ΦΙΛΙΠΟΦ ΕΛΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΡΕΛΑ...



Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και νυν του ΠΑΟΚ στο βόλεϊ ανδρών, Ντίμα Φιλίποφ, ανέβασε χθες στο προφίλ του στο Instagram αυτήν τη φωτογραφία.
 
 
Ο Φιλίποφ βρέθηκε στην Τούμπα για να παρακολουθήσει το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ΠΑΟΚ-Λάρισα, λες και είναι οπαδός του ΠΑΟΚ, που παρακολουθεί όλα τα τμήματα του συγκεκριμένου Συλλόγου. Εμείς τον θυμόμαστε να κόβει την πίτα στο σύνδεσμο της Θύρας 7 Πειραιά το 2016,
 
 
 
να εμφανίζεται στην εκπομπή της Θύρας 7 με τον Άκη και τον Τάκη το Μάρτιο του 2016 και να τραγουδάνε παρέα το σύνθημα της Θύρας 7 ''είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό'', έπειτα από την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος στο βόλεϊ από τον Θρύλο, με τη νίκη του με 3-0 σετ επί της Κηφισιάς στον τελικό του final 4 της Γλυφάδας, αφού πρώτα όμως είχε κερδίσει με 3-2 σετ στον ημιτελικό τον...ΠΑΟΚ,
 
 

να συχνάζει στο πέταλο της Θύρας 7 στο Καραϊσκάκη, σε ματς του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού

 
 
και να τραγουδάει με την ντουντούκα που χρησιμοποιεί ο οργανωτής της κερκίδας της Θύρας 7 συνθήματα του Ολυμπιακού και των Delije του Ερυθρού Αστέρα, σε ελληνικά και σερβικά, παρέα με τον Τσούπκοβιτς, στις 28 Ιανουαρίου 2017 στου Ρέντη, όταν ο Θρύλος κέρδισε με 3-0 σετ τον...ΠΑΟΚ και κατέκτησε το Λιγκ Καπ στο βόλεϊ ανδρών.
 
 
 
Από τον περιβόητο πέμπτο τελικό των playoff του πρωταθλήματος βόλεϊ με το break τίτλου του ΠΑΟΚ (και την ''περίεργη'' απόδοση πολλών πρωτοκλασάτων παικτών του Ολυμπιακού εκείνη τη μέρα...) το Μάιο του 2017 και μετά, ίσως και λίγες μέρες νωρίτερα από αυτό το ματς, ο Ντίμα Φιλίποφ άρχισε να κάνει στενή παρέα με το γιο του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Ιγκνάτιεβιτς ''Σαββίδη'', το μικρό Γκεόργκι. Πολλές φορές ο Φιλίποφ ανέβαζε στο Instagram φωτογραφίες από κοινή έξοδο των δυο τους, ενώ τον Αύγουστο του 2017, 3 μήνες μετά τον πέμπτο τελικό στου Ρέντη, στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League στο ποδόσφαιρο, ο Γκεόργκι κάλεσε τον Ντίμα στη σουίτα της Τούμπας, για να παρακολουθήσουν παρέα το παιχνίδι.
 
 
Ο Φιλίποφ τότε δικαιολογήθηκε με post του στο facebook ότι ''πήγα απλώς να δω έναν αγώνα ποδοσφαίρου, δεν άλλαξα ομάδα, ξέρετε όλοι ποιος είμαι''.
 
 
Το καλοκαίρι του 2018 ο Φιλίποφ υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, ενώ νωρίτερα διαβεβαίωνε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού που τον ρωτούσαν είτε στα social media, είτε από  κοντά, ότι δεν επρόκειτο να πάει σε αυτήν την ομάδα. Χθες επέλεξε να εμφανιστεί στην Τούμπα, σε παιχνίδι του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ, παρότι ξέρει ότι σε λίγες μέρες, μεθαύριο συγκεκριμένα, Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2018, θα έρθει για πρώτη φορά ως παίκτης του ΠΑΟΚ στου Ρέντη, για το προγραμματισμένο παιχνίδι του Λιγκ Καπ.
 
 
Για ό,τι ακούσει την Τετάρτη από το λαό του Θρύλου, υπεύθυνος είναι αυτός και μόνον αυτός. Το σωστό είναι να τον αγνοήσει ο κόσμος του Ολυμπιακού, έτσι κι αλλιώς ανέκαθεν μέτριος παίκτης ήταν. Θα αποπροσανατολιστούμε αν εστιάσουμε σε αυτόν εδώ, αλλά όταν προκαλεί ο ίδιος, δεν γίνεται να μην του πούμε ότι είναι
 
Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ 1925 ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.
 
Για λίγα ρούβλια ξέχασε το οπαδιλίκι που πουλούσε και τρέχει τώρα στην Τούμπα. Γι'αυτό του ετοιμάσαμε κι αυτήν τη φωτό.
 
 
Τα υπόλοιπα στο γήπεδο...

Σχόλια

Εικόνα Γιώργος Π.

Όπως λέει και ο Άκης στον Τάκη: ''έλα ρε αυτοί με ένα 20άρικο λένε και κάνουν ό,τι θες. έχουν περάσει πείνα''

Εικόνα manthos 956

Θα ήταν απολαυστικό και καυστικό, να φωνάξουμε και στους δύο
"Ντίμα, ψυχάρα, ολυμπιακάρα" και
"Τζούριτς, ψυχάρα, ολυμπιακάρα"
χωρίς παραπέρα ακρότητες και εκνευρισμό !
Πιστεύω πως αυτό αρκεί, χωρίς να ασχοληθούμε άλλο μαζί τους .
Ένα αποτέλεσμα 3-0 και αποθέωση των παικτών μας φτάνει και περισσεύει !!!