''ΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ Ο ΡΟΜΑΙΝ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ'' ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ



Αφήσαμε να περάσουν λίγες μέρες και μετά να απαντήσουμε σε ένα ακόμη κρούσμα παραχάραξης της ιστορίας του ''αγαπημένου'' μας site. Eπειδή σε λίγο καιρό αυτά θα μείνουν και θα βγούνε και ''αδικημένοι'' οι οπαδοί του Ασλανιδιακού, ας βάλουμε κάτω τα πράγματα για να δούμε με αρχή, μέση και τέλος την ιστορία όπως δεν μας την λένε τα χουντόπαιδα.
 
Την προηγούμενη του μεταξύ μας ντέρμπυ αγωνιστική, ο Ολυμπιακός επισκέπτεται το Αιγάλεω και υποχρεώνεται σε οδυνηρή ισοπαλία, με έναν ακόμη διαιτητή-καρμανιόλα του τότε προέδρου της ΕΠΟ, του γνωστού γιατρού Δέδε, που ήταν ταυτόχρονα και μέλος του Παναθηναικού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 5-3-1973
 

 

 
Λέει κι άλλα βέβαια η φιλοπαναθηναική Ηχώ (1, 2, 3, 4). Γελάει πραγματικά όλη η Ελλάδα και η οργή του κόσμου του Ολυμπιακού έχει ξεπεράσει τα όρια, αφού όχι μόνο χάνονται τζάμπα βαθμοί, αλλά χάνονται και παίκτες. Άδικα κινδυνεύουν οι Γκαιτατζής και Αγγελής, βασικότατα στελέχη της ομαδάρας του ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ τότε, να μην παίξουν στο ντέρμπυ με τον Ασλανιδιακό στο Καραισκάκη την ερχόμενη Κυριακή. Την επομένη, νέο πάρτυ με την κλήρωση των διαιτητών του παιχνιδιού με την ομάδα της χούντας.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 7-3-1973
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-3-1973
 

 

 
Συμπληρώνουμε το ρεπορτάζ της Ηχούς, όχι του Φωτός, σκόπιμα, μπας και καταλάβει ο κόσμος που δεν ξέρει το μέγεθος της προπαγάνδας και φυσικά της παραχάραξης της ιστορίας με την φράση ''κλεμμένο πρωτάθλημα του 1973 από τους γαύρους'' (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8). Εκπρόσωποι του ΠΑΟ δεν παρίστανται στην κλήρωση, σίγουροι για το αποτέλεσμά της. Ενώ προβλέπεται κλήρωση, ουσιαστικά γίνεται ορισμός με δύο μόνο υποψηφίους και στο τέλος ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ διατάζει ''να περάσουν έξω'' οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού από την αίθουσα, επειδή αντέδρασαν. Συνήθισε ο πρόεδρος της ΟΔΠΕ από αυτά που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια, με τα χουντοειδή στη διοίκηση του Ολυμπιακού να υπηρετούν τα σχέδια του πραγματικού προέδρου του ΠΑΟ, του Ασλάνα και τώρα του κακοφάνηκε που βρήκε αντίλογο. Ας δούμε και μια φωτογραφία με τα πρόσωπα της διοίκησης τότε του ΠΑΟ, γιατί θα μας χρειαστεί πιο κάτω.
 
Ενώ υπάρχουν ρητές διαβεβαιώσεις πως ο Αγγελής θα παίξει στο ντέρμπυ, αφού κανείς αρμόδιος φορέας δεν πιστοποιεί το ''παράπτωμά'' του, για μία ακόμη φορά οι θέσεις του Ολυμπιακού δεν περνάνε, εξέλιξη που υποχρεώνει και πάλι την Ηχώ να πάρει μία ας το πούμε φιλοολυμπιακή θέση στις 10 και στις 11 Μαρτίου, ενώ φυσικά το ΦΩΣ οργιάζει.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 10-3-1973
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 11-3-1973
 

