Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΤΖΗΛΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ



Δεν σκοπεύαμε να ασχοληθούμε σήμερα με τα όσα είδαμε χθες το απόγευμα από το διαιτητή Τζήλο στην Ξάνθη. Θα το κάνουμε ούτως ή άλλως στο μέλλον, με αναλυτικά βίντεο που θα αφορούν τα πεπραγμένα του στο παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός. Είδαμε όμως αυτήν την ανάρτηση στο γνωστό τσοντο-site, όπου πανηγυρίζουν κιόλας ότι...''δικαιώθηκαν'' από τον Τάσο Κάκο κι ότι χθες αδικήθηκε η...Ξάνθη από τον Τζήλο στο ματς κι όχι ο Ολυμπιακός,
 
 
οπότε θα πούμε κάποια πράγματα τώρα, ως εισαγωγή για τα βίντεο που ετοιμάζουμε. Πρώτα και κύρια να ξεκαθαρίσουμε ότι κι έτσι όπως τα λένε στο sdna να ήταν τα πράγματα, ακόμη κι αν τους έδινε δίκιο με τα λεγόμενά του ο Κάκος, δεν θα σήμαινε κάτι, αφού
 
Ο ΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ''ΣΑΣΒΒΙΔΗ'' ΘΑ ''ΔΙΚΑΙΩΝΕ'' ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
 
Μήπως κάνουμε λάθος; Δεν αμείβεται με 7 χιλιάδες ευρώ το μήνα από το κανάλι του Ιβάν ο Τάσος Κάκος; Δεν ανήκει στον Ιβάν το sdna; Ας δούμε όμως το αν έστω κι αυτό το σενάριο είναι αληθινό. Είπε όντως ο Κάκος στο ΟPEN αυτά που λένε οι ΤΣΑΤΣΟΙ του sdna ότι είπε για το διαιτητή Τζήλο;
 
 
Αν ακούσουμε το τι λέει ο Τάσος Κάκος από το 12:05 και μετά του βίντεο για τη φάση του πέναλτι που ζητάει ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, θα καταλάβουμε ότι αναφέρεται στο κράτημα του Τοροσίδη από τον Κασάδο. Παγώνει μάλιστα την εικόνα επίτηδες, ώστε να φανεί ότι τραβάνε και οι 2 παίκτες, ο ένας τη φανέλα του άλλου, οπότε καταλήγει, εμμέσως, δίχως να το πει καθαρά, ότι εδώ δεν υπήρχε πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.
 

 
Ο ΚΑΚΟΣ ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΗΜΑ ΤΟΥ ΛΙΣΓΑΡΑ ΣΤΟ ΣΙΣΕ.
 
Γιατί δεν το κάνει; Ίσως επειδή δεν τον συμφέρει, ίσως επειδή δεν θέλει, σημασία έχει πάντως ότι η ''δικαίωση'' του τσοντο-site του Λαλάκη Παπαθεοδώρου από το...συνάδελφό τους στις υπηρεσίες του Ιβάν ''Σαββίδη'', Τάσο Κάκο, είναι...κολοβή. Για την ίδια φάση, ο Παναγιώτης Βαρούχας είπε ότι υπάρχει πέναλτι στο Σισέ από το Λισγάρα,
 
 
ενώ ο Ηρακλής Τσίκινης είδε πέναλτι στον Τοροσίδη από τον Κασάδο.
 
 
ΤΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΑΣΗ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ Ο ΤΖΗΛΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΣΟ ΤΟ ΟΤΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ''ΓΙΑΝΝΗ ΑΥΛΑΚΙΩΤΗ'' ΚΑΝΕΙ ΠΙΑΤΣΑ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΣΥΓΓΡΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ, ΠΑΡΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ.
 
