ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ



Θυμάστε που είχαμε δει την ιστορία γύρω από το Ασλανίδειο Κολυμβητήριο του ΠΑΟ? Ξαναβάζουμε τα αποκόμματα των εφημερίδων.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΗΧΩ 7-6-1969
 

 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑ ΝΕΑ 7-6-1969
 

 
Σήμερα θα δούμε κάπως πιο αναλυτικά την υπόθεση. Με το που έπεσε η χούντα, η εφημερίδα ΟΜΑΔΑ έκανε ένα μίνι φωτογραφικό αφιέρωμα στο Ασλανίδειο. Ας το δούμε.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΟΜΑΔΑ 3-9-1974
 

 

 
Δυστυχώς, έτσι είναι η ζωή. Τον άθρωπα που τους έσκασε 2 εκατομμύρια για να κτίσουν κολυμβητήριο, στην πρώτη στραβή τον πετάξανε χάμω, σαν στυμένη λεμονόκουπα. Μεταπολιτευτικά που πέσανε όλοι απάνω του να τον φάνε, οι πρώτοι που του πετούσανε πέτρες ήταν οι βάζελοι. Δεν ντρέπεστε ρε ξεφτίλες? Σε ποιον τα κάνατε αυτά? Στον ευεργέτη σας? Στον πραγματικό σας πρόεδρο κατά τα 6/7 της επταετίας? Δεν είναι να κάνεις καλό σε αυτήν τη ζωή, θα το βρεις μπροστά σου. Η αχαριστία πάει σύννεφο.
 
ΞΑΝΑΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ''ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟ'' ΡΕ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ. ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΕΜΕΙΣ ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟ ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΙ ΑΣΛΑΝΙΔΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.
 

 
Υ.Γ. Ας θυμηθούμε τη δημόσια παραδοχή του Ασλάνα ότι ήταν βάζελος, στη Γενική Συνέλευση του ΠΑΟ στη 1 Σεπτεμβρίου 1971, όπως δημοσιεύτηκε στο ΦΩΣ την επομένη, αφού έρχονται πολλά τις επόμενες μέρες για τα χουντόπαιδα. Θα επιταχύνουμε, μπας και μπούμε στην τελική ευθεία για να αρχίσουμε επιτέλους κάποια στιγμή τον απολογισμό των πεπραγμένων της ''Επανάστασης'' της 21ης Απριλίου στον αθλητισμό. Υπάρχουν και κάποιοι που αγχώνονται και είναι κρίμας...