ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ



Διαβάσαμε χθες την παρακάτω είδηση.
 
Ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ. Νικόλαος Δένδιας, στην ομιλία του, εξέφρασε τις ευχαριστίες και τα θερμά συγχαρητήρια προς τον κ. Ν. Πατέρα, για την ουσιαστική προσφορά του Ιδρύματος, τονίζοντας:
«Η Ελληνική Αστυνομία κι εγώ προσωπικά σας είμαστε ευγνώμονες. Σας είμαστε ευγνώμονες διότι σε μία εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία και για το Σώμα και για το Υπουργείο, αλλά - κυρίως και πάνω απ' όλα - για την κοινωνία και την Πατρίδα, έχετε αντιληφθεί και έχετε αξιολογήσει τις τεράστιες υπηρεσίες που παρέχουν οι γυναίκες και οι άντρες της Ελληνικής Αστυνομίας στον Έλληνα πολίτη…
 
Θυμηθήκαμε λοιπόν ότι κάποιους μήνες πριν, είχε διαρρεύσει μια περίεργη παραίτηση από το γραφείο του υπουργού κυρίου Δένδια.
 
Την παραίτηση του υπέβαλε το βράδυ της Πέμπτης ο διευθυντής του γραφείου του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια, Άκης Μεταλληνός, καθώς σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή της αιτίας της παραίτησής του, δέχθηκε τη δελεαστικότατη πρόταση να αναλάβει θέση επικοινωνίας και χορηγιών στο ίδρυμα Πατέρα.
 
Όλα αυτά μπορεί να μην συνδέονται καν μεταξύ τους, αλλά πολύ θα θέλαμε να δούμε το αν και κατά πόσον σχετίζονται με ένα άλλο θέμα, ξεχασμένο πια σήμερα. Ποιο? Αυτό.
 
Η ΕΥΠ κατάφερε με τον "σούπερ κοριό" να εντοπίσει και τα τέσσερα κινητά "σκιές" που ακολουθούσαν τα .. ίχνη του τηλεφώνου του Βασσάρα, από την στιγμή που έφυγε από το ΟΑΚΑ. Οι Αξιωματούχοι της Κατεχάκη όμως επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στο κινητό τηλέφωνο, που ήταν σε ανοιχτή γραμμή μ' άλλο κινητό τηλέφωνο, που εξέπεμπε από την κεραία που καλύπτει την περιοχή του Ολυμπιακού σταδίου. Έτσι κατέληξαν στο συμπέρασμα πως ο "εντολέας" με ... ονοματεπώνυμο, του εκφοβισμού Βασσάρα, δεν ήταν παράγων του Ολυμπιακού αλλά των πρασίνων. Τα βλέμματα των πρακτόρων όμως τράβηξε ο "εντολοδόχος" αφού πρόκειται για διαβόητο κακοποιό και ποινικά κολάσιμο, που τα τελευταία χρόνια κινείται στο παρασκήνιο.
 
Πολύ χρήσιμα είναι και δύο ακόμη δημοσιεύματα, του blog της Δίκης του Θωμαίδη και του Πρώτου Θέματος. Φυσικά, εμείς δεν θέλουμε να οδηγήσουμε τους αναγνώστες μας στο να βγάλουν συγκεκριμένα και προκατασκευασμένα συμπεράσματα. Βάζουμε ό,τι βρίσκουμε δεξιά κι αριστερά στο Internet και εσείς που διαβάζετε τα κρίνετε. Μυστήριο όμως το πού ακριβώς κατέληξε τελικά η δικογραφία για τον ξυλοδαρμό του Βασσάρα στα Καμίνια τον Οκτώβριο του 2010, δεν νομίζετε? 2,5 χρόνια πέρασαν και δεν ξέρουμε τι θα γίνει τελικά με αυτήν την ιστορία.
 
Τα παραπάνω βεβαίως έρχονται να προστεθούν σε μία αντίστοιχη είδηση που διέρρευσε πριν λίγο καιρό.
 
«Ευχαριστούμε τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, που με την ευγενική του προσφορά αύξησε το στόλο της ομάδας Δίας κατά οκτώ υπερσύγχρονα μηχανήματα, τα οποία από αύριο θα τεθούν στη μάχη κατά της εγκληματικότητας», τόνισε από την πλευρά του ο Ταξίαρχος, κ. Χρήστος Ανδρουτσόπουλος, Διοικητής της Ομάδας Δίας. «Η Ελληνική Αστυνομία έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις», υπογράμμισε ο Αντιστράτηγος κ. Αδαμάντιος Σταματάκης, Υπαρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, ευχαριστώντας με τη σειρά του τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
 
Αυτό συνέβη λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του ισολογισμού της ΚΑΕ ΠΑΟ για τη σεζόν 2011-12 και το θόρυβο που ξέσπασε γύρω από αυτόν. Εννοείται πως δεν θεωρούμε πως σχετίζονται μεταξύ τους τα δύο αυτά περιστατικά...
 
Φανταστείτε κάτι αντίστοιχο να συνέβαινε ας πούμε με το ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ή παλιότερα με τον ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ, πώς θα το αντιμετώπιζαν οι ''έγκριτοι'' και ''αντικειμενικοί'' ΑΡΔ. Τι μπηχτές θα διαβάζαμε-ακούγαμε, τι σπόντες και τι προπαγάνδα θα υπήρχε σε τίποτε vazeletta.gr, για παράδειγμα, με τα ''ωραία'' και πάνω από όλα ''αυθόρμητα'' σχόλια από κάτω για ''το γαύρο που έχει διαλύσει την ελληνική κοινωνία''. Για μία ακόμη φορά θα πούμε βέβαια πως δεν βλέπουμε τίποτε το μεμπτό σε όσα κάνει ο κύριος Πατέρας ή ο κύριος Δημήτριος Γιαννακόπουλος. Για το κλείσιμο, θα παραθέσουμε την πρόσφατη ανακοίνωση της θύρας 7 Αθηνών.
 
Οι αρχες λοιπον φαινεται οτι κανουν τη δουλεια τους με υπερβαλλων ζηλο μονο προς την πλευρα της ολυμπιακης μας οικογενειας.
Δε θα γινουμε σε καμια περιπτωση ρουφιανοι να πουμε απο δω τις ψευτομαγκες που κανουν οι αλλοι διπλα στη ΓΑΔΑ και οι αρχες τους αφηνουν ανενοχλητους.
Εξ αλλου δε ζηταμε να μπει κανενας οπαδος φυλακη, το μονο που ζηταμε ειναι ΙΣΟΝΟΜΙΑ.
Αυτο ομως που αρχιζουμε εδω και καιρο να υποπτευομαστε ειναι οτι οι μπατσοι και το δικαστικο συστημα δε νοιαζεται να εξαλειψει τη βια απο τα γηπεδα αλλα προσπαθει να “φρεναρει” με καθε τροπο το μεγαλυτερο, ιστορικοτερο και πιο οργανωμενο συνδεσμο οπαδων στην Ελλαδα τη θυρα 7. Πιστεψτε μας αν ημασταν ξεφραγο αμπελι σαν τους αλλους δε θα μας ενοχλουσε κανεις.
Τους ενοχλει η νομιμοτητα των συνδεσμων μας ( υπαρχουν παντου καταστατικα και ολα τα μελη μας ανεχονται να φακελωνονται στη ΓΑΔΑ) ενω για τους αλλους δεν εχουν ιδεα το τι γινεται στους συνδεσμους τους.
 
Άντε και καλά κρασιά με τη ''Δικαιοσύνη'' σε αυτήν τη χώρα...