Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΝ ΑΤΤΙΛΙΟ



 
Έχουμε πάρει μια πρώτη τζούρα για το τι συνέβη διαιτητικά τη σεζόν 1971-72 στο ποδόσφαιρο και πώς κυνηγήθηκε ο Θρύλος του Γουλανδρή, θέμα που θα αναλύσουμε στο μέλλον. Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν στα κάγκελα και έκραζε τους πάντες, με πρώτο και καλύτερο τον Ασλάνα βεβαίως. Μετά το τέλος ενός αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου συνελήφθη ο ''Αττίλιο'', ο Βασίλης Δουρίδας και δικάστηκε από το καθεστώς. Ας δούμε τα πρακτικά της δίκης.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 25-4-1972
 

 

 

 

 

 

 
Η έφεση εκδικάστηκε το Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 21-12-1972
 

 
Είδαμε επομένως άλλη μια απόδειξη για το πώς το καθεστώς ''ευνοούσε το γαύρο''. Δεν φτάνει που τον έσφαζε μέσα στα γήπεδα, έστελνε μετά τον κόσμο του στα δικαστήρια αν τολμούσε να διαμαρτυρηθεί. Το ότι την υπεράσπιση του Βασίλαρου ανέλαβε ο κύριος Υδραίος, επί σειρά ετών διακεκριμένος παράγοντας του Ολυμπιακού και στέλεχος και της διοίκησης ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ, είναι ενδεικτικό του τι θα πει ΤΙΤΑΝΑΣ, πόσο κοντά ήταν στον κόσμο της ομάδας και πώς συγκρούστηκε με τον Ασλάνα, τους κολαούζους του και την αγαπημένη του ομάδα, τον Ασλανιδιακό.
 
Υ.Γ. Ρίξτε και μια επανάληψη στο παλιό κι αγαπημένο
 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Γαμώτο...με στεναχώρεπσες τώρα...Κι εγώ που πέστεβα ότι η Χούντα ήτονε δικιά μας...ότι είχαμε κι εμείς κάτιτις δικό μας...Πράσενα λαμόγια....όπου βρώμα και δεσωδία μέσα βαθγειά χωμένοι είναι !