ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΤΟΝ ΤΣΙΜΙΚΑ ΣΤΟ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (VIDEO)



Γράψαμε χθες για τη συμπεριφορά της Ελληνικής Αστυνομίας απέναντι στους φιλάθλους του Ολυμπιακού στην Πάτρα, στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο. Αναφέρθηκε και ο Απόστολος με άρθρο του, ενώ κυκλοφόρησαν εκτενώς και τα ακριβή περιστατικά. Εντοπίστηκε κάποιος ΒΑΖΕΛΟΣ στην κερκίδα των Ολυμπιακών, επειδή χτύπησε το κινητό του και είχε ως ήχο κλήσης τον ύμνο του Παναθηναϊκού. Έπεσαν πάνω του κάποιοι γαύροι που ήταν γύρω του για να τον χτυπήσουν, αλλά δεν πρόλαβαν να τον ακουμπήσουν.  Ο βαζελάκος ανέβηκε τρέχοντας τα σκαλιά προς την έξοδο της θύρας που φιλοξενούσε τους Ολυμπιακούς, ψηλά πάνω και με το που βγήκε εκτός γηπέδου, ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ μετά, ''όλως τυχαίως'' μπούκαρε στην κερκίδα των γαύρων μία διμοιρία των ΜΑΤ, η οποία είχε έρθει εκτάκτως στην Πάτρα από την...Αθήνα. Μιλάμε για σκηνικό όχι απλώς στημένο, αλλά ΚΑΡΑΣΤΗΜΕΝΟ. Σήμερα όμως θα δούμε και τη διαιτησία σε αυτό το παιχνίδι.
 
 
Στο 25' της αναμέτρησης, με το σκορ 0-0, ο Τσιμίκας του Ολυμπιακού μπαίνει από αριστερά στην περιοχή των γηπεδούχων, ο Ντάσιος της Παναχαϊκής τον βρίσκει με το δεξί του πόδι και τον ανατρέπει, όπως τονίζει και ο Αντρέα Παλομπαρίνι, που μετέδιδε το ματς για την COSMOTE TV, αλλά ο διαιτητής Παπαδόπουλος από την ''εξυγιαντική'' ΕΠΣ Μακεδονίας του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, δεν δίνει το πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού. Από τις αρχές του 2016 και μετά ισχύει ο κανόνας ''πέναλτι ο Ολυμπιακός παίρνει ΜΟΝΟ αν βγει αίμα''. Κανόνας ''εξυγιαντικός'', με την σφραγίδα της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της UEFA του ''Τεό'' Θεοδωρίδη. Τι είπαμε λοιπόν και τονίζουμε συνεχώς εδώ μέσα; Ας το ξαναπούμε, μετά την αφορμή που μας έδωσε η χθεσινοβραδινή συμπεριφορά των Αστυνομικών, αλλά και του διαιτητή Παπαδόπουλου.
 
ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΜΟΥΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ. ΝΑ ΣΑΠΙΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΠΟΙΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ. ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣ, ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ.
 
Υ.Γ. 1 Ο,τιδήποτε σχετίζεται με ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ''αριστερή πολιτική ιδεολογία'', ελληνικό μπάσκετ, ''μπασκετικό Ολυμπιακό'' και οποιαδήποτε άλλη ανωμαλία της φύσης παρατηρείται στα social media, ΔΕΝ έχει θέση εδώ μέσα. Οποιοσδήποτε έστω απλώς σκέφτεται να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ ή ΑΝΕΛ, οποιοσδήποτε ''γουστάρει μπασκετικό Ολυμπιακό'', όπως κοκορεύονται ορισμένοι γι'αυτό δεξιά κι αριστερά, ''διαφημίζοντας'' κιόλας την...αρρώστια τους, ΠΟΥΛΟ. Δεν είναι ευπρόσδεκτος εδώ κανείς από τους παραπάνω ασθενείς...
 
Υ.Γ. 2 Είναι πουτάνες ΟΛΩΝ των ΣΥΡΙΖΑίων οι μάνες. Πρώτα και κύρια του ΠΟΥΣΤΗ Αλέξη Τσίπρα και μετά της γυναίκας του της πουτάνας, που τον έχει κάνει τάρανδο τον ξεφτίλα, της Μπέτυς.

Σχόλια

Εικόνα vagio

Έχουν γνώσιν οι φύλακες. Μόνο να προσέχουν που κυκλοφορούν.