 
Φτάνει και η ώρα του αγώνα, στις 11 Μαρτίου, με τηλεοπτική μετάδοση, κάτι βασικότατο για τα παρακάτω. Πρώτα θα δούμε το πώς κάλυψε το ΦΩΣ την αναμέτρηση και μετά την Ηχώ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 14-3-1973
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Το ρεπορτάζ φυσικά της εφημερίδας έχει δεκάδες επιπλέον σημεία, που θα τα παραθέσουμε εδώ, ώστε να μην κουράσουμε. (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71). Ας δούμε και την Ηχώ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 14-3-1973
 

 

 

 

 

 

 
Τα υπόλοιπα που γράφει η Ηχώ εδώ. (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30).
 
Με τόσες φωτογραφίες, είναι λογικό να ζαλιστήκατε, οπότε πάμε μια σύνοψη.
 
α) Το διαιτητή του ντέρμπυ, το Λάτσιο, τον διάλεξε ο ΠΑΟ με τις παρασκηνιακές του ενέργειες. Επίσης, κινούμενος στο παρασκήνιο πέτυχε να πάει αποδεκατισμένος ο Ολυμπιακός στο ματς.
 
β) Ηχώ και ΦΩΣ συμφωνούν πως ο Παπαδημητρίου του ΠΑΟ κακώς απεβλήθη, αν και ο λόγος της αποβολής του, όπως βλέπουμε στο φύλλο αγώνος, ήταν το ότι έβρισε το Λάτσιο. Αυτό δεν μπορεί να το άκουσε άλλος πέραν του διαιτητή. Από εκεί και πέρα, και οι δύο εφημερίδες παραδέχονται πως ο Υβ του Θρύλου απεβλήθη χωρίς κανένα λόγο, μόνο και μόνο για να πάψουν να γκρινιάζουν τα βαζέλια. Υπάρχει μία περίπτωση πέναλτυ υπέρ του Ολυμπιακού σε ανατροπή του Συνετόπουλου σύμφωνα με το ΦΩΣ, σε φάση που η Ηχώ δέχεται την παράβαση, αλλά την προσδιορίζει οριακά εκτός περιοχής, ενώ υπάρχει κι ένα πέναλτυ αμέσως μετά υπέρ του ΠΑΟ για ανατροπή του Δέμελου-Ντεμέλλο, αυτού του γνήσιου πάλλευκου Έλληνα σύμφωνα με τα χουντοειδή του Ασλανιδιακού, το οποίο δεν καταλογίστηκε επειδή δεν δώθηκε το προηγούμενο στο Συνετόπουλο. Μετά το 3-2, και οι δύο εφημερίδες συμφωνούν πως δώθηκαν πάρα πολλά φάουλ υπέρ του Ασλανιδιακού που δεν ήταν, με το ΦΩΣ να γράφει πως σε διάστημα 20 λεπτών, 55'-75', σφυρίχθηκαν 18 φάουλ υπέρ του ΠΑΟ! Σύμφωνα με το ΦΩΣ έπρεπε να αποβληθεί πριν τον Παπαδημητρίου ο προκλητικός Αθανασόπουλος του Ασλανιδιακού, ενώ σύμφωνα με την Ηχώ έπρεπε να αποβληθεί από την αρχή σχεδόν του ματς ο εριστικός Κωνσταντίνου του Ασλανιδιακού. Για το αν πέρασε η μπάλα την γραμμή στο γκολ του Ολυμπιακού που φώναζαν κάποιοι Παναθηναικοί, υπάρχει αποδεικτική φωτογραφία και η Ηχώ δεν γράφει τίποτε επιβαρυντικό για το διαιτητή.
 
