Ο ΑΣΛΑΝΑΣ ΚΑΙ ΤΑ 7 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΤΟ 1972



Μεταφερόμαστε στο 1972, λίγους μήνες μετά το έπος του Χουντέμπλευ. Ο ΠΑΟ aka Ασλανιδιακός έχει Γενική Συνέλευση και εκεί, ο τότε πρόεδρός του Μιχάλης Κίτσιος, που λίγα χρόνια πριν υπήρξε αναπληρωτής ΓΓΑ του Ασλάνα, ενώ ταυτόχρονα ήταν και κυβερνητικός επίτροπος στον ΠΑΟ, κάνει ορισμένες αποκαλύψεις εν όψει του προυπολογισμού της χρονιάς του 1972 για το Σύλλογο του Παναθηναικού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 7-2-1972
 

 
Ξαναγράφουμε. Ο ΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΑΥΤΑ. 7 εκ. δραχμές αποκλειστικά προς τα υπόλοιπα τμήματα του Ασλανιδιακού, πλην ποδοσφαίρου, ώστε να σηκώνουν κούπες και να κάνουν πρωταθλητισμό. Άλλα λεφτά αυτά, που δεν έχουν σχέση με τα υπόλοιπα τμήματα και δεν συμπεριλαμβάνονται σε όσα έχουμε δει στο παρελθόν. Μάλιστα και μετά την πτώση της δικτατορίας, σε επιστολή του προς την Αθλητική Ηχώ για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, έπειτα από τη δημοσιοποίηση του πορίσματος Κιούση που αποκάλυπτε πολλά σκάνδαλα και οικονομικές ατασθαλίες στον ΠΑΟ -θα τα δούμε αυτά εν καιρώ-, ο Κίτσιος παραδέχτηκε εκ νέου αυτήν την ''έκτακτη'' επιχορήγηση των 6,8 εκ. δραχμών, συγκεκριμένα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 1-12-1974
 

 
Έτσι κυριαρχούσε επί χούντας ''ο Σύλλογος με τους περισσότερους ομαδικούς τίτλους στην Ελλάδα''. 7 εκατομμύρια δραχμές. Σκεφτείτε μόνο για τι χρήματα μιλάμε...
 
Υ.Γ. 1 Για όσους αμφισβητήσουν το ότι ο Κίτσιος ήταν το δεξί χέρι του Ασλάνα, βάζουμε κάτι ενδεικτικό
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 19-1-1968
 

 
Υ.Γ. 2 Είχαμε πει εδώ πως έχουμε να δούμε πολλά ακόμη. Το χρηματικό πάρε-δώσε της χούντας με τον αγαπημένο της βάζελο δεν έχει εξαντληθεί. Θα έχουμε και συνέχεια.