ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΡΕ...ΟΥΕ ΕΝΑ!


Tags: ΑΡΔ


Αυτό μάγκες, είναι ένα «ποντίκι». Ένα ποντίκι υπολογστή, η αλλιώς mouse.
Υπάρχουν κι άλλα ποντίκια βέβαια, τα κανονικά, που συνήθως ζούνε στους υπόνομους, φορείς σοβαρών ασθενειών και γενικώς πλάσματα σιχαμερά και επιζήμια για τον ανθρώπινιο πολιτισμό.
Μια εποχή κιόλας, το Μεσαίωνα, το 14ο αιώνα, παραλίγο να εξαλείψουν ολο τον πληθυσμό της Ευρώπης, εξαιτίας ενός μικροβίου που μετέφεραν, με αποτέλεσμα να πεθάνουν τότε 25.000.000 κόσμος. Πολύς κόσμος μάγκες. Κακό πράμα τα ποντίκια.
Επίσης, κάνουν τους βάζελους , και μερικές γυναίκες, στη θέα τους να ανεβαίνουν πάνω στις καρέκλες σε κατάσταση υστερίας και να ωρύονται.

Αλλα εμείς δε μασάμε από ποντίκια… εμείς στα ποντίκια, τους δίνουμε ό,τι τους αξίζει.
Ομως, αρκετά με τα ποντίκια τα τριχωτά με τις ουρές, θα ασχοληθούμε με αυτά επισταμένως σε μελλοντική μας ανάρτηση.
Εδώ, το κυρίως θέμα μας, είναι τα ποντίκια των υπολογιστών.

Το ποντίκι ή mouse που λέτε μάγκες, επέδρασε καταλυτικά στη ζωή μας, και όσο αναπτύσσονταν η τεχνολογία των Η/Υ, τόσο πιο πολύ ευεργετικό αποδεικνύονταν για την καθημερινότητά μας, για τη δουλειά μας, τη διασκέδασή μας ή το καυλάντισμά μας.
Ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα και χρησιμότητα για τη δουλειά μας, τη διασκέδασή μας και κυρίως για το καυλάντισμά μας, απέκτησε με την εμφάνιση του Ιντερνετ.
Αρκεί ένα «κλικ» με το ποντίκι όπως ξέρετε, για να μεταβείς οπουδήποτε, να δεις οτιδήποτε, να ενημερωθείς για τα πάντα. Αυτό, είναι δίκοπο μαχαίρι όμως, κρύβει και πολλούς κινδύνους: Να μπεις σε τίποτα τσόντες και να σε φλομώσουν στους ιούς και τα Trojans, να μπεις να κατεβάσεις κανα σπασμένο πρόγραμμα η καμιά ταινία, και να πάθεις τα ίδια και χειρότερα, κοκ.
Όμως, με το ποντίκι σύγγαυροι κινδυνεύετε να υποπέσετε σε ένα αρκετά σοβαρό ολίσθημα: να κάνετε μάγκες με τα «κλικια» σας άτομα που δεν πρέπει επ’ ουδενί, μη σας πω ότι το μόνο σχετικά με ποντίκια που τους αξίζει, είναι να τους κλείσετε μέσα σε ένα αεροστεγές δωματιο 2x2, να πετάξετε μέσα κι ένα καφάσι ποντίκια, και μετά να κλειδαμπαρώσετε τη μπόρτα.
Ποια είναι αυτά τα άτομα; Νομίζω ότι τα ξέρετε κι από μόνοι σας, όμως, πολλοί από σας συνεχίζετε να τους ταϊζετε με «κλίκια» (και ό,τι αυτό συνεπάγεται) για ανεξήγητους, και για μένα παντελώς ακατανόητους λόγους.
Τι ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ σύγγαυροι;

Εμπάση περιπτώσει, εμείς, για να βοηθήσουμε προς την κατεύθυνση αυτή, λανσάρουμε από σήμερα το high tech mouse με όνομα μοντέλου RATM outeenaklik 2013.


Ετσι που λέτε…ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ (που λέει κι DON)
Το μοναδικό του τεχνολογικό πλεονέκτημα, είναι ότι αναγνωρίζει αυτόματα τα επικίνδυνα λινκς, και σας γλυτώνει από πολλή «αντικειμενικότητα» και «ανεξαρτησία». Γιατί, ξέρετε, η «αντικειμενικότητα» και η «ανεξαρτησία», είναι περίπου για το μυαλό, ό,τι και η βουβωνική πανώλη για τον οργανισμό μας.
Σε πρώτη φάση λοιπόν, με αυτό το ποντίκι, ο κέρσορας του mouse στην οθόνη σας φεύγει απ το αντικειμενικό λινκ.
Σε δεύτερη φάση, κλείνει αυτόματα ο browser σας. Και σε Τρίτη και τελική φάση, κλείνει όλος ο υπολογιστής σας.
Και το σημαντικότερο, διατίθεται δωρεάν, και μας υπενθυμίζει κάθε στιγμή, πράγματα που δεν πρέπει να ξεχνάμε.

