TA TROLLS ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ



Ένα πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ δημοσίευσε χθες η ιστοσελίδα insidestory.gr για τα λεγόμενα trolls στα social media. Με τη μαρτυρία ενός ανθρώπου, του Κώστα, ο οποίος συμμετείχε στην ομάδα των ανθρώπων που κάνανε προπαγάνδα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ κυρίως στο twitter, διαβάζουμε την πλήρη χαρτογράφηση του κόσμου των ΣΥΡΙΖΟ-trolls, αλλά και τον τρόπο δράσης τους, την τακτική που ακολουθούν και το πώς κατάφεραν να κυριαρχήσουν στον ψηφιακό κόσμο και να περνούν εύκολα την ''γραμμή'' του Κόμματός τους. Κάπου εκεί ανάμεσα ο Κώστας πετάει και το παρακάτω.
 
Εκείνη την περίοδο ο Κώστας άρχισε σταδιακά να διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούσε η ομάδα. «Ξέραμε ότι ήμασταν εκτελεστικό όργανο. Άρα δεν συζητούσαμε τη γραμμή, την παίρναμε και την τουιτάραμε. Ωστόσο, αρκετοί ήμασταν σκεπτόμενοι άνθρωποι και αυτό άρχισε να δημιουργεί προβλήματα. Για παράδειγμα, για χρόνια τουιτάραμε κατά των επιχειρηματιών και συγκεκριμένα της δημιουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση, είδαμε τον Γιώργο Πάντζα και τον Αλέκο Φλαμπουράρη να αλλάζουν ουσιαστικά τη γραμμή και να λένε ότι το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπως ήθελε ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Η αλλαγή γραμμής σε αυτό το θέμα ήταν κομβική, αφενός γιατί οι αντιδράσεις ανάμεσα στην ομάδα διαδικτύου ήταν μεγάλες, αφετέρου γιατί είναι χαρακτηριστική της κυβερνητικής μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ. Όταν οι υπεύθυνοι από το κόμμα είδαν τις αντιδράσεις σε μία σειρά από ζητήματα, ακολούθησαν μία σταλινική προσέγγιση, λέγοντας “αυτή είναι η γραμμή και αν σας αρέσει”.
 
 
Καταλάβατε, έτσι; Αυτή είναι η ''γραμμή'' του ΣΥΡΙΖΑ, Μελισσανίδης κι αν σας αρέσει. Σε αυτήν την ''γραμμή'' πειθαρχούν ο @kanekos69, ο @yiastra, η ''Φαιναρέτη Ρωμανού'' και τα λοιπά ΣΥΡΙΖόπουλα, με τα οποία ''σκοτωνόμαστε'' εμείς εδώ ως site κάθε μέρα σχεδόν στο twitter...

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Το διάβασα αλλού το πρωί, αν και λίγο πολύ είναι γνωστά
όσα αναφέρονται.
Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο πιο αδίστακτος και τυχοδιωκτικός
πολιτικός -και όχι μόνο- συρφετός που γνώρισε η χώρα στη
νεότερη ιστορία της.

"Ξύλο" χωρίς έλεος στα Συριζοτρόλ όπου τα συναντάμε.