Η ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗΤΤΗΤΟ ΣΠΑΤΩΝ



Τρεις μέρες πριν από σήμερα, την Πέμπτη δηλαδή που μας πέρασε, 20 Δεκεμβρίου 2018, ο Αήττητος Σπάτων, ομάδα της Β' Εθνικής-Football League, υποδέχτηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σπάτων τον ΠΑΟΚ, σε ένα παιχνίδι που άρχισε στις 17:15, στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος. Τελικό σκορ 0-6 κι εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ.
 
 
 
Όπως μπορούμε να ακούσουμε στο ξεκίνημα του βίντεο, στο 00:24 συγκεκριμένα και μετά, ο δημοσιογράφος της συνδρομητικής τηλεόρασης OTE SPORTS, Πάρης Τσελεπίδης, μεταφέρει ένα πολύ περίεργο ρεπορτάζ. 1 ώρα κι ένα τέταρτο πριν από την έναρξη της αναμέτρησης, στις 4 το απόγευμα της Πέμπτης, ο μέχρι τότε προπονητής του Αήττητου, Απόστολος Χαραλαμπίδης, ανακοίνωσε την...παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της ομάδος των Σπάτων. Την είδηση μετέδωσε πρώτο το site που έχει νέα των ομάδων της Football League, www.footballleaguenews.gr. Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Χαραλαμπίδης προέβη στις εξής δηλώσεις, στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 FM της Θεσσαλονίκης.
 
«Εχω ένα χαρακτήρα που θέλω να τον κρατήσω για μια ζωή. Δε δέχομαι παρεμβάσεις στο έργο μου. Όσοι ποδοσφαιριστές με ξέρουν, γνωρίζουν τον χαρακτήρα μου. Δεν μπορώ να πω ποιες παρεμβάσεις δέχτηκα, αλλά αυτές ήταν μέχρι και την τελευταία στιγμή».
 
 
Όπως γράφει σήμερα κι ο δημοσιογράφος Γιώργος Χελάκης στην στήλη του στην αθλητική εφημερίδα SPORTDAY
 
...Χωρίς να μπορούμε να το αποδείξουμε, όλοι υποπτευόμαστε πως ο κόουτς ήθελε να παίξει το ματς με βάση τις ικανότητες των παικτών του και όχι με βάση κάποιες προσοδοφόρες αποδόσεις στο στοίχημα. Αυτή είναι η ουσία και φυσικά δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ. Όλοι καταλαβαίνουμε. Ο μόνος που δεν φαίνεται να παίρνει χαμπάρι είναι ο κ. Βασιλειάδης που...σεμνύνεται ότι προχωράει η εξυγίανση απλά την καθυστερούν κάποιες εγκληματικές συμμορίες. Μπορεί να μας πει ο κ. υφυπουργός που άνοιξε τα ταμεία της δημόσιας τηλεόρασης και μοίρασε χρήμα με ουρά, τι ασφαλιστικές δικλείδες έβαλε ούτως ώστε να μην φεύγουν οι επαγγελματίες προπονητές επειδή δεν συνεργάζονται ώστε να κερδηθεί το στοίχημα των μεγάλων αποδόσεων.
 
Να προσθέσουμε στα παραπάνω ότι για το περιβόητο παιχνίδι Ολυμπιακός-Βέροια του Ιανουαρίου του 2013, στήθηκαν δικογραφίες, είχαμε ''μαρτυρίες'' της πλάκας για ''μυστικές συναντήσεις''...παραγόντων, ενώ κάποιοι ανακάλυψαν 1,5 χρόνο μετά ότι το ματς...στήθηκε, μόνο από παίκτες της Βέροιας. Κι ενώ ποτέ κανείς δεν ανέφερε εμπλοκή του Ολυμπιακού, σε ένα ματς που ούτως ή άλλως, σύμφωνα με τη Δικαιοσύνη πλέον που έχει αποφανθεί, ΔΕΝ ήταν ''στημένο'', ακόμη και σήμερα τα ''πιστόλια'' της δημοσιογραφικής ''εξυγίανσης'' επιμένουν να υπονοούν, ή και να γράφουν ανοιχτά, ότι ''το έστησε ο Μαρινάκης με τον με τον τότε πρόεδρο Αρβανιτίδη της Βέροιας''. Θα ερευνήσει κάποιος αρμόδιος το τι έγινε στα Σπάτα; Θα ανοίξουν τηλέφωνα εμπλεκομένων; Θα σχηματιστεί δικογραφία; Θα δούμε άρθρα με...ειρωνειούλες και...κρυφογελάκια για την εμπλοκή του ΠΑΟΚ και του Ιβάν ''Σαββίδη'' στο...''στήσιμο''; Λέμε και κάνα αστείο πού και πού, να περνάει η ώρα, έτσι;

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Δεν τρέχει τίποτα για τους κέρβερους της...νομιμότητας,
της...(ανώτερης) ηθικής, της...κάθαρσης, της...εξυγίανσης...
Δλδ για τους...ευαίσθητους λεχρίτες (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, εισαγγελείς
κ.ά. υποτακτικούς τους, ΑΡΔ, "εξυγιαντές" και "συμμάχους"...).

'Οπως δεν έτρεξε τίποτα με τα -έστω ομολογημένα- στοιχήματα
του Τράκη.

Βέβαια εάν σχετιζόταν με οποιονδήποτε τρόπο ο Ολυμπιακός ο
Μαρινάκης θα είχε ήδη προφυλακιστεί και η ομάδα μας ίσως
είχε υποβιβαστεί κιόλας. Οι δε ροζ φασίστες, οι κολαούζοι τους
και τα αντιΟλυμπιακά βοθροκάναλα κ.λπ. θα θριαμβολογούσαν
σε 24ωρη βάση. Περιττό να πω για το εποκοινωνιακό και γκεμπελικό
παιχνίδι των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και των πστολιών τους (με επιθέσεις στο
"μαύρο μέτωπο" και τα συνήθη και χωρίς όρια ελεεινά, δημαγωγικά
και λαϊκιστικά).