ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΡΑΚΟΥΣ (Μόνο με σαλιγκάρια...)


Tags: -

                                                   
Απ' το πρωί σημερα εχω μια τεράστια απορία, και, παρ' όλο που το κατέχω καλά το ιντρενε, όσο κι αν έψαξα, δε μπόρεσα ακόμα να τη λύσω.
Τη μέρα (η τις μέρες) πριν ο βαζέλες αποπλεύσει, σορρυ, απογειωθεί ήθελα να πω (αλλά έτσι κι αλλιώς αυτοί έχουν αποπλεύσει από καιρό), ίνα πάει να φαπωθεί δεόντως και καλλιτεχνικώς στη Μάλαγα (σσ: γενέτειρα του τεράστιου Πάμπλο Ντιέγκο Χοσέ Φρανσίσκο ντε Πάουλα Χουάν Νεμοπουσένο Μαρία ντε λος Ρεμέντιος Σιπριάνο ντε λα Σαντίσιμα Τρινιντάντ Ρουίς αϊ Πικάσο), μήπως έβρεχε;;;

Δε θυμάμαι, κι όσο κι αν έψαξα, άκρη δε βρήκα.

Αλλά, ας τα αφήσουμε αυτά, και ας προχωρήσουμε στο προκείμενο (τα αλλά θα τα βρει η Υπηρεσία. Η Μετεωρολογική)
Και πριν πάμε στο προκείμενο, μια παρένθεση για το έργο τέχνης που συνοδεύει αυτό το κείμενο.
Ναι, είναι ο Γκαρυ.
Ο Γκάρυ, είναι σαλιγκάρι.
Τα σαλιγκάρια, βγαίνουν μετα τα βροχή, αλλά και πριν η και μετά από ευρωπαϊκές φάπες της ζελας (ή, για να ακριβολογούμε, στην περίπτωση τους, βγαίνουν όποτε να 'ναι, και χωρίς να τα σπέρνεις).
Ο Γκάρυ, δεν κάνει όπως κάνουν όλα τα σαλιγκάρια, αλλά κάνει "Μιαο", σα γατί (ενίοτε και "μπε" εξαρτάται απ' το πόσο σανό το 'χουνε ταΐσει πριν)
Ο Γκάρυ, δηλώνει βαζελος (και είναι).
Το ιδιο κι ο Μπομπ, του οποίου ο Γκάρυ, είναι το κατοικίδιό του.
(Μη σας μπερδεύει το κίτρινο χρώμα του Μπομπ: Το αρχικό του χρώμα ήταν ένα ακαθόριστο υπο-πρασινο-καφέ.
Όμως, μια φορά, μιας και ο Μπομπ είναι παραδοσιακός τύπος, είχε τη φαεινή ιδέα να συνδυάσει την παράδοση και το μεταμοντερνισμό σε μια  φανέλα, βάζοντας σε μια μπανιέρα ροζ μπογιά (η πρώτη σου βαζέλα κλπ κλπ) και πράσινη.
Απ τη βιασύνη του και τη χαρά του, μπήκε μέσα χωρίς να δει πρώτα το αποτέλεσμα της μίξης. Ούτε τα σκαρπίνια, ούτε το τετράγωνο παντελόνι  του δεν έβγαλε.
Και βγήκε κίτρινος.)

Κλείνοντας όλες τις παραπάνω παρενθέσεις, και, συνδυάζοντας την Τέχνη, την Επιστήμη και την Δημοσιογραφία είναι ώρα να ασχοληθούμε με το παρακάτω απόκομμα


του πρωτοσέλιδου της εφημερίδας Goal του φύλλου της 21ης Αυγουστου 2012.

Τώρα που το σκέφτομαι ρε μάγκες, σαν πολύ εύκολη δεν την έχει την αβάντα στο βάζελο η Goal; Έχω την εντύπωση (βρέξει δε βρέξει) πως δεν  χάνει ευκαιρία να πλειοδοτήσει υπέρ κάθε βαζέλας, και δη καμαρωτής.
(Αν για κάθε φορά που το έκανε, κέρδιζε και μια τρύπα, τώρα θα ειχε περισσότερες κι απ το Μπομπ τον ίδιο)
Δηλ, θελει η Goal να κρυφτεί, και το πρωτοσέλιδο δεν την αφήνει.
Αλλά, μπορεί και να μου φαίνεται. Γιατί εγώ, δεν είμαι παρά ένας κακεντρεχής γαύρος, τίποτα  περισσότερο.

Όπως ήδη θα καταλάβετε, η κοσμοϊστορική αυτή δήλωση-παρέμβαση, έγινε απο το ΒΡΑΧΟ αυτόν, τον ΤΙΤΑΝΑ, το ΤΕΡΑΣ της Ηθικής και του Δημόσιου και Αθλητικού βίου της χώρας, τον Άγγελο το Φιλιππίδη.
Είχε χαθεί, ειν' η αλήθεια, για χρόνια. Λες και όλα αυτά τα χρόνια έβρεχε.
Και μίλησε για Ριζούπουλη...ποιος;;;; Αυτός, που μετά το τρίφαπο στη Ριζούπολη, έλεγε αυτά (αντιγράφουμε από το ρεπορτάζ της εποχής:

Στις 20.30 έφτασε στην Παιανία ο Αγγελος Φιλιππίδης, ο οποίος ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Ωρυόταν προς κάθε κατεύθυνση και κυρίως στους αστυνομικούς για τα ελλιπή μέτρα που έλαβαν, ενώ πάνω στο γενικό χαμό το μάτι του πέφτει στον Σωτήρη Κυργιάκο που προσπαθεί να πάρει από  τους αστυνομικούς έναν οργανωμένο οπαδό. «Σκάσε, ρε κότα, σκάσε...», λέει στο διεθνή αμυντικό ο Φιλιππίδης(!) κι αυτό ήταν μόνο η αρχή. Στα απόδυτήρια ο πρόεδρος της ΠΑΕ έχει έντονο διάλογο με τους παίκτες και ακούγονται ασύλληπτες ατάκες. «Επιβεβαιώσατε τον Κόκκαλη, παίξατε σαν  κότες, κοτούλες. Ντροπή σας! Εξι χρόνια έχετε να πάρετε πρωτάθλημα και παίξατε σαν κότες αντί να τρώτε σίδερα»«Είστε φλώροι, ντροπή σας, αν δεν είχατε πρόβλημα, ας βγαίνατε έξω με ψηλά το κεφάλι για να αντιμετωπίσετε τους οπαδούς. Γιατί κρυφτήκατε στα αποδυτήρια;».

