ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ



Σε συνέχεια όλων αυτών που έχουμε γράψει εδώ και πολλούς μήνες για την στάση που κρατά ο Σωκράτης Κόκκαλης, προέκυψε η παρακάτω είδηση.
 
Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν είχε έναν ενεργό ρόλο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και ειδικά το τελευταίο διάστημα.
Περισσότερο ήταν σαν ένας τιμητικός ρόλος αυτός που είχε. Ο κ. Κόκκαλης ενημέρωσε γραπτώς τον πρόεδρο της πειραϊκής ομάδας, Γιάννη Μώραλη πως παραιτείται από μέλος του διοικητικού συμβουλίου των Πειραιωτών σε μία ενέργεια που ενδεχομένως να έχει να κάνει και με το γεγονός ότι θέλει να διαχωρίσει τις όποιες θέσεις του από τον σύλλογο. Να θυμίσουμε πως μες στον Οκτώβριο η πλευρά του Κόκκαλη είχε βγάλει θέση για το Καραϊσκάκη με την ΠΑΕ Ολυμπιακός να απαντά. O Σωκράτης Κόκκαλης ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ Ολυμπιακός τον Μάϊο του 1993 και παρέδωσε τα ηνία στον Βαγγέλη Μαρινάκη τον Ιούνιο του 2010. Μέχρι πρότινος είχε το πόστο του μέλους στο Δ.Σ. του συλλόγου.
 
Eγώ αυτό που έχω να πω στο συγκεκριμένο ΝΟΥΜΕΡΟ που λέγεται Σωκράτης Κόκκαλης, είναι
 
ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΑΡΑΠΕΡΑ.
 
Ο Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη ΚΑΝΕΝΑΝ. Είναι μεγαλύτερος από όλους μας. Ο Κόκκαλης διαλέγει συμμάχους. Προτιμά να ενωθεί με τους ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μπας και πάρει καμιά δουλειά από το Κράτος. Ας φροντίσει να κάνει μασούρια τα όποια λεφτά καταφέρει να κερδίσει από τη συμπόρευσή του με την κυβέρνηση, για να τα πάρει μαζί του στον άλλο κόσμο. Παραδόπιστο σκουπίδι ήσουν μια ζωή, Σωκράτη. Άντε γαμήσου και πάρε παρέα και το φίλο σου το Θωμά Μητρόπουλο, αλλά και τον Τσίπρα και τον Καμμένο, τους οποίους στηρίζεις. Μόνο πρόσεχε, γιατί αν ασχοληθούμε μαζί σου σαν να είσαι αντιολυμπιακός, ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ. Πατσαβούρη...
 
Υ.Γ. Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...

Σχόλια

Εικόνα Romain

Είναι φανερό ότι ο Κόκκαλης που έχει προσφέρει στον ΟΛΜΠΙΑΚΟ αλλά χωρίς τον ΟΛΜΠΙΑΚΟ θα ήταν ίσως χωρίς ιδιαίτερη δύναμη. Ούτε και οικονομική. Οι επιχειρήσεις του δεν θα μπορούσαν χωρίς αυτή τη δύναμη να του προσφέρουν τα τεράστια ποσά που αποκομησε από τις δουλειές με την κυβέρνηση.

Τώρα γίνεται φαεινότερο ότι οι προτεραιότητες του είναι οι ΔΟΥΛΕΙΕΣ και το ΧΡΗΜΑ και ΟΧΙ ο Ολυμπιακός.

Τώρα είναι στο πλευρό του λαθρέμπορα και του κοκκαλιάρη αλλά και των Τσιπρο-Καμμένων.

ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ!

Εικόνα elias

δυστυχως αναγκαζομαι να πω αναλογα λογια για ενα αλλο τεραστιο ινδαλμα μας απο τη στιγμη που αποφασισε να ενταχθει στον γνωστο,διαδικτυακο βοθρο.πολυ μεγαλη η απογοητευση μου

Εικόνα Red Kokkinos

Τον Ολυμπιακο Συνδεσμο Φιλαθλων Πειραιως τον χρησιμοποιησε σαν πλατφορμα εκπληρωσης προσωπικων του συμφεροντων. Αντε και γαμ... και απο εμενα Σωκρατες, αντε να χαθεις κα...λη που ολα αυτα τα χρονια που βαλεται ο Συλλογος απεχεις με την πιο ...εκοφαντικη σιωπη, αντε λοιπον χασου.