γ) Το ματς διεκόπη επειδή ο Αθανασόπουλος του Ασλανιδιακού απεβλήθη και αρνήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο. Ο Λάτσιος πήγε στα αποδυτήρια, προσπάθησε να συνεχιστεί το ματς, αλλά συνάντησε την αντίδραση του Κίτσιου, του προέδρου του ΠΑΟ, ο οποίος τόνισε πως υπ'ευθύνη του αποσύρει την ομάδα. Μάλιστα ο Γαβρήλος Γαζής, εκ των προπονητών του Ασλανιδιακού, διαφώνησε χοντρά μαζί του πάνω σε αυτό το θέμα, αναλογιζόμενος τις συνέπειες με τους προβλεπόμενους μηδενισμούς. Ο δε Κοντογιάννης, τότε γενικός γραμματέας της ομάδας της χούντας, είχε διατάξει αποχώρηση του ΠΑΟ μετά την αποβολή του Παπαδημητρίου κι επειδή δεν εισακούστηκε, παραιτήθηκε αναφωνώντας ''ποιος υποκαθιστά τη διοίκηση του ΠΑΟ?''. Αυτά δεν τα λένε οι γαύροι, αλλά τα γράφουν και οι δύο εφημερίδες της εποχής. Φυσικά, ο Ασλανιδιακός μετά το ματς έτρεξε στον πατέρα του, τον Παττακό, ζητώντας ακρόαση. Ναι, στο ''γαύρο'' τον Παττακό πήγε. Επίσης και οι δύο ομάδες υπέβαλαν ενστάσεις για τη διαιτησία. Εμείς είμαστε οι ''κακοί'' της υπόθεσης και κάνουμε ενστάσεις ''μια ζωή''. Οι βάζελοι που ''ποτέ δεν κάνουν ενστάσεις'' όμως και ''εμείς μια ζωή κερδίζουμε στα γήπεδα, δεν είμαστε γαύροι να κερδίζουμε στα χαρτιά''? Επανάληψη του αγώνα, λέει, ήθελαν. Τέλος, βλέπουμε τον Ελευθεράκη του Ασλανιδιακού να προκαλεί με χειρονομίες μετά από γκολ της ομάδας του μπροστά στην εξέδρα των επισήμων. Ο ίδιος τις επόμενες μέρες θα ισχυριστεί πως ''πήγα μπροστά στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟ και απλώς πανηγύρισα έντονα'', αλλά σε κάθε περίπτωση, ποτέ δεν κλήθηκε σε απολογία για κάτι που όλη η Ελλάδα είδε, όπου κι αν το απηύθυνε. Θεωρητικά αυτή του η ενέργεια τότε, στην Ελλάδα της χούντας, θα επέσυρε τιμωρία. Θεωρητικά μιλάμε και για άλλες ομάδες, όχι για την ομάδα του Ασλάνα...
 
Προχωράμε, γιατί τις επόμενες ημέρες θα αποκαλυφθούν κι άλλα γύρω από αυτό το ντέρμπυ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 15-3-1973
 

 

 

 

 

 
Το υπόλοιπο ρεπορτάζ της ημέρας από την εφημερίδα ΦΩΣ εδώ. (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23). Συνοψίζουμε
 
α) Οι οπαδοί του ΠΑΟ κατέβηκαν στον Πειραιά με κρατικά λεφτά. Η διοίκησή τους δεν είχε χρήματα για να αγοράσει εισιτήρια και τελικά τα πλήρωσε η ΕΠΟ, του μέλους του ΠΑΟ Δέδε. ''Τρομερά πράγματα'' θα'λεγε κανείς, ''κλασικά χουντικά πράγματα προς τον Ασλανιδιακό'' θα πούμε εμείς.
 
β) Η ΕΠΟ μηδενίζει τον ΠΑΟ σε 3 ματς. Για το παιχνίδι του Καραισκάκη, δεν χρειάζεται να επιχειρηματολογήσουμε, την ώρα που έχουμε δει πως αυτοί αποχώρησαν. Για τα υπόλοιπα ματς όμως, μέγας ευνοημένος είναι ο Ασλανιδιακός του Βορρά, ο ΠΑΟΚ, που παίρνει στα χαρτιά το ματς με το Μέγα Ασλανιδιακό του Νότου, τον ΠΑΟ.
 
