Ο ΣΑΝΤΟΡ ΤΣΕΧ ΚΑΙ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΓΙΟΙ ΤΟΥ



Αντιγράφουμε από εδώ.
 
Ο πρωταθλητής Ευρώπης με τη Ζόλνοκ, Σάντορ Τσεχ, ζήτησε δυο μαγιό για τα παιδιά του τα οποία αγάπησαν τον Ολυμπιακό λόγω του κόσμου του το 2016 στη Βουδαπέστη.
Το απόγευμα της 3ης Ιουνίου 2016 στη Βουδαπέστη ο Ολυμπιακός κερδίζει με 8-7 τη Ζόλνοκ στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ Ανδρών και εξασφαλίζει μια θέση στον τελικό, μετά από 14 χρόνια.
Η πρόκριση κρίθηκε στο... μηδέν μ' ένα τρομερό γκολ του Άγγελου Βλαχόπουλου και τόσο οι Ούγγροι όσο και οι Έλληνες που ήταν στις εξέδρες θα το θυμούνται για πάντα. Παρά το ... σοκ η Ζόλνοκ την επόμενη χρονιά έφτασε στον τελικό και κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ.
Προπονητής της ουγγρικής ομάδας και το 2016 και το 2017 ήταν ο Σάντορ Τσεχ. Ο Ούγγρος δεν είναι πλέον στο τιμόνι της Ζόλνοκ αλλά βρέθηκε στην πισίνα στο πρόσφατο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την παλιά του ομάδα για να το δει αλλά και για να φέρει εις πέρας μια... αποστολή.
Ο σπουδαίος Μαγυάρος τεχνικός είχε... εντολή από τα παιδιά του, που ασχολούνται με το πόλο,  να πάρει από τον Ολυμπιακό δυο μαγιό της ομάδας! Τα παιδιά του ήταν σ' εκείνο τον φοβερό ημιτελικό του 2016 και είχαν ...τρελαθεί με τον κόσμο του Ολυμπιακού! Έτσι αγάπησαν την ομάδα του Πειραιά και δυο χρόνια μετά ζήτησαν από τον μπαμπά τους δυο μαγιό των «ερυθρόλευκων».
Ο Τσεχ ζήτησε από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού τα μαγιό και το όνειρο των παιδιών του έγινε πραγματικότητα.
 
 
Γαυράκια γεννιούνται και υπάρχουν παντού, σε όλη τη Γη. Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο, μα πρώτα και κύρια στους γαύρους όλου του πλανήτη. Κι αν βρεθεί ζωή ποτέ και σε άλλους πλανήτες, το σίγουρο είναι ότι θα γεμίσουν κι αυτοί με γαύρους...
 

Σχόλια

Εικόνα ThomasK

Πολύ όμορφη ιστορία!
'Αντε, και πολίστες μας στο μέλλον. Με τον πατέρα
προπονητή.

Χρόνια πολλά σε όλους, με υγεία πάνω απ' όλα και
επιτυχίες για τον Θρύλο! Και χωρίς τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ
στην εξουσία το τααχύτερο.

Εικόνα koronas7

Καλημέρα σύγαυροι,χρόνια πολλά,καλά Χριστούγεννα με υγεία και τύχη.Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και με έναν ισπανό φίλαθλο,που είχε παρακολουθήσει αγώνα μπάσκετ του θρύλου στην Ισπανία με αντίπαλο την Μπασκόνια,και από τότε παρακολουθεί την ομάδα

Εικόνα Harry red logic

Χρόνια πολλά με υγεία,κάθαρση από τις αμαρτίες της εξυγίανσης,
ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΛΟΤΗΤΑ = Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΘΡΎΛΟΣ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΘΈΣΗ:ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!

Εικόνα tasos

Χρονια πολλά καί από μένα .
Κάπως έτσι δέν γίναμε όλοι πιστοί τού Θρύλου?
Σάββα μού θύμισες τή πρώτη φορά πού μέ πήγε ο πατέρας μου στό Καραϊσκάκη τό μακρυνό 1959. Τερματοφύλακας έπαιζε ο συνονόματός σου ,ο Γιγαντας Σάββας Θεοδωρίδης.