ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΤΑ ΕΜΑΘΕΣ ΤΑ ΝΕΑ;



Θυμόμαστε πριν από κάποιους μήνες, με αφορμή το ρολό ταμειακής μηχανής που πέταξε ένας οπαδός του ΠΑΟΚ στον τότε προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, το οποίο κι έγινε αιτία να μην ξεκινήσει το ματς ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα για το πρωτάθλημα της σεζόν 2017-18, τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκο Κυριάκο, να μας κάνει μαθήματα...ηθικής.
 
Μας διδάσκει πολιτισμό και ήθος η ομάδα που έχει ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΙ (και τιμωρηθεί με μικρή ποινή) για βιαιοπραγίες εναντίον αντιπάλων παικτών σε ματς που έχαναν και μετά από αυτό κέρδισαν. Τέλος. Ναι Κώστα, ντρέπομαι που ανήκουμε στον ίδιο χώρο και ντρέπομαι που πρέπει να βγάλω τον επιθετικό μου εαυτό μπας και συνεννοηθούμε, γιατί δεν υπάρχει ανάμεσά μας κανένα κοινό λεξιλόγιο, καμιά γραμματική, κανένα συντακτικό. Δυστυχώς εγώ έχω συναίσθηση πως ο ρόλος μας πρέπει να είναι «αόρατος» στο κανονικό ποδόσφαιρο. Δυστυχώς σου αρκούν λοβοτομημένοι κλακαδόροι.
 
Υποθέτουμε ότι αυτός ο ''απηνής διώκτης'' κάθε είδους βιαιοπραγίας, ο Κυριάκος Κυριάκος που εμφανίζεται να καταδικάζει απερίφραστα κάθε μορφή βίας, από όπου κι αν προέρχεται αυτή, θα πληροφορήθηκε το παρακάτω χθεσινό περιστατικό.
 
Επίθεση από τρεις αγνώστους δέχθηκε πριν από λίγο έξω από τη θύρα 1 του γηπέδου της Τούμπας, ένας 26χρονος αθλητικογράφος.
Ο 26χρονος βρισκόταν στο γήπεδο για την κάλυψη του αγώνα της Κ19 του ΠΑΟΚ με την αντίστοιχη της Τότεναμ για το Youth League.
Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, ένας από τους τρεις δράστες τον χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπο, ενώ του αφαίρεσε και τη δημοσιογραφική του διαπίστευση.
Το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.
 
 
Mπαίνουμε λοιπόν από χθες το βράδυ στο προφίλ του στο facebook, μήπως και δούμε κάποια ανάρτηση καταδίκης του περιστατικού, αλλά δεν βλέπουμε κάποιο σχετικό του post. Δεν το έμαθε; Λίγο δύσκολο, έτσι δεν είναι; Αν το έμαθε, γιατί επιλέγει να μην το σχολιάσει; Για ποιο λόγο επιλέγουν να μην ασχοληθούν με αυτό το περιστατικό και τα υπόλοιπα ΜΜΕ, στο βαθμό που ασχολούνται με τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Τζήλου από το Δ.Μ., ο οποίος θα...συλλαμβανόταν, αλλά τελικά...διέφυγε στο εξωτερικό, ενώ ο άλλος που υποτίθεται έδειρε τον Τζήλο, ο Χ.Π., παρουσιάστηκε αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ όπου υποτίθεται ότι ομολόγησε την εμπλοκή του στην υπόθεση, αλλά τελικά...δεν συνελήφθη; Εδώ, στην περίπτωση του ξυλοδαρμού του συγκεκριμένου αθλητικογράφου στο γήπεδο της Τούμπας, θα έχουμε αντίστοιχες ιστορίες για το Δ.Μ., το Χ.Π., το Θ.Β., το Ζ.Ν. και τον Ταξίαρχο Θεοχάρη, που ετοιμάζεται να κατατροπώσει τον αδίστακτο ''Άνθρωπο Σκιά'';
 
 
Ποιοι έδειραν τον 26άχρονο αθλητικογράφο; Μήπως κάποια Νεφελίμ, που βγήκαν από τις πύλες της Κοίλης Γης, ως άλλα Ορκ στη ''Μάχη των 5 Στρατών'', υπό τις οδηγίες του Άζογκ του Βεβηλωτή; Κάντε μας λίγα μαθήματα ηθικής ακόμη. Κουνήστε μας το δάχτυλο εσείς οι ''καθαροί'', οι ''τίμιοι'' κι ''αδέκαστοι'', μπας και μεγαλώσουμε (βιολογικά και ηθικά), ωριμάσουμε και γίνουμε κι εμείς σαν τον Κυριάκο Κυριάκο (μπρρρρ)...