Kαι πως μου ρθε τώρα (μάλλον συνειρμικά μιας και μιλάμε για ποντίκια γενικώς) να ρίξω μια ματιά στα πρωτοσελιδα του Ανεξάρτητου και Αντικειμενικού (ΚΥΡΙΩΣ αυτό) εγχώριου αθλητικού Τύπου.

(ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ;;;;;; Ε-Λ-Ε-Ο-Σ Ρ-Ε...)

Τι κλάμα… Τι οιμωγές… Τι ιερή αγανάκτηση… Τι συμπαράσταση στον αγαπημένο τους ζελέ, ανακατεμένα βέβαια με την ανάλογη αποθέωση και τα σχετικά σάλια.
Βέβαια, δικαιωμά του του καθενός, είναι να αυτοπροσδιορίζεται όπως γουστάρει.
Δε μας ενοχλεί γενικά αυτό. Μας ενοχλεί όμως, όταν ο καθένας αυτός, δουλεύει την κοινωνία.

Δείτε εδώ, ΠΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ δηλώνουν, ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙΣ,  χωρίς ΝΑ ΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ, ότι χτες ο ζελές έχασε λόγω διαιτησίας (καλά, το πόσο άσχετο με την πραγματικότητα είναι αυτό, δεν θα το αναφέρουμε εδώ)
Δείτε πόσο πλειοδοτούν, πόσο αμετροεπείς και πόσο βαζελολάγνοι είναι (το ξαναβαζω):

Δηλ, για να καταλάβω κι εγω: Ξαφνικά, ΔΕΝ ΚΕΡΔΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ο καλύτερος στο μπάσκετ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΑ χρόνια επικοινωνείτε και προπαγανδίζετε στις εντος των συνόρων διοργανώσεις (για να στηρίξετε το βρωμοσωματείο και τα αισχη του);

Η να πιάσουμε μια μια όλες τις περιπτώσεις που αποθεώνατε το λαπατοφόρο βρωμοσωματείο, ενώ οι πένες σας έσταζαν βουτηγμένες στο αιμα απ τη σφαγή του Θρύλου (γιατί δεν είσασταν αμέτοχοι, είσασταν και ειστε ΣΥΝΕΡΓΟΙ στο έγκλημα εναντίον του μπασκετ και του Θρυλου που λαμβάνει χώρα εδώ και ατελείωτα χρόνια);

Θα μας πάρει το πρωί.
Ας δουμε ενδεικτικά, τις ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ, μετά απ την πιο ξεδιάντροπη, την πιο πρόστυχη, την πιο αδιαμφισβητη, την πιο αιματηρή σφαγή που έχει συμβεί ποτέ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ, πιθανώς ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ.
Ναι, για τον τρίτο τελικό το 2010 μιλάω.

 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Οι ΑΡΔ είναι γνωστή ράτσα ανοργασμικών ανθρωποειδών. Υποκριτές τελευταίας γενιάς και αγάμητοι. Όπου φυσάει ο άνεμος πάνε. Το θέμα είναι όταν ο άνεμος φυσήξει προς Πειραιά μεριά για δαύτους, εμείς να είμαστε εκεί να τους σταματήσουμε. Ακόμα και όταν έρθει η ώρα της άκρατης επιτυχίας της ομάδας μας και αυτοί αρχίσουν τους ύμνους τους. εμείς πρέπει να τους βάλουμε πιπέρι στη γλώσσα και να τους απαγορέψουμε να ασχολούνται μαζί μας.

Εικόνα Gavrontas

Σύγγαυρε, έχω την εντύπωση πως δεν πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.
Η άμα το κάνουν το κάνουν καθαρά απο επαγγελματική ιδιοτέλεια, και σίγουρα με βαριά καρδιά, αμα ο άνεμος φυσάει προς Φαληρο μεριά.
Στην περίπτωση του αγαπημένου τους ζελέ ομως, του βρωμερου αυτού λαπατοφόρου σωματείου, το κάνουν απο αγνή, γνήσια, αμόλευετη χαρά: Γι αυτό φρόντισαν -και γι αυτό φροντιζουν- ώστε ο άνεμος να φυσάει ΠΑΝΤΑ προς τα εκεί. Γιατί, ειναι ωραίο πραγμα να ασχολείσαι με κατι που αγαπάς, και να βγαζεις και λεφτα απ αυτο.
Και έτσι αυτό που αγαπάς, πρέπει να φροντιζεις μεσα απ την "αντικειμενικότητά" σου να το διατηρείς οσο μπορείς ισχυρό και κραταιό, και να το αβαντάρεις συνεχώς.
Και γι αυτό είναι συνενοχοι στο έγκλημα που συντελείται στο ελληνικό μπάσκετ εδω και καμιά 15αριά χρόνια.

Εικόνα Mhtsaras

Ρε συ Ινδιάνο...είμαι έτοιμος για το επόμενο νάμπερο !
Ωραία μας τάγραπσες...μου θύμεπσες εμένα !

