United we Tweet..


Tags: -

"Πριν από δυο χρόνια, στο παιχνίδι Λάρισας-Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε ότι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων"

Όλοι θα ενημερωθήκατε για την νέα (η 4η σχετική κατά σειρά πριν από ματς της Παναθηναϊκής Δυστυχίας) ανακοίνωση της  Παναθηναϊκής Συμμαχίας.
Και όλοι υποθέτω θα γελάσατε, όπως και μείς.

Όμως, ρίχνοντας μια δεύτερη ματιά στο εκ πρώτης ανάγνωσης μνημείο παιδικής αφέλειας, μεγαλειώδες:
"Πριν από δυο χρόνια, στο παιχνίδι Λάρισας-Ολυμπιακού, κατηγορήθηκε ότι δεν έδωσε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων" αναρωτηθήκαμε αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται (η αν μπορούν να γίνουν χειρότερα).

Επειδή παρά ταύτα, εκτός από site πολυσχιδές και πολυπράγμων, είμαστε και site πολυφωνικό, αναδημοσιεύουμε σήμερα, σε πανελλήνια αποκλειστικότητα τουλάχιστον (θα λέγαμε σε παγκόσμια, αλλά δεν ξέρουμε τι γίνεται στον Αραβικό κόσμο, και στο Πακιστάν, μήπως και μας πρόλαβε κανείς-ίσως ο Τσάκας) την ανακοίνωση ενός νέου φορέα-μάζωξης ζελέδων, αρωγό της Παναθηναϊκής Συμμαχίας στην επέλαση της πράσινης λαίλαπας στα ΜΜΕ.

Λέγονται, "ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ"

Για να μην μακρηγορούμε, ιδού αυτούσια η ΠΡΩΤΗ ανακοίνωση των ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ:

"Με χαρά επληροφορήθημεν νωρίς το βράδυ της 23ης του μηνός Σεπτεμβρίου, την ανακοίνωση των αδελφών μας της Μπαθαναηκής Συμμαχίας.
Προς επιρρωσιν των ισχυρισμών της, και σε συνέχεια αυτών, θα θέλαμε να θίξουμε μερικά αδιαμφισβήτητα γεγονότα, ιδίως λίγο πριν το ματς ζωής ή θανάτου της αγαπημένης μας ομάδας στη Λειβαδιά με τον Ατρόμητο, και απευθυνόμενοι στην ΚΕΔ, την ΕΠΟ, τη Σουπερ Λιγκα, την Αθλητική δικαιοσύνη, την Τρόικα, το Μπαρακ Ομπάμα, το Darth Vader και ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σχετικό να απαντήσει, ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ, σφόδρα ανήσυχοι και αρκούντως υποψιασμένοι:

1. Χτες στο Φάληρον, ο γαύρος ΕΞΕΠΆΤΩΣΕ τον Πάνθρακα, βάζοντας 4 γκολ, κι ενώ θα μπορούσε να βάλει άλλα τόσα.
Κύριε αθλητικέ εισαγγελεύ, ΓΙΑΤΙ ο Πάνθραξ ΔΕΝ νίκησε το γαύρο με 1-0, με γκολ του Παπαδόπουλου;
Το γεγονός αυτό, δεν ΧΡΗΖΕΙ εισαγγελικής παρέμβασης και περεταίρω έρευνας; Μόνο το Γιούρκα ξέρετε να καλείτε σε απολογία;

2. Η λέξη ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ, περιέχει τα γράμματα Α,Μ,Ο και Σ.
Το ΙΔΙΟ και η λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Κυριε εισαγγελεύ, ΠΡΟΣΠΕΡΝΩΝΤΑΣ, γιατί δεν είμαστε και τίποτα κακοπροαίρετοι, το γεγονός ότι και τα δύο ονόματα τονίζονται στο "Ο", μήπως, ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ, 4 κοινά γράμματα ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ για να είναι σύμπτωση;;;;