Εικόνα Ποσειδωνία

Πώς άρπαξαν οι Γερμανοί τον ΟΤΕ μέσω Ζίμενς; Ποιον είχαν για το "αριστερό" άλλοθι;
Ποιος εμφανίστηκε ως αντιπρόσωπος της "καπιταλιστικής" Siemens, έχοντας ως στήριγμά του στη συγκυβέρνηση του Μητσοτάκη το ΚΚΕ του Χαρίλαου ...Του Χαρίλαου, ο οποίος ένιωθε την "ανάγκη" να στηρίξει το παιδί τού Πέτρου τού παραπετάσματος.
Επικεφαλής ενός τομέα στης Siemens εκείνη την εποχή ―και στην συνέχεια επικεφαλής ολόκληρου του ελληνικού της τμήματος― που "πολιορκούσε" τον ΟΤΕ, ήταν ο γιος του δωσίλογου Χριστοφοράκου. Επικεφαλής του ΟΤΕ, ο οποίος υποτίθεται "αμυνόταν" στη ναζιστική "επίθεση", ήταν ο συμμαθητής του Χριστοφοράκου στο γερμανικό κολέγιο και επίσης γερμανοτραφής Θέμελης.
Παπακωνσταντίνου. Το παιδί των …μεταφραστών στη γερμανική κατοχή της Κοζάνης σε νεαρή ηλικία και χωρίς κανένα προσόν κατέλαβε μια στρατηγική για την άμυνα του Οργανισμού θέση ...Ο ίδιος "αξιόπιστος" άνθρωπος, ο οποίος ήταν συνυπεύθυνος και για τα swaps της Goldman Sachs, που κατέστησαν τη χώρα και τον λαό "αναξιόπιστους".
Ο "κλοιός" γύρω από τον ΟΤΕ είχε αρχίσει να "σφίγγει"
Πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο Σημίτης. Ο γιος ενός προσώπου με πολύ μυστήρια στάση στην Κατοχή. Ο αδερφός ενός προσώπου, που ακόμα και σήμερα εργάζεται για τις γερμανικές μυστικές υπηρεσίες.
Να μη μιλήσουμε για τον αντιπρόεδρο των Σκοπίων Διμιτρόφ(Παπαδημητρίου λέγονταν πριν το παιδομάζωμα).
Σάββα, άνοιξες μεγάλο θέμα. Είμαι σίγουρος πως για το θέμα αυτό οι κυρίως προσβαλλόμενοι δε θα βγάλουν άχνα, γνωρίζοντας την ενοχή τους. Θα βάλουν όμως παπαγαλάκια να σου επιτεθούν.
Να ξέρουν όμως πως τότε θα ανοίξουν και τα δικά μας στόματα και κάτι τέτοιο δεν τους συμφέρει. Θα μιλήσουμε για τον στημένο εμφύλιο, για το παιδομάζωμα, για το Ζαχαριάδη, για τις Πρέσπες του εμφυλίου, για τους τσιπροκοτζιάδες και για άλλα πολλά. Ακόμα για το Θόδωρο της Ευρώπης μιλάμε άμα λάχει.
Αυτή τη στιγμή μας ενώνει ο Ολυμπιακός και τίποτα άλλο. Σωκράτη, διάλεξες στρατόπεδο και είσαι απέναντί μας.

Εικόνα savvas gridlock

Κάθε μέρα μας επιτίθενται. 15 GB ''σκατό'' μας στέλνουν ημερησίως, μπας και ρίξουν το site εδώ που βλέπεις. Ο,τιδήποτε έχουμε στα social media το έχουν μουρλάνει στα reports. Ακόμη και το κανάλι στο youtube βαράνε. Πρακτικά αυτόν το χώρο εδώ μέσα μπορούν για 2-3 μέρες να τον έχουν ''κάτω'', γιατί οριστικά θα πέσει μόνο αν πέσει όλο το Internet, παγκοσμίως. Για τον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ Κόκκαλη τώρα και τη συμφωνία που έκανε με τον Κοντονή, ώστε να μην φάει δίωξη το ''παιδί'' του, ο ''Τεό'', για την κάρτα υγείας, κάτι που θα σήμαινε το τέλος του από την UEFA, με βάση τον Κώδικα Δεοντολογίας της ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, θα τα πούμε αναλυτικά οσονούπω.

Εικόνα Ποσειδωνία

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων Αντόνιο Μιλόσοσκι, φωτογραφήθηκε στον Όλυμπο κρατώντας στα χέρια του την ψευδεπίγραφη κόκκινη σημαία με τον Ήλιο της Βεργίνας.
Σε ποιο ίδρυμα Σάββα μου σπούδασε αυτός; Αν το μάθεις θα σου λυθούν πολλές απορίες.

Εικόνα Ποσειδωνία

Η κάρτα υγείας αφορά το Θόδωρο.
Τον Μεγάλο αυτό που τον συνδέει με τους κατσαπλιάδες που κυβερνούν την Ελλάδα, είναι ο εμφύλιος(δηλ το"θέατρο", για να κρυφτούν οι προδότες και οι δωσίλογοι).
Να μάθουμε ποιοι ήταν οι "αχυράνθρωποι", οι οποίοι προκάλεσαν τον Εμφύλιο. Γιατί τον προκάλεσαν; ...Γιατί μόνον με αυτό το "σενάριο" σωτηρίας μπορούσαν οι δωσίλογοι να αποφύγουν την τιμωρία τους.