Αυτά σε πρώτη φάση και θα επανέλθουμε με βίντεο, όπου θα φαίνεται ο ''αγώνας'' του Τζήλου να αποβληθεί κάποιος παίκτης του Θρύλου στο παιχνίδι και να τελειώσει ο Ολυμπιακός αυτό το ματς έχοντας υποπέσει σε περισσότερα φάουλ συνολικά από την Ξάνθη, παρότι οι ''ερυθρόλευκοι'' έπαιζαν μονότερμα τους γηπεδούχους. Επίσης, από τα βίντεο που θα φτιάξουμε θα διαφανεί και η τακτική του Τζήλου να καταλογίζει επιθετικό φάουλ σε κάθε στημένη μπάλα στην περιοχή της Ξάνθης στο δεύτερο ημίχρονο, κόβοντας έτσι όλες τις επικίνδυνες επιθέσεις του Ολυμπιακού στα καρέ των γηπεδούχων.
 
Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΣΕ ΣΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟΡΟΣΙΔΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΑΡΑ ''ΕΠΕΤΡΕΠΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ'', ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΝΑ ΔΙΝΕΙ ''ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΦΑΟΥΛ'' ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ. ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ, ΟΧΙ ΓΕΝΙΚΑ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΦΥΡΙΖΕ ΜΕ ΤΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ''ΤΡΑΒΗΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΑ ΔΙΝΟΥΜΕ Ο,ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ''.
 
Θα δούμε επίσης και το πώς...αγχώθηκε ο Τζήλος κι ενώ υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση, τουλάχιστον κατά 3,5 λεπτά, μέσα στις καθυστερήσεις, σφύριξε τη λήξη της αναμέτρησης στο 101:23, έπειτα από 11:23 λεπτά καθυστέρησης, ενώ είχε υποδείξει στον τέταρτο διαιτητή να σηκώσει πινακάκι με 10 λεπτά πρόσθετου χρόνου. Ο Τζήλος σφύριξε στο 101:23 ακριβώς μόλις ο Ολυμπιακός βγήκε μπροστά απειλητικά. Έτρεμε ο διαιτητής από τη Λάρισα μήπως βάλει κάποιο γκολ ο Ολυμπιακός, παρότι τον είχε υποχρεώσει νωρίτερα να αγωνίζεται με 10 παίκτες...
 
 
Έχουν τα μούτρα οι ξεφτιλισμένες αντιολυμπιακές ΡΟΜΠΕΣ και πάνε να βγουν κι από πάνω, ότι...ευνοήθηκε κιόλας ο Ολυμπιακός. Πολύ καλά τα είπε χθες ο Κώστας Καραπαπάς στην κάμερα της ''δημόσιας κι όχι κρατικής'' ΕΡΤ.
 

 

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Ο κορυφαίος παπαρολόγος και κορυφαία γελοίος Κάκος.

Και σωστό λόγο δεν μπορεί ν' αρθρώσει και σαφή και ξεκάθαρο.
Με ελληνικά του καφενείου μασάει τα λόγια του ειδικά στις
περιπτώσεις-φάσεις πέναλτι υπέρ του Ολυμπιακού.

Ρε κόπανε Κάκο, αν το τράβηγμα στον Τοροσίδη αρχικά και στον
Σισέ στη συνέχεια δεν είναι πέναλτι μαρς βάλε τη σφυρίχτρα
σου και τον λόγο σου εκεί που ξέρεις και άντε να γλείψεις τα
τέτοια του Σαββίδη. Σφουγγοκωλάριε.
Ποιος κανονισμός προβλέπει οτι πρέπει να προηγηθούν προειδοποιήσεις
και συστάσεις και καλά στους ποδοσφοριστές για να καταλογιστεί μια
παράβαση, ρε νούμερο;
Αίρεται το άδικο για τον όποιο αδίστακτο και εν ψυχρώ δολοφόνο
εάν κάποιος δεν τον είχε προειδοποιήσει για τις συνέπειες της
πράξης του, ρε βλαμμένε;

Φυσικό κι επόμενο οι συνάδελφοι και σφιυγγοκωλάριοι του sdna να
επικαλούνται τις παπαριές του και να τροφοδοτούν τα γιδοπρόβατα-
αναγνώστες τους.

