Τα Hot pants και η ημερομηνία διεξαγωγής του ημιτελικού.



Βράζουν οι μπουγάτσες με την ΕΠΟ γράφει η πολυαγαπημένη μας ιστοσελίδα. Επειδή "θεωρεί ότι για μια ακόμη φορά η ΕΠΟ προσέφερε βοήθεια στον Ολυμπιακό για τις ημερομηνίες των ημιτελικών, μην ορίζοντας το πρώτο παιχνίδι στις 12 του μηνός γιατί το Καραϊσκάκη θα ήταν χωρίς κόσμο. Επίσης έξαλλοι ειναι στην ΠΑΕ και με τις τοποθετήσεις του προέδρου της Επιτροπής Κυπέλλου Μάνου Γαβριηλίδη περι συμφωνίας.
 
Επειδή βραστές οι μπουγάτσες δεν τρώγονται και ετοιμάζονται να μας πρήξουν και τ΄αρχίδια όσο περνάνε οι μέρες και πλησιάζουμε προς την επόμενη αγωνιστική, να θυμηθούμε τι έγινε σε ανάλογη περίπτωση με τον βάζελο το 2002, στη φάση των 8 του Τσου Λου με την Μπάρτσα;
 
 
 
 
 
Γράφει τότε, μάλιστα η μία πηγή είναι του tweety, ότι ερωτήθηκε ο Ιωνικός και συμφώνησε. Έπειτα και ο Ολυμπιακός και συμφώνησε, προφανώς επειδή εκείνη την περίοδο μάχονταν με τον βάζελο για το πρωτάθλημα.
 
Με τον συνδυασμό μαλαματίνας και depon που κατεβάζουν εκεί πάνω, φαίνεται και η διοίκηση της μπουγάτσας το γουστάρει το κοκτεϊλ, το γυρίσανε το παραμύθι για κάτι που δεν είχαν φέρει αντίρρηση πριν τον αγώνα με την Μπενφίκα την εβδομάδα που μας πέρασε, αφού έκτοτε μεσολάβησε το ντέρμπυ και υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας του Ολυμπιακού. Από που προκύπτει αυτό; στο sentra είχαμε διάλογο μεταξύ του Μάκη Γκαγκάτση και του Μάνου Γαβριηλίδη υπεύθυνου για το συγκεκριμένο θέμα στην ΕΠΟ, όπως τα μεταφέρει το metrosport έτσι, όχι εμείς.
 
 
 
 
 
 
Σκατά τα έκανε ο Μάκης, μιλάμε για οίστρο. Έχουμε τώρα δηλαδή στην μια περίπτωση του Παναθηναϊκού, παντελονάτη συναίνεση ΚΑΙ του Ολυμπιακού να πραγματοποιηθούν αλλαγές όπως γουστάρει αυτόν που παίζει Ευρώπη.
 
Έχουμε και την παντελονάτη αρχικά συναίνεση από τις μπουγάτσες αλλά επειδή εκεί έχουν ένα θέμα με τα παντελόνια και δεν τα σηκώνει ο οργανισμός τους για πολύ (εκτός αν είναι φούξια), το γυρίσανε.

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό που κάνουν οι μπουγατσοκιμάδες έχει ξεπεράσει κάθε ίχνος σοβαρότητας. Απαιτούν, εν ολίγοις, να γίνει το παιχνίδι στις 12 Μαρτίου, δηλώνοντας μάλιστα ευθαρσώς την αδιαφορία τους για το ότι ο Ολυμπιακός δε θέλει να επιβαρυνθεί για το παιχνίδι με τη Μάντσεστερ. Και όλα αυτά γιατί; Για να παίξουν στην έδρα μας χωρίς αυτό που φοβούνται, τον κόσμο μας. Ρε δε γαμιέστε λέω εγώ μπας και δείτε καμιά άσπρη μέρα;

Εικόνα nikos michalopoylos

Ναι αλλα,οπως γραφει σημερα κι ο νικολακο, προ ημερων ειχαν συμφωνησει τα καρντασια να μην παιξουμε ετσι κι αλλιως λογω μαντσεστερ!

Εικόνα Hank

Δεν θα το προσεξες συγγαυρε, αλλα αυτο λεει στην τελευταια φράση ο Γαύροντας

Εικόνα nikos michalopoylos

Nαι οκ, να με συμπαθας αλλα ειναι ψιλοτεντωμενα και τα νευρα τις τελευταιες μερες!

Εικόνα red apple

Έχω μια λύση για το χοντροπρόβλημά τους...Γιατί δεν ζητούν να γίνει ο αγώνας, μαζί τους, νωρίς το μεσημέρι για να προλάβει να παίξει, ο Ολυμπιακός, το βράδυ με την Μάντσεστερ;

Εικόνα yiage

Ο λογος ειναι Adam οτι απο το μεσημερι δεν θα εχει συνελθει ο κωλος τους για να κατσουν στον ΚΑΝΑΠΕ να δουν τον Θρυλο να παιρνει την προκριση στο Μαντσεστερ.