LONDON FAPING



''Λονδίνο ερχόμαστε'', φώναζαν τα βαζελάκια μέχρι πριν λίγο. Δεν διευκρίνισαν ότι πηγαίνουν με τον κώλο βέβαια. Τους βρήκε λοιπόν ο Πασκουάλ και τους τον έκανε τον πάτο πορτατίφ. Με λαμπάκια πράσινα απάνω και πάνω απ'όλα, όπως είπε κι ο ίδιος, ΑΝΕΤΑ. 30.000 κόσμο μας ενημερώνει το site του κυρίου Οντόνι, με διευθυντή τον τέως Πρασινοφρουρό κύριο Παπαθεοδώρου, ότι είχε σήμερα το ΟΑΚΑ. Τους μέτρησε έναν έναν ο Βασίλης και έφτασε σε αυτό το νούμερο. Αν βεβαίως κάτι αντίστοιχο γινόταν σε κάνα ΣΕΦ, θα είχαμε σποντούλες για τις αρχές και τους αρμοδίους που επιτρέπουν σε γαύρους δίχως εισιτήριο να μπουκάρουν μέσα, αλλά και ''αυθόρμητα'' σχόλια ''αγανακτισμένων'' αντιολυμπιακών της οπισθογωνίας από κάτω, για τις σχέσεις Ολυμπιακού-Αστυνομίας, για το ότι ο γαύρος είναι κράτος κτλπ.. Επειδή από αύριο προβλέπουμε η κωλοτούμπα να πάει σύννεφο, θα μαζέψουμε το τι γραφόταν τις προηγούμενες μέρες για το φαπάστερο, σε φυλλάδες και sites. Το τι μαλακία διαβάσαμε δεν περιγράφεται.
 
α) Τι ότι μίκρυνε η Μπάρτσα από την άμυνα του ΠΑΟ.
 
Β) Τι ότι ο συνεπώνυμος της ηθοποιού Δέσπως Διαμαντίδου είναι ασταμάτητος και ο Ναβάρο δεν μπορεί με την καμία να αντιπαρατεθεί μαζί του.
 
γ) Τι για το ότι ο Ναβάρο θαμπώθηκε από την αύρα του ΟΑΚΑ κι άρχισε να μετράει τα άστρα του Λουντέμη, με αποτέλεσμα ο ΠΑΟ να είναι σίγουρος για Λονδίνο.
 
δ) Τι για το ότι ο ΠΑΟ θα περίμενε πάνοπλος την Μπάρτσα σήμερα, δίχως να κάνει τα λάθη του παρελθόντος, αποδεικνύοντας πως μπορεί δίχως τον Ομπράντοβιτς.
 
ε) Τι για το ότι μετά τις ''αντρίκειες'' δηλώσεις του κυρίου Δημητρίου Γιαννακόπουλου κατά της Euroleague και του Ρήγα, ο ΠΑΟ εξασφάλισε ένα κανονικό 50-50. Πόσες βολές εκτέλεσε η Μπάρτσα στο ΟΑΚΑ κύριε Βαιμάκη, ''αντικειμενικέ'' αστειάτορα? Μήπως δούλεψες καθόλου στην ΠΡΑΣΙΝΗ κύριε Βαιμάκη στην καριέρα σου? Ρωτάμε, δεν ξέρουμε...
 
στ) Τι για το ότι ο Ναβάρο βλέπει εφιάλτες με τον Μπράμος. Τον γνωστό Μπράμος. Το Μάικ τον Μπράμος. Ναι ρε μαλάκες, το Μάικ τον Μπράμος λέμε, μην γελάτε ρε.
 
