ΔΙΕΘΝΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ:ΠΡΟΣΤΙΜΟ 33.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ...



Αφού θυμηθούμε αυτήν εδώ την είδηση, μετά το φετινό παιχνίδι ΑΕΚ-Μπάγερν Μονάχου στο ΟΑΚΑ,
 
Σε μπελάδες ενδεχομένως να βρεθεί η ΑΕΚ εφόσον ευσταθεί η καταγγελία φιλάθλων της Μπάγερν Μονάχου ότι κατά την επίσκεψή τους στο ΟΑΚΑ, τα εισιτήριά τους ήταν υπερχρεωμένα σε σύγκριση με αυτά των Ελλήνων φιλάθλων στις αντίστοιχες θέσεις.
Δημοσίευμα της Deutsche Welle αναφέρει ότι οι οπαδοί της Μπάγερν Μονάχου έχουν καταγγείλει ότι αγόρασαν υποχρεωμένα εισιτήρια στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.
Οι Βαυαροί υποστηρίζουν στο ρεπορτάζ του γερμανικού Μέσου ότι πλήρωσαν 35 ευρώ για τα εισιτήρια, ενώ σε αντίστοιχες θέσεις οι Έλληνες οπαδοί χρεώθηκαν με 15 ευρώ.
Επίσης, οι Γερμανοί τονίζουν ότι αφού πραγματοποίησαν έρευνα επί του θέματος ανακάλυψαν ότι σε καλύτερες θέσεις από τις δικές τους υπήρξαν "μαγικά χαρτάκια" που κόστιζαν μέχρι και 10 ευρώ λιγότερα από τα δικά τους.
Βάσει της καταγγελίας των οπαδών της Μπάγερν που ταξίδεψαν στη χώρα μας η UEFA -σύμφωνα με την "DW"- θα διενεργήσει έρευνα με βάση το Άρθρο 19 που σημειώνει ότι οι τιμές των εισιτηρίων για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους πρέπει να είναι ανάλογες.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί είχαν κινηθεί με τον ίδιο τρόπο κατά της Άντερλεχτ, αφού οι Βέλγοι τους είχαν χρεώσει 25 ευρώ παραπάνω στα εισιτήρια. Και τελικά δικαιώθηκαν, καθώς τους επιστράφηκε η διαφορά σε έναν - έναν ξεχωριστά.
 
 
ας δούμε τη συνέχεια, την οποία μάθαμε σήμερα.
 
Η UEFA όρισε το ποσό των 33.000 ευρώ ως αυτό που πρέπει να καταβάλλει η ΑΕΚ στην Μπάγερν με τη μορφή αποζημίωσης για τη διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους στο ματς της 23ης Οκτωβρίου για την 3η αγωνιστική του Champions League.
Ποινή για τη διαφορά στην τιμή των εισιτηρίων για γηπεδούχους και φιλοξενούμενους στο ματς της 23ης Οκτωβρίου - ανάμεσα σε ΑΕΚ και Μπάγερν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Champions League - επιβλήθηκε από την UEFA στην Ένωση.
Οι "κιτρινόμαυροι" υποχρεούνται να καταβάλλουν στους Βαυαρούς 32.880 ευρώ, ποσό που εξάγεται από την επιβολή αποζημίωσης 10 ευρώ για καθένα από τα 3.288 εισιτήρια που παραχωρήθηκαν στους οπαδούς της γερμανικής ομάδας.
Όπως είχαν υποστηρίξει φίλοι της Μπάγερν που ταξίδεψαν στην Αθήνα για το ματς, τα εισιτήριά τους κόστιζαν 35 ευρώ, ενώ οι τιμές των αντίστοιχων για τους οπαδούς του "Δικεφάλου" ξεκινούσαν από την τιμή των 15 ευρώ.  Η UEFA απαγορεύει ρητά τη διαφορετική τιμολόγηση σε εισιτήρια γηπεδούχων και φιλοξενούμενων οπαδών.
 
 
Δείτε τι κάνει ο λαθρέμπορας της Κοκκινιάς Μελισσανίδης. Από τη μύγα ξίγκι πάει να βγάλει. Να στείλουμε ρε παιδί μου τις καθαρές ελληνικές ομάδες της ''εξυγίανσης'' στην Ευρώπη, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ δηλαδή, να διαφημίσουν το ποδόσφαιρό μας. Όχι τον ''παραγκάρχη Ολυμπιακό'' της ''εγκληματικής οργάνωσης'', που μας ''ξεφτιλίζει'', όπως θα έλεγε κι ο Λαλάκης Παπαθεοδώρου...

Σχόλια

Εικόνα Aprosarmostos17

Ψαχτήκανε καλά οι Γερμαναράδες μήπως τους έλειπε και κανένα πορτοφόλι; Με αυτόν τον ταληροκίλερ όλα να τα περιμένεις.

Εικόνα matrasimca

Το πριμ του Τζηλου ητανε Σαββα.
Η Αεκ καποτε ειχε ηγετη τον Λουκα Μπαρλο και τωρα εχει τον εγγονο του Αλ Καπονε.
Κριμα για την ιστορια της.

Εικόνα Ποσειδωνία

Αυτή η ομάδα έχει ταπεινωθεί πολύ.Έχασε την ιστορία της.
Αυτοί που την υποβίβασαν στα ερασιτεχνικά, ήταν σαν να τη βίασαν και τώρα δε ντρέπεται για τίποτα.
Με εκπλήσσει που οι οπαδοί της τα δέχονται όλα. Θα μου πεις ο βρεγμένος τη βροχή δεν τη φοβάται.

Εικόνα Piano

Ο κουροπαλάτης όπου κατάφερε το American dream, κλέβοντας τον εαυτό του να το κάνει εφιάλτη του...
Το να κλέβει τον εαυτό του στο τάβλι δεν είναι το ίδιο με το να κλέβεις τον εαυτό σου δηλαδή την εταιρεία σου που ανήκει στο Αμερικάνικο δημόσιο...
Μέχρι τώρα, ξέραμε για μαφίες και γκάνγκστερ Ιταλίας, Ιρλανδίας, Ιαπωνίας, Ρωσίας..."εχθές μάθαμε" για την μαφία του Πόντιου - της Παλιάς Κοκκινιάς!
η ζημία μαζί με την υπεξαίρεση υπολογίζεται σε ένα δις δολάρια...Και όλοι ξέρουμε από Αμερικάνικο κινηματογράφο όπου στις ταινίες τύπου American dream να κάνεις τον γκάγκστερ...σε γκάγκστερ...ξέχνα το...
Dead man...

Εικόνα ThomasK

Μανούλα στη λοβιτούρα ο "Κουροπαλάτης".
Για τη φουκαριάρα τη..μάνα ΑΕΚ(ούλα).
Και κανένα όριο στην ξεφτίλα ο εκ των εκλεκτών
των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.

Εικόνα koronas7

Πάνε τα λεφτά των μεταγραφών του Γενάρη Ζουζουνίδαρε

Εικόνα ThomasK

χα χα χα

Εικόνα Romain

300 εκατομμύρια ευρώ έκλεψε από τους μετόχους της AEGEAN ο λαθρέμπορας, και θα είχε τύψεις για 32 χιλιάρικα?

Εικόνα apostolos gaganis

Ναι, αλλά άλλο είναι να είσαι...μάνα Άεκ.