Εικόνα matrasimca

Ηταν μια απο τις ποιο πουστικες διαιτησιες που εχω δει.
Μονο εμας αδικησε σφυριζοντας με τροπο που εκνευριζε μονο τους παικτες μας.
Θα ελθει η ωρα που θα τους πατησουμε ολους αυτους και θα το χασουν το μεροκαματο.
Ομως οταν λες πως ο Ανσαριφαρντ θελει να φυγει αντι να του κανεις αυξηση φταις εσυ.
Τα στατιστικα του ολα ανωτερα απο αυτους που εχουμε και εναντιον ομαδω που μας παιζουν με 10 κατω απο τη σεντρα.
Καποιο ειπαν ναι μεν αλλα οι αλλοι επαιζαν σε ανωτερα πρωταθληματα.
Δεν ειναι ετσι γιατι σε αυτη τη χωρα τον Ολυμπιακο τον αντιμετωπιζουν αλλιως,πουστικα η φοβισμενα με μαζικη αμυνα, υπερβαλοντα ζηλο, πες το οπως θες
Να δουμε αν θα βρουμε επιθετικο γιατι αυτοι που εχουμε χαντακωνουν την ομαδα.
Κανεις απο αυτους εν ηταν σε μεγαλη ομαδα.
Απο την αποδοση της ομαδας ειμαι ευχαριστημενος,λειπουν τα γκολ ομως

Εικόνα Red Dragon

Δωσε βαση γιατι την επομενη φορα που οποιοσδηποτε οπως εσυ απο οποιοδηποτε λογαριασμο μπει στην διαδικασια να αραδειασει την ¨αερολογια¨ του εδω μεσα και οπουδηποτε αλλου θα του απανταμε με τον πλεον καταλληλο τροπο.

Σου ειχα γραψει παλιοτερα οταν εκανες αναφορα για τον Ανσαριφαρντ. Βλεπεις προσπερνω ολα τα υπολοιπα που θεωρεις εσυ οτι στις 20 τελικες ανα ματς που εχει ο Ολυμπιακος οτι ευθυνονται αποκλειστικα τα φορ. Οτι ξεχασε να σκοραρει ο Φορτουνης, ο Λαζαρος ή ο Ποντενσε που ειχε το τελειωμα αυτο στην Ξανθη δεν μπορουσε να τελειωσει αλλες φασεις. Οχι οτι τελικα παιζει ρολο η πιεση (πολυ μεγαλυτερη απο την αναμενομενη) που εχει καθε αθλητης στην ομαδα αυτη και οτι γνωριζουν προκαταβολικα οτι καθε ελεεινος δουλος της ΚΕΔ παιζει με το μυαλο τους. Εκτος συμφωνα με την ¨λογικη¨ αυτων που δεν εχουν παρακολουθησει λεπτο τους ενα ευρωπαικο πρωταθλημα οι ποδοσφαιριστες μενουν ανεπηρεαστοι απο ολα αυτα και ζουν σε γυαλα.

Αφου λοιπον απαντησαμε στα παραπανω παμε στο θεμα του Ανσαρισφαρντ γιατι γραφεις φαιδροτητες.

Η αποφαση της ομαδας ηταν να αποχωρησει ο Ανσαριφαρντ (περαν απο τους λογους με θεματα που προεκυπταν απο την ομοσπονδια του Ιραν οσον αφορα την συνυπαρξη τους με αθλητες απο το Ισραηλ κλπ) απο την στιγμη που ο ιδιος δεν ηθελε κανενα αλλο ρολο πλην του βασικου και που ο μανατζερ του ειχε βαλθει να του βρει ομαδα σε μεγαλο ευρωπαικο πρωταθλημα.