γ) Οι ποινές που επιβάλει η ΕΠΟ στους ποδοσφαιριστές, με βάση το φύλλο αγώνος, είναι λίγο πολύ οι προβλεπόμενες από τον κανονισμό. Παρ'όλα αυτά, τότε είχαμε χούντα και τις όποιες ποινές μπορούσε να τις αλλάξει η ΓΓΑ. Ο Συνετόπουλος λοιπόν, παρά το ότι το φύλλο αγώνος δεν γράφει τίποτε επιβαρυντικό για αυτόν, κινδυνεύει με τιμωρία, επειδή ο Κωνσταντίνου ισχυρίζεται πως του έβρισε την οικογένεια, ενώ κανένας αρμόδιος δεν το επιβεβαιώνει αυτό. Εδώ αποδεικνύεται πως η χουντο-ΓΓΑ καταστρατηγεί τους κανονισμούς για να επιβάλλει δικές της τιμωρίες μόνο εις βάρος του Θρύλου, αφού θα μπορούσε να αναιρέσει την ποινή του Αγγελή και να παίξει στο ντέρμπυ, πράγμα που δεν έκανε, ή να αναιρέσει την πανθομολογούμενη άδικη αποβολή του Υβ στο ντέρμπυ, που έφαγε τζάμπα δύο αγωνιστικές, κάτι που επίσης δεν έκανε. Εκεί δέχτηκε τις ποινές με βάση το φύλλο αγώνος. Για να κυνηγήσει τον Θρύλο, όμως, κανένα εμπόδιο δεν συνάντησε στο φύλλο αγώνος ο Βλαδίμηρος, ο τσάτσος του Ασλάνα, που τον αντικατέστησε τυπικά στο πόστο του ηγέτη του αθλητισμού μετά την αυθάδη συμπεριφορά που επέδειξε προς την κυρα-Δέσποινα, αλλά ουσιαστικά τα νήματα πίσω από την κουρτίνα ποτέ δεν σταμάτησε να τα κινεί ο ''αναμορφωτής'', μέχρι το Πολυτεχνείο φυσικά και τη μετέπειτα ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Ιωαννίδη.
 
Συνεχίζουμε, για να ολοκληρωθεί το σκάνδαλο.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 16-3-1973
 

 

 
Το υπόλοιπο ρεπορτάζ της εφημερίδας εδώ. (1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14). Ας δούμε και την Ηχώ
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 16-3-1973
 

 

 

 
Μαζεύουμε λίγο τα νέα δεδομένα.
 
α) Ο Αθανασόπουλος του ΠΑΟ, ενώ τον βλέπει όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα που παρακολουθεί το ματς, πετάει την μπάλα στη μάπα του διαιτητή, αρνείται να πειθαρχήσει σε εντολή διαιτητή, προκαλεί τη διακοπή του ντέρμπυ και τρώει 4 αγωνιστικές. Ο Δημητρίου του ΠΑΟ χτυπάει το γυμνασίαρχο του αγώνα και τρώει 6 αγωνιστικές. Ο Δομάζος βρίζει το διαιτητή, αρνείται να πείσει τον Αθανασόπουλο να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του και τρώει ποινή 45 ημερών μακριά από τα γήπεδα. Ο Ελευθεράκης του ΠΑΟ κάνει χειρονομίες προς τους επισήμους κατά τη διάρκεια του ματς που τις απαθανατίζει ο φακός και ούτε καν καλείται σε απολογία. Και ο Συνετόπουλος του Ολυμπιακού τρώει ποινή 4 μηνών μακριά από τα γήπεδα επειδή ο Κωνσταντίνου είπε πως του έβρισε την οικογένεια. Δεν έβρισε/χτύπησε διαιτητή ή άλλον αρμόδιο παράγοντα για την τέλεση του αγώνα, ούτε βεβαίωσε κάποιος αρμόδιος πως έβρισε τον Κωνσταντίνου. Το καλύτερο? Τίποτε επιβαρυντικό για αυτόν δεν έγραφε το φύλλο αγώνος. Κι όμως, έφαγε τέτοια ποινή. Κι εμείς φυσικά δεν λέμε πως ήταν ''Παναγία'' ο Συνετόπουλος, ούτε ότι ο Κωνσταντίνου τρελάθηκε ξαφνικά κι άρχισε να τον κυνηγάει στα καλά καθούμενα. Προφανώς κάτι του είπε. Το θέμα είναι άλλο όμως, οι ποινές και η λογική γύρω από αυτές. Ποιο είναι μεγαλύτερο παράπτωμα, να βρίζεις και να χτυπάς διαιτητές-παρατηρητές ή να βρίζεις αντιπάλους ποδοσφαιριστές, κάτι κατακριτέο μεν, αλλά συνηθισμένο μεταξύ των αθλητών όλα αυτά τα χρόνια?
 