Εικόνα indian

mhtsara μεγάλη μου τιμή να φτάνεις εξαιτίας μου στο επόμενο νάμπερο!

Εικόνα kg

TI NA ΠΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΑΡ....Α ΤΥΠΟΥ ΒΕΡΓΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΚΟΛ...ΕΜΑΘΑΝ ΟΙ ΑΝΑΠΗΡΟΙ ΚΑΙ ΜΠΑΣΚΕΤ
Η' ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΡ....Α ΤΗΣ SPORTDAY......ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ.........
ΑΠΟ 45000 ΦΥΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ 7000-8000 ΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΤΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ!
ΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ!
ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΑΜΗΣΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ.............(ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΕΚΟΡ)........ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ..........ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ!!!!!!!!ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ!!!!!

Εικόνα clark gheibol

Και τι να κάνουν τώρα, αφού έχτισαν το κοινό τους στο γκόζμο με αντιολυμπιακά αισθήματα, να φανούν συνεπείς; Να παραδεχτούν έστω και μια φορά ότι τονε πίνουν κανονικά; Μετά δε θα πουλάνε ούτε αυτές τις 8.000 που και πάλι τα μισά απ' αυτά τα φύλλα οι ίδγιοι τα αγοράζουν για να μεγαλώνει το τιράζ και συνεπώς η αξία των διαφημίσεων

Εικόνα ΔΙΑΣ

χαχαχαχαχαχα
προτεινω το επομενο μοντελο RATM ARD2OAED 2014 να εχει και θερμοπομπο ωστε να καιει την παλαμη και τα δαχτυλα του "αδαους" σαν εσχατη παιδαγωγικη διαδικασια....

Εικόνα indian

προς ΑΡΔ (KAI ποτέ δεν κάνω γενικεύσεις...γι' αυτό και αναφέρω AΡΔ και όχι δημοσιογράφους)

Έριχ Φρομ: Αυθεντια και οικογενεια

« Στην αυταρχικη κοινωνια ο σαδομαζοχιστικος χαρακτηρας (…) θεοποιει το παρελθον: ολα πρεπει να μεινουν για παντα οπως ηταν• το να θελει κανεις κατι που ως τωρα δεν υπηρξε, ειναι εγκλημα και τρελλα.(…) Μπορει υπο ορισμενες συνθηκες να στασιασει κατα της κρατουσας εξουσιας, κατα κανονα ομως για να υποταχθει σε μια νεα αυθεντια.(…)
»Για το αυταρχικομαζοχιστικο χαρακτηρα, δραση σημαινει αγωνας για το καλυτερο δυνατο, απο θεση υποταγης κατω απο τα ιστορικα και μοιραια δεδομενα, και στο πλαισιο των εντολων μιας ανωτερης δυναμης.(…) Η δραστηριοτητα ειναι δυνατη στο ονομα του θεου, του παρελθοντος, των φυσικων νομων, [των νομων της αγορας], του καθηκοντος, οχι στο ονομα του ακομη αγεννητου, του μελλοντικου, του ακομη αδυναμου, ή απλως της ευτυχιας.(…)
Ειναι δειλος εκει οπου θα’πρεπε να αγωνιστει για το μελλον αντι για το παρελθον, για το ακομα αδημιουργητο αντι για το κατεστημενο, για τους αδυναμους αντι για τους ισχυρους.(…) Βιωνει ως μοιρα οτι πρεπει να γινονται πολεμοι, το οτι οι πολλοι πρεπει να κυβερνωνται απο τους λιγους, και οτι τα παθη και ο πονος σ’αυτο τον κοσμο δε θα μειωθουν ποτε ουσιαστικα.(…) Εξαρταται απολυτα απο την κοινωνικη του θεση, απο αυτο που θεωρει αμεταβλητο.(…)
»Οι κορυφαιοι της πυραμιδας δε βιωνουν διαφορετικα τα πραγματα. Η διαφορα βρισκεται μονο στο μεγεθος και στη γενικοτητα αυτου, στο οποιο αισθανεται κανεις υποταγμενος, οχι στο ιδιο το αισθημα απολυτης εξαρτησης απο το ‘πεπρωμενο’.(…)
»Η μαζοχιστικη σχεση με τις αυθεντιες δε μετριαζει μονο το φοβο, αλλα προσφερει και αποζημιωση(…) Δε σημαινει μονο την παραιτηση απο την ατομικοτητα, αλλα και τη συμμετοχη σε μια εξουσιαστικη και λαμπρη προσωπικοτητα. Αφοσιωνομενος σ’αυτη, παιρνει κανεις κατι απο την αιγλη και το μεγαλειο της. (…) Αυτο το ναρκισσιστικο υποκαταστατο ικανοποιησης μεσω μαζοχιστικης αφοσιωσης σε μια ανωτερη ισχυρη εξουσια, δεν επιτυγχανεται μονο μεσω της σχεσης με τον εξουσιαστη, αλλα και μεσω της συμμετοχης στην αιγλη του εθνους ή της φυλης. »