόγων ποινικών διώξεων, σε επίπεδο πλέον ποινικής κι όχι αθλητικής Δικαιοσύνης. Επίσης, η ΠΑΕ ΑΕΛ ζήτησε επισήμως, με επιστολή της προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, την οριστική διαγραφή όλων των διαιτητών του παιχνιδιού Ξάνθη-Λάρισα. Τα όσα ανέφερε για την πλευρά Δημήτρη Μελισσανίδη-Θωμά Μητρόπουλου-Γιάννη Παπαδόπουλου ο Αλέκος Κούγιας, όπως ήταν λογικό, προκάλεσαν την αντίδρασή τους.
 
"Το μεσημέρι της Τετάρτης συναντήθηκα σε καφετέρια πλησίον του Εφετείου Αθηνών  με τον κ.Αλέξη Κούγια ενώπιον του κ.Γιάννη Παπαδόπουλου. Ο κ.Κούγιας μας αποκάλυψε ότι ο κ.Ιβάν Σαββίδης ήθελε να αγοράσει και τη Λάρισα. Μάλιστα μας είπε ότι γνωρίζει πως ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ελέγχει τόσο την Ξάνθη, όσο και άλλες 4 ομάδες, τις οποίες ονομάτισε: Κέρκυρα, Πλατανιάς, Γιάννενα και ΟΦΗ. Απορώ και εκπλήσσομαι για τις σημερινές του δηλώσεις, τη στιγμή που ο ίδιος αποκάλυπτε την εμπλοκή Σαββίδη σε πέντε ΠΑΕ. Όσο για τη δίκη του Noor One είναι αδύνατον κάποιος να την παρακολουθεί στο Εφετείο Αθηνών -όπως ισχυρίστηκε ο κ.Κούγιας- για τον απλούστατο λόγο ότι διεξάγεται στον Κορυδαλλό (!)"
Τάκης Μιχαλόλιας, ποινικολόγος.
 
Ο Αλέκος Κούγιας απάντησε εκ νέου.
 
"Πληροφορήθηκα σήμερα από τη γραμματέα μου κυρία Ντερ-Σαρκισιάν, ότι υπάρχει ανάρτηση στα sites που έχουν είτε άμεση, είτε έμμεση σχέση με τον εκπρόσωπο τύπου του Γιάννη Παπαδόπουλου και του λιμενικού Χριστοφορίδη, Κυριάκου Θωμαΐδη, ότι ο δικηγόρος Τάκης Μιχαλόλιας, αδελφός του γραμματέα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Νίκου Μιχαλολιάκου, αποκάλυψε ότι σε συζήτηση που έκανα μαζί του, του έκανα γνωστό ότι ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ κ. Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης πολλών ΠΑΕ και δήθεν μου έκανε πρόταση και εμένα για να αγοράσει την ΠΑΕ ΑΕΛ.
Διαψεύδω κατηγορηματικά κάθε λέξη που φέρεται να δήλωσε στον Θωμαΐδη ο Τάκης Μιχαλόλιας με καθυστέρηση 48 ωρών από την στιγμή που αποκάλυψα το πραγματικό ρόλο του Θωμαΐδη και του Γιάννη Παπαδόπουλου σχετικά με το συμβάν που επίσης αποκάλυψα με το τηλεφώνημα του Γιάννη Παπαδόπουλου μετά την εγκληματική διαιτησία εις βάρος της ΑΕΛ με το παιχνίδι με την Ξάνθη.
Η πραγματικότητα είναι ότι μπροστά στον Τάκη Μιχαλόλια, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ “KORIOPOLIS”, οι Θωμαΐδης και Παπαδόπουλος προσπαθούσαν ενορχηστρωμένα να με πείσουν ότι ο Ιβάν Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης πολλών ομάδων και ότι γνωρίζουν ότι έχει γίνει πρόταση και σε εμένα για την αγορά της ΑΕΛ, γεγονός το οποίο ουδέποτε συνέβη.
Καταλαβαίνω τον πανικό τους για την ενδεχόμενη οργή του Ιβάν Σαββίδη και του ΠΑΟΚ εναντίον τους, αλλά τέτοια «κόλπα» με εμένα δεν περνάνε και το τι ρόλο παίζει ο καθένας τους με τις δήθεν αποκαλύψεις του Θωμαΐδη και το τι κάνει ο Γιάννης Παπαδόπουλος κάθε μέρα στο ποδόσφαιρο το γνωρίζουν όλοι.
Το τέλος της νέας παράγκας του ποδοσφαίρου άρχισε και εκτός εμού που αναφέρθηκα με ονόματα και συμπεριφορές θα μιλήσουν με στοιχεία και άλλοι. Μετά δεν έχει ούτε νέα κλάματα, ούτε νέες συγνώμες. Η στάμνα πολλές φορές πάει στη βρύση, αλλά μία φορά σπάει.
Αθήνα, 12/10/2018
Με εκτίμηση,
Αλέξιος Κούγιας".
 
Δεν χρειάζονται δικά μας σχόλια. Αναμένουμε τη συνέχεια για το ''δεξί χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη, το Γιάννη Παπαδόπουλο, που μένει μόνιμα στο ξενοδοχείο Holiday Inn και ουσιαστικά διοικεί την ΠΑΕ ΑΕΚ, μαζί με το δικηγόρο Μηνά Λυσσάνδρου'',
 
 
αλλά και την αντίδραση της πλευράς των παραγόντων που στηρίζουν ή και διοικούν την ΠΑΕ ΑΕΚ, με αποκαλύψεις κατά του Ιβάν ''Σαββίδη'' και γενικότερα του ''συστήματος ΠΑΟΚ''. Εξάλλου η δικαστική έρευνα για τις εκλογές της ΕΠΟ, στις οποίες επεβλήθη η ''εξυγίανση'', έχει ξεκινήσει. Δεν ξέρουμε με ακρίβεια, φυσικά, το τι θα προκύψει από αυτήν την έρευνα, ξέρουμε όμως ότι απειλούνται οι 2 ''πόλοι'' της ''εξυγίανσης'', ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, με
 
ΦΥΛΑΚΙΣΕΙΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΙΤΛΩΝ.
 
Είμαστε και σε χρονιά εκλογών, οπότε κάποια τηλέφωνα της φιλιππινέζας του Δημήτρη Μελισσανίδη, Σταύρου Κοντονή, ή ακόμη και του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, προς τους δικαστές για ''να κάνουν πίσω'', δεν θα έχουν κανένα αποτέλεσμα. Θα γελάσουμε πολύ, ακόμη κι αν γίνουν απεγνωσμένες προσπάθειες να κουκουλωθούν όλα τα παραπάνω...
 
Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα Harry red logic

...όμορφος κόσμος αγγελικά πλασμένος...
Η φωλιά με τις οχιές δέχεται χτυπήματα! Ασφαλώς κανείς δεν εφησυχάζει με τα πληγωμένα???φίδια!
Ο αγώνας είναι σκληρός, δύσκολος, επίπονος!
Η έκθεση στο φως ενοχλεί αφάνταστα τους ραδιούργους εξυγιαντές. Οι πονηροί δεν θα το βάλουν κάτω ,συνεχώς απεργάζονται δολιοφθορές ,αυτή είναι η φύση τους πονηρή, σατανική.
Αγώνας λοιπόν, ενημέρωση και αφύπνιση των κοιμισμένων μαζών!
Πάμε ΘΡΥΛΕ ,γερά, δυνατά, σάρωσε, καθάρισε την κόπρο του Αυγεία(λέγε με: νιαου/θωμά,τεο,μαδουρόφιλους χαμαιλέοντες)