β) Στέλεχος της ΓΓΑ γύριζε όλη μέρα στα γραφεία της Ομοσπονδίας ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία του Συνετόπουλου. Το χουντικό παρακράτος του Ασλανιδιακού aka βάζελου σε όλο του το μεγαλείο...
 
γ) Ο Κίτσιος, ο χουντικός συνταγματάρχης-πρόεδρος του ΠΑΟ, που στην αρχή έκανε βλαχομαγκιές, ''παίρνω την ομάδα και φεύγω'', ως γνήσιο κουτσαβάκι-καραβανάς, όταν είδε τις συνέπειες, έκανε την κωλοτούμπα. ''Αποκλειστικός υπεύθυνος για τη διακοπή ο διαιτητής Λάτσιος'', έλεγε μετά τις αντιδράσεις εναντίον του. Κοντά του ο Κοντογιάννης, που και καλά παραιτήθηκε από τη θέση του γενικού γραμματέα του Ασλανιδιακού επειδή η ομάδα δεν αποχώρησε νωρίτερα με δική του εντολή, αλλά δυο μέρες μετά έκραζε το Λάτσιο που διέκοψε το ματς. ΒΑΖΕΛΟΙ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑ.
 
Τις επόμενες μέρες, το ΦΩΣ θα μεταφέρει τον σφυγμό του κόσμου του Ολυμπιακού.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 17-3-1973
 

 

 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 18-3-1973
 

 

 

 
Τα χουντοειδή είχαν κάνει το μέγα λάθος. Προκάλεσαν τη συσπείρωση του λαού του Θρύλου. Παρά τις απουσίες, την κατάληξη την ξέρετε.
 
ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΠΑΡΤΟΥΖΑ, ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΜΑΓΚΙΚΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 1972-73.
 
Πέραν των απαντήσεων στην προπαγάνδα των ανιστόρητων βάζελων, που είναι το διασκεδαστικό κομμάτι της υπόθεσης, ας μας μείνει η ενδεκάδα του Θρύλου στο συγκεκριμένο ματς.
 
ΚΕΛΕΣΙΔΗΣ
 
ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΣΙΩΚΟΣ
 
ΓΚΛΕΖΟΣ
 
ΚΥΡΑΣΤΑΣ
 
ΓΙΟΥΤΣΟΣ
 
ΣΥΝΕΤΟΠΟΥΛΟΣ
 
ΒΙΕΡΑ
 
ΛΟΣΑΝΤΑ
 
ΥΒ
 
ΔΕΛΗΚΑΡΗΣ
 
Απαριθμήστε παικταράδες της ΟΜΑΔΑΡΑΣ του ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ. Πώς να μην βάλουν στο μάτι τα χουντοειδή τους μισούς μας αστέρες? Αφού αλλιώς τύχη δεν είχε ο Ασλανιδιακός, η ομάδα τους. Και πάλι βέβαια φάπες μαζεύανε, απλώς την πρόθεσή τους εξετάζουμε.
 
