ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΑΕΚ-ΠΑΟΚ Α-Μ-Ε-Σ-Α



Παλεύει ο Άρης Ασβεστάς από το sdna.gr και τον Σπορ FM να πείσει τον κόσμο ότι ΔΕΝ προβλέπεται αφαίρεση βαθμών σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό του Βόλου. Έχουμε δει το θέμα αναλυτικά, με το συγκεκριμένο εδάφιο του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.
 
 
Σε περίπτωση δημιουργίας εκτεταμένων επεισοδίων προ, κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα, υπάρχει αφαίρεση 3 βαθμών, αν τα επεισόδια έγιναν μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στην αρχή ο Άρης ο Ασβεστάς μας έλεγε πως δεν υπήρχε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού. Μάλλον δεν είδε αυτή τη φωτό,
 

 
ούτε αυτό το βίντεο.
 
Στη συνέχεια ο Άρης ο Ασβεστάς άλλαξε τροπάριο. Άρχισε να λέει ότι ''μετά την έναρξη του ματς δεν υπήρχαν επεισόδια''. Δεν είδε φαίνεται αυτό το βίντεο με τις ιπτάμενες γλάστρες.
 
Το τσοντο-site του πούστη στην ψυχή, ξεφτίλα και σκουληκιού (σύμφωνα με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο) Λαλάκη Παπαθεοδώρου, το sdna.gr, παραδέχεται ότι η έκθεση των παρατηρητών του τελικού Κυπέλλου κάνει λόγο για εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, οπότε ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ Ο ΠΑΟΚ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗ ΤΟΥ SDNA.GR, ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ ''ΣΑΒΒΙΔΗ'', ΟΥΤΕ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, αλλά προσπαθεί να περάσει όλες τις ευθύνες στην Αστυνομία. Είναι το ίδιο τσατσο-site που σήκωνε θόρυβο για ''φοβερό ξύλο κατά παικτών του Πλατανιά και του Λασκαράκη στο Καραϊσκάκη'', ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΑΤ-ΑΤΖΗΔΩΝ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ώστε να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός, ενώ εδώ λειτουργεί ως γραφείο Τύπου των ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Λογικό βεβαίως, αφού μιλάμε για το Λαλάκη Παπαθεοδώρου, ο οποίος (σύμφωνα πάντοτε με τον πρώην εργοδότη του Δημήτρη Γιαννακόπουλο) ξεπουλάει ό,τι πουλιέται για να κάνει το κέφι του. Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θεσσαλίας Λασκαράκης, που υποτίθεται ''έφαγε ξύλο''στο Καραϊσκάκη, τα είδε όλα καλά στο Πανθεσσαλικό, ο Αχιλλέας Μπέος συμμετείχε στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ, ενώ έδινε και εντολές σε Αστυνομικούς να του κάνουν τα κέφια.
 

 
 
Αστυνομικοί διευθυντές-φιλιππινέζες ενός κάποιου πατσαβούρη Μπέου, με αναφορές στην κυρία Γεροβασίλη ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΣΥ.ΡΙΖ.Α.. Το καλύτερο όμως προέκυψε με τη σημερινή απόφαση μείωσης της ποινής του Ολυμπιακού για τα ''επεισόδια'' με την ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου της Μεγάλης Πέμπτης στο Καραϊσκάκη. Με βάση την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, επεβλήθη πρόστιμο 80.000 ευρώ για ''εκτεταμένα επεισόδια'', τα οποία όμως περιγράφονται μόνο στην έκθεση της Αστυνομίας του ματς Ολυμπιακός-ΑΕΚ και σε καμία άλλη έκθεση αρμοδίου. Υποθέτουμε λοιπόν πως θα αναγνωριστεί το δεδικασμένο και αυτές εδώ οι μαρτυρίες θα συνεκτιμηθούν στην απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ για την ποινή που θα επιβληθεί σε ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.
 
«Στο Πανθεσσαλικό στάδιο, το ότι δεν είχαμε νεκρούς, μια ανώτερη δύναμη υπήρχε από ψηλά και τους φιλούσε όλους. Ήταν τα χειρότερα ίσως επεισόδια και οι χειρότερες συμπλοκές οπαδών εντός αγωνιστικού χώρου», δήλωσε στον Alpha Θεσσαλονίκης 96,5, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς, σχετικά με τα επεισόδια στον τελικό του κυπέλλου ποδοσφαίρου Ελλάδας, το προηγούμενο Σάββατο. Ο ίδιος διερωτάται αν ασκήθηκε πίεση, μήπως επηρεάζονται αποφάσεις και μήπως κάποιοι θέλουν τα επεισόδια.
«Εκτός από το Δήμο Βόλου ή κάποιες ενώσεις, όλοι οι υπόλοιποι ήταν αρνητικοί. Μιλούσαν για μια γιορτή οι συγκεκριμένοι, ενώ οι υπόλοιποι γνωρίζαμε, τόσο οι πολίτες όσο και οι αστυνομικοί, ότι ο αγώνας αυτός δεν θα ήταν γιορτή. Μήπως ασκήθηκε πίεση σε πολύ πιο ψηλά πρόσωπα από άλλους, μήπως επηρεάζονται κάποιες αποφάσεις από μεγαλοεπιχειρηματίες; Μήπως κάποιοι τα θέλουν τα επεισόδια;», καταγγέλλει ο κύριος Διχτάς.
«Όταν πήγε να γίνει η αυτοψία για να γίνει αυτός ο αγώνας, βλέπαμε όλοι, και εμείς το γνωρίζαμε εδώ, όπως και οι συνάδελφοι που ήρθαν για να δουν το γήπεδο είχαν την ίδια απορία με εμάς: “πώς θα γίνει ο αγώνας εδώ;”. Το συγκεκριμένο στάδιο δεν μπορούσε να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αγώνα. Όλες οι δουλειές που έγιναν και οι τροποποιήσεις ήταν προχειροδουλειές. Οι πόρτες έσπασαν σε πέντε λεπτά», αναφέρει ο κ. Διχτάς, εξηγώντας πως το Πανθεσσαλικό Στάδιο, όντας Ολυμπιακό έργο, δεν έχει τη σωστή διαρρύθμιση για τέτοιο αγώνα, καθώς δεν προσφέρει δυνατότητα εισόδου των φιλάθλων μεμονωμένα, ενώ δεν υπήρχε δυνατότητα να γίνει καλός σχεδιασμός στο εσωτερικό του γηπέδου για λόγους ασφαλείας.
 
