Η ανακοίνωση της ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ, και δυό αυγά (Τουρκίας, φυσικά)



Όπως είπαμε, τις τελευταίες μέρες πήραν τ αυτιά μας και μας κατι κακαρίσματα και σκεφτήκαμε "κότες είναι, θα κακαρίζουν, τι θα κάνουν". Και γι αυτό, αλλα και γιατί τα λιοντάρια δεν έχουν να πουν τίποτα με τα ποντίκια, ουτε με τις κότες, είπαμε, στην αρχή, να μην ασχοληθουμε.

Επειδή όμως τα κρωξίματα απ τα κοτερά έχουν αρχίσει και γίνονται ενοχλητικά, εμείς θα απαντήσουμε ΞΑΝΑ, σε κάποια από όσα ισχυρίζονται στην τελευταία γελοία ανακοίνωσή τους.

Ολα αυτά ξεκίνησαν γιατι ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έθιξε (και πολύ καλά έκανε) το ΠΡΟΦΑΝΕΣ σκάνδαλο του να επαναληφθεί απ την αρχή ο αγώνας βόλεϊ γυναικών μεταξύ των δυο ομάδων, ο οποίος έληξε 3-1 υπέρ του Θρύλου, μετά την ένσταση που κατέθεσε η προσφυγοπούλα (η οποία παρεμπιπτόντως δεν κάνει ποτέ ενστάσεις, δεν της το επιτρέπει η ανωτέρου ηθική της
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121114/i-pae-aek-den-kanei-enstaseis-meros-proto
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/121117/aek-apollon-protathlima-athinon-1926
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130309/aek-kai-enstaseis-ti-dekaetia-toy-60 )
για ένα προφανές διαιτητικό λάθος (και όχι εύνοια όπως θέλετε να το παρουσιάζετε κούλες) και ΕΝΩ  ΠΡΟΗΓΟΥΜΑΣΤΑΝ ΣΤΑ ΣΕΤ ΜΕ 2-1, ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΣΕΤ ΜΕ 13-8.

Όμως, όπως είναι γνωστό, ο πουθενάς, ο ανύπαρκτος, ο πνιγμένος, ο πεθαμένος, απ το βολλευ γυναικών πιάνεται, για να νομίσει ότι θα αποκτήσει ανάστημα απέναντι στον ΤΙΤΑΝΑ του ελληνικού αθλητισμού ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ. Ναι, αυτό το ΠΕΙΡΑΪΚΟ αλλά ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ βεληνεκούς ΣΩΜΑΤΕΙΟ με έμβλημα τον ΔΑΦΝΩΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΑΠΙΣΜΕΝΟ ΕΦΗΒΟ. Κι ας κάνετε πως δεν τον ξέρετε… ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΚΑΛΑ.

Θα πούμε πράγματα τα οποία έχουμε πει κατ’ επανάληψη, αλλά προφανώς είστε ανεπίδεκτοι μαθήσεως. Τι να φταίει; Η περιορισμένη αντιληπτική σας ικανότητα, η επειδή τα γράφουμε στα ελληνικά; Δεν ξέρω, εσείς ξέρετε, εμείς θα σας τα λέμε μέχρι να τα εμπεδώσετε.

Ας δούμε κάποια σημεία λοιπόν της τελευταίας, της γεμάτης με λογικά και ηθικά  ορνιθοσκαλίσματα, και επιχειρήματα για τα πίτουρα, της κακομοίρας της ΔΕΚΟ:
2. Η ΑΕΚ, αντίθετα, με την πεπατημένη άλλων, υπέβαλε τον εαυτό της στη διαδικασία της αυτοκάθαρσης, επιλέγοντας τη δοκιμασία των χαμηλών κατηγοριών, διατηρώντας την περηφάνια της και το ήθος της και αποφεύγοντας οποιεσδήποτε συναλλαγές με οποιονδήποτε θεσμικό ή εξωθεσμικό πολιτειακό ή μη παράγοντα.

Μάλιστα… διαβάζεις κάτι τέτοια, και παθαίνεις σκορβούτο. Είναι τόσο το σοκ απ το ψέμα και την κατακρεούργηση της αλήθειας.