Οταν ομως απανταει καποιος σε καποιον και του αναφερει πως γινεται να αναπαραγουν ακομα το θεμα του Ανσαριφαρντ που μετρουσε ενα γκολ στο πρωτο του εξαμηνο στον Ολυμπιακο. Σου διεφυγε ξανα το διαστημα αυτο της πρωτης του σεζον, ετσι? Τι επιβεβαιωνει αυτο? Οτι αρκετοι αθλητες μπορουν να αποδωσουν καλυτερα σε ενα περιβαλλον απο την επομενη σεζον. Απο εκει και περα? Γνωριζεις τι ειναι το Conversion rate? Ειναι το ποσοστο που προκυπτει απο το εξης, γκολ/τελικες. Θελεις να σου πω ποιο ηταν το περσινο του Ανσαριφαρντ απο ενα σημειο και επειτα που δεν μπορουσε να σκοραρει σε κομβικης σημασιας ματς? Ο Ανσαριφαντ επαιζε σε μεγαλη ομαδα πριν τον Ολυμπιακο συμφωνα με την ¨λογικη¨ σου? Δεν γινεται λοιπον απο την μια να αναφερεις σαν αντεπιχειρημα ¨δεν επαιζε κανενας φορ σε μεγαλη ομαδα¨ θεωροντας πχ την συνεχη παρουσια ενος αθλητη σε ομαδα Λα Λιγκα κατι που δεν πρεπει να προσμετραται (και μην διαβασω και μπω ξανα στην διαδικασια να απαντησω για τιποτα ¨Λεβαδειακους της Ισπανιας¨, δεν θα απανταμε στα στοιχειωδη ξανα και ξανα). Με την δικη σου ¨λογικη¨ λοιπον ο Ολυμπιακος θα επρεπε να κανει δικο του τον καθε Γιουνες αυτου του πρωταθληματος (οταν απεκτησε τον Ανσαριφαρντ ο Ολυμπιακος δεν ειχε καν τα μισα τερματα του στον Πανιωνιο) και παραλληλα να αποκτα φορ που εχουν περασμα απο ¨μεγαλη¨ ομαδα.

Πχ ο Ανσαριφαρντ στα 22 και 23 αν επαιζε στην Πορτογαλια και ειχε απο 15 τερματα θα τον απερριπτε ενα scouting team ή βασικα δεν θα εμπαινε καν στην διαδικασια να τον τσεκαρει γιατι δεν θα επαιζε σε μια απο τις μεγαλες του πορτογαλικου πρωταθληματος. Μαντεψε, μιλαω για τα στατιστικα του Κουκα που ο ιδιος ο Νικολαιδης εξυμνουσε προσφατα. Οι δηλωσεις του.

Και ο Ντέμης στάθηκε ακόμη πιο συγκεκριμένα στον Χασάν («είναι πολύ καλός παίκτης. Εμένα μου άρεσε. Είχε εκπληκτικές κινήσεις. Πλάσαρε καλά, αλλά εκτός του τραυματισμού του ήταν κι άτυχος. Η μπάλα στα τελειώματα του έφευγε λίγο άουτ…»), ενώ ανέδειξε την καλή δουλειά, που όπως είπε βλέπει να κάνει ο Μαρτίνς, μέσα από την στατιστική, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος σε τελικές, κατοχή μπάλας και πάσες. Για να καταλήξει: «Με όλη αυτή τη δημιουργικότητα, αν πάρει και φορ ο Ολυμπιακός…»

Ο Καρντοσο αγωνιζοταν στην Μπενφικα? Ηταν χρονια απο τους μεγαλυτερους σκορερ των ευρωπαικων γηπεδων? Για διαφορους λογους λοιπον δεν επιασε στον Ολυμπιακο. Ο Κοβασεβιτς μια σεζον πριν ερθει στον Ολυμπιακο επαιζε βασικος στην Σοδιεδαδ ομως ειχε 6 τερματα, ηρθε ομως και προσφερε οσα προσφερε στον Ολυμπιακο. Ο Ιντεγε δεν σκοραρε κατα ριπας στην Αγγλια, δεν επαιζε παντα ενδεκαδατος εκει, δεν φημιζοταν για την τεχνικη και τα τελειωματα του. Την εκανε την δουλεια στον Ολυμπιακο. Κανεις δεν εγγυαται οτι θα ερθει φορ που σκοραρε αρκετα και μαλιστα σε μεγαλα πρωταθληματα στο παρελθον και θα προσφερει εγγυημενα. Ειδικα οταν μιλαμε για τα ¨δεδομενα¨ που επικρατουν στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο.