Κλείνουμε με τις μεγαλειώδεις εκδηλώσεις του κόσμου μας. Πορεία στην πλατεία Συντάγματος με σημαίες και λάβαρα μετά το ματς, μπροστά από ξενοδοχείο ''Μεγάλη Βρετανία'', εκδηλώσεις στην Ομόνοια και στην Πλάκα και φυσικά ο Πειραιάς και το Πασαλιμάνι να φλέγονται, μαζί με πολλές πόλεις ανά την Ελλάδα. Πάνω από όλα, όμως, ένα ολόκληρο Καραισκάκη να δονείται με το παρακάτω σύνθημα, λόγω της νίκης με δικό του γκολ στη Λεωφόρο στο ματς του πρώτου γύρου, που έχουμε δει εδώ:
 
ENA ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΕΙ Ο ΡΟΜΑΙΝ ΤΑ ΦΤΑΙΕΙ
 
Και φυσικά, ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ τους ξανακάρφωσε στο Καραισκάκη, ακούγοντας το λαό του Ολυμπιακού μας. Άχτι τους είχε. Ξαναβάζουμε τη φωτογραφία που είδαμε παραπάνω από το ΦΩΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 14-3-1973
 

 
Υ.Γ. Στιγμιότυπα του παιχνιδιού στο αρχείο της ΕΡΤ δεν υπάρχουν. Αν και όποτε προστεθούν, θα φτιάξουμε βιντεάκι που θα συμπεριληφθεί στην ανάρτηση.

Σχόλια

Εικόνα Paranoid7

ΜΙΑ ΖΩΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΛΑΓΟΙ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΘΥΡΑ 7 ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ!

Εικόνα red apple

Σαν τώρα δα θυμάμαι το ματς. τόδειχνε η τιβούλα... Ε ρε πανηγύρια που κάναμε, όλος ο κόσμος έξω στους δρόμους με σημαίες και πλακάτ... Αλησμόνητες ώρες

Εικόνα REDHERAKLIO

HMOYN ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ Θ7(ΑΠΟ ΤΙΣ 10!!!!!! ΤΟ ΠΡΩΙ) ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΡΟΜΑΙΝ.....ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΗ ΟΣΟ ΖΩ......"ΤΙ ΓΛΥΚΟ,ΤΙ ΓΛΥΚΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΛΙΚΟ" ΚΑΙ "ΝΤΙΝΟΥ-ΝΤΙΝΟΥ ΠΟΙΟΣ ΠΗΔΑΕΙ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, Ο ΡΟΜΑΙΝ"

Εικόνα μαουνιέρης

Ακόμα κυνηγάνε ο Καψής και ο Σούρπης τον Ρομαίν. Το πλασεδάκι του Ρομαίν πέρασε κάτω από το σώμα του Κωνσταντίνου και η μπάλλα πήγαινε αργά-αργά για να μπει στα δίχτυα, και κανείς δεν είχε το κουράγιο να τρέξει να την προλάβει. Τους είχε μαγέψει... τους είχε κάνει να παραλύσουν ο γίγαντας Ρομαίν!

Εικόνα savvas gridlock

Μακάρι να'χαμε το βίντεο να το βλέπαμε. Πού θα πάει όμως, θα την βρούμε την άκρη.

Εικόνα virus

χωρις οικτο...ξεβρακωσε τους κι αλλο!

Εικόνα savvas gridlock

Θα'χουμε γλέντια τις επόμενες μέρες, που θα κορυφωθούν λίγο πριν το μεταξύ μας ''ντέρμπυ''.

Εικόνα Gavrontas

Ρε, μην τους απαντάς ετσι.
Ρε, μην τους φαπώνεις έτσι.
Ρε, θα τους κλείσεις, και μετα τι θα χουμε να γελάμε;

Δείξε λίγο οίκτο ρε

Εικόνα savvas gridlock

Σιγά μην κλείσουνε. Αυτοί έχουν την προπαγάνδα δεύτερη φύση τους.

Εικόνα canio

Γιατί,έχουν και πρώτη?

Εικόνα clark gheibol

έχουν, αλλά δεν είναι πολιτικά ορθό να ειρωνεύεσαι τους πισωγλέντηδες