ζ) Τι για το ότι η Μπαρτσελόνα σκιάζεται μπρος στο ενδεχόμενο νίκης στο ΟΑΚΑ και πως ο Λάσμε μοιάζει με τον...Βράνκοβιτς. Τον Στόγιαν τον Βράνκοβιτς. Τον παλιό παίκτη του ΠΑΟ. Που έπαιζε στην Εθνική Κροατίας συμπαίκτης με τον Ντράζεν. Και μετά στο ΝΒΑ. Ναι είπαμε, αυτόνανε, μην γελάτε ρε. Και δώσ'του τα ''βάλ'το αγόρι μου''. Μην το πάτε αλλού, το τρίποντο εννοούμε...
 
Πάμε και στις φυλλάδες, τις γεμάτες με μπασκετικές ''σοφίες''.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 17-4-2013
 

 

 
''Φέρτε να πιω'', φωνάζει η ΠΡΑΣΙΝΗ. Ε, έλα να καταπιείς. Τον πόνο από τη σημερινή ήττα σταλιά σταλιά, μην το πάτε αλλού. Άσε το άλλο. Πώς τον αποκαλεί τον Αργύρη? ''Πεδουλάκαρο'' λέει. Έλα πάμε όλοι μαζί, σε ρυθμό ''Εεεερνέστο Βαλβέεεερδε''. ΓΕΕΕΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΟΟΟΣΜΟΣ.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ LIVE SPORT 17-4-2013
 

 
Σφράγισε τελικά το εισιτήριο ή τελειώσανε οι στάμπες για το τριφύλλι? Την απάντηση την ξέρει η εφημερίδα που στήθηκε πάνω στο αθλητικό τμήμα της παλιάς ''Ελευθεροτυπίας'' και φυσικά του gazzetta-vazeletta.gr
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ GOAL NEWS 17-4-2013
 

 
Πάλι ''βάλ'το αγόρι μου'' ρε Σκουντή? Μας διαβάζουν και μικρά παιδιά, μην κάνεις έτσι. Και το στιχάκι ωραίο. Παραπέμπει στο Χουντέμπλευ, ενώ πλησιάζει και η 21η Απριλίου. Γνήσια παναθηναικά πράγματα.
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ SPORTDAY 17-4-2013
 

 
Μπα, Χελάκη, δεν τα έμαθες καλά. Βάλανε μυαλό, πήρανε το διπλό και τώρα πρέπει να παρηγορήσεις το Μοιρώτσο...
 
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ 18-4-2013
 

 

 

 
Ποιανού ο σβέρκος κοκκίνισε ρε Πρασινοφρουρέ? Πάλι μέσα έπεσες στις προβλέψεις σου, γίγαντα. Δώσε κάνα σημείο στο Στοίχημα να κονομήσουμε, ''προφήτη''.
 
Να κάνουμε και μια πρόβλεψη τώρα? Αν του χρόνου οι Μπράμος, Μασιούλις, Γκιστ, Λάσμε και λοιποί ''μεταμορφωμένοι'' και με ''τρομερή ενέργεια εδώ και καιρό'' φύγουν από το φαπάστερο, τι προβλέπετε να κάνουν στην καριέρα τους? Μήπως να καταλήγουν σαν κάποιους άλλους ''μεταμορφωμένους'' του παρελθόντος, όπως ο Ίαν ο Βουγιούκας, ο Νίκολας, ο Μπετσίροβιτς, ο Μάριτς, ο Καλάθης, ο Σάτο, ο Μάικ ο Μπατίστ -το καλύτερο 4-5άρι ''όλωνε των εποχώνε''- και και και? Τι διάολο συμβαίνει με αυτήν την ομάδα ρε παιδί μου. Σκατά πιάνουν στα χέρια τους και χρυσάφι το κάνουν οι επιτελείς της. Το μαγικό ζωμό έχουν ανακαλύψει, μαζί με το ελιξήριο της ζωής? Παίκτες που πριν τον ΠΑΟ και μετά τον ΠΑΟ σέρνονται, μόνο σε αυτόν ανασταίνονται. Ομάδα-φαινόμενο έχουν φτιάξει οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΠΑΟ και ταυτόχρονα της φαρμακοβιομηχανίας ΒΙΑΝΕΞ, μαζί με τα υπόλοιπα στελέχη της ομάδας, μεταξύ αυτών τον γιατρό της ομάδας και ταυτόχρονα διευθυντή του ΕΚΑΕ, που αναλύει δείγματα ντόπινγκ για το ΕΣΚΑΝ, Σταύρο Χάντζο.
 