Ειναι ασυλληπτο βεβαια το 2018 σε ομαδα που κανει 20 τελικες ανα ματς, την πιο παραγωγικη ομαδα τα τελευταια χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο να θερει καποιος οτι το επιθετικο θεμα θα λυθει αποκλειστικα με την ελευση φορ (εγραψα και πιο πανω εκτος αν πιστευει κανεις οτι οι Φορτουνης, Λαζαρος κλπ ξεχασαν να σκοραρουν).

Αυτα για το ¨αγωνιστικο¨ λοιπον που κανεις απο ολους αυτους που κανει την ¨κριτικη¨ του δεν αναφερει το πως θα ηταν τα πραγματα σε ενα αθλημα με φυσιολογικης συνθηκες.

Υστ. Επειδη ετυχε να διαβασω κατι αναφορες (εκτος αν στον χωρο εργασιας σας ή οπουδηποτε εχετε καποιον να σας ριχνει φαπες, να σας προκαλει και στο τελος να σας βγαζει και σεντρα επειδη αντιδρασατε στα πλαισια υπερασπισης του ευατου σας) στο διαδικτυο σε Ποντενσε, κατι χαρακτηρισμους σε αλλα αρθρα για ποδοσφαιριστες της ομαδας κλπ θα τους το πουμε με σεμνο τροπο. Ξερουμε οτι θα γινει προσπαθεια να απαξιωθει ο προπονητης, το ροστερ της ομαδας και αυτο που με τοσο κοπο χτιζεται, παρτε το αλλιως, εσεις και ολοι σας οι λογαριασμοι ειτε εδω μεσα ειτε οπουδηποτε διαδικτυακα. Μπορει να εχει κατακλυσει η βλακεια τα παντα τριγυρω μας αλλα πλεον εχουν καταλαβει απαντες οτι ο κοσμος που στηριζει με πραξεις τον συλλογο αντιδρα.

Εικόνα Red Dragon

Δωσε βαση γιατι την επομενη φορα που οποιοσδηποτε οπως εσυ απο οποιοδηποτε λογαριασμο μπει στην διαδικασια να αραδειασει την ¨αερολογια¨ του εδω μεσα και οπουδηποτε αλλου θα του απανταμε με τον πλεον καταλληλο τροπο.

Σου ειχα γραψει παλιοτερα οταν εκανες αναφορα για τον Ανσαριφαρντ. Βλεπεις προσπερνω ολα τα υπολοιπα που θεωρεις εσυ οτι στις 20 τελικες ανα ματς που εχει ο Ολυμπιακος οτι ευθυνονται αποκλειστικα τα φορ. Οτι ξεχασε να σκοραρει ο Φορτουνης, ο Λαζαρος ή ο Ποντενσε που ειχε το τελειωμα αυτο στην Ξανθη δεν μπορουσε να τελειωσει αλλες φασεις. Οχι οτι τελικα παιζει ρολο η πιεση (πολυ μεγαλυτερη απο την αναμενομενη) που εχει καθε αθλητης στην ομαδα αυτη και οτι γνωριζουν προκαταβολικα οτι καθε ελεεινος δουλος της ΚΕΔ παιζει με το μυαλο τους. Εκτος συμφωνα με την ¨λογικη¨ αυτων που δεν εχουν παρακολουθησει λεπτο τους ενα ευρωπαικο πρωταθλημα οι ποδοσφαιριστες μενουν ανεπηρεαστοι απο ολα αυτα και ζουν σε γυαλα.