Αφού διένυσαν μια εντυπωσιακή πορεία σε ολη τη διαδρομή απ το άρθρο 44 έως το άρθρο 99 και κάθε ενδιάμεση στάση, μετά από αμέτρητα σκάνδαλα και παρατυπίες με πειραγμένους ισολογισμούς, πλαστά τιμολόγια, μαϊμού εταιρείες,  απατεώνες προέδρους και παρατρεχάμενους, προσηλωμένοι σ’ αυτό που ξέρουν να κάνουν καλύτερα, δηλαδή να εξαπατούν το ελληνικό δημόσιο και συνεπώς τους έλληνες φορολογούμενους, αφού εξάντλησαν κάθε παράθυρο, φινιστρίνι και χαραμάδα κάποιων νόμων του κράτους που ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ νομοθετήθηκαν χρησιμοποιώντας τους παρανόμως και ερήμην κιόλας του Δημοσίου μιας και στην εκδίκαση της υπόθεσης για το άρθρο 99 ο εκπρόσωπος του Δημοσίου..έχασε το δρόμο, κι αφού εξάντλησαν επίσης κάθε πιθανό πόρο του Δημοσίου, και ΟΤΑΝ ΤΟ –ακριβώς για λόγους και συμπεριφορές σαν τις παραπάνω- ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΚΩΠΗΣΕ, αυτό που τους τάιζε και τους συντηρούσε ζωντανούς με τα σωληνάκια –όπως κάθε ΔΕΚΟ- επι αμέτρητα χρόνια, τότε, λένε οι αστειάτορες,  ότι …επέλεξαν την αυτοκάθαρση!
Δηλαδή, μετά από όλα αυτά, όταν πια συνέβη το ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ –το οποίο ΗΤΑΝ αναπόφευκτο και ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ εδώ και ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, οι αλεξιπτωτιστές ηγέτες της ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ, το παρουσιάζουν ως ΗΘΙΚΗ και ΗΡΩΙΚΗ επιλογή.

Μιλάμε για τόσο ΑΠΥΘΜΕΝΟ και ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ.
Αφού τους χαρίστηκαν ΘΕΣΜΙΚΟΙ, ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ, κατακλέβοντας το Δημόσιο (και χάνοντας το δρόμο, για να μην ξεχνιόμαστε-αλήθεια, εκείνος ο τύπος, ο εκπρόσωπος του Δημοσίου, είναι ακόμα εξω;) και ενώ πάλι, για πολλά χρόνια επιδόθηκαν στις αγαπημένες τους συνήθεις της ΚΛΕΨΙΑΣ, ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗΣ, όταν έφτασε ο κόμπος στο χτένι και με δεδομένη την ανικανότητα, ελέω κρίσης, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΤΕΙ ΠΙΑ, τότε, λέει, επέλεξαν τον δρόμο της… αυτοκάθαρσης.
Δηλαδή, ξαναλέω, τον ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ (και ο οποίος βρίθει πάλι από παρατυπίες και παρανομίες) τον βάφτισαν συνειδητή, και πάνω από όλα ΗΘΙΚΗ, επιλογή …ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΡΕ.

4. Πιθανώς οι συντάκτες της ανακοίνωσης του πειραϊκού σωματείου να μην γνωρίζουν ή να μην θυμούνται πολλές σελίδες της ιστορίας του, πιθανώς κάποιοι να ασχολούνταν τότε μόνο με τις «επιστήμες» τους και με κορνέδες.  Οφείλουμε όμως να τους υπομνήσουμε επιγραμματικά μόνο κάποιες ιστορικές στιγμές: Τράπεζα Κρήτης, χάρισμα δισεκατομμυρίων δραχμών που τα επιβαρύνθηκε πραγματικά τότε το ελληνικό δημόσιο και ο ελληνικός λαός, παράγκα νούμερο 1, παράγκα νούμερο 2 κλπ.

Εμείς, γνωρίζουμε ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ και είμαστε ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για κάθε μια από αυτές τις στιγμές.
Εσείς προφανώς δεν την ξέρετε, αλλά και όσοι την ξέρετε τη σβήνετε απ τη μνήμη σας: έτσι λειτουργεί το ανθρώπινο υποσυνείδητο, εξωθεί στη λήθη τις δυσάρεστες αναμνήσεις.
Παράγκα, λέγεται το παράπηγμα που θα πρεπε να σταυλίζεστε μακρυά απ την αθλητική (και όχι μόνο) κοινωνία, όχι ως πρόσφυγες, αλλά ως παράσιτα που έμαθαν να ζουν σε βάρος των άλλων λυμαίνοντες τις ανοχές της δημοκρατίας και της όποιας τέλος πάντων ευνομούμενης πολιτείας.