Ρε τα βαζελάκια που θέλανε και Λονδίνο. Πολύ ωραίες οι εικόνες με τον Παύλο Γιαννακόπουλο δίπλα δίπλα με τον ''καπετάνιο'' Γιώργο ΚΑΡΚΙΝΟ-γιάννη. Έτσι σας θέλουμε, να'στε ενωμένοι και μονοιασμένοι όταν πέφτει το κατακέφαλο.
 
ΠΙΑΣΤΕ ΚΑΝΑΠΕ ΝΑ ΚΟΖΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ

Σχόλια

Εικόνα red apple

Έπρεπε να ακούγατε το ρεπορτάζ της κρατικής "Ο ΠΟΑ πλήρωσε την αστοχία του αλλά και την απειρία των παικτών του"..

Ποιά απειρία, ρε άποροι! Εσείς δεν μου τους αποθεώνατε τόσες μέρες; ΟΑΕΔ;

Εικόνα Mhtsaras

Και κσέρεις τι παίζει ρε γαμώτο έτσα ;
Άμα μνια γλαστρούλα τηνε ποτίζεις πολύ στο τέλος γίγνεται σαπάκι...Κι άιντα μετα να τηνε παναφέρεις...
Άλλωστε πολλοί από τους παίχτουρες του Μπανάθα κάποτες τα λαλούσανε δάφτα...''Ααααα...ούλα κι ούλα...εμείς δε μπαίρνουμε τίποτις ρε !Εμάς μας τα δίδουνε...''Κάτι θεμαμαι που λαλούσε κάποτες εκειά η παιχτούρα του ζελέ ο...Γιαννούλης ρε !Ρε συ Σάββα κάτι ενθυμήσαι έτσα ;

Εικόνα savvas gridlock

http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/120805/tis-ntopas-ta-paidia-...

13 χάπια τη μέρα λέει. Ε στο βάζελο ήσουνα ρε Γιαννούλη, θύρα 13 τόνα τάλλο ξέρω'γω...

Εικόνα kg

ΚΑΛΑ..........ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΑΣΙΝΗ?
ΑΥΤΗ ΠΟΥΛΑΕΙ Μ.Ο 2.000 ΦΥΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
..........ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15.000 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ.........
ΑΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΔΙΑΙΡΕΣΗ(ΚΑΙ ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ 48 ΣΕΛΙΔΕΣ),,,, 15.000/2.000=ΠΕΡΙΠΟΥ 6.5 ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΦΘΑΝΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ .......ΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΗΓΕΣ ΣΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7 ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ!.......................ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ .........Η' ΑΛΛΙΩΣ ΤΡΑΚΗΣ......Η' ΑΛΛΙΩΣ ΒΛΑΚΟΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ!

Εικόνα savvas gridlock

Δηλαδής ο κάθε περιπτεράς έχει 6,5 σελίδες δωρεάν κωλόχαρτο τη μέρα? Δεν είναι άσχημο.

Εικόνα V0R4D0R

Μάλλον θα την κατέβασε από το ιντερνέτι σε πι ντι φι. Εκτός κι αν το κόβουνε και το αρχείο σε τεμάχια (δεν κάνει σπατάλες ο Τράκης, είναι παιδί από νυκοκοιραίους) και στέλνουν καμια 30ρια kilobytes σε κάθε βαζελοσάιτ, οπότε πρέπει να κάνεις εκεί μια περιφορά. Το κακό είναι ότι βροντάνε τα αντιικά συνέχεια, τόσα μικρόβια που βρίσκουν εκεί. Άσε που δεν τα καθαρίζουν κιόλας.

Εικόνα dono

ΧΑΧΑΧΑΧΑ