ΟΤΑΝ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ, ΘΕΡΙΖΕΙΣ ΒΕΝΤΟΥΖΕΣ



Άρθρο του Λαλάκη Παπαθεοδώρου στο βοθρο-site sdna, με το που ανακοινώθηκε το κατηγορητήριο εις βάρος του Ολυμπιακού για τα ψευτοεπεισόδια στην Πάτρα.
 
Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου γράφει πόσο άδικο είναι να αφαιρείς βαθμούς που κερδήθηκαν στο γήπεδο αλλά θυμίζει ότι ο νόμος της ζωής, επιστρέφει πίσω πάντα... τα πάντα. Και κλείνει με 5 «καυτά» υστερόγραφα!
Σε μια άλλη εποχή, όπου η σκληρή παράγκα ζούσε και βασίλευε, τα χθεσινά επεισόδια θα επέφεραν τιμωρίες για την... Παναχαϊκή, όπως το 2012. Στην εποχή της εξυγίανσης, θα τηρηθούν οι νόμοι. Του πειθαρχικού δικαίου και της ζωής.
Η ΕΛ.ΑΣ θα κρίνει στην έκθεση της, αν υπήρχαν φθορές και βιαιοπραγίες. Αν υπήρχαν, όσα «15χρονα» και να μοιραστούν σε non papers, ο γάμος σχολάει. Dura lex, sed lex. Σκληρός νόμος αλλά νόμος.
ΥΓ1. Η ειρωνία: Αυτή τη φορά ο «μάρτυρας» ήταν οι κάμερες. Κι ήταν ανοιχτές, λειτουργούσαν...
ΥΓ2. Δε θέλω να φανταστώ την αντίδραση της ΑΕΚ αν για ίδιο λόγο, εφαρμοστεί δικαιοσύνη a la carte.
ΥΓ3. Και στο Ηράκλειο που κατεδάφισαν έξω από το γήπεδο μια καφετέρια, 15χρονοι ήταν; Κι εκεί η αστυνομία ήταν συ-στημένη;
ΥΓ4. Ο Ολυμπιακός προσπαθει να πείσει ότι κινδυνεύει εξαιτίας των δακρυγόνων. Αλλά το video δεν δείχνει δακρυγόνα. Δείχνει ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ με την αστυνομία. Οπότε η τιμωρία θα κριθεί από το αν περιγράφεται βιαιοπραγία ή φθορές στην έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. Τα υπόλοιπα για την κακιά Αστυνομία είναι παραμύθια που περνούσαν μόνο τη «χρυσή εποχή».
ΥΓ5. Τα «φυτά» που έχουν προσλάβει για προπαγάνδα θέλουν δουλειά και τους εκθέτουν. Η αφαίρεση, λένε, θα γίνει στο Κύπελλο. Μήπως νομίζουν ότι επέστρεψε ο Γκιρτζίκης ή ο Σαρρής ή μήπως γύρισαν οι «δικαστές» που αποφάσιζαν τότε; Ξυπνήστε, 2018 έχουμε, τελειώσανε αυτά...
 
''Ο νόμος της ζωής'' επέστρεψε λοιπόν σήμερα στον Ολυμπιακό ''τα πάντα''. Σκούζει το τσοντο-site για ''σκάνδαλο'' κι ότι ''αδικήθηκε η ΑΕΚ'', επειδή ο Ολυμπιακός τιμωρήθηκε μόνο με πρόστιμο 60.000 ευρώ για όσα έγιναν στην Πάτρα κι όχι με αφαίρεση βαθμών από το...πρωτάθλημα. Τιμωρήθηκε από ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ της ''ΚΑΘΑΡΗΣ'' πλέον ΕΠΟ, της ''εξυγιαντικής'', έτσι; Ανοιχτές ήταν και οι κάμερες, όπως έγραφε ο Λαλάκης. Αυτός τα έλεγε. Ταυτόχρονα γράφει κάτι για ''παραμύθια'' που περνούσαν μόνο την ''χρυσή εποχή'' της ''παράγκας'' κι ότι στον Ολυμπιακό έχουν ''φυτά που κάνουν προπαγάνδα'', ενώ ''δεν έχουμε Γκιρτζίκη και Σαρρή'' στην ΕΠΟ. Αυτό λέμε κι εμείς. ΕΠΟ του Γραμμένου έχουμε και απονεμήθηκε Δικαιοσύνη από τακτικούς δικαστές. Για ποιο λόγο σκούζει λοιπόν σήμερα στις 15 Νοεμβρίου το τσοντο-site, ενώ πανηγύριζε στις 2 Νοεμβρίου;
 
 
Ας μας απαντήσει στο παραπάνω ερώτημα το τωρινό αφεντικό του Λαλάκη στο sdna, μέσα από την εφημερίδα ''ΠΡΑΣΙΝΗ'' στις 6 Μαρτίου 2014, όταν κι απολύθηκε από το gazzetta.gr ο Παπαθεοδώρου. Τι εστί Λαλάκης;
 
 
- Βρόμικος.
 
- Ξεφτίλας.
 
- Αχάριστος.
 
- Παίζει με τις ζωές ανθρώπων.
 
- Χτυπάει πάντα κάτω από τη μέση.
 
- Δεν υπάρχει λέξη του χωρίς ιδιοτέλεια.
 
- Σκουλήκι.
 
- Όποιος δεν του κάνει τα κέφια, τα χατίρια, τα γούστα, γίνεται στόχος και δεν σταματά μέχρι να τον ξεφτιλίσει,, με ψέματα και λάσπη.
 
