ΚΥΑΝΟΚΡΑΝΟΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ



Μετά από αυτό και το θόρυβο που σήκωσε το γνωστό ΠΟΥΣΤΟ-site sdna.gr εναντίον του ''ρατσιστή'' Τάκη Τσουκαλά, την σκυτάλη παρέλαβε το ''αντιρατσιστικό'' Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι, με τον εκπρόσωπό του, Παναγιώτη Δημητρά, να καταθέτει μήνυση κατά του Τάκη, επισυνάπτοντας μάλιστα το άρθρο του...sdna.
 
 
Η διορισμένη από το ΣΥΡΙΖΑ Γενική Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μαρία Γιαννακάκη, η οποία μάλιστα είναι από τη...Νίκαια, διαβίβασε στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, αλλά και στον πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, τον κύριο Κουτρουμάνο, το βίντεο με όσα είπε ο Τάκης. Ναι, το βίντεο του sdna πάντοτε...
 
 
Τελευταίος στο χορό μπήκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κι επικεφαλής της ευρω-ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.
 
 
Θα μας ταράξουν στη νομιμότητα, λέει ο γαύρος υποτίθεται Παπαδημούλης, χρησιμοποιώντας την γνωστή φράση του γαύρου Ηλία Ηλιού, του ιστορικού προέδρου της Ενιαίας Δημοκρατικής Αριστεράς=ΕΔΑ. Ποιοι είναι τώρα ''αυτοί'' και γιατί κυνηγούν...εμάς, νομίζω ο καθένας μπορεί να το καταλάβει. Ολόκληρη η Κυβέρνηση κινητοποιεί το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι, τον Άρειο Πάγο και το ΕΣΡ, για κάτι που υποτίθεται είπε ως ρατσιστισκό χαρακτηρισμό ο γαύρος Τάκης Τσουκαλάς. Προς το παρόν τουλάχιστον κινητοποίησαν αυτές τις Αρχές, γιατί έτσι όπως το πάνε, προβλέπουμε να επέμβουν οι κυανόκρανοι του ΟΗΕ, για να συλληφθεί ο Τάκης. Πάντοτε με υλικό του sdna, έτσι; Θα μπουκάρει η ''ειρηνευτική δύναμη'' του ΟΗΕ και στα μπλε κράνη τους θα έχουν τυπωμένο το άρθρο του sdna, καταζητώντας τον Τάκη. Κι όπως ειρωνεύονται κάποιοι ''γνήσιοι γαύροι'', ακριβώς όπως κάνει ο ''Γιάννης Αυλακιώτης'' στο τσοντο-site sdna, ''σιγά τον πόλεμο που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Ολυμπιακό, αυτά τα λένε οι τσάτσοι του Μαρινάκη''.
 
ΣΥΡΙΖΑίοι, ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ, αντιολυμπιακές βρομοπουτάνες...

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Δυστυχώς ο Τάκης έμπλεξε άσχετα αν δεν το εννοούσε όπως το ερμήνευσαν τα πουστρακια του βοθροσαιτ! Άθελά του ο Τάκης τους έκανε δώρο που σιγά να μην το άφηναν ανεκμετάλλευτο τα μουνιά! Προβλεπω πρόστιμο βαρύ για τον σταθμό που τον φιλοξενεί και για τον ίδιο τον Τάκη δυστυχώς! Οι νόμοι που έχουν να κανουν με ρατσισμό και κακοποίηση ζωων στην Ελλαδα έχουν γίνει παρα πολύ σκληροί!!!

Εικόνα savvas gridlock

Να είναι όσο σκληροί θες οι νόμοι, αλλά για τα πραγματικά ρατσιστικά σχόλια. Όχι να βαφτίζουμε ''ρατσιστικό'' ο,τιδήποτε δεν μας αρέσει κι επειδή έχουμε τις άκρες να βάζουμε όποια ποινή γουστάρουμε. Αυτό δεν είναι ''αντιρατσισμός''. Αυτό είναι αριστερά. Δικτατορία δηλαδή.

Εικόνα Ποσειδωνία

Winston Churchill (Τσόρτσιλ):"Οι φασίστες του μέλλοντος, θα λέγονται αντιφασίστες"
Einai sigouro pws o Tsoykalas tha dextei megalo byilling, gia na fobhthoun oi ypoloipoi.
Τζιάνι Ανιέλι:" Υπάρχει ένα είδος αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από τη δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δε θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά".
Θέλω να γίνω αριστερός. Να παίρνω χορηγίες,
επιδοτήσεις, αρπαχτές, κονδύλια, αργομισθίες.
Θέλω να γίνω αριστερός, ξερόλας τελοσπάντων,
κήνσωρ, Ιεροεξεταστής και τιμητής των πάντων.
Θέλω να γίνω αριστερός. Να μένω στην Εκάλη.
Φασίστες, ρατσιστόμουτρα να είναι όλοι οι άλλοι.
Θέλω να γίνω αριστερός και πολυπολιτισμικός.
Τις παραδόσεις τού Έλληνα να θάψω δια παντός.

Εικόνα savvas gridlock

Γαμώ την Αριστερά.

Εικόνα ΟΡΕΣΤΗΣ

Κι ο άεργος κεφτές που παριστάνει τον πρωθυπουργό μας, δήλωνε σε δημοσιογράφους στον Άλφα (εκτός κάμερας πάντα, αλλά με αρκετούς παρόντες για να βγει το ρεπορτάζ) ότι φοβόταν μη βγει το παιδί του Ολυμπιακός. Όχι βιαστής, δολοφόνος, κλπ - Ολυμπιακός...
Ο Παπαδημούλης είναι μια συριζαία λούγκρα και μισή, χαρακτηριστική του συναφιού της. Αν τους δώσεις 9,99€ θα σου λένε ότι η μάνα τους κάνει πεζοδρόμιο στην Σόλωνος, μαζί με τις Νιγηριανές. Φανταστείτε για το ευρωβουλευτιλίκι τι κάνανε...

Θα του κλάσουν τα παπάρια του Τάκη. Θα του τα κλάσουν πολύ, όμως.

Όποιος δεν βλέπει το τι παίζεται είτε δεν είναι Ολυμπιακός, είτε είναι συριζαίος. Άλλη εκδοχή δεν υπάρχει.

Εικόνα savvas gridlock

Nαι, ο Τσίπρας είπε ότι η γυναίκα του, η Μπέτυ, είναι Ολυμπιακός, οπότε η Αλεξάρα μας φοβόταν μήπως οι γιοι του γίνουν γαύροι. Και καλά χαβαλέ έκανε η ρόμπα. Θα δεις πώς θα του κοπούν τα γέλια σε λίγο καιρό, μια κι έξω.