Αφου λοιπον απαντησαμε στα παραπανω παμε στο θεμα του Ανσαρισφαρντ γιατι γραφεις φαιδροτητες.

Η αποφαση της ομαδας ηταν να αποχωρησει ο Ανσαριφαρντ (περαν απο τους λογους με θεματα που προεκυπταν απο την ομοσπονδια του Ιραν οσον αφορα την συνυπαρξη τους με αθλητες απο το Ισραηλ κλπ) απο την στιγμη που ο ιδιος δεν ηθελε κανενα αλλο ρολο πλην του βασικου και που ο μανατζερ του ειχε βαλθει να του βρει ομαδα σε μεγαλο ευρωπαικο πρωταθλημα.

Οταν ομως απανταει καποιος σε καποιον και του αναφερει πως γινεται να αναπαραγουν ακομα το θεμα του Ανσαριφαρντ που μετρουσε ενα γκολ στο πρωτο του εξαμηνο στον Ολυμπιακο. Σου διεφυγε ξανα το διαστημα αυτο της πρωτης του σεζον, ετσι? Τι επιβεβαιωνει αυτο? Οτι αρκετοι αθλητες μπορουν να αποδωσουν καλυτερα σε ενα περιβαλλον απο την επομενη σεζον. Απο εκει και περα? Γνωριζεις τι ειναι το Conversion rate? Ειναι το ποσοστο που προκυπτει απο το εξης, γκολ/τελικες. Θελεις να σου πω ποιο ηταν το περσινο του Ανσαριφαρντ απο ενα σημειο και επειτα που δεν μπορουσε να σκοραρει σε κομβικης σημασιας ματς? Ο Ανσαριφαντ επαιζε σε μεγαλη ομαδα πριν τον Ολυμπιακο συμφωνα με την ¨λογικη¨ σου? Δεν γινεται λοιπον απο την μια να αναφερεις σαν αντεπιχειρημα ¨δεν επαιζε κανενας φορ σε μεγαλη ομαδα¨ θεωροντας πχ την συνεχη παρουσια ενος αθλητη σε ομαδα Λα Λιγκα κατι που δεν πρεπει να προσμετραται (και μην διαβασω και μπω ξανα στην διαδικασια να απαντησω για τιποτα ¨Λεβαδειακους της Ισπανιας¨, δεν θα απανταμε στα στοιχειωδη ξανα και ξανα). Με την δικη σου ¨λογικη¨ λοιπον ο Ολυμπιακος θα επρεπε να κανει δικο του τον καθε Γιουνες αυτου του πρωταθληματος (οταν απεκτησε τον Ανσαριφαρντ ο Ολυμπιακος δεν ειχε καν τα μισα τερματα του στον Πανιωνιο) και παραλληλα να αποκτα φορ που εχουν περασμα απο ¨μεγαλη¨ ομαδα.

Πχ ο Ανσαριφαρντ στα 22 και 23 αν επαιζε στην Πορτογαλια και ειχε απο 15 τερματα θα τον απερριπτε ενα scouting team ή βασικα δεν θα εμπαινε καν στην διαδικασια να τον τσεκαρει γιατι δεν θα επαιζε σε μια απο τις μεγαλες του πορτογαλικου πρωταθληματος. Μαντεψε, μιλαω για τα στατιστικα του Κουκα που ο ιδιος ο Νικολαιδης εξυμνουσε προσφατα. Οι δηλωσεις του.

Και ο Ντέμης στάθηκε ακόμη πιο συγκεκριμένα στον Χασάν («είναι πολύ καλός παίκτης. Εμένα μου άρεσε. Είχε εκπληκτικές κινήσεις. Πλάσαρε καλά, αλλά εκτός του τραυματισμού του ήταν κι άτυχος. Η μπάλα στα τελειώματα του έφευγε λίγο άουτ…»), ενώ ανέδειξε την καλή δουλειά, που όπως είπε βλέπει να κάνει ο Μαρτίνς, μέσα από την στατιστική, με τον Ολυμπιακό να είναι πρώτος σε τελικές, κατοχή μπάλας και πάσες. Για να καταλήξει: «Με όλη αυτή τη δημιουργικότητα, αν πάρει και φορ ο Ολυμπιακός…»

Ο Καρντοσο αγωνιζοταν στην Μπενφικα? Ηταν χρονια απο τους μεγαλυτερους σκορερ των ευρωπαικων γηπεδων? Για διαφορους λογους λοιπον δεν επιασε στον Ολυμπιακο. Ο Κοβασεβιτς μια σεζον πριν ερθει στον Ολυμπιακο επαιζε βασικος στην Σοδιεδαδ ομως ειχε 6 τερματα, ηρθε ομως και προσφερε οσα προσφερε στον Ολυμπιακο. Ο Ιντεγε δεν σκοραρε κατα ριπας στην Αγγλια, δεν επαιζε παντα ενδεκαδατος εκει, δεν φημιζοταν για την τεχνικη και τα τελειωματα του. Την εκανε την δουλεια στον Ολυμπιακο. Κανεις δεν εγγυαται οτι θα ερθει φορ που σκοραρε αρκετα και μαλιστα σε μεγαλα πρωταθληματα στο παρελθον και θα προσφερει εγγυημενα. Ειδικα οταν μιλαμε για τα ¨δεδομενα¨ που επικρατουν στο ευρωπαικο ποδοσφαιρο.

Ειναι ασυλληπτο βεβαια το 2018 σε ομαδα που κανει 20 τελικες ανα ματς, την πιο παραγωγικη ομαδα τα τελευταια χρονια στο ελληνικο ποδοσφαιρο να θερει καποιος οτι το επιθετικο θεμα θα λυθει αποκλειστικα με την ελευση φορ (εγραψα και πιο πανω εκτος αν πιστευει κανεις οτι οι Φορτουνης, Λαζαρος κλπ ξεχασαν να σκοραρουν).

Αυτα για το ¨αγωνιστικο¨ λοιπον που κανεις απο ολους αυτους που κανει την ¨κριτικη¨ του δεν αναφερει το πως θα ηταν τα πραγματα σε ενα αθλημα με φυσιολογικης συνθηκες.

Υστ. Επειδη ετυχε να διαβασω κατι αναφορες (εκτος αν στον χωρο εργασιας σας ή οπουδηποτε εχετε καποιον να σας ριχνει φαπες, να σας προκαλει και στο τελος να σας βγαζει και σεντρα επειδη αντιδρασατε στα πλαισια υπερασπισης του ευατου σας) στο διαδικτυο σε Ποντενσε, κατι χαρακτηρισμους σε αλλα αρθρα για ποδοσφαιριστες της ομαδας κλπ θα τους το πουμε με σεμνο τροπο. Ξερουμε οτι θα γινει προσπαθεια να απαξιωθει ο προπονητης, το ροστερ της ομαδας και αυτο που με τοσο κοπο χτιζεται, παρτε το αλλιως, εσεις και ολοι σας οι λογαριασμοι ειτε εδω μεσα ειτε οπουδηποτε διαδικτυακα. Μπορει να εχει κατακλυσει η βλακεια τα παντα τριγυρω μας αλλα πλεον εχουν καταλαβει απαντες οτι ο κοσμος που στηριζει με πραξεις τον συλλογο αντιδρα.

Εικόνα ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Μην μας χαλάς τη μανέστρα.Αφού ο Ποντένσε είναι βλαξ που αντέδρασε έτσι και όλοι οι επιθετικοί μας άχρηστοι που δεν μπορούν να αντέξουν ένα τραβηγματάκι στη φανέλα ή κανά δυο τσεκουριές στη ψύχρα τα φλώρια....

Εικόνα apostolos gaganis

Σου γράφω ορισμένα πραγματάκια κάτω από το άρθρο μου.