Για τα περί Τράπεζας Κρήτης, ΨΕΥΤΕΣ, αντιγράφοντας από αυτό εδώ το άρθρο του Σάββα,  που παραπέμπει σε αυτό εδώ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131113/i-rythmisi-ton-xreon-toy-olympiakoy-1993

θα σας τα ξαναπούμε, και σε εσάς, και σε οποιονδήποτε άλλο ψεύτη, με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα πάθετε κάποιου είδους έκλαμψη και θα αντιληφθείτε τι λέμε (και λέμε αυτό ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ) η μάθετε ελληνικά. Εξαρτάται ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημά σας

Το τι ακριβώς ''έσβησε'' η ''θρυλική'' ρύθμιση Μάνου, μπορείτε να το δείτε εδώ. Μόνο το ΦΠΑ των ''μεταγραφών'' του Ανάργυρου χαρίστηκε, αφού τα συμβόλαια που υπέγραφε ήταν πλαστά και δεν γινόταν να υπολογιστεί το ακριβές ποσό των χρημάτων που δώθηκαν. Τα υπόλοιπα χρέη πάγωσαν και έκριναν τα δικαστήρια το τι θα έπρεπε να γίνει, ενώ τα βεβαιωμένα χρέη προς την Τράπεζα Κρήτης αποπληρώθηκαν κανονικά. Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ πλήρωνε 30 εκ. δραχμές το μήνα μετά τη ρύθμιση. Δεν μπήκε στο άρθρο 44 για να δημιουργήσει πολλαπλάσια χρέη, όπως η ΑΕΚ που δεν πλήρωνε τίποτε παρά τις ρυθμίσεις επί ρυθμίσεων και τα χρέη που της χαρίστηκαν. Επίσης, το Δημόσιο δεν έχει δώσει τίποτε στην Τράπεζα Κρήτης (νυν Eurobank) γιατί και η Τράπεζα Κρήτης χρωστάει εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο και κάποια στιγμή θα συμψηφιστούν. Η Τράπεζα έχει παραιτηθεί της συντηρητικής κατάσχεσης κάθε κινητής και ακίνητης περιουσίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός με δήλωσή της στο Μονομελές Πρωτοδικείο Πειραιώς στις 28/12/1990. Επομένως τώρα δεν γίνεται να ζητήσει από τον Ολυμπιακό κάτι. Φυσικά ο Ντέταρι δεν αποτελούσε περιουσιακό στοιχείο της ΠΑΕ, αφού η μετακίνησή του δεν είχε περαστεί στα βιβλία της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Κοσκωτάς τον χάρισε στην ομάδα μας. Παρ'όλα αυτά, βρίσκεται και σήμερα, 26 χρόνια μετά, απολογούμενος ο Θρύλος για μία υπόθεση που έχει χρυσοπληρώσει. Γι'αυτό που μετράει όμως τώρα, για το σήμερα, η ''Ψ-Ώρα για Σπορ'' πάλι ψέματα λέει. Το Δημόσιο δεν πληρώνει τίποτε στην Τράπεζα Κρήτης για τον Θρύλο και δεν έχει δώσει τα λεφτά της εγγύησης προς τον Ολυμπιακό στην Τράπεζα εδώ και 23 χρόνια.

6. Η ΑΕΚ πραγματικά διδάσκει ήθος και πολιτισμό, από της υπάρξεώς της μέχρι σήμερα. Μαθήματα ήθους δεν δεχόμαστε από κανένα, ιδιαιτέρως από αυτούς που έχουν κριθεί πολλάκις μετεξεταστέοι στο ζήτημα αυτό και έχουν καταγγελθεί και τιμωρηθεί διεθνώς.

Γελάνε μέχρι και οι κότες, δικέφαλες και μη… γελάνε μέχρι και οι Ευνούχοι του Παλατιού του οποίου την Επιστασία κατά τη Βυζαντινή περίοδο –την ιστορία της οποίας ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΛΥΜΑΙΝΕΣΤΕ- είχε ο Αρχων Κουροπαλάτης, τίτλοντας που απέκτησε προσφάτως –μετα από χτακόσα χρόνια- και θέση αυθορμήτως παραχωρηθείσα και χωρίς να μεσολαβήσει κανενός είδους μιαρή και αντιθετη με τις αρχές της εκκλησίας συνναλαγή απ το Βαρθολομαίο στον τίγρητα των Φρίσκις (εκτός του ότι τρίζουν οι κολώνες της Αγια Σοφιάς, τρίζουν και οι καρέκλες μας απ τα γέλια με την γελοιότητά σας).