Με λίγα λόγια, τα πράγματα μιλούν από μόνα τους. Ό,τι κι αν κάνουν ο Μπέος, ο Ασβεστάς, το τσοντο-site sdna.gr και ο κάθε ''εξυγιαντής'',
 
ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ. Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ.
 
Αναμένουμε την απόφαση των ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ γι'αυτά τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.
 
 
 
 
Υ.Γ. Για πολλοστή φορά λέμε από εδώ στον κόσμο του Ολυμπιακού να αγνοήσει και να μην απειλεί με λεκτική, σωματική, ψυχολογική και κάθε είδους βία τον οποιονδήποτε δημοσιογράφο. Μόνο ξεβράκωμα ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ, όχι βία, ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΓΚΕΣ. Ξεβρακώστε ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ το sdna.gr και τον κάθε στημένο και ξεφτιλισμένο αντιολυμπιακό, όχι με ξύλο κι απειλές...

Σχόλια

Εικόνα holland74

Η πρώτη σφαλιάρα ήρθε από τη μείωση της ποινής του Ολυμπιακού σε μία αγωνιστική....Τώρα κάνουν τα πάντα για να τιμωρηθούμε για τον αγώνα με τον Πλατανιά, να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν...
Πάντως αν δεν τιμωρηθούν με αφάιρεση βαθμών θα είναι σκάνδαλο..

Εικόνα dimitrov7

Συμφωνώ, όχι βία και απειλές. Είναι τόσο γαμιόληδες από μόνοι τους που μας δίνουν ευκαιρία να τους γαμάμε και να τους ξεφτυλίζουμε και με τη βοήθεια της μπάλας, δλδ του πραγματικού ποδοσφαίρου. Μας τα πρήξανε με τα "επεισόδια". Τώρα όμως είναι οι ίδιοι αντιμέτωποι με τα πραγματικά επεισόδια. Το Σάββατο γίνανε ρεντίκολο. Και τώρα να δυναμώσει η υφιστάμενη ομάδα. Όχι να τη διαλύσουμε αλλά να την δυναμώσουμε πάρα πολύ. Γιατί στο τέλος αυτός που παίζει μπάλα κερδίζει. Πρόεδρε δυνατά. Και όλοι διαρκείας.

Εικόνα REDNYC

ΣΑΒΒΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΟ ΝΟΜΙΚΗΣ ΑΠΟΨΗΣ, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΙΟΝ ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ 3-4 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΕΚΑΤΟΠΕΝΗΝΤΑΡΑ ΠΡΟΣΤΙΜΟ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΑΝΔΑΛΟ.

ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑ, ΜΑΧΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΕΡΟΓΕΦΥΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΟΠΑΔΩΝ, ΞΥΛΟ ΣΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΚΑΡΕΚΛΙΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΚΑΙ ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ..... ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ, ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΑΡΔΑΚΙΑ....ΔΕΝ ΕΙΔΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΤΙΠΟΤΑ, ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΟΤΙ "ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!"

ΤΙ ΠΙΝΟΥΝ????

ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, Η ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΒΑΘΜΩΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΠΙΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ, ΚΟΙΤΑ ΠΟΥ Ο ΤΟΥΙΤΗΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ!

Εικόνα Pipis

Χωρίς άλλο σχόλιο

https://www.youtube.com/watch?v=rXdlUUDE74g

Εικόνα Romain

Ποιο Champion's League θα διοργανώσει ο Λασκαράκης? Έχει αποφασίσει η UEFA ή η απόφαση θα είναι του Μπέου?

Εικόνα Marios

Εχουν περασει 2 μερες και η εκθεση του παρατηρητη αγνοειται,καμια βιασυνη να καλεσουν τις ΠΑΕ,για το ματς με την ΑΕΚ η εκθεση βγηκε την επομενη μερα και την αμεσως επομενη διαθεσιμη Πεμπτη κληθηκαμε σε απολογια,τι ειναι αυτοι ρε πουστη μου.Το δεδικασμενο του Ατρομητου με την ΑΕΚ ειναι πολυ ισχυρο επιχειρημα,δεν πρεπει να το αφησουμε να πεσει κατω,αλλα δεν μπορουμε επικοινωνιακα να τους πιεσουμε τους πουστηδες,ακομα και στο sport24 που οκ δεν το λες και sdna,πουληθηκε το ιδιο παραμυθι με την μη αφιξη των ομαδων.Το οτι τιμωρηθηκαμε για εκτεταμενα με προστιμο μονο δεν σου φαινεται λιγο υποπτο,λες και οι δικαστες προσπαθουν να τα ισσοροπησουν αντιλαμβανομενοι οτι θα κληθουν να παρουν αποφασεις υπο μεγαλη πιεση.Ελπιζω να κανω λαθος,τι να πω!