Αυτός που έδινε το έναυσμα, μετά το γνωστό τριφαπο (από κάθε άποψη) οι οπαδοί τους να πάνε στην Παιανία και να κυνηγάνε τις "κοτες".
Αυτά, είναι γνωστά. Μην κάνετε ότι τα ξεχνάτε.
(όλα αυτά βέβαια, μέχρι που ο μικρός πρασινούλης Γκαιμπελς μέσα τους, επινόησε, εξύφανε και κατέστησε "πραγματικοτητα" και αώνιο άλλοθι, το μύθο "Ριζούπολη"  
-και συνεχίζει να υπηρετεί ξεδιάντροπα, με την πρόθυμη και αβανταδόρικη συμβολή βέβαια διαφόρων "ανεξάρτητων" σαλίγκαρων των ΜΜΕ).

Ποιος μίλησε για Ριζουπολη λοιπόν;
Ένας εκ των (τουλάχιστον) ηθικών αυτουργών των πιο αισχρών γεγονότων στην ιστορία του Ελληνικού Ποδοσφαίρου και εν γένει του Ελληνικού αθλητισμού. Αυτών

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120703/milisoyme-gia-isonomia-afoy-thelete

Και, πριν σας ρωτήσουμε κε Βέργη (μιας και αναζητώντας στο ίντερνετ στοιχεία για τα γεγονότα που αναφέρω, έπεσα τυχαία σε ένα άρθρο σας) αν ήσασταν παρών στη Ριζούπολη ωστε να γράφετε ανερυθρίαστα αυτό

"Πάνω απ' όλα, όμως, μιλάμε για τον... ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΟ άνθρωπο ο οποίος δικαιούται να λέει έστω και μία λέξη για το όνειδος της Ριζούπολης. Ο τελευταίος είναι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, ο οποίος άφησε την ομάδα του να παίξει μέσα στη χειρότερη ζούγκλα όλων των εποχών."

σε αυτό εδω το άρθρο
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17094&subid=2&pubid=129129715

γι το παραπάνω ΟΝΕΙΔΟΣ, πια ακριβώς είναι η άποψή σας;;;

Μην απαντάτε ακόμα. Να απαντήσετε συνολικά, και σεις και ο κάθε πρόθυμος συκοφάντης και υπερασπιστής των ιερών της ζελας, ΜΕΤΑ το άρθρο που θα ακολουθήσει σύντομα, και θα προσπαθήσει με στοιχεία, να ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΙ το μεγαλύτερο ΜΥΘΕΥΜΑ, την πιο ξεδιάντροπη προπαγάνδα και πηγη λάσπης για τον κόσμο και την Ιστορία του Θρύλου, και το πιο καλοστημένο άλλοθι για την ανυπαρξία ενώπιων του Ολυμπιακού, σε κάθε επίπεδο, του πιο βρώμικου σωματείου της χώρας.
 

Σχόλια

Εικόνα red apple

Mπααα... Δεν καταλαβαίνουν Ιησού Χριστό, οι Ζέλες...

Αλλά καλό είναι να θυμόμαστε και να μοιραζόμαστε αυτές τις θύμησες, μιας και πολλοί δικοί μας έχουν τσιμπήσει και μας λένε αντικειμενικές π....ς!

Εικόνα ΔΙΑΣ

τα παντα εκπορευονται απο την τροικα της αμαρτωλων και κλεφτων....

Εικόνα Gavrontas

Tωρα εγω, γιατι διαβασα "εκπορνεύονται";
Γλώσσα λανθάνουσα κλπ κλπ, η απλά ειμαι ενας κακοπροαιρετος γαύρος;

Εικόνα savvas gridlock

O ''έντιμος'' κύριος Βέργης, λίγο πριν τα του Ευθυμιάδου, δούλευε ως υπεύθυνος γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΠΑΟ. Μιλάμε πως πρόκειται για περί εγκρίτου αναλυτού.

Εικόνα Gavrontas

Να 'τος παλι..μας μπριζωσε...πως α ντα προλάβουμε ολα ρε;;;

Εικόνα clark gheibol

Σίγουρα όταν γύρισε ο ζέλας από τη Μάλαγα, ο Ουρανός έκλαιγε μαζί με όλη τη Χριστχιανοσύνη. Για όταν έφυγε δε γκζέρω, αλλά δε θυμάμαι κιόλας
όσο για τον Aggelos, είναι η επιτομή του ζέλα. Έπρεπε να ανακηρυχτεί ισόβιος πρόεδρος. Μάγκας όταν είναι μαζί με άλλους 10.000 όταν πάνε να βαρέσουν έναν (1) άνθρωπο, Γιάο Μινγκ ως προς την ανάληψη των ευθυνών, Ανδρέας Παπανδρέου όταν καλείται να μιλήσει. Αυτοί που τον αβαντάρουν και τον διαφημίζουν βγάζουν απλώς τον επιούσιο