3. Εχτές το βράδυ, μεταξύ 8:30 και 9:00 ΜΜ, εθεάθησαν στον Αττικό ουρανό, σώματα υπερβολικώς λαμπυρίζοντα (είχαν ένα φως κίτρινο μόνιμως αναμμένο, και όχι κόκκινο που να αναβοσβήνει όπως τα αερόπλανα) με διεύθυνση από Ανατολάς προς Δυσμάς (υπενθυμίζουμε πως η εδρα του Ατρομήτου ειναι στα Δυτικα προάστια...).
Κάποια πιτσιρίκια όταν τα είδαν, φώναξαν με δέος: ΟΥΦΟ, ΟΥΦΟ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ!!!
Εμείς κύριε Αθλητικέ Εισαγγελέα, δεν έχουμε κανένα λόγο να μην πιστέψουμε τους πιτσιρίκοι...ΕΣΕΙΣ;;;!!!
(Κι αν δεν είχατε την τεχνολογία να ελέγξετε τα ιπτάμενα αντικείμενα, ας στέλνατε το Darth Vader. Τι τον έχετε; Να κάθεται και να ξύνει τα εξωγήινα παπαργια του;;;)

4.Έχει παρατηρηθεί, εδώ και πολλά χρόνια (πιθανώς από τότε που ο μέσος Έλλην απέκτησε την δυνατότητα να πηγαίνει διακοπές) οτι πολλοί Περιστεριώτες ,οπότε νομοτελειακά και ΠΟΛΛΟΙ οπαδοί του Ατρομήτου, όταν θενε να πάνε στα ΝΗΣΑ χρησιμοποιούν το λιμάνι του Πειραιά.
Γι αυτό, θα καλέσετε κανένα σε απολογία κυρ εισαγγελεύ, η μόνο το Γιουρκα ξέρετε να καλείτε;

Επειδή δε θέλουμε να μολύνουμε με άλλες απολύτως λογικές και αυτονόητες απορίες την φιλαθλη κοινή γνώμη, αναμένουμε, με όλη την καλή μας διάθεση, από την ΚΕΔ, την ΕΠΟ, τη Σουπερ Λιγκα, την Αθλητική δικαιοσύνη, την Τρόικα, το Μπαρακ Ομπάμα, το Darth Vader και ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ σχετικό να απαντήσει, ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ στα παραπάνω.»

TA ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

όσο για τη μπράσενη ρόμπα....για πες μας ρε φίλος....ανάρρεχτη είναι ή με σταβροκουμπωδίπλωμα ; α ;
Αλλά η ρόμπα να μεν κσεχνάμε ότι φέρει στο μνυαλό μας στεγμές όμορφες σεκσουαλικές....μνιας κι άμα λύσεις το φιόγκο της ρόμπας θα σκάσει μύτη το σπλάχνο και θα πέσεις τανάσκελα !
Ωραίο πράμα η ρόμπα ρε φίλος...μαρέσει...αλλά γιατί είναι πράσενη ρε ;

Εικόνα Mhtsaras

Ρε σεις !
Τώρα το παρατήρεπσα !
Τι πάτος πράσενος είναι δάφτος ρε ; α ;
Στο σκύπσιμο βγάνει μάτγια ρε φίλε...και δε μου λες ρε καημένε εσύ...θα πάει τώρα να καβαλέπσει το ποδήλατο ;
Ωραία...να κάτσω από πίσω της να τη βοηθέπσω στο...πετάλι ρε ;
Αλλά ούλη τη μεγάλη ζεμνιά μου τηνε κάμει το...αστέρι ρε φίλος !
Τι τα θες ταστέργια μωρέ ;Ουρανός είναι ο πάτος της ;Ήμαρτον !!!
Μου τηνε έσπασες....

Εικόνα clark gheibol

άκουσα ότι ετοιμάζουν νέα μεγαλειώδη πορεία με μηχανάκια πάλι... λένε ότι θα μαζευτούν πάνω από 4 μύρια κόζμος

Εικόνα ΔΙΑΣ

το σημα ειναι τριφυλι ή τρικολι?

Εικόνα Gavrontas

Εχει καμια διαφορα πιπινοσυνάχτη;