Εικόνα John Zolo

Ήταν αναμενόμενο να φύγει μετά και από τον θάνατο του γιου του.
Προσέφερε πολλά - ναι - αλλά χρησιμοποίησε τον Ολυμπιακό για περισσότερα...
Οι επιχειρήσεις και η πολιτική χρησιμοποιούν το ποδόσφαιρο για τα συμφέροντά τους...σε μας εναπόκειται να μη πέφτουμε θύματα των συμφερόντων αυτών...
Εμείς ακολουθούμε τον Θρύλο, την ομάδα μας, την φανέλα μας, την ιστορία μας ανεξαρτήτως του ποιος είναι πάνω...
Σε κάθε περίπτωση όμως όλοι πρέπει να θυμούνται ότι...
...άρχοντες και δούλοι, μεζές στου σκουληκιού το πιάτο, θα γίνουν...

Εικόνα Fotiadko7

Είναι πολύ λυπηρό αλλά έπρεπε να μπει τέλος σε αυτό το παραμύθι που λέγεται Σωκράτης Κόκκαλης με δεδομένο οτι έχει αλλάξει στρατόπεδο προ πολλού κοιτάζοντας το προσωπικό οικονομικό του συμφέρον απο την υστεροφημία του στον Ολυμπιακό! Δεν μου βγαίνει να τον βρισω γιατί προσέφερε πολλά, έβγαλε την ομάδα απο τη μιζέρια της πέτρινης 10ετιας, πήρε πρωταθλήματα σε μπασκετ και ποδόσφαιρο με ρεκορ νικων, δημιούργησε υποδομές με γηπεδο και σύγχρονο προπονητικό κεντρο κλπ. Είναι κρίμα γιατί κι αυτός όπως και διάφοροι παικταραδες που περάσανε σε αντίπαλα στρατόπεδα δε θα μνημονεύεται, όπως θα του άξιζε, μετα θάνατον γιατί προφανώς και δεν το θέλησε, οποτε ξεκουμπιδια! Σωκράτη μου δε τα εμαθες τα νέα; Τα σάβανα δεν έχουν ΤΣΕΠΕΣ Σωκράτη! 2 μετρα γης εσύ και 2 όλοι μας θα παρουμε φεύγοντας απο το μάταιο τούτο κοσμο!!!

Εικόνα vagio

Μόνος του κατέστρεψε την υστεροφημία του, την οποία προσωρινά διέσωσε ο Μαρινάκης όταν αγόρασε την ΠΑΕ που ο σωκρατης ήταν έτοιμος να δώσει στον απατεώνα Λαυρεντιάδη. Αυτή είναι η αλήθεια, ας το καταλάβουν και οι υμνητές του Κόκκαλη που.. αναπολούν τις μέρες δόξας.

Σάββα, τελείωσες από το Facebook?

Εικόνα savvas gridlock

Ναι, τελείωσα οριστικά από το facebook.

Εικόνα Chevalier de Balibari

μα οταν ακους τον αρχιβαζελο βεργη να το κανει πρωτο θεμα
και να κλαψουριζει για τον socrates καταλαβαινουμε τι παιζει...

Εικόνα Ερυθροκύτταρος

Το κεφάλαιο Κόκκαλης τελείωσε ουσιαστικά το 2010,τυπικά εχτές.Οτι πήρε απο τον Ολυμπιακό πήρε,επίσης τελος και η όποια προσφορά του.Είναι γεγονός πως δεν τον ενδιαφέρει η υστεροφημία του στον κόσμο του Ολυμπιακού.Προσωπικά θα ήμουν αγνώμων αν δεν αναγνώριζα αυτά που κέρδισε η ομάδα επι προεδρίας του...ΩΣΤΟΣΟ είχε την δυναμική και την ηρεμία διοικητικά να πετυχαινε ακόμη πιο πολλά αυτα τα 17 χρόνια θητείας.Ευεργέτησε,ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΗΚΕ από τον κόσμο του Ολυμπιακού,αλλά και "φρέναρε" αυτό που λειπει απο τον σύλλογο στην μπάλα...ο Ευρωπαικός τίτλος.Η εποχή που ζούμε,η εξυγιαντική,απαιτεί γερό στομάχι,ΓΕΜΑΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ και φωνή.Ο κοσμος του Ολυμπιακού μάγκες είναι φαινόμενο,ξεχωριστή κατηγορία κοινού,αυτό το γνωρίζουν εχθροί κ φίλοι,μεταξύ αυτων κ ο Σωκράτης...