Αμα ήτανε να βάλουμε κάθε στιγμή από αυτές που διδάσκετε ήθος και πολιτισμό, θα θέλαμε όλο το χωρο του σερβερ, και δεν ξέρουμε αν θα μας έφτανε κιόλας.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα, ενδεικτικά ακριβως αυτού: Ότι είστε φαρος Ηθικής, και Φορείς πολιτισμού (ναι, εσεις και τα Μπολσόϊ)

-Nτέρμπυ στο Καραϊσκάκη, 19/11/1994, το πρώτο με τον ΑΣλεξανδρή στα ερυθρόλευκα, λίγες μέρες μετά το θάνατο του Αττίλιο, όπου στο ένα λεπτό σιγής, τα αεκάκια φωνάζουν ''πρωτάθλημα δεν πήρατε, στον τάφο τονε στείλατε''.

http://www.youtube.com/watch?v=GFXHi4QC_Xg

-Σε συνδυασμό και με αυτή την παράγραφο της γελοίας ανακοίνωσης της ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ
3. Η ΑΕΚ αντιτίθεται σε μεθόδους τραμπουκισμού και ρατσισμού και φυσικά καταδικάζει γεγονότα που έχουν να κάνουν με ξυλοδαρμούς διαιτητών, ανατινάξεις φούρνων, καταστροφές στεγνοκαθαριστηρίων, ρατσιστικών συμπεριφορών κλπ.

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/130419/diaititi-malaka-tha-gineis-san-ton-mpaka

-Κουμπούρια στη Φιλαδέλφεια (ως γνωστόν, οσο πιο ηθικός και όσο πιο σημαντικός φορέας πολιτισμού είσαι, τοσο πιο βαρύς ο οπλισμός. Στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών πχ, φέρουν Καλάσνικοφ, ενίοτε και Μπαζουκας).

-Πολιτιστική και ηθική συμπεριφορά απέναντι στο Μπάγιεβιτς και τη γυναίκα του, σχετικά με ένα από τα πιο ευαίσθητα και ιερα στοιχεια της ανθρώπινης ύπαρξης (απόδειξη και αυτό, ότι δεν έχετε ούτε ιερό, ούτε όσιο)

-Εμετικά συνθήματα για τον Αλεξανρή και το παιδί του, όταν ήρθε σε μας.

Αλλά να πάμε και σε πιο πρόσφατα, περσυνά μόλις.
Όταν ο Πανθρακας σας γλένταγε στο ΟΑΚΑ περσυ, εσείς που πρόσφατα επιλέξατε την (υποτιθέμενη) αυτοκάθαρση του υποβιβασμού στη Γ’ κατηγορία, μη αντέχοντας την προοπτική του να πέσετε στη Β’ τα κάνατε στο ΟΑΚΑ γης Μαδιάμ, αποδεικνύοντας για απειροστή φορά, ότι είστε ακριβώς αυτό, ΦΟΡΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ. Αλήθεια, όλα αυτά τα κάνατε ακουγοντας Μπετόβεν;
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=129354427

Και φυσικά
http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=129354472

Αυτοί είστε. Εκτός φυσικά από ΚΟΥΡΟΠΕΛΑΤΕΣ, αυτοί είστε.
Πριν αποφασίσετε να αρχίσετε τα κακαρίσματα απέναντι στον ΤΙΤΑΤΑΝΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, να το σκέφτεστε λίγο.
Κι αμα δεν ξέρετε την ιστορία σας, θα σας τη μάθουμε εμείς.

http://www.redsagainsthemachine.gr/category/extras/deko-podonifti

Εντάξει ΔΕΚΟ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ;

Σχόλια

Εικόνα nektar7

Θελω να πω κατι που το λεω σε πολλα χανουμακια αλλα απαντηση δεν παιρνω τη χρονια του βαλνερ και μια σαν αυριο ειχε γινει το παιχνιδι που εγινε η φαση που θα σας διηγηθω μαλλον δυο φασεις η μια ειναι το γκολ που εβαλε ο πουστης σε γυρισμα απο αουτ του σαλπιγιδη η αλλη το πεναλτι που εδωσε ο και καλα γαυροποιημενος καλοπουλος τοτε ρε χανουμια δεν χαθηκα δυο βαθμοι αδικα απο τον Ολυμπιακο απο μια λανθασμενη αποφαση διαιτητη? και οσο για το παιχνιδι του οακα με την κουλα περιμενω καποια στιγμη να γραφτουν καποια πραγματα για τον κυριο σεζαρ.

