ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΕ ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ



Πριν από λίγη ώρα ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-0 την Παναχαϊκή στο χωράφι του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Λίγο-πολύ έχουν κυκλοφορήσει στα sites τα επεισόδια που συνέβησαν στο 52' της αναμέτρησης. Όπως κατήγγειλε ο γιατρός του αγώνα στην κάμερα της COSMOTE TV, που κάλυπτε τηλεοπτικά το παιχνίδι, υπήρξε τραυματίας από τα επεισόδια. Με βάση τον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ, ο Ολυμπιακός απειλείται με αφαίρεση 3 βαθμών από το πρωτάθλημα και με τιμωρία της έδρας του για 2-4 αγώνες κεκλεισμένων των θυρών στο Καραϊσκάκη, αναλόγως βέβαια και με το περιεχόμενο της έκθεσης που θα στείλει η Αστυνομία. Αφού είδαμε παραπάνω το βίντεο με τα επεισόδια, ας ακούσουμε το τι δήλωσε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.
 
 
Η φωτογραφία που ξεκαθαρίζει τα πράγματα, είναι αυτή εδώ.
 
 
Δείτε τα ρόπαλα των ΜΠΑΣΤΑΡΔΩΝ με τις στολές και δείτε μόνοι σας σε ποιους τα σηκώνουν. Βλέπετε κάποιο ''χουλιγκάνο'' ανάμεσα στους αποδέκτες των...ροπαλιών;
 
ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΑΠΟ...ΑΘΗΝΑ, ΜΕ ΡΟΠΑΛΑ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ, ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ...ΠΑΤΡΙΝΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
 
Καταλαβαίνετε λοιπόν το γιατί ευχόμαστε εδώ, σε αυτό το site, μέσα από την καρδιά μας σε όλες τις αναρτήσεις μας τα παρακάτω.
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
 
Υ.Γ. 1 Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...
 
Υ.Γ. 2 Είναι πουτάνες ΟΛΩΝ των ΣΥΡΙΖΑίων οι μάνες. Πρώτα και κύρια του ΠΟΥΣΤΗ Αλέξη Τσίπρα και μετά της γυναίκας του της πουτάνας, που τον έχει κάνει τάρανδο τον ξεφτίλα, της Μπέτυς.

Σχόλια

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Από την στιγμή που ο βαλτός (;) ανέβηκε περπατώντας τα σκαλιά κι έφτασε στην "πλατεία-περιφέρεια" στο τέλος των καθισμάτων, κι εκτοξεύτηκε σαν αντιλόπη στη σαββάνα που της την έπεσαν λεοπαρδάλεις (όταν άρχισε να του ζητείται από 1-2 άτομα επίμονα να δείξει το κινητό του - είχε χτυπήσει και ρινγκτόουν είχε το κοκοκο - μου το είπαν αμέσως μετά αυτό) και την στιγμή που έσκασε το πρώτο μπαμ από δακρυγόνο δεν πέρασαν ούτε 30 δευτερόλεπτα. Τέτοια άμεση επέμβαση ούτε η αστυνομία στην Αμερική. Ούτε στην Παλαιστίνη να ήμαστε.

Ο τύπος δεν ξέρω καν αν έφαγε ΕΣΤΩ και μια ψιλή. Σοβαρά τώρα. Μιλάμε ούτε ΚΑΝ βρίσιμο δεν πρόλαβε να ακούσει. Σίγουρα όσο ήταν στο οπτικό μου πεδίο, από τότε που ανέβηκε τα καθίσματα μέχρι που πήραν φωτιά τα ποδάρια του στην περιφέρεια, δεν έπαθε τίποτα. Κατ' αρχάς δεν γινόταν να τον προλάβει κανείς. Δεν είναι υπερβολή αυτό με το σπριντ, μόνο στο νέιτσουρ τσάννελ τέτοιο τρέξιμο.
Μερικά δευτερόλεπτα αφότου χάθηκε τρέχοντας στα δεξιά όπως έδειχνε η τηλεόραση την κερκίδα, φάνηκαν τα άσπρα κράνη των ΜΑΤ, με τις χακί στολές. ΜΕΡΙΚΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ μετά αυτό. Ούτε τριάντα δευτερόλεπτα μετά από αυτό, άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα και να ανεβοκατεβάζουν τα ροπαλοφόρα πλαδαρά χεράκια τους, εν μέσω παιδιών, γυναικών και ηλικιωμένων.
Εδώ να επισημάνω το εξής: αυτοί με τα χακί ήταν όπως μάθαμε αργότερα από την Αθήνα κι ήρθαν να βοηθήσουν στα μέτρα φύλαξης του αγώνα. Αυτοί, λοιπόν, οι ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ - το τονίζω, ΑΥΤΟΙ κι ΟΧΙ οι ντόπιοι με τα μπλε (οι οποίοι απέναντί μας ήταν φιλικοί, μερικοί από αυτούς γαύροι κι οι ίδιοι κι αυτοί που ανοίξανε τις πόρτες από την άλλη μεριά που την έπεσαν οι ΜΠΙΝΕΔΕΣ) - άρχισαν να ρίχνουν δακρυγόνα σε μια κερκίδα που ήταν γεμάτη κόσμο και ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΚΡΑ με τους γονείς τους.
Ξαναλέω για να μην τους παίρνει η μπάλα κι όλους, ότι εκείνοι με τα μπλε, που ήταν κι οι περισσότεροι, ήταν - τουλάχιστον όσο μίλησα και είδα εγώ πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον αγώνα - ξηγημένοι, ανοίξανε τις πόρτες από την αριστερή μεριά για να φύγει ο κόσμος (τώρα μιλάμε παιδιά οχτάχρονα και δεκάχρονα αγόρια και κορίτσια, με καλυμμένα πρόσωπα, με μάτια κατακόκκινα, βήχα, φτερνίσματα, με τους γονείς τους αλαφιασμένους και να σιχτιρίζουν τους ΞΕΚΩΛΙΑΡΗΔΕΣ ματάδες που το ξεκίνησαν), μέχρι συμβουλές έδιναν τι να κάνει ο κόσμος για να ανακουφιστεί από τα χημικά και έδειχναν κι οι ίδιοι να μην καταλάβαιναν τι συνέβη και για ποιον λόγο. Όταν ρωτούσαν μετά τη διακοπή τι συνέβη και τους εξηγήθηκε, κουνούσαν συγκαταβατικά το κεφάλι κι έλεγαν χαρακτηριστικά με νόημα ότι "ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ". Η διαφοροποίηση μεταξύ των ίδιων και των ΠΟΥΣΤΗΔΩΝ από την Αθήνα, ήταν κάτι που οι ίδιοι έβγαζαν προς τα έξω.
Ήρθαν από την Αθήνα με ειδική αποστολή. Αυτό είναι πλέον δεδομένο.
Αυτοί οι μπουχέσες με τα χακί που φαίνονται και στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν ήταν ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ 100% να μπουν και να προκαλέσουν, όπως και το έκαναν. Σε ένα παιχνίδι κυπέλλου, ΕΝΤΕΛΩΣ ΗΡΕΜΟ, χωρίς ίχνος μανουριάσματος, με έναν διαπληκτισμό που ΟΥΤΕ ΚΑΝ ήταν να πεις ότι πιάστηκε ο τρόμπας (όπως εκείνος ο βάζελος στον αγώνα της εθνικής στο Καραϊσκάκη και να πεις ότι η επέμβαση της αστυνομίας τον έσωσε από το να πίνει μιλούπα στο νοσοκομείο - ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΑΙΔΙΑ) και ξαφνικά βλέπεις αυτό που τελικά έγινε και γίνεσαι για άλλη μια φορά κοινωνός των χημικών και της ΠΟΥΣΤΙΑΣ τους και λες "Μα, καλά, πώς...;".
Ήτανε που θα τα καταργούσαν τα ΜΑΤ κιόλας... Αυτοί τα χρησιμοποιούν πιο πολύ από κάθε άλλον.
Άλλη μια φορά:
ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ ΓΕΜΑΤΗ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΧΗΜΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ -ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΙΤΙΑΣ!!!- ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο "ΒΑΛΤΟΣ"(;) ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ - ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Γενικά καλό είναι κανείς να είναι σκεπτικός σε θεωρίες συνωμοσίας, αλλά εδώ το πράμα ήταν ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ και ΣΤΗΜΕΝΟ 100%.
ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΞΟΦΘΑΛΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΥΣΙΝΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.

Μας στήνουν σε όλα τα μέτωπα με εντελώς απροκάλυπτο τρόπο πλέον (καλά για την λουλού που έκανε τον διαιτητή χτες άσ'το, τι να πει κανείς). Κι ο Βασιλειάδης όταν ΗΔΗ είχαν ξεκινήσει για Πάτρα όσοι φύγανε από Αθήνα, απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση. Έτσι η Μοσχαροκεφαλή θα λέει μετά δικαιωμένη "Να, είχα δίκιο για την απαγόρευση". Μπινές κι αυτός.
Κι έτσι, όλα τα κομματάκια του παζλ πέφτουν στη θέση τους και μόνος ένας γκαβός, ή Συριζαίος, δεν βλέπει το τι γίνεται και το πώς μας μαγειρεύουν συστηματικά...

ΟΛΟΙ ΓΗΠΕΔΟ, ΟΛΟΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ
ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ

Όσο αφορά σε κάνα δυο σκατομπινέδες βαζελάκια της Παναχαϊκής που όσο αποχωρούσαμε προσωρινά από την πνιγμένη στα δακρυγόνα κερκίδα, έβγαζαν χτικιό εναντίον μας κι έβριζαν αισχρά τον Θρύλο κι εμάς χωρίς ΚΑΝ να τους έχουμε βρίσει ή προκαλέσει, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ. Απλά και όμορφα και παρά φύσιν.

ΤΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ;
ΤΟ 'ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ
Τ' ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ 7...

ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΠΙΝΕΔΩΝ
ΜΠΙΝΕΔΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΤΥΧΗ ΤΗΣ ΓΕΛΟΙΑΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ
ΧΛΕΠΕΣ ΚΑΙ ΧΛΕΥΗ ΣΕ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ

Εικόνα savvas gridlock

Φίλε, χρησιμότατο το σχόλιό σου, που επιβεβαιώνει πλήρως τα όσα μετέφεραν σε εμάς, αλλά λένε γενικότερα σε όλους τους Ολυμπιακούς που δεν βρεθήκαμε χθες στο γήπεδο κι άλλοι παρόντες γαύροι στην κερκίδα μας στο Παμπελοποννησιακό.

Εικόνα Ποσειδωνία

«Ένας νέος φασισμός δημιουργείται στη θέση του παλαιού κληρικό-φασισμού,
ένας τεχνητός φασισμός ο οποίος θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί
μόνον υπό τον όρο να ονομάζεται αντιφασισμός»
Pier Paolo Pasolini