ΧΑΤΣΕΡΙΝΤΙ: ''ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ...''



Με αφορμή την κλήρωση του Ολυμπιακού με την ουκρανική Ντινάμο Κιέβου για τους ''32'' του φετινού Europa League στο ποδόσφαιρο, ο Ουκρανός στόπερ Εβγέν Χατσερίντι, ο οποίος έλυσε πριν από λίγες μέρες το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις σε μία ιστοσελίδα της πατρίδας του. Ας τις δούμε.
 
 
В Олімпіакоса хороша атака, швидкі фланги, чіпкий півзахист. Самі грають і дають грати іншим. А їх фани постійно женуть вперед.
 
Μετάφραση
 
Ο Ολυμπιακός έχει καλή επίθεση, γρήγορα άκρα και σφιχτοδεμένη μεσαία γραμμή. Παίζουν ανοιχτά, επιτρέποντας και στον αντίπαλο να παίξει και οι οπαδοί τους συνεχώς τους δίνουν ώθηση.
 
Όταν η αναγνώριση έρχεται ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...
 

 

Σχόλια

Εικόνα Christos7

Έτσι εξηγείται γιατί τον εξαφανίσανε στον ΜΠΑΟΚ. Θα ταν σε καμιά προπόνηση και θα πέταξε κανένα "ωραία μπάλα παίζει ο Ολυμπιακός" μπροστά στο Λουτσέσκου... Τα λένε μπροστά στο Λουτσέσκου αυτά ρε; Είναι σαν να πετάς αγιασμό σε βρυκόλακα. Αναμενόμενο να σου κόψει τη μπάλα.

Πλάκα στη πλάκα, ήταν ακριβή μεταγραφή, εξαφανίστηκε εντελώς, (τώρα διαβάζω το πρώην, δεν ήξερα πως έφυγε) την έκανε κακήν κακώς, αλλά δεν είδα να γράφουν τίποτα στην πιο αντικειμενική ιστοσελίδα των Βαλκανίων. Το sdna λέω ντε...

Για τον Τουρέ μας είχαν ζαλίσει. "Πότε θα παίξει ο Τουρέ", "Γιατί δε παίζει ο Τουρέ", "Που κατουράει ο Τουρέ", "Πόση την έχει ο Τουρέ", κλπ κλπ. Και τον μάνατζέρ του πρώτη μούρη και σε αποκλειστικότητες να θάβει τον Ολυμπιακό. Για τον "Χατσερίδη" τον "Έλληνα" τη "μεταγραφάρα", τίποτα. Σιγήν ιχθύος.

Είχαν κι ένα άρθρο χτες για τις χειμερινές μεταγραφές του Ολυμπιακού που "είναι πονεμένη ιστορία", σύμφωνα με το τίτλο του λιβελογραφήματος. Τους έκανα κι ένα σχόλιο με ένα νέο ακκάουντ που δεν έχουν παραδόξως μπλοκάρει ακόμα, που έλεγε επί λέξει "ο Ολυμπιακός τουλάχιστον δεν επαναπαύεται και προσπαθεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο να βελτιώνεται, ακόμη κι αν δε του βγαίνουν όλες οι μεταγραφές, να δούμε οι άλλοι ανοιχτοχέρηδες επενδυταράδες τι παίκτες θα φέρουν". Μη ρωτάτε γιατί δε δημοσιεύτηκε, κάπου θα χάθηκε λόγω φόρτου εργασίας.

Πάντως για τις χειμερινές μεταγραφές του ΠΑΟΚ ακόμα να βάλουν άρθρο. Ίσως γιατί δεν έκανε και ποτέ, δε ξέρω, υποθέσεις κάνω. Απλά μου κάνει εντύπωση που μονίμως η πρώτη σελίδα τους είναι γεμάτη με 3-4 θέματα άκυρα ΠΑΟΚ, 2-3 μπασκετικού ΠΑΟ, και κανά θέμα ΑΕΚ, ΟΣΦΠ, ή ΑΡΗ για ξεκάρφωμα, αλλά χτες σε περίοπτη θέση ήταν "η πονεμένη ιστορία των μεταγραφών του Ολυμπιακού". Τους έπιασε ο πόνος για την χειμερινή μας ενίσχυση πάλι...