Εικόνα savvas gridlock

Καλά, εκείνη τη σεζόν η ΑΕΚ πήρε πάρα πολλά σφυρίγματα. Κοίτα εδώ π.χ. πέναλτυ και αποβολή που έγινε αβαβά, 02:50-03:10, κράτημα φανέλας.

http://www.youtube.com/watch?v=nn1vlHIffw8

Ψεύτες και προπαγανδιστές.

Εικόνα gerogavros

χαιρετω την ομηγυρη αρχικα, καθως ειναι το 1ο σχολιο μου, αλλα ΔΕΝ κρατηθηκα

ο κολωφωνας του ηθους της κουλας για μενα ειναι το ιστορικο γεγονος της επιστροφης των κοτερων με το Ιεραπετρα απο το Ηρακλειο μετα τη ξεγυρισμενη τριαρα απο τον επιβητορα τους στο τελικο του 06
εκει που τα εκαναν ολα λιμπα, πλιατσικολογουσαν κ στο καταστημα του πλοιου επι 7ωρες μεχρι να φτασει στη Ραφηνα...

με αποκορυφωμα τη συλληψη ενος κοτερου απο τους υπαλληλους του πλοιου (ας βρει καποιος το link κ το πρωτοσελιδο του πρωταθλητη) που τον επιασαν στη πλωρη του πλοιου να ερωτοτροπει με τη πενταδαχτυλη

ηθος + ιστορια

Εικόνα savvas gridlock

Kαλώς ήλθες φίλε.

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_sport_100025_12/05/2006_183713

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/203/1u10.png

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/21/jaqv.png

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/31/u6fg.png

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/600/zvdq.png

και το καλύτερο από τη GOAL NEWS

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/703/4lj6.png

Εδώ η περιγραφή και το άρθρο της εφημερίδας.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=332536

Πλάκα πλάκα, αυτό καλό είναι να γίνει ξεχωριστό άρθρο. Ωραία ιδέα έδωσες φίλε, μπράβο.

Εικόνα μαουνιέρης

Γερόγαυρε Μάκη, θαλασσοκράτορα, χαίρε! Ο φίλος σου ο... μαουνιέρης σε καλωσορίζει.

Εικόνα red apple

αχααααααααααααα

Πού το θυμήθηκες τεράστιε; Οι ξεφτυλισμένοι μιλάνε για ήθος

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μου ανέβηκε η πίεση. Ειδικά με το βίντεο του ντέρμπι του Καραϊσκάκη και τον θρυλικό Αττίλιο. Μόνο η διάλυση σας αξίζει. Και εσάς και των Παναθηναϊκών που απέδιδαν φόρο τιμής στον θυρωρό και στους Παοκτσήδες που μια ζωή στην Τούμπα πιάνουν στο βρωμόστομά τους τα 21 αδέρφια μας. Διάλυση! Και ας παίζουμε ντέρμπι με την Τρίπολη και τον Ατρόμητο. Και ας κλαίνε οι δημοσιογράφοι για έλλειψη ανταγωνισμού και ας γκρινιάζουν οι Ολυμπιακάρες για παντελονιάσματα και παράγκες. Να πα' να γαμηθείτε πούστηδες.

Υ.Γ. Στο περσινό super cup στο βόλεϊ γυναικών στην Ελασσόνα ο Αλεξανδρής ήταν στην κερκίδα μας και τραγουδούσε εν χορώ ένα σύνθημα που τον αναφέρει στην ίδια πρόταση με την Βανδή και τον Ντέμη... Φυσικά, ο Αλεξανδρής σαν καλός γαύρος κρατούσε και το παιδάκι του στην αγκαλιά για να του τα μαθαίνει από μικρό.

Υ.Γ.2 ΔΙΑΛΥΣΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!

Εικόνα savvas gridlock

Μπράβο Γαύροντα...

Εικόνα vagio

Να κάνω μια αφελή ερώτηση μιας και τα οικονομικά δεν τα κατέχω:
Αν εγώ διαλέξω το δρόμο της αυτοκάθαρσης και κλείσω το μαγαζί μου γιατί αδυνατώ να πληρώσω τα χρέη μου, αυτά τα χρέη που πάνε? Γράφονται στο χιόνι?τα παίρνει ο αέρας? Τα πληρώνει κάποιος άλλος?

Εικόνα savvas gridlock

Εσύ θα πας μέσα. Αν είσαι η ΔΕΚΟ του Ποδονίφτη όμως, θα γραφτούν στο χιόνι τα χρέη σου και θα έχεις και τα ΑΡΔάκια μετά να σου κουνάνε το δάχτυλο για την ''ηθική ΑΕΚ''...

Εικόνα nikos michalopoylos

Eιδικα αυτο με τον Αττιλιο ρε φιλε... Μιλαμε για παλιοπουσταρια τωρα!

Εικόνα savvas gridlock

Εκείνη την ημέρα είχαν γνωρίσει τον έρωτα απ'έξω οι Τούρκοι. Αν γίνονταν σήμερα παρόμοια σκηνικά, θα γεμίζαμε ντροπιασμένους γαύρους, ενώ οι υπόλοιποι θα έκραζαν τους ''υπαλλήλους της θύρας 7, που τα κάνουν εκ του ασφαλούς αυτά''. Αυτή η νέα γενιά γαύρων είναι η γενιά της αποτρίχωσης. Ευαίσθητα αγόρια...

Εικόνα μαουνιέρης

Μπάκας... πλιατσικολογήματα... βατραχοκατάρες... Τί να σου πω, Γαύροντά μου. Αυτά μου θυμίζουν Σβιατοσλάβ Ρίχτερ στο πιάνο, Δαυίδ Όιστραχ στο βιολί και Μστισλάβ Ροστροπόβιτς στο τσέλλο. Τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Βερολίνου τη διευθύνει ο Χέρμπερτ φον Κάραγιαν, φυσικά πάνω στα ερείπια του Γρανίτσα.

Εικόνα red apple

Το Τριπλό Κοντσέρτο του Λούντβιχ;

Πολύ τους ανέβασες, Γιώργο!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Είσαι ωραίος, Αδάμ! Ναι, αυτό εννοούσα - αυτό μου ήρθε στον νου διαβάζοντας τα περί πολιτισμού των χανουμιών ξεράσματα. Μου αρέσει και η εκτέλεση με τους Γιογιό Μα, Ιτζάκ Πέρλμαν και Ντάνιελ Μπαρενμπόιμ - άκου μια ζωντανή εκτέλεσή της εδώ, με τον γίγαντα τον Μπαρενμπόιμ πιανίστα και διευθυντή ορχήστρας ταυτόχρονα:

http://www.youtube.com/watch?v=bAFpMvggFmQ

Η άλλη εκτέλεση, όμως, που επισήμανες είναι ιστορική και (νομίζω) αξεπέραστη.

Γειά σας, ρε γαύροι απολίτιστοι, αγράμματοι, κύκλωπες, άνθρωποι των σπηλαίων!

ΥΓ. Ρίξε μια ματιά στο ΑΛΩΝΑΚΙ ΤΗΣ ΠΟΙΗΣΗΣ.

Εικόνα red apple

ΟΥΓΚ!

Εικόνα μαουνιέρης

Αν και μήλο, δεν τρώγεσαι!

Εικόνα clark gheibol

Πωπω ρε φίλε, τι μου θύμισες τώρα. Ναι ρε συ, η ΔΕΚΟ Ποδονίφτη ρε φίλε, αυτή που ήταν κάποτε στην α΄ εθνική. Πού τη θυμήθηκες ρε θηρίο αυτήνανε;

Εικόνα red apple

κο κοκοκο κροοοοοκοκοκοοοοοο
κοορκοοοοοοοο κοοοο

Συγνώμη κυρ κυρ συντάκτα μου αλλά μετά από αυτό που τους ισοπέδωσες, δεν βρίσκω δικά μου λόγια και, έτσι δανείζομαι λίγο από το λεξιλόγιό τους