- Πιστεύει πως είναι ο βασιλιάς των βασιλέων, ο mr GAMAO.
 
- Δεν χαμπαριάζει τίποτα, αχαριστία σε όλους.
 
- Ξεπουλάει ό,τι πουλιέται για να κάνει το κέφι του, το κομμάτι του.
 
- Πιστεύει ότι είναι πάνω από όλους κι απ'όλα, αλλά παπάρια είναι, ένα μυρμήγκι είναι, που του έδωσε ο Θεός φτερά για να τσακιστεί.
 
- Τύποι σαν κι αυτόν πρέπει να εξαφανίζονται από την κοινωνία κι από προσώπου γης.
 
- Πούστης στην ψυχή.
 
- Φίδι.
 
- Μη αρσενικός.
 
- Ρόμπα.
 
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, την οποία σήμερα γλείφει ο Λαλάκης, ως γνωστόν ΕΠΕΒΑΛΕ την απόσυρση όλων των ΑΕΚτζήδων συντακτών από αυτό το βοθρο-site, το οποίο κατηγόρησε επισήμως ως
 
όργανο προπαγάνδας υπέρ του ΠΑΟΚ...οι σκοπιμότητες, που εξυπηρετεί, λειτουργώντας πλέον ξεκάθαρα ως άτυπο γραφείο προώθησης των θέσεων και των συμφερόντων του ΠΑΟΚ υπό το μανδύα του δήθεν αντικειμενικού σάιτ, όπως τουλάχιστον ξεκίνησε τη λειτουργία του...ένα αθλητικό σάιτ που παρουσιάστηκε ως αντικειμενικό και εξελίχθηκε σε κατάφωρα οπαδικό παραβιάζοντας κάθε δεοντολογία και με το οποίο κανείς, πλέον, από την οικογένεια της ΑΕΚ δεν θέλει να έχει την παραμικρή σχέση, ούτε ως απλός αναγνώστης...Αυτός άλλωστε είναι ο μοναδικός λόγος για τον οποίο δημιουργήθηκαν: για να υμνούν το αφεντικό τους, για να προσπαθούν να επηρεάσουν την κοινή γνώμη και κυρίως να υποτιμούν και στη συνέχεια να απειλούν τους αντιπάλους τους. Παλαιομοδίτικες ρωσικές μεθοδεύσεις...Συνεχίστε το παιχνίδι που σας υπαγορεύουν τα αφεντικά σας! Εμείς δεν θέλουμε να έχουμε την παραμικρή σχέση με εσάς και την προπαγάνδα σας!
 
Περαστικά Λαλάκη. Ρούφα το τρομπόνι...
 
 
Υ.Γ. 1 Ούτε λέξη δεν αλλαζω από το κείμενο αυτό. Δεν φάγαμε τώρα -3, θα φάμε την επόμενη φορά. ΔΕΝ γίνεται να το γλυτώσουμε, μας την έχουν στημένη. Μην ασχολείστε παραπάνω με τα πειθαρχικά όργανα της ΕΠΟ, αλλά και μην τρέφετε εσείς οι γαύροι ελπίδες για το πρωτάθλημα. Δεν έχει ελπίδες ο Ολυμπιακός να πάρει φέτος το πρωτάθλημα.
 
Υ.Γ. 2 Έβγαλε και γλώσσα για Γκιρτζίκη και Σαρρή ο Λαλάκης, ε; Έρχεται νέα κατραπακιά από εκεί που δεν το περιμένει. Ξύπνα, Λαλάκη, 2018 έχουμε, εσύ το έγραφες...

Σχόλια

Εικόνα Fotiadko7

Λυσσαξανε οι ραδιοφ-ο-νιαδες της Θεσ/νίκης για την δήθεν μη τιμωρία του Ολυμπιακου με πρωτο και καλυτερο το σκουπίδι που ακούει στο όνομα Γιώργος Μηρτσος που έφαγε ψωμί το παλιομουνόπανο αυτό απο την ομάδα μας! Ζήτησε απλα να ακούσετε την σημερινή εκπομπη του στο ραδιόφωνο που δουλεύει τίποτα άλλο! Γαμιολη Μηρτσο είσαι αδερφαρα και ξεφτιλας!!!Ξυδακι λαμογιο, που ξεφτιλιζεσαι για ενα μεροκάματο, γυμνοσαλιαγκα!!!

Εικόνα George_Str

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΒΒΑ, ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝΕ ( ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΑΙΡΩ ΚΑΝΕΝΑ )ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ , ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ,ΕΝΩΜΕΝΟΙΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙΟ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΜΑΣ ΕΧΩ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΟΥ ΕΚΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ.ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΩ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΟΚ ΕΜΕΙΣ? ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

Εικόνα Fotiadko7

Τέτοιοι σκατιαρηδες αδερφέ θα πρέπει να τιμωρούνται απο τους γαύρους με τον νομο της ζούγκλας! Οπου τον πετύχουν σπάσιμο τα πλευρα και face lifting με κλωτσομπουνια! Να σου πω εγώ πως "αλλάζει" μετα απο μια τέτοια αξέχαστη "περιποίηση"! Όσο αφορα την ποινή, την γλυτωσαμε γιατί είναι πολύ πρόχειρα στημένη η δουλεια όπως τόσες και τόσες αλλες τα τελευταια δυο χρόνια! Έρχεται η Νέμεσις για ολα αυτά τα ερπετά όμως! Όπως τα λέει ο Λαλάκης ο πουστρακης! Θεια Δική λέγεται κι έρχεται για ολους, βλέπε φετινή Κούλα!

